PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف قارچ به گلبول سازی کمک می کند



yas-90
11th January 2012, 11:32 PM
سلامت نیوز: در دنیا بیش از ۱۴ هزار نوع قارچ وجود دارد که ۳ هزار نوع آن قابل مصرف است. ۷۰۰ نوع آن خاصیت دارویی دارد و حدود هزار و ۴۰۰ نوع آن سمی است. به گزارش سایت «ehow»، اسامی ۴ نوع قارچ معروفی که مصرف بالایی دارد، عبارت است از: سفید دکمه ای، قارچ صدفی، کریمینی و پرتبلا.

خواص قارچ های سفید دکمه ای:

برای سیستم ایمنی بدن مفید است.

مس موجود در آن به گلبول سازی بدن کمک می کند.

پتاسیم آن به بدن کمک می کند تا ریتم طبیعی قلب را حفظ کند. در بهبود عملکرد عصب و عضله نیز موثر است.

قارچ کم کالری است و از ۹۰درصد آب تشکیل شده است.

پتاسیم موجود در آن باعث کاهش فشارخون می شود.

منبع عالی سلنیم (نوعی آنتی اکسیدان) است.

خطر بروز سرطان سینه و پروستات را کاهش می دهد.

از آنجا که غنی از فیبر، پروتئین و ویتامین B است، به سوخت و ساز بدن کمک می کند.

عصاره آن سردردهای میگرنی را متوقف می کند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد