PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر دختر جوان قربانی نقشه شوم فیس بوکی شد

hyper neo
3rd January 2012, 02:51 AM
پسر اخاذ بعد از اينكه عكس‌هاي دختري جوان را به دست آورد در شبكه اجتماعي فيس‌بوك صفحه‌اي را به نام او تاسيس كرد و اين دختر را به دردسر انداخت.

اين دختر جوان كه الميرا نام دارد چندي قبل به دادسراي شيراز رفت و طي شكايتي گفت: «از چندي قبل اي‌ميل‌هايي به دستم مي‌رسيد كه حاوي پيام‌هاي تهديد‌آميز بود و فردي ناشناس از من مي‌خواست به خواسته‌هايش عمل كنم و به او باج بدهم درغيراين‌صورت عكس‌هايم را منتشر مي‌كند.»

اين دختر ادامه داد: «بعد از گذشت چند روز فهميدم صفحه‌اي در فيس‌بوك به نام من باز شده و عكس‌هاي خصوصي‌ام در آن است.

من اين عكس‌ها را به كسي نداده‌ام براي همين حدس مي‌زنم اين كار توسط يكي از اقوام و بستگانم انجام شده باشد.»پس از تشكيل اين پرونده گروهي از ماموران پليس وظيفه تحقيقات را برعهده گرفتند و در گام اول طبق اظهارات الميرا تحقيقات روي فاميل اين دختر متمركز شد اما كارآگاهان بعد از تجسس‌هاي گسترده هيچ نشانه‌اي كه جرم آنها را به اثبات برساند به دست نياوردند و به اين نتيجه رسيدند كه جرم توسط يك غريبه انجام شده است.

الميرا بعد از اين مرحله يك‌بار ديگر تحت بازجويي قرار گرفت و گفت به هيچ‌وجه نمي‌تواند حدس بزند چه كسي از عكس‌هاي او سوء‌استفاده كرده است.

او گفت: «انتشار اين عكس‌ها آبروي من را برده و زندگي‌ام را به خطر انداخته است. ديگر نمي‌توانم مثل سابق با خانواده‌ام در ارتباط باشم و اعصابم در اين مدت به حدي به‌هم ريخته است كه نمي‌توانم كارهاي معمول و عادي‌ام را انجام بدهم.»

كارآگاهان اين بار دايره تحقيقات‌شان را گسترش دادند و با زيرنظر گرفتن صفحه فيس‌بوك و انجام كارهاي تحقيقاتي و اطلاعاتي توانستند نشاني محلي را كه متهم از آنجا به اينترنت وصل مي‌شود و صفحه فيس‌بوك را به روز مي‌كند به دست آوردند.

بعد از آن گروهي از ماموران با گرفتن مجوز قضايي سراغ اين شخص رفتند و او را كه پسري جوان به‌نام احسان است بازداشت كردند.

احسان كه ابتدا نمي‌خواست اتهامش را بپذيرد در برابر ادله و مدارك موجود تسليم شد و گفت: «من چندي قبل به طور اتفاقي توانستم اي‌ميل الميرا را هك كنم بعد از آن به تعداد زيادي از عكس‌هاي خصوصي او دست پيدا كردم و به سرم زد با استفاده از آنها از او سوء‌استفاده كنم.

به همين دليل برايش اي‌ميل‌هاي تهديدآميز فرستادم و براي اينكه ثابت كنم در تهديدهايم جدي هستم صفحه فيس‌بوكي را به نام الميرا راه انداختم و عكس‌ها را در آنجا منتشر كردم من فكر مي‌كردم اين دختر از ترس آبرويش و براي اينكه به غايله خاتمه بدهد عليه من شكايت نخواهد كرد و خواسته‌هايم را اجرا مي‌كند.»

در حال حاضر پرونده متهم در اختيار مرجع قضايي قرار گرفته است و تحقيقات از او ادامه دارد.

نارون1
3rd January 2012, 01:01 PM
وای چه وحشتناک !!!

این هک کردن خیلی بده ......یعنی میشه ایمیلها هک بشن و از اطلاعات کامپیوتر شخص استفاده کنن ؟؟[negaran]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد