توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی تو جشنواره ملی نوآوری شکوفایی شرکت کرده؟
msd21
26th January 2012, 02:35 PM
با سلام[golrooz]
با گراميداشت سي و سومين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي؛ چهارمين جشنواره ملي نوآوري و شكوفايي فجر انقلاب اسلامي همزمان با اياما... دهه مباركه فجر در روزهاي 15 تا 18 بهمن 1390 در دو بخش داوري و تجاريسازي اختراعات و نوآوري ها، در محل مصلاي بزرگ امام خميني(ره) تهران برگزار مي شود.
در بخش داوري اين جشنواره، اختراعات داراي گواهي ثبت اختراع بعد از سال 1385 كه قبلاً از اعتبار پژوهش و نوآوري بنياد ملي نخبگان استفاده نكرده اند، توسط داوران بنياد از نزديك مورد ارزيابي و داوري قـرارگرفته و برگزيدگان آنها، از تسهيلات و حمايتهاي بنياد ملي نخبگان ويژه مخترعان (تسهيلات سطح 3) شامل تسهيلات نظام وظيفه و اعتبار پژوهش و نوآوري از ده تا پنجاه ميليون ريال بهرهمند خواهند شد.
در بخش تجاري سازي، اختراعاتي كه قبلا از تسهيلات سطح 3 اعتبار پژوهش و نوآوري استفاده كرده اند، مي توانند شركت نمايند. در اين بخش علاوه بر مشاوره و راهنمايي براي تهيه و تدوين طرح كسب و كار، امكان جذب سرمايه گذار براي رساندن محصول نوآورانه به توليد و بازار نيز براي مخترعان برگزيده فراهم شده است. همچنين تهيه طرح كسب و كار تفصيلي براي ارائه به سرمايه گذاران و امكان سنجي ثبت خارجي اختراعات نيز از ديگر امكانات فراهم شده در اين بخش مي باشد. در اين بخش واحد ها و شركت هاي دانش بنيان نيز به ارايه محصولات خود مي پردازند و همچنين سازمان ها و نهادهاي متقاضي، نيازمندي ها و مشكلات فناورانه خود را مطرح مي نمايند.
کسی تو این جشنواره تو بخش داوری یا بخش تجاری سازی شرکت کرده؟ [soal]
از دوستان میخوام که بیان و نظرشونو بدن
عرفان سلیم زاده
26th January 2012, 04:06 PM
با سلام[golrooz]
با گراميداشت سي و سومين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي؛ چهارمين جشنواره ملي نوآوري و شكوفايي فجر انقلاب اسلامي همزمان با اياما... دهه مباركه فجر در روزهاي 15 تا 18 بهمن 1390 در دو بخش داوري و تجاريسازي اختراعات و نوآوري ها، در محل مصلاي بزرگ امام خميني(ره) تهران برگزار مي شود.
در بخش داوري اين جشنواره، اختراعات داراي گواهي ثبت اختراع بعد از سال 1385 كه قبلاً از اعتبار پژوهش و نوآوري بنياد ملي نخبگان استفاده نكرده اند، توسط داوران بنياد از نزديك مورد ارزيابي و داوري قـرارگرفته و برگزيدگان آنها، از تسهيلات و حمايتهاي بنياد ملي نخبگان ويژه مخترعان (تسهيلات سطح 3) شامل تسهيلات نظام وظيفه و اعتبار پژوهش و نوآوري از ده تا پنجاه ميليون ريال بهرهمند خواهند شد.
در بخش تجاري سازي، اختراعاتي كه قبلا از تسهيلات سطح 3 اعتبار پژوهش و نوآوري استفاده كرده اند، مي توانند شركت نمايند. در اين بخش علاوه بر مشاوره و راهنمايي براي تهيه و تدوين طرح كسب و كار، امكان جذب سرمايه گذار براي رساندن محصول نوآورانه به توليد و بازار نيز براي مخترعان برگزيده فراهم شده است. همچنين تهيه طرح كسب و كار تفصيلي براي ارائه به سرمايه گذاران و امكان سنجي ثبت خارجي اختراعات نيز از ديگر امكانات فراهم شده در اين بخش مي باشد. در اين بخش واحد ها و شركت هاي دانش بنيان نيز به ارايه محصولات خود مي پردازند و همچنين سازمان ها و نهادهاي متقاضي، نيازمندي ها و مشكلات فناورانه خود را مطرح مي نمايند.
کسی تو این جشنواره تو بخش داوری یا بخش تجاری سازی شرکت کرده؟ [soal]
از دوستان میخوام که بیان و نظرشونو بدن
سلام
من خواستم شرکت کنم ولی نشد یعنی اختراعم تو اسفند ماه ثبت میشه!
حتی ایمیل هم فرستادم جوابمو ندادن(نه که همیشه جواب میدن![nishkhand])
ولی مهلت ثبت نامش به پایان رسیده فکر کنم
موفق باشی[golrooz]
msd21
2nd February 2012, 12:53 AM
از استان البرز(کرج) فقط 12 نفر تو این جشنواره و در هر دو بخش داوری و تجاری سازی شرکت کردن [tashvigh]
masoud roya
12th February 2012, 04:05 PM
salam man 2 bakhshe davari sherkat kardam khili aaaali bod[kootak]
حسین متقی
12th February 2012, 04:26 PM
salam man 2 bakhshe davari sherkat kardam khili aaaali bod[kootak]
اختراعتون چی بوده؟؟
بیشتر توضیح بدین
داوری چجوریه
در چه سطحی بودن طرحا و اختراعات؟
masoud roya
12th February 2012, 06:44 PM
اختراعتون چی بوده؟؟
بیشتر توضیح بدین
داوری چجوریه
در چه سطحی بودن طرحا و اختراعات؟
سیستم گرمایی مانفیلد اگزوز
گرم کردن سریع کابین اتومبیل
اکثر طرحها نمونه خارجی داشتن.[golrooz][golrooz]
عرفان سلیم زاده
12th February 2012, 07:02 PM
سلام
معمولا داوری چقدر طول میکشه؟
اونجا کسی بود که تایید شده باشه؟
میگن چند تا مشتری خارجی هم برای خرید بعضی اختراعات اومده بودن؟ درسته؟!
masoud roya
12th February 2012, 07:29 PM
سلام
معمولا داوری چقدر طول میکشه؟
اونجا کسی بود که تایید شده باشه؟
میگن چند تا مشتری خارجی هم برای خرید بعضی اختراعات اومده بودن؟ درسته؟!
teye on 4 roz har rozesh davar omad
javab baraye taid shodano nadadan
goftan badan sms mikonan
moshtari khareji vase tejari sazi omadan na davari
حسین متقی
12th February 2012, 11:43 PM
خوبه
یادش به خیر
اون وقتا با این منیفولد خروجی یه زود پزو روشن میکردن ولی اخرش غذا بوی دود میگرفت با اینکه ارتباط مستقیم نبود
امیدوارم ماشین شما هم بو دود نگیره
masoud roya
13th February 2012, 12:01 AM
خوبه
یادش به خیر
اون وقتا با این منیفولد خروجی یه زود پزو روشن میکردن ولی اخرش غذا بوی دود میگرفت با اینکه ارتباط مستقیم نبود
امیدوارم ماشین شما هم بو دود نگیره
in sistam rabti be dod nadare chon dod az egzoz kharej mishe
حسین متقی
13th February 2012, 12:35 AM
in sistam rabti be dod nadare chon dod az egzoz kharej mishe
عالیه و افرین
اما شورلت هم دود از اگزوزش خارج میشد ولی همونطور که گفتم غیر مستقیم زودپزو کار مینداخت
مهم نیست بیخیال
اختراعتونو تجاری هم کردین؟؟ فقط یادتون باشه برای هیچ شرکتی نفرستید طرحو
راستی مگه الان بخاری ماشین با همین گرمای منیفولد گرم نمیشه؟؟؟!!!
masoud roya
13th February 2012, 12:19 PM
عالیه و افرین
اما شورلت هم دود از اگزوزش خارج میشد ولی همونطور که گفتم غیر مستقیم زودپزو کار مینداخت
مهم نیست بیخیال
اختراعتونو تجاری هم کردین؟؟ فقط یادتون باشه برای هیچ شرکتی نفرستید طرحو
راستی مگه الان بخاری ماشین با همین گرمای منیفولد گرم نمیشه؟؟؟!!!
salam refigh.etefaghan too bahse davari ham aval eshtebahe shomaro mikardan ama vaghti dar morede in sistem joziyato mididan motevaje mishodan ke eshtebah kardan.deghatet khosham omad az inke rahnamaim mikoni mamnonam .felan 2 bakhshe davari hast,javabesh nayomade ke bekham tejarish konam t
عرفان سلیم زاده
13th February 2012, 05:27 PM
سلام جواب داوری 15 اسفند ماه میاد دوست عزیز[golrooz]
sasaniansepideh
24th April 2012, 11:31 AM
با سلام به همه دوستانی که در انجمن هستند و با نظراتشان دیگران را راهنمایی می کنند راستی منم سه تا اختراع در زمینه مواد غذایی داشتم که ثبت شده و قراره تیرماه تو جشنواره مخترعان که تو ساری برگزار می شه شرکت کنم . واسه اولین باره که قراره تو این جشنواره شرکت کنم . خواهشمندم منو راهنمایی کنید که روال کار چه جوریه ؟ مدارک را باید از قبل فرستاد یا همون تو جشنواره به اختراع نگاه می کنند و اینکه ثبت شده ؟ و کیفیت اختراع ؟ یا مجوز هایش هم می خوان ؟ چه مدت قبل تر باید مدارک رو تحویل داد ؟ داوری چقدر طول می کشه ؟ چه طرحهایی می تونند امتیاز کسب کنند ؟ و اطلاعات دیگه که شاید الان به ذهن من نمی رسه و شما با تجربه خودتون می تونید منو راهنمایی کنید . با تشکر
حسین متقی
24th April 2012, 09:36 PM
با سلام به همه دوستانی که در انجمن هستند و با نظراتشان دیگران را راهنمایی می کنند راستی منم سه تا اختراع در زمینه مواد غذایی داشتم که ثبت شده و قراره تیرماه تو جشنواره مخترعان که تو ساری برگزار می شه شرکت کنم . واسه اولین باره که قراره تو این جشنواره شرکت کنم . خواهشمندم منو راهنمایی کنید که روال کار چه جوریه ؟ مدارک را باید از قبل فرستاد یا همون تو جشنواره به اختراع نگاه می کنند و اینکه ثبت شده ؟ و کیفیت اختراع ؟ یا مجوز هایش هم می خوان ؟ چه مدت قبل تر باید مدارک رو تحویل داد ؟ داوری چقدر طول می کشه ؟ چه طرحهایی می تونند امتیاز کسب کنند ؟ و اطلاعات دیگه که شاید الان به ذهن من نمی رسه و شما با تجربه خودتون می تونید منو راهنمایی کنید . با تشکر
هر جشنواره ای که برگزار میشه سرپرست-دبیرخانه جشنواره-برگزار کننده های جشنواره و یا مسئولین دیگه ای داره که اونا تایین میکنند چه مدارکی رو باید چه زمانی فرستاد-سعی کنین با اونا ارتباط برقرار کنین
ولی معمولا از 1-2 ماه قبل مدارک ثبت باید فرستاده بشه حداقل -حالا بسته به برنامه ریزیه مسئولانش داره
sasaniansepideh
28th April 2012, 09:50 AM
از پاسختان بسیار متشکرم ولی خواهش می کنم در صورت امکان بیشتر راهنمایی بفرمایید . باز هم ممنون از توجهتان . [khejalat]
mehrdad 5
16th October 2012, 10:59 PM
سلام من تو 4 دوره این جشنواره که در تهران بوده و همچنین دو دوره که در منطقه زاگرس بوده رکت کردم و خوشبختانه 3 تا از طرحهای من تونستن سطح 3 بنیادو بگیره.با تشکر از همه[golrooz]
حسین متقی
18th October 2012, 01:24 AM
سلام من تو 4 دوره این جشنواره که در تهران بوده و همچنین دو دوره که در منطقه زاگرس بوده رکت کردم و خوشبختانه 3 تا از طرحهای من تونستن سطح 3 بنیادو بگیره.با تشکر از همه[golrooz]
عالیه طرحاتون چیا بودن؟
کلیتشون رو هم بگین کفایت میکنه
.مخفی.
25th January 2013, 11:38 AM
سلام به همه دوستان خوبین حالتون خوبه کی هست بگه هرچی مسابقه جشنواره اختراع ومخترعین وایده تو ایران برگزار میشه نام ببره ممنون همتون هستم سروش داربرنیان
.مخفی.
26th January 2013, 10:05 PM
کسی نیست جواب مارو بده
.مخفی.
31st January 2013, 08:48 PM
بکس کسی جواب مارو نمیده هر کی هر جشنواره علمی تو ایران هست نام ببره ممنون میشم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.