PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی ويتامين‌هاي b براي تقويت حافظه



zolfa
10th January 2012, 10:33 PM
يك آزمايش جديد در استراليا نشان داد سالمنداني كه براي يك دوره 2 ساله از مكمل‌هاي ويتامين ب 12 و فوليك اسيد استفاده مي‌كنند در مقايسه با افرادي كه از اين ويتامين‌ها مصرف نمي‌كنند از نظر كارايي حافظه كوتاه مدت و بلند مدت در شرايط بهتري قرار دارند.



جانين واكر، متخصص اصلي اين مطالعه در دانشگاه ملي استراليا در اين باره اظهار داشت: مزاياي اين ويتامين در تقويت حافظه هرچند ملايم اما اميدواركننده است.

وي تاييد مي‌كند كه اين ويتامين‌ها مي‌توانند نقش مهمي در ارتقا سلامتي جسمي و بهبود بهداشت رواني در دوران سالخوردگي داشته باشند.


به گزارش خبرگزاري رويترز، واكر و دستيارانش از بيش از 700 شركت كننده 60 تا 74 ساله درخواست كردند كه روزانه دوز مشخصي فوليك اسيد و ويتامين ب 12 و ‌يا دارونما مصرف كنند. پس از دو سال متخصصان دريافتند گروهي كه از اين ويتامين‌ها استفاده كرده بودند در تست‌هاي حافظه كارآيي و بازده خيلي بهتري از خود نشان دادند.

بنابراين گزارش، ويتامين‌هاي گروه ب به طور کلي در چرخه متابوليسم سلولي نقش دارند لذا موجب افزايش متابوليسم بدن شده و رشد و تقسيم سلول‌ها را افزايش مي‌دهند. اين ويتامين‌ها در عملکرد درست دستگاه ايمني و عصبي نقش دارند و براي سلامت پوست و ماهيچه‌ها ضروري هستند.
ويتامين‌هاي گروه ب همچنين باعث کاهش استرس و افسردگي و سلامتي پوست و اعصاب مي‌شوند.


بنابراين مطالعات ويتامين‌هاي ب و فوليک اسيد مي‌توانند علائم تضعيف حافظه را در سالمندان کاهش داده و از آن‌ها در برابر بيماري آلزايمر محافظت کند.

به‌علاوه اسيد فوليک نيز براي ترکيب و ساختار مولکول وراثتي دي ان آ مورد نياز است. رژيم غذايي نامناسب و عوامل ديگري مانند بيماري، مصرف الكل و نيز مصرف داروهاي مختلفي چون آسپرين، قرص‌هاي ضدبارداري و داروهاي ضد تشنج در کمبود اسيدفوليک نقش دارند. مصرف اين ويتامين به ‌ويژه به زنان باردار توصيه مي‌شود.

بنابراين گزارش، منابع غذايي مهم حاوي ويتامين ب 12 شامل مواد غذايي حاوي پروتئين حيواني هستند. غني‌ترين منابع پروتئيني اين ويتامين، جگر و كليه و ديگر منابع مفيد براي دريافت اين ويتامين شامل شير، تخم مرغ، ماهي و پنير هستند.
جزئيات اين آزمايشات در مجله آمريكايي تغذيه باليني به چاپ رسيده است.

منبع:کنجکاو

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد