توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی خاطره هامون رو بگيم تلخ يا شيرين !
kamanabroo
29th January 2009, 01:30 AM
سلام دوستان
گفتم يه تايپيك بزارم تا دوستان بيان و خاطره هايي كه براشون درس بوده و مي تونه تجربه اي باشه براي ديگران بزار ن تا استفاده كنيم .
البته اشكالي هم نداره خاطره اي رو كه توي گلومون گير كرده بگيم تا راحت بشيم!
آيا شما خاطره اي داريد كه جالب باشه و آموزنده؟
بهترين خاطره شما تلخه يا شيرين؟
kamanabroo
29th January 2009, 01:43 AM
اولي رو خودم مي گم :
اون اولاي جووني يادمه كه خيلي با خودم مشكل داشتم و هميشه هم از خدا انتظار داشتم برام معجزه كنه ! هر وقت مشكلي برام پيش مي يومد و مي رفتم در خونه خدا فكر مي كردم با خودم كه خوب خدا الان هر جوري باشه اين كار و مشكل رو حل مي كنه و خلاصه ما رو تحويل مي گيره.
تا اينكه يه روز :
يكي از بزرگترين شانسهاي زندگيمو دو دستي تقديم دوستم كردم به اميد اينكه خوب خدا هم معجزه مي كنه و همون شانس رو ( همون شانس رو ) توي همون روز به من برمي گردونه !
خلاصه اونقدر منتظر اين معجزه شدم و با خودم كلنجار رفتم ولي نه مثل اينكه از معجزه خبري نبود و من لحظه به لحظه فرصت رو از دست مي دادم تا اينكه شب شد و به كلي فرصت از دست رفت و من هم غمباد گرفتم{big green}
بعدش اون شب نشستم يه عالمه فكر كردم با خودم كه آخه چرا من بايد الان ناراحت باشم و اينقدر افسرده و .. كه چرا خدا با من اينجوري كرد؟
بعد از چند ساعتي فكر و تامل همون خدا توي دلم انداخت كه آخه بنده من ،
تو كه مي دوني سنت من اينه كه همه كارها از طريق اسباب طبيعي و عرفي اون انجام بشه و معجزه فقط براي پيامبرا بود و بس ! پس اولا معجزه نخواه ثانيا اگه كار خير كردي ثوابشو مي بري يا تو دنيا يا آخرت يا هر دو ثالثا هميشه يادت باشه كه منطقي فكر كني ، براي خودت يه جوري فكر نكني كه بعد ببيني همه آسمون و زمين و ... باهات دارن كل مي ندازن و نا اميد بشي درست فكر كن و درست عمل كن و ...
تموم اين حرفا رو بارها و بارها از ذهنم گذشت و آروم شدم و گفتم آخه ما رو ببين اومديم به خدا هم خدايي ياد بديم بنده به اين پر رويي ديدي تا حالا؟!
kamanabroo
29th January 2009, 02:50 PM
يعني خاطره اي ندارين كه بگين يا روتو ن نميشه
شايدم دوست ندارين
كدومه ؟
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.