توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر عریان کردن کودک توسط سرباز آمریکایی
hyper neo
16th January 2012, 09:47 PM
در جدیدترین رسوایی اخلاقی سربازان آمریکایی، تصویر سربازی منتشر شده که یک کودک عراقی زخمی را عریان کرده است.
در سال های گذشته بارها و بارها تصاویر و کیلیپ هایی از سربازان اشغالگر ارتش آمریکا در عراق منتشر شده که نشان دهنده وحشی گری آنان بوده است.
عریان کردن زندانیان، ادرار کردن بر روی اجساد کشته شدگان و غیره که پیش از این در رسانه های مختلف منتشر شده، نمونه ای از این رفتارهای غیر اخلاقی و وحشیانه بوده است.
در جدیدترین رسوایی اخلاقی سربازان آمریکایی، تصویر سربازی منتشر شده که یک کودک عراقی زخمی را عریان کرده است.
http://www.uc-njavan.ir/images/7e5uhej37e8agg8hfo2u.jpg (http://www.uc-njavan.ir/)
محسن آزماینده
16th January 2012, 09:53 PM
والا من موندم دم خروس را باور کنم یا قسم حضرت ابوالفضل را؟؟؟
مگر اینها همان سربازهایی نیستند که جان ملوانان ایرانی را نجات دادند
یقینا در این چنین مواردی مبالغه به کار میبرند و بدون اینکه قبل و بعد خبر را بگویند ،از تصاویری سو استفاده می کنند
ریپورتر
18th January 2012, 04:12 PM
میدونی اقا محسن امریکایی ها کلا عوضی هستن اگر میبینی جان ملوان ها رو نجات دادن این دلیل سیاسی و به قول معروف دیپلماسی عمومی هست که بگن ما توی تنگه هرمز باشیم امنیت برقرار هست و ما کمک میکنیم و طرفدار شرافت انسانی هستیم ولی در اصل اینا به هیچ چیزی پایبند نیستن .
عرفان سلیم زاده
18th January 2012, 05:37 PM
یقینا نباید گناه یه نفر رو به پای یکی دیگه نوشت!
کلا افرادی که به کودکان از این جور رفتار ها می کنند از لحاظ روحی و روانی کاملا مشکل دارند!
و قطعا رسوایی انها باید دامن گیر خود انها شود نه دیگران!
اعتراضات رو بیشتر به سمت بی کفایتی دولت امریکا در نظارت بر سربازان امریکایی متمایل کنین!
[golrooz]
SaSaMc2
18th January 2012, 06:29 PM
اين ژست واسه عكس گرفته شده...
يعني قرار بر انتشار تصوير بوده...
حتما حدفي جداي از بي ادبي يه سرباز بوده...
اگر يه ويدو نشون داد يه نفر رو توي زندان، پليس ميزنه...
شانسي لو نرفته...
و يه ماجراي غير سطحي پشت ماجراست...
حسین متقی
18th January 2012, 07:17 PM
قطعا برای من فرقی نداره تبلیغات به چه سمتی باشه
چیزی که میدونم اینه که امریکا توی عراق چیکار میکنه عراق چه ربطی به امریکا داره امریکا به چه حقی تا اینجا لشگر کشی میکنه؟
امریکا توی خلیج فارس چیکار میکنه؟؟ حالا میگیم ابهای ازاد و....
ولی 3 تا ناو هواپیمابر اینجا زیاد نیست؟؟
5000تفنگدار دریاییه اماده ی حمله زیاد نیست؟
پس دشمن مسلم و مستقیم و علنی ما در همه ی زمینه ها امریکاست
و این عکس و اون نجات ملوانان ایرانی هیچ تفاوتی توی اعتقاد من نداره
نمیخوایم ملوانانمونو نجات بدین
انرژی هسته ای میخوایم اونم بومی- ایرانی- با علم خودمون- با تولید سوخت توسط خودمون-بدون دخالت سازمان ملل-
البته کاملا غیر نظامی چون مث امریکا احمق نیستیم که برای نابود کردن ک جهان بمب اتمی در اختیار داشته باشیم
میدونین اگه زرادخانه های امریکا منفجر بشن انرژی حاصله دمای زمینو چقدر افزایش میده
میدونین اگه............................................ .....................باعث میشه قاره ی امریکارو از توی نقشه حذف کنن؟؟
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.