PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلحشور: فرهادی خائن به ایران و اسلام است

hyper neo
17th January 2012, 09:15 PM
کارگردان سريال حضرت يوسف گفت: جایزه گرفتن جدایی نادر از سیمین را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است.

فرج الله سلحشور درباره جايزه گرفتن فيلم جدايي نادر از سيمين در گلدن گلوب اظهار داشت: جدایی نادر از سیمین یک فیلم در ضدیت اعتقادات مردم وتوهین به فرهنگ وخانواده در ایران است و برای همین نمیتوان گفت این فیلم برای ایران وما افتخار آورده است.

وی ادامه داد: مثلا اگر کسی دزد خوبی باشد وبانکی را بزند وبعد به او جایزه بهترین دزد را بدهند ویا اگر دکتری متخصص تولید قرص های روانگردان باشد وجایزه بگیرد آیا واقعا باید به آنها افتخار کرد؟ جدایی نادر از سیمین هم چنین نقشی را در گلدن کلوب ایفا کرد وبرای ما پیرو رهبری ها کسب این جایزه هیچ افتخاری ندارد.

سلحشور در پاسخ به این موضوع که این فیلم را خود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به این جشنواره ها فرستاده اند پاسخ داد: مسئولان وزارت ارشاد به ایران وفرهنگ ایران خیانت کردند وبه نظر من رسانه ملی کار درستی انجام داد که این موضوع را پوشش خبری نداد.فراموش نكنيم كه رهبري می گویند كه به جایزه هایی که در خارج به ما داده می شود دلخوش نباشید ، اما اگر معیار ما مردم ، هنرمندان ویکسری جریان ساز هستند که موضوع فرق می کند و در اینصورت باید 26دی ماه را هر سال جشن بگیریم.

وی افزود: جدایی نادر از سیمین به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور واسلام خیانت کرده اند و به نظر من وتمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب جدایی نادراز سیمین هیچ افتخاری برای کشور وملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است.

منبع: اوج نیوز

SaSaMc2
18th January 2012, 06:42 AM
نخبه ها از اين برخورد هست كه فرار ميكنن...

نه از كمبودهاي منابعي...

خيانت كار كسيست كه با رانت سياسي كارگرداني يه سريال فوق تاريخي رو ميگيره...

و يه تقدير نامه بدرد بخور هم نميگيره...

باستان شناس
18th January 2012, 09:35 AM
کارگردان سريال حضرت يوسف گفت: جایزه گرفتن جدایی نادر از سیمین را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است.

فرج الله سلحشور درباره جايزه گرفتن فيلم جدايي نادر از سيمين در گلدن گلوب اظهار داشت: جدایی نادر از سیمین یک فیلم در ضدیت اعتقادات مردم وتوهین به فرهنگ وخانواده در ایران است و برای همین نمیتوان گفت این فیلم برای ایران وما افتخار آورده است.

وی ادامه داد: مثلا اگر کسی دزد خوبی باشد وبانکی را بزند وبعد به او جایزه بهترین دزد را بدهند ویا اگر دکتری متخصص تولید قرص های روانگردان باشد وجایزه بگیرد آیا واقعا باید به آنها افتخار کرد؟ جدایی نادر از سیمین هم چنین نقشی را در گلدن کلوب ایفا کرد وبرای ما پیرو رهبری ها کسب این جایزه هیچ افتخاری ندارد.

سلحشور در پاسخ به این موضوع که این فیلم را خود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به این جشنواره ها فرستاده اند پاسخ داد: مسئولان وزارت ارشاد به ایران وفرهنگ ایران خیانت کردند وبه نظر من رسانه ملی کار درستی انجام داد که این موضوع را پوشش خبری نداد.فراموش نكنيم كه رهبري می گویند كه به جایزه هایی که در خارج به ما داده می شود دلخوش نباشید ، اما اگر معیار ما مردم ، هنرمندان ویکسری جریان ساز هستند که موضوع فرق می کند و در اینصورت باید 26دی ماه را هر سال جشن بگیریم.

وی افزود: جدایی نادر از سیمین به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور واسلام خیانت کرده اند و به نظر من وتمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب جدایی نادراز سیمین هیچ افتخاری برای کشور وملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است.

منبع: اوج نیوز

جناب سلحشور وقتی کسی خودش هیچی نیست باید هم این حرفای از سر حسادت رو بیان کند ...

خود شما تا به حال برای سربلندی مملکت ایرانی - اسلامی چه کرده اید ! ؟

لطفا پاسخ بدید !

لطفا لیست افتخارات سینمایی برون مرزی خودتون که شامل دفاع از اسلام و ایران هست بیان کنید !

چقدر قضاوت و پیش داوری میتونه در نظر شما ساده باشه

مطمنا در دین مبین اسلام قضاوت و پیش داوری و تهمت و غیبت گناهی بسیار کبیره هست ایا میدانستید !
(لطفا به کتاب اسمانی قران رجوع بفرمایید چون مسلمانی که این موضوع رو نداند مطمنا باید در مسلمانی خود شک کند )

جناب سلحشور

شما در سالروز حرفای ناشایستی که در مورد بازیگران و توهین به ملت اسلامی ایران گفتید
به نظرتون باید براتون مراسم تحلیل حرفاتون رو بزرگداشت کنیم !

مطمنا باشید این جوایز برای ایرانی سرافراز که همیشه در مقام های جهانی اول بوده
در عرصه های ملی موردی نیست که دلمون رو خوش کنیم
بلکه
با اراده و اعتماد به نفس بیشتر به سوی درهای افتخار خواهیم رفت

و کسانی که دشمن پیشرفت مردم اسلامی ایران باشند
خجل خواهند بود و این مثل روز روشن و هویداست !

خیانت رو کسی مرتکب شد که ماه های قبل سینما ایران رو فاحشه خانه خواند
و مطمنا جواب دندان شکن بازیگران به ایشون و عذر خواهی ایشون گویای همه چیز هست ...

یادتون که هست ؟!؟

مطمنا ایران اسلامی با تکیه بر جوانان همیشه بیدارش درهای موفقیت رو پشت سر میگذارند
و امثالی مثل حسودان نمیتوانند خللی بر اونا وارد کنند !

از اقای اصغر فرهادی هم تشکر میکنم که طنین انداز نام کشورمون رو در جامعه جهانی بود
به امید خدا به امید موفقیت های بیشتر ایشون
[golrooz]

خردبین
18th January 2012, 10:50 AM
چنین افرادی، پرطنطنه و پرمدعا و ولایت فروش و دروغ زن و خشک اندیش و ناسزاگو و عربده کش هستند.

یک عده اراذل کم مایه و متظاهر و ریاکار و رقیب شکن و جان نثار...

فقط ترویح کینه و عداوت می کنند و هراز چندگاهی با سخنان چاپلوسانه و چندش آور خود غبار شبهه از حقایقی سودآور و نان آور می زدایند و نانی می ستانند تا فردا نوبت افشاگری از کدام حقیقت چرب و نرم برسد!

Mr.Geo22
18th January 2012, 12:49 PM
رسانه ملی این موضوع را پوشش خبری نداد.فراموش نكنيم كه رهبري می گویند كه به جایزه هایی که در خارج به ما داده می شود دلخوش نباشید

[bihosele]

NameEly
18th January 2012, 03:18 PM
جواب اقای سلحشور سکوت هست و بس

ولی عاقل میگه جواب ابله رو یک بار با سکوت بده 2 بار با سکوت بده ولی دفعه ی سوم بزن پای چششو سایه کن

من هم به تمام همیهن های عزیزم توی سرتاسر دنیا و مخصوصا ایران خودمون برنده شدن فیلم جدایی نادر از سیمین رو تبریک میگم
امیدوارم همیشه ایرانی ها ستاره باشن در جهان
من که فیلمشو دیدم واقعا لذت بردم از فیلمش

و یک گلایه هم بکنم از صدا و سیما که حتی این جایزه ی بزرگ رو توی هیچ کانالی تبریک نگفت بازم دم عادل فردوسی پور گرم که معرفت به خرج داد و از توی برنامه ی 90 که مال فوتباله این قضیه رو تبریک گفت

افسوس

عرفان سلیم زاده
18th January 2012, 04:42 PM
اقای سلحشور!
مردم ایران نیازی به وکیل و وصیه ندارند!
لطفا مراقب تهمتی که میزنید باشید!

نازخاتون
18th January 2012, 05:04 PM
بببخشید باید با یه زبان دیگه با این جناب آقای سلحشور برخورد کرد....پوزش
آقای سلحشور بهت میدان دادن بدجوری دور برداشتی و می تازیا ... نوبت خودت هم خواهد رسید و دور نیست آنروز ........منتظر باش .....[tafakor][tafakor][tafakor]

SaSaMc2
18th January 2012, 05:18 PM
من نميدونم چرا هيچكي صلح دوست نشان دادن مردم ايران رو در مصاحبه ي اصلي نديده...

كلامي كه نشان ميده ايراني هرگز نميخواد بعد از اين جنگي در دنيا رخ بده...

ولي حاشه ها رو همه ديدن...

hyper neo
18th January 2012, 05:58 PM
بببخشید باید با یه زبان دیگه با این جناب آقای سلحشور برخورد کرد....پوزش
آقای سلحشور بهت میدان دادن بدجوری دور برداشتی و می تازیا ... نوبت خودت هم خواهد رسید و دور نیست آنروز ........منتظر باش .....[tafakor][tafakor][tafakor]

یه بار که بره زندان دیگه جرات این کارارو پیدا نمیکنه[kootak]

A.L.I
18th January 2012, 10:03 PM
وقتی جناب فرهادی رو دیدم که با چه ابهتی پا به سن گذاشت و آنطور مورد تجلیل و تشویق ایرانیان و دیگر حاضران سالن قرار گرفت احساس غرور و افتخار کردم و خوشحال شدم از اینکه برگ زرین دیگری بر دفتر افتخارات ایران زمین ورق خورد. از نظر طرز پوشش و لحن بیان و جملاتی که ایراد کرد نشانه یک ایرانی جنتلمن واقعی بود... او با فیلمش گوشه ای واقعیت های جامعه را نشان داد جامعه ای که سالیان سال فیلمهای دست چندم را در رسانه ملی خود شاهد بود...
به او و همه هنرمندان میهن دوست این رویداد مهم را تبریک و شادباش می گویم... باشد که در مراسم اسکار هم چنین خوش بدرخشیم...[shaad]

نازخاتون
19th January 2012, 12:10 AM
وقتی جناب فرهادی رو دیدم که با چه ابهتی پا به سن گذاشت و آنطور مورد تجلیل و تشویق ایرانیان و دیگر حاضران سالن قرار گرفت احساس غرور و افتخار کردم و خوشحال شدم از اینکه برگ زرین دیگری بر دفتر افتخارات ایران زمین ورق خورد. از نظر طرز پوشش و لحن بیان و جملاتی که ایراد کرد نشانه یک ایرانی جنتلمن واقعی بود... او با فیلمش گوشه ای واقعیت های جامعه را نشان داد جامعه ای که سالیان سال فیلمهای دست چندم را در رسانه ملی خود شاهد بود...
به او و همه هنرمندان میهن دوست این رویداد مهم را تبریک و شادباش می گویم... باشد که در مراسم اسکار هم چنین خوش بدرخشیم...[shaad]

این پیروزی را بر تمامی ایرانیان هنردوست و هنرمند مبارک و شادباش می گوییم....[golrooz]

Joseph Goebbels
22nd January 2012, 09:51 PM
شیطونه میگه همچین با وینچستر بیفت دنبالش ( سلحشور ) که تا عمر داره ندونه فیلم و سریال چیه .

NameEly
22nd January 2012, 09:59 PM
شیطونه میگه همچین با وینچستر بیفت دنبالش ( سلحشور ) که تا عمر داره ندونه فیلم و سریال چیه .

فقط ژنرال جان افتادی دنبالش بخاطر رفاقتمون اول با هون ته وینچستر یکی بزن پای چشمش , که پای چشمش سیاه بشه
چون من مونده به دلم پای چشم همین سلحشور رو سیاه کنم [nishkhand]

Joseph Goebbels
22nd January 2012, 10:03 PM
فقط ژنرال جان افتادی دنبالش بخاطر رفاقتمون اول با هون ته وینچستر یکی بزن پای چشمش , که پای چشمش سیاه بشه
چون من مونده به دلم پای چشم همین سلحشور رو سیاه کنم [nishkhand]

خوب عزیز این که کاری نداره ، با فتوشاپ هم می تونی این کار رو کنی [nishkhand]

تیکه رو داشتی [nishkhand]

تووت فرنگی
23rd January 2012, 05:57 AM
[nishkhand]حسود هرگز نباشه[nishkhand]

S h a D o w
23rd January 2012, 11:40 AM
نوشته ای دردناک از پیمان معادی

بازیگر نقش نادر در فیلم جدایی نادر از سیمین

سلام کردن گاه رسمیتی میدهد که نمیشود از دل حرف زد .

بگذارید آخرین ردیف سینما نشسته باشم و خیره به نقش آرایی شما
روی پرده هایی که روزگاری نه چندان دور پاره اش میکردید حرف بزنم .

ما نه گوسفندیم و نه خود را به خریت زده ایم.

تنها تفاوتمان اینست که بلندگو ها را به شما داده اند و تماشاچیگری را به ما

پیش فروش کرده اند . شما میتازید و گرد و خاک میکنید ...

ما چشمهایمان از غبار ِشما و اشک هایمان گِل میشود اما

چیزی نمی توانیم بگوییم . نه اینکه آزادی بیان نداریم ....

چرا داریم ، مشکل اینجاست که آزادی پس از بیان نداریم .

روی سخنم با شماست که گیشه ها را در دست گرفته اید

و آنقدر عوامل پشت صحنه دارید که سالی یک فیلم را ساخته

تدوین و میکس کنید تا عید ها کنار سفره هفت سین

برای فرزندانتان از خستگی های یکسال زحمت بگویید و آنها به شما

افتخار کنند که چه مردانه دم از حقیقت میزنید .

دلم از روزگاری می گیرد که " آدم برفی" ، جرم بود...

" مارمولک" به زیر پا ها خزید ، گربه های اشرافی ایرانی در

زیرزمین ها بایگانی شد ." دایره" را دو سال دور زدید و دم از سینمای خلاق زدید.

ناصر تقوایی این روز ها خاک میخورد... مخملباف پای ماندن نداشت ...

بهرام بیضایی با تمام دنیا قهر است.

مسعود کیمیایی هنوز خواب اسطوره هایش را میبیند ...

پرویز فنی زاده که در خاک باشد ، بهروز وثوق که ممنوعه

فاطمه معتمد آریا مفقود الاثر ......

باید پرچمدار سینمای ما حامد کمیلی شود ...

باید مسعود ده نمکی اپرای مجلل در گیشه ها به راه بیندازد...

باید فریدون جیرانی یک هفته شب نخوابی بکشد
تا برنامه ترور شخصیت بازیگر های ما را بکشد .

بگذار این فریاد نصفه ای باشد که از گلوی یک نسل بیرون پریده است .

نسل ما را ببخشید ... ما خواستیم نفهم بمانیم ... نشد ... به خدا نشد ...

وقتی "داش آکل" به غیرتمان زد ...

وقتی "قیصر" به پاشنه های خوابیده ی ما خندید ...

وقتی "مسافران" را نفس کشیدیم ..

وقتی "هامون" را به جان نا خود آگاهمان انداختند

...

دست ما که نبود . ما "گاو ِ " مهرجویی را دیده ایم که گاو نمانیم....

ندانستیم از" باشو" هم غریبه ای کوچکتر میشویم.

ما را ببخشید که طعم سینمای خوب را چشیده ایم ....

ما را ببخشید اگر دستهای لرزان اکبر عبدی در "مادر" از یادمان نرفت ...

اگر کمر خمیده معتمد آریای "گیلانه" را تا خوردیم ..

اگر با حاج کاظم " آژانس شیشه ای" ، عذاب وجدان گرفته ایم ...

اگر در" مهاجر" ، جبهه هایمان را دید زده ایم .اگر طعم ناب گیلاس را چشیده ایم .

اگر پای " بایسیکلران" ، خوابمان گرفت و به خود فحش دادیم.

اگر فریماه فرجامی را خندیدید و ما خاطراتمان آتشمان زد ....

شما اهل به خود آمدن نیستید ، نبودید ... اما بدانید سکوت ما از سر بی کسییست ...

ما را در این بی کسی گِل گرفته اید و دل این نسل برای " ناخدا خورشید" ها تنگ است ...

ما خون دل میخوریم و بزرگان این سینما سکوت میکنند ....

شما هم میتازید ....

آقای اخراجیها

آقای پایان نامه

آقای ضد سینما

اینجا هرچه شود ..... هر چه باشد ....هنوز ایران است

کاش این نسل آنقدر غیرت داشته باشد تا گوش همیشه طلبکار شما را ، به این نوشته برساند ...

312
29th January 2012, 11:45 PM

سلام کردن گاه رسمیتی میدهد که نمیشود از دل حرف زد .

لينك بديد خواهشا

312
1st February 2012, 10:55 PM

.
.
.
.
اینجا هرچه شود ..... هر چه باشد ....هنوز ایران است

کاش این نسل آنقدر غیرت داشته باشد تا گوش همیشه طلبکار شما را ، به این نوشته برساند ...

براي بار دوم عرض ميكنم لطفا لينك بديد كه اين نوشته رو پيمان معادي نوشته و اين حرف كس ديگه اي نيست

تووت فرنگی
2nd February 2012, 06:54 AM
http://news.khabaronline.ir/Images/News/Editor/image/farhadi%20golden.jpg

اينجا ايران است جاي كه سهم رسانه ملي از جايزه فرهادي فقط ١٠ ثانيه از يك برنامه فوتبالي بود!

S h a D o w
2nd February 2012, 10:25 AM
براي بار دوم عرض ميكنم لطفا لينك بديد كه اين نوشته رو پيمان معادي نوشته و اين حرف كس ديگه اي نيست

این متن رو ایشون توی صفحه ی فیسبوکشون منتشر کردن
میتونین تشریف ببرید ببینید

312
2nd February 2012, 11:23 AM
این متن رو ایشون توی صفحه ی فیسبوکشون منتشر کردن
میتونین تشریف ببرید ببینید
لطفا لينكشو بديد تا ديگران هم باور كنند كه خود آقاي پيمان معادي اين مطلب رو نوشته اند و نه فرد ديگه اي

A M S E T I S
2nd February 2012, 01:55 PM
برو بابا حسوووووووووووووووووووووود[khande]
سلحشور کی هست؟؟؟[bamazegi][bamazegi]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد