توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال رشته ی بیوتکنولوژی (کارشناسی) در آذربایجان شرقی یا غربی [؟]
فتح المبین
26th January 2012, 10:12 PM
با سلام خدمت کاربران و مدیران محترم بخش.
می خواستم بپرسم آیا رشته ی بیوتکنولوژی در آذربایجان شرقی یا غربی در مقطع کارشناسی داریم یا خیر. اگر جواب مثبته، در کدام شهرها و کدام دانشگاه ها؟
منظورم همون آزاد یا دولتی؟
ممنون میشم اگر پاسخ سوالم رو بدید.
ramtin777
12th November 2012, 11:06 PM
من خودم تبریز زندگی میکنم به خاطر علاقه ای که به این رشته دارم کلی تحقیق کرم نگران نباش هم دانشگاه آزاد این رشته رو داره هم سراسری هم تو غربی هست هم تو شرقی ولی توجه کن که ورود به این رشته خیلی خیلی سخته چون تو کنکور آزاد تراز بالایی میخواد تو سراسری ام که حرفشو نزن!!! اگه واقعا عاشق همه ی درسای تخصصیتی ( ریاضی فیزیک شیمی زیست زمین) برو این رشته وگرنه تهش میبازی چون بار علمی این رشته وحشتناک بالاست و همه ی دروس به صورت تخصصی بررسی میشن از زیست شناسی گرفته تا برنامه نویسی کامپبوتر!!! بازم سوالی داشتی بهم پیام خصوصی بده
sevda_sj
11th December 2012, 01:14 PM
salam reshteye aliiii hastesh manm daram to azarbayjan sharghi mikhonammmmmmmmmmmmm
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.