PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر دختر جوانی قربانی فیس بوک

ژن
7th January 2012, 01:20 PM
پسر اخاذ بعد از اينكه عكس‌هاي دختري جوان را به دست آورد در شبكه اجتماعي فيس‌بوك صفحه‌اي را به نام او تاسيس كرد واين دختر را به دردسر انداخت.
پسر اخاذ بعد از اينكهعكس‌هاي دختري جوان را به دست آورد در شبكه اجتماعي فيس‌بوك صفحه‌اي را به نام اوتاسيس كرد و اين دختر را به دردسر انداخت.

اين دختر جوان كه الميرا نام دارد چندي قبل به دادسراي شيراز رفت و طي شكايتي گفت:«از چندي قبل اي‌ميل‌هايي به دستم مي‌رسيد كه حاوي پيام‌هاي تهديد‌آميز بود و فردي ناشناس از من مي‌خواست به خواسته‌هايش عمل كنم و به او باج بدهم درغيراين‌صورت عكس‌هايم را منتشر مي‌كند.»

اين دختر ادامه داد: «بعد از گذشت چند روز فهميدم صفحه‌اي در فيس‌بوك به نام من باز شده و عكس‌هاي خصوصي‌ام در آن است.

من اين عكس‌ها را به كسي نداده‌ام براي همين حدس مي‌زنم اين كار توسط يكي از اقوام و بستگانم انجام شده باشد.»پس از تشكيل اين پرونده گروهي از ماموران پليس وظيفه تحقيقات را برعهده گرفتند و در گام اول طبق اظهارات الميرا تحقيقات روي فاميل ايندختر متمركز شد اما كارآگاهان بعد از تجسس‌هاي گسترده هيچ نشانه‌اي كه جرم آنها رابه اثبات برساند به دست نياوردند و به اين نتيجه رسيدند كه جرم توسط يك غريبه انجام شده است.

الميرا بعد از اين مرحله يك‌بار ديگر تحت بازجويي قرار گرفت و گفت به هيچ‌وجه نمي‌تواندحدس بزند چه كسي از عكس‌هاي او سوء‌استفاده كرده است.

او گفت: «انتشار اين عكس‌ها آبروي من را برده و زندگي‌ام را به خطر انداخته است.ديگر نمي‌توانم مثل سابق با خانواده‌ام در ارتباط باشم و اعصابم در اين مدت به حدي به‌هم ريخته است كه نمي‌توانم كارهاي معمول و عادي‌ام را انجام بدهم.»

كارآگاهان اين بار دايره تحقيقات‌شان را گسترش دادند و با زيرنظر گرفتن صفحه فيس‌بوك و انجام كارهاي تحقيقاتي و اطلاعاتي توانستند نشاني محلي را كه متهم از آنجا به اينترنت وصل مي‌شود و صفحه فيس‌بوك را به روز مي‌كند به دست آوردند.

بعد از آن گروهي از ماموران با گرفتن مجوز قضايي سراغ اين شخص رفتند و او را كه پسري جوان به‌نام احسان است بازداشت كردند.

احسان كه ابتدا نمي‌خواست اتهامش را بپذيرد در برابر ادله و مدارك موجود تسليم شدو گفت: «من چندي قبل به طور اتفاقي توانستم اي‌ميل الميرا را هك كنم بعد از آن به تعداد زيادي از عكس‌هاي خصوصي او دست پيدا كردم و به سرم زد با استفاده از آنها ازاو سوء‌استفاده كنم.

به همين دليل برايش اي‌ميل‌هاي تهديدآميز فرستادم و براي اينكه ثابت كنم درتهديدهايم جدي هستم صفحه فيس‌بوكي را به نام الميرا راه انداختم و عكس‌ها را درآنجا منتشر كردم من فكر مي‌كردم اين دختر از ترس آبرويش و براي اينكه به غايله خاتمه بدهد عليه من شكايت نخواهد كرد و خواسته‌هايم را اجرا مي‌كند.»

در حال حاضر پرونده متهم در اختيار مرجع قضايي قرار گرفته است و تحقيقات از اوادامه دارد.

haniye.R
7th January 2012, 02:33 PM
چه نامردایی پیدا میشن..!!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد