PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف روزی دو فنجان چای احتمال ابتلا به سرطان‌ها را کاهش می‌دهد



yas-90
6th January 2012, 08:58 PM
سلامت نیوز : مصرف روزی دو فنجان چای احتمال ابتلا به سرطان‌ها را کاهش می‌دهد.خاصیت ضد اکسایشی چای در برابر بیماری‌های قلبی - عروقی و سرطان از بدن محافظت می‌کند.
خاصیت ضد اکسایشی چای، چهار برابر ویتامین c می‌باشد. تمام انواع چای حاوی ماده‌ای به نام فلاونوئید می‌باشند که خاصیت ضد اکسایشی آن زبان‌زد است.

همچنین چای حاوی مواد دیگری از جمله تئوفیلین (ماده‌ای که باعث انبساط نایژه‌ها می‌شود و برای آسم مصرف دارد)، تئوبرومین (آرام بخش سیستم عصبی)، انواع ویتامین‌ها از جمله ویتامین‌های c ، b۱۲ , b۲ ، a ، فلئور، آهن، منیزیم، کلسیم، فسفر و ... می‌باشد.
براساس نتایج انجام شده، مصرف روزی دو فنجان چای احتمال ابتلا به سرطان ریه، مری، روده راست و پانکراس را کاهش می‌دهد.
تحقیقات دیگر نیز نشان داده‌اند که چای در برابر سرطان پروستات و سرطان دهان نقش پیشگیرانه دارد و احتمال تشکیل لخته خون را نیز کاهش می‌دهد.

نتایج تحقیقات انجام شده در انگلستان نیز حاکی از آن است که چای حاوی مواد آرام بخش است و بواسطه انبساط مجاری پوست باعث افزایش دمای پوست می‌شود. همچنین این نوشیدنی مطبوع تاثیر بسزایی در تحریک هوشیاری و بی خوابی دارد.
با این حال مصرف چای معایبی نیز دارد، به عنوان مثال چای جذب آهن را با مشکل مواجه می‌سازد و چای سیاه نیز به واسطه دارا بودن مقادیر بالای اسید اگزالیک در افرادی که در مجاری ادراری خود سابقه سنگ دارند، ایجاد مشکل می‌کند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد