توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گله مـــــندی های نیلوفــر
تووت فرنگی
5th January 2012, 11:16 AM
ســلام خدمت تمام کاربران سایت نخبگان...[golrooz]بعضی از دوستان که نمیخام اسم ببرم هی پشت سرمن حرف مینند که نیلوفر الِ بلِ جیمبلِ [nishkhand] و از این حرفااااا....و نمیدونم چرا با من لج شدن و دلیلش چیه...(اصلاً هم واسه من مهم نیست که حرف میزنن)ولی من بچه ام هنوز پامو تو دانشگاه نزاشتم ولی شماها که تحصیل کرده اید چرا اینطورین؟![taajob]....میگن تو هی تو سایت بحث را میندازی وهی به همه گیز میدی؟!!!اِ اگه من گیر میدم چرا همه دارن میرن...؟![labkhand]فقط تعدادیـــ موندن....!اینقد هنوز کوچیک نشدم که واسه چیزا پیش پا افتاده حرفمو نزنم...خداروشکــــر ی روز مرد نشدم بعد روز بعدش همه بفمن زن شدم...[khande][nishkhand]....دوستان هرگونه پشت من حرف زدن حلالِ حلالِ ...[sootzadan]فقط خواستم بگم آدم نباید جلوه اصلی خودشو پنهان کنه تا تو دل بقیه جا بشه!![eynaki] +حالا داره معلوم میشه که همه دارن از سایت میرن....
تورو خدا بگید دلیل اصلی رفتن بچه های سایت چیه؟(البته هنوز خداروشکر دی جی مهدی هست [golrooz][alaghemand])
تموم ..ایشاالله حالا کی اخراج میشم؟!!![khande][khandeshadid]
golden3
5th January 2012, 11:28 AM
سلام عزیزم کی پشت سرت حرف زده میگفتی گوششو بکشن[nishkhand]
منم هستم آ قصد رفتن ندارم[khanderiz]
A M S E T I S
5th January 2012, 11:30 AM
سلام
من این حرفارو به عنوان خواهر نیلوفر نمیزنم ولی باتوجه به شناختی که ازش دارم میدونم که هیچ وقت الکی و بی دلیل حرفی نمیزنه .
من واقعا نمیدونم تو این سایت چه خبره ؟!نمیدونم واقعا بعضی از افراد خودشونو به هر دری میزنن تا محبوب قلب ها بشن ...
اینجا فقط یک مکان مجازی هست مهم اینکه تو دنیای واقعی چی هستیم و چه میکنیم .اگر هر کسی حد خوشو رعایت کنه
هیچ اتفاقی نمیوفته.تو دنیای مجازی معمولا ادما خودشون نیستن....پس لطفا بعضی از دوستان بنا به هردلیلی و بدون اینکه
اصل قضیه رو بدونن نظر کارشناسی ندن..[golrooz]
ریپورتر
5th January 2012, 11:38 AM
سلام خدمت آبجی نیلوفر گل
ابجی چرا انقدر حرص میخوری[nishkhand] ببین میدونم رفتار درستی گاهی باهات نشده و بخاطر همین کمی دلگیر هستی .ببین من تازه اومدم شدم مسئول انجمن ها و تلاشم اینه کسی پشت کسی حرفی زد ابروشو ببرم و بگم تا دیگه از این چیزا توی سایت نباشه و باعث رنجش کسی بشه و شک نکن از این به بعد خود من برخورد میکنم چون این رفتار واسه من و بقیه هم قابل تحمل نیست کسی پشت سر کسی حرف بزنه.حالا از شما و بقیه اعضا میخوام هر کسی پشت سرشون حرف زد یا به من و یا به ناظم سایت اطلاع بدن تا بدونیم چکار کنیم فرقی هم نداره طرف کاربر عادی باشه با ارشد چون قرار نیست فرق بین کسی باشه و پارتی بازی هم نباید باشه حداقلش تا من اینجا هستم نمیزارم .و قرار هم نیست شما اخراج بشی چون حرف زدن ازاد هست البته توهین نباید بشه ولی خب مشکلات و چیزی که کسی رو ناراحت میکنه باید گفته بشه تا تلاش بشه مشکلات رفع بشه.الانم از شما میخوام کمی ارامش داشته باشی و رفتار قدیم رو که ناراحتت کرده رو فراموش کنی و از این به بعد رو ملاک تصمیم قرار بدی اگر دیدی باز همون رفتار تکرار شد هر چی تصمیم بگیری بهش احترام میزاریم.
Admin
5th January 2012, 11:45 AM
ســلام خدمت تمام کاربران سایت نخبگان...بعضی از دوستان که نمیخام اسم ببرم هی پشت سرمن حرف مینند که نیلوفر الِ بلِ جیمبلِ و از این حرفااااا....و نمیدونم چرا با من لج شدن و دلیلش چیه...(اصلاً هم واسه من مهم نیست که حرف میزنن)ولی من بچه ام هنوز پامو تو دانشگاه نزاشتم ولی شماها که تحصیل کرده اید چرا اینطورین؟!....میگن تو هی تو سایت بحث را میندازی وهی به همه گیز میدی؟!!!اِ اگه من گیر میدم چرا همه دارن میرن...؟!فقط تعدادیـــ موندن....!اینقد هنوز کوچیک نشدم که واسه چیزا پیش پا افتاده حرفمو نزنم...خداروشکــــر ی روز مرد نشدم بعد روز بعدش همه بفمن زن شدم.......دوستان هرگونه پشت من حرف زدن حلالِ حلالِ ...فقط خواستم بگم آدم نباید جلوه اصلی خودشو پنهان کنه تا تو دل بقیه جا بشه!! +حالا داره معلوم میشه که همه دارن از سایت میرن....
تورو خدا بگید دلیل اصلی رفتن بچه های سایت چیه؟(البته هنوز خداروشکر دی جی مهدی هست )
تموم ..ایشاالله حالا کی اخراج میشم؟!!!
سلام
نیلوفر خانم کسی از شما بدش نمیاد و پشت سر شما چیزی نمیگه.!
خب دلیل اینکه برخی افراد بهشون توجه نمیشه ممکنه نا عادلانه توسط مدیر بخش باشه منتها به نظر من همیشه دلیل حرف و حدیث ها یه سمتش خود ما هستیم.
برای نمونه خود شما اگه نخواین بی دلیل کسی رو زیر سوال ببرین مطمئنا به حرفتون احترام گذاشته میشه...!
متاسفانه آدم ها دلیل اینکه کوچیک میشن خودشون هستن ...
برخی ها که رفتن با منفی نگری خودشون رفتن ...
برخی نساختن و رفتن ...
برخی هم مشغله و درگیری زندگیشون زیاد بوده و رفتن ...
من با خود شما بارها صحبت کردم و بارها تاکید کردم با همه خوب باشید و مثبت نگر باشید منتها بعد از مدتی حرفها رو فراموش کردین برای همین منم سعی کردم دیگه کاری به شما نداشته باشم ...
در هر صورت اگر همه اصلاحات رو از خودشون شروع کنن سایت هر روز بهتر از دیروز میشه و کسی نمیره
منتها ما عادت داریم همیشه همدیگه رو متهم کنیم که کاملا اشتباهه.!
موفق باشید
تووت فرنگی
5th January 2012, 11:48 AM
سلام
خب دلیل اینکه برخی افراد بهشون توجه نمیشه ممکنه نا عادلانه توسط مدیر بخش باشه منتها به نظر من همیشه دلیل حرف و حدیث ها یه سمتش خود ما هستیم.
برای نمونه خود شما اگه نخواین بی دلیل کسی رو زیر سوال ببرین مطمئنا به حرفتون احترام گذاشته میشه...!
برخی نساختن و رفتن ...
من با خود شما بارها صحبت کردم و بارها تاکید کردم با همه خوب باشید و مثبت نگر باشید منتها بعد از مدتی حرفها رو فراموش کردین برای همین منم سعی کردم دیگه کاری به شما نداشته باشم ...
در هر صورت اگر همه اصلاحات رو از خودشون شروع کنن سایت هر روز بهتر از دیروز میشه و کسی نمیره
موفق باشید
نـــــــرود میخ آهنین در سنگ!!!
ریپورتر
5th January 2012, 11:59 AM
ببینید چرا دارین جبهه گیر میکنید با هم دشمن که نیستیم .قبول داشته باشین رفتار هچ کدوم خوب نبوده حالا یکی کمتر و یکی بیشتر.این چیزی که نیلوفر خانم میگه مورد توجه منم هست که دیده میشه پشت سر کسی حرف زده میشه و گاهی سلیقه ای رفتار میشه .قرار نیست اگر رفتار طرف مقابلمون عین ما نیست گفته بشه فرد مورد نظر چیزی نمیفهمه و یا ضایع هست .باید در یک مکان فعال همه نظراتی باشه با تفکرات متفاوت ولی خب سعی بشه به همدیگه توهین نشه بشینن با هم حرف بزنن و مشکل رو حل کنند نه اینکه پشت سر هم حرف زده بشه اخرشم میشه مشکل بزرگ که تبدیل به جنگ میشه و ناراحتی دو طرف.حیف هست بخاطر مسائل کوچیک رابطه بین اعضا خراب بشه.اگر این سایت الان بالا اومده بخاطر تلاش تک تک اعضاش هست از کاربر عادی گرفته تا ارشد و همه هم یکی باید باشند و فرقی نباشه چون اگر فرق بزاریم و پارتی بازی کنیم هم افراد خوبمون میرن هم افرادی که رفتار درستی ندارن پررو میشن.بازم میگم رفتار و تصمیمات رو سعی کنیم سلیقه ای نباشه .
حالا ابجی شما سعی کن رفتار قبلی رو فراموش کنی و خوب شد این پست رو زدی و اقا مصطفی هم اگر دلگیر هستن فراموش کنند و به هم فرصت دوباره بدن تا بتونن به هم اثبات کنند که مسائل کوچیک نمیتونه اختلاف بندازه بین اعضا و کسانی که این اختلاف رو میندازن باید حذف بشن.
محسن آزماینده
5th January 2012, 12:05 PM
ببینید هر آدمی با توجه به رفتار خودش جواب میبینه
من تا حالا پشت سر کسی حرفی نشنیدم
(هیچ کس)
چون همیشه تو سایت سرم به کار خودم بوده
اگر شما احساس میکنید(یا شنیدین)که پشت سر شما حرفهایی زده میشه بهترین کار اینه که در روابط دوستستون تو سایت تغییر ایجاد بدین
نه اینکه از سایت برین
این حرف را از برادر کوچیکتون بشنوین
ممنون
312
5th January 2012, 12:50 PM
هروقت شيريني آشتي كنون پخش ميكنيد به ياد ماهم باشيد.[khejalat]
ماهم از دوستي بيشتر بين شمابزرگواران خوشحال ميشيم.[esteghbal][esteghbal]
راستي سلام وسلامتي بر همه شمايان باد[cheshmak]
نارون1
5th January 2012, 02:34 PM
سلام دوست گلم.....
ببین عزیزم اگه قرار باشه به دلیل برخی حرفها و موضوعات دست از فعالیتهای مفید برداری ........
دو روز دیگه تو جامعه و محیطی بزرگتر از اینجا که امکان داره با مسائلی اینچنینی برخورد کنی ، نمیشه صحنه رو خالی کنی......اونوقت چیکار میکنی ؟؟
بهتره تا جاییکه میتونی با کسی که موجب ناراحتیت شده صحبت کنی .......اگه امکانش نیست در کمال آرامش به فعالیت مفیدت ادامه بده...........
و کمی فکر لازمه ....چه مسائلی باعث شده ، آیا رفتار شما موجب بوده یا .... ؟
بهتره دنبال راه حل باشیم تااینکه بیایم صورت مساله رو پاک کنیم.........
ساناز فرهیدوش
5th January 2012, 06:48 PM
سلام
دراین سایت از تمام اقشار مشغول فعالیت هستند . هر کس آمده و با هدفی خاص که از نظر خودش محترم هست انتخاب کرده که بمونه یا بره .
هدف ما تعامل اجتماعی و علمی سالم هست .
خودتون باشید و لذت ببرید .
خیلی از ما در دنیای واقعی هم با هم دوست بودیم و امدیم سایت یا برعکس !!!
بیایید از لحظاتی که باهم میگذروینم نهایت استفاده رو ببریم .
اینجا دکتر داریم . نخبه داریم . ترک تحصیلی هم داریم . اینجا یه نمونه از جامعه واقعی هست .
نه قصد دارم کسی رو نصیحت کنم نه انگشتم رو طرف کسی نشونه ببرم .
فقط کمی فکر کنید و بیندیشید .
تو مدرسه این تو دانشگاه یا تیز هوشان . استادین یا دانش آموز وقتی بتونیم با هم کنار بیایم به نهایت رشد رسیدیم و وقتی بتونیم اون چیزایی رو که بای میلمون نیست رو باهاشون کنار بیایم اونجاست که داریم به کمال ادمی نزدیک میشیم .
قضاوت نکنیم . تو حریم های شخصی همدیگه زیادی مانور ندیم . درسته اینجا محیط سایبره اما بازم بعضی ارزش ها برامون پررنگه .
خلاصه به هر دین وآیینی که داریم به همئیگه احترام بگذاریم .
سر افراز باشید .
SaSaMc2
6th January 2012, 05:38 AM
سلام[golrooz]
به نظر من در هر جا از زندگي اگه نارضايتي وجود داشته باشه...
تا كارد به استخون نرسيده نبايد ميدون رو ترك كرد...
اين پايداري تو رو محكم ميسازه نيلوفر عزيز...
توي هر جامعه هزاران نفر زندگي ميكنن...
هر كدومم مشكلات و اخلاق متفاوتي دارن...
اصلا كساني كه مثل من فكر ميكنن براي من جالب نيستن...
هر برخورد تو با تفكر و رفتار جديد ميتونه يه درس بزرگ برات داشته باشه...
آينده ي خوبي خواهي داشت...[golrooz]
ببخشيد...
موفق باشي [golrooz]
warrior
7th January 2012, 06:56 PM
سلام خدمت همه دوستان خوب و عزیز.
بابا من به مدت کوتاه تو سایت نبودم ابن همه مسایل جدید اومد تو کار؟!؟
پشت سر هم صحبت کردن دیگه یعنی چی؟
بابا ما یه مدت رفتیم یکم پیشرفت کنیم بر گردیم،این چیزا دیگه چیه؟
عزیزان من اگه کسی با کسی مشکلی داره دور از بی ادبی بشینن با هم صحبت کنن مشکلاتشونو حل کنن،حالا اگه بین خودشون حل نشد از یک نفر به عنوان حکم کمک بگیرن.
البته من نیلوفر رو مینشناسم ،آدمی نیست که با این چیزا ناراحت بشه ،حالا معلوم نیست که از کجا یا از کی شنیده یت کجا خونده که پشت سرش حرف زدن که یکم ناراحت شده.
حالا من نمیدونم که طرف دیگه مسئله کیه،اما هر کی هست شاید حرف هایی برای زدن داشته باشه. بشینین آقا بشینین با هم صحبت کنین.انقده خوبه!!!
!nesa
10th January 2012, 07:27 PM
ولی من بچه ام هنوز پامو تو دانشگاه نزاشتم
عزززززززززیزززززززززززم!
ارغنون
10th January 2012, 07:57 PM
سلام
برخی نساختن و رفتن ...
موفق باشید
من اینجا وکیل مدافع نیلوفر نیستم!
ولی یه چیزی رو میدونم که نمیشه از همه ی آدما انتظار داشت که از یه چارچوبهایی پیروی کنین.
ببینید این یه جور خلاقیت کشی محسوب میشه.
گاهی اوقات اگه یکی اعتراضی نکنه و هی خودشو اصلاح کنه میشه همرنگ جماعت!
خواهی نشوی همرنگ
رسوای جماعت شو!
در هر صورت اگه رییس شما آدم آرومی هستین و برای قدرت !تلاش نمیکنین ممکنه یه نفر حالا نیلوفر باشه یا هرکس دیگه مثل شما فکر نکنه.
نمیشه از همه انتظار داشت که تحت یه چارچوب فکر کنن.
اون چیزی که واضحه برای مفید بودن شرایطی هم باید حاکم باشه.
..............................................
در مورد نیلوفر عزیزم هم باید بگم.
نیلوفر جون با شناختی که من از شما دارم یه جاهایی زود تصمیم گرفتی مثل من!
اما نباید زود هم عمل میکردی.
به هر حال اینجا آدمایی مدیرن که با توجه به سابقشون و جذب اعتماد مدیر شدن.
نه صرفا به خاطر کار مفید.
ایدئولوژی جناب کاوه هم مبنی بر دانشجو گراییه.
موفق باشی گلم.
draz
13th January 2012, 07:50 PM
بزارید یه قصه بگم شاید همتون سنیده باشید اما شنیدنش خالی از لطف نیست ی بچه روی ساحل نوشت دریا دزد کفشهای من آنطرفتریه ماهی گیرروی ساحل نوشت دریا با آن وسعت خیلی زیادتش مرا نامید پیش زنو بچه نفرستادبعدش یه موجی اومدتمام نوشته ها را پاک کرد دل انسان باید دریایی باشه تا تمام انتقادها را بپذیر نیلوفر خانم من نمی دونم قضیه چیه اما اون چیزی که ازتون می دونم دلت دریاست اما تمام وجودتو دریایی کن تا تمام انتقاد را بپزی
تووت فرنگی
18th January 2012, 07:42 AM
[golrooz]مرســــی از همه ...
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.