توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : + آموزش Etabs +
جواد
14th September 2008, 07:45 PM
در این تاپیک با همکاری شما عزیزان قصد داریم تمامی فایل ها و آموزش های مربوط به نرم افزار Etabs رو جمع آوری و در اختیار دوستان قرار بدیم.
با تشکر
sshmha
3rd February 2009, 05:57 AM
سلام
چگونه میتوان بین نتایج انالیز حالات بارگذاری max مقدار نیرو ی برشی وخمشی و ....را بعنوان خروجی مشاهده نمود ؟
لطفا راهنمایی فرمایید
متشکرم
امید عباسی
4th February 2009, 09:27 PM
سلام
چگونه میتوان بین نتایج انالیز حالات بارگذاری max مقدار نیرو ی برشی وخمشی و ....را بعنوان خروجی مشاهده نمود ؟
لطفا راهنمایی فرمایید
متشکرم
در قسمت display/showtable میتونی با انتخاب ترکیب بار این نیروها رو مشاهده کنی
sshmha
5th February 2009, 03:43 AM
دوست عزیز
میشه لطف کنیدبگویید کدام گزینه چون من همه را کنترل کردم و برای همه حالات بار گذاری مشخصات سازه(لنگرو برش و....) را محاسبه میکند ومقدار ماگزیمم را نمیدهد.
متشکرم
امید عباسی
5th February 2009, 08:34 AM
دوست عزیز
میشه لطف کنیدبگویید کدام گزینه چون من همه را کنترل کردم و برای همه حالات بار گذاری مشخصات سازه(لنگرو برش و....) را محاسبه میکند ومقدار ماگزیمم را نمیدهد.
متشکرم
سلام.من مدتیه که با etabs کار نکردم ولی فردا دوباره به نرم افزار دسترسی دارم...بطور کامل توضیح بده که فردا چکش کنم و جوابشو بدم...
امید عباسی
5th February 2009, 08:38 AM
در ضمن بگو با چه ورژنی کار میکنی
sshmha
6th February 2009, 02:52 AM
ببینید خیلی ساده معمولا برای آنالیز وطراحی سازه چندین حالت بارگذاری داریم که هر عضو سازه در یکی از این حالات بار گذاری بیشترین مقدار نیرو را حمل میکند حال برای اینکه لازم نباشد در تمام حالات بار گذاری دنبال این ماگزیمم مقادیر نیروها و.. بگردیم باید خود نرم افزار این کار را انجام دهد که من دنبال option مربوطه به آن میگردم . ضمنا من از ورژن 9.5 استفاده میکنم .متشکرم
امید عباسی
6th February 2009, 08:27 PM
ببینید خیلی ساده معمولا برای آنالیز وطراحی سازه چندین حالت بارگذاری داریم که هر عضو سازه در یکی از این حالات بار گذاری بیشترین مقدار نیرو را حمل میکند حال برای اینکه لازم نباشد در تمام حالات بار گذاری دنبال این ماگزیمم مقادیر نیروها و.. بگردیم باید خود نرم افزار این کار را انجام دهد که من دنبال option مربوطه به آن میگردم . ضمنا من از ورژن 9.5 استفاده میکنم .متشکرم
ببین دوست عزیز...برای اینکار اول باید یک بارگذاری push تعریف کنی در منوی define/load combinations و بعد از طریق منوی display/show member forces/stress diagram/frame/pier/spandrel forces
با اعمال ترکیب بار پوش خودت میتونی مقدار ماکزیمم لنگر و برش رو مشاهده کنی...
http://uc-njavan.ir/uploder/files/y87/bahman-esfand/etabs.jpg
http://uc-njavan.ir/uploder/files/y87/bahman-esfand/etabs2.jpg
در مورد سوال بعدت هم باید تغییرات را در فایل متنی برنامه ایجاد کنی و بعد از ذخیره در برنامه import کنید فایل های متنی برنامه دارای پسوند e2k. و c1 $. هست...
sshmha
7th February 2009, 06:40 AM
سلام دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی شما در خصوص سوال دوم (تغییرات در فایل متنی نرم افزار .....) اما در مورد سوال اول هنوز جواب نگرفتم ممکنه شما در ست منظور من را متوجه نشده باشید ببینید در این قسمت که شما فرمودید برای یک حالت بارگذاری یا ترکیب بارگذاری نمودار هارا رسم میکندپس تا اینجا هنوزحالت بارگذاری یا ترکیب بارگذاری بحرانی مشخص نشده برای این منظور ما مجبور به کنترل تمام اعضا با همین روشی که گفتید میبا شیم که برای یک یا دو حالت بار گذاری مشکلی ایجاد نمی کند ولی وقتی که حالات زیاد شد خیلی وقت گیر میشود سوال من همین است که باید خود نرم افزار برای یک عضو بخصوص بتواند بحرانی ترین حالت بار گذاری که در آن عضو بدترین شرایط را داردپیدا کند البته ممکنه این کار را بصورت یک فایل متنی به ما کزارش دهد !چگونه؟ متشکرم
امید عباسی
7th February 2009, 08:22 AM
بحرانی ترین حالت رو از همون روشی که عرض کردم مشاهده میکنی...با انتخاب ترکیب بارهات در load combinations و ساختن ترکیب بار پوش به صورت انولوپ و سپس رفتن مسیر بعدی که قبلا عرض کردم میتونی مشاهده کنی...اگر روش دیگه ای هم باشه باید دوباره چکش کنم و خبرشو میدم...
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.