PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید



طلیعه طلا
1st January 2012, 04:09 PM
http://www.salamatnews.com/uploade/ghaza-banner-aamade.jpg
عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور:

سلامت نیوز :عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان اینکه «زمینه بروز بسیاری از بیماری ها حتی سرطان ها می تواند اثر آلودگی هوا باشد.» تاکید کرد:« آب سالم مهترین دفع کننده سموم از بدن است و تمام کسانی که در معرض آلودگی هوا قرار دارند بایستی مصرف روزانه آب را نسبت به گذشته دو برابر کنند.»

دکتر خدیجه رحمانی در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:«آلودگی ها بسیار متعدد هستند اما آنچه که امروزه بیشتر مورد توجه است آلودگی هوا است که در وهله اول سیستم منجر به تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود و در وهله دوم آلرژی ها افزایش پیدا می کند در نتیجه زمانی که سیستم ایمنی بدن ضعیف شود و آلرژی ایجاد شود در معرض بسیاری از بیماری ها قرار می گیریم بنابراین به نوعی می توانیم بگوییم زمینه بروز بسیاری از بیماری ها حتی سرطان ها می تواند اثر آلودگی هوا باشد به همین علت باید حتی الامکان از قرار گرفتن در هوای آلوده اجتناب کنیم و در صورتی که ناچاریم در هوای آلوده فعالیت داشته باشیم بایستی از طریق تغذیه صحیح سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنیم.»

وی ادامه داد:«در خصوص مصرف مواد غذایی در روزهای آلوده بایستی در وهله اول از مصرف مواد غذایی که در ترکیبات آنها از مواد شیمیایی استفاده شده است اجتناب کنیم مثل افزودنی هایی که به اکثر مواد غذایی صنعتی و یا غذاهای آماده اضافه می شود، رنگ های غذایی، طعم دهنده ها، کمپوت ها، کنسروها، گوشت های آماده مثل سوسیس و کالباس ها و هر چه به عنوان غذای آماده شناخته می شود و حتی شیرینی ها و بیسکویت ها انواع شکلات ها در این دسته قرار می گیرند.

بنابراین افرادی که ضعیف هستند بخصوص در روزهای آلوده از این مواد غذایی استفاده نکنند و بایستی از مواد غذایی طبیعی تهیه شده در منزل استفاده شود.»

عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور افزود:«در وهله دوم استفاده از مواد غذایی غنی از کلروفیل دار یا سبزینه ای که درگیاهان وجود دارد توصیه می شود بنابراین استفاده از سبزی ها بسیار مهم است و زمانی که صحبت از سبزیجات می شود صیفی جات نیز شامل این دسته می شوند ( به غیر از هندوانه، خربزه، طالبی که میوه هستند) و سبزی های سبز و زرد و قرمز،چه به صورت خام و چه به صورت پخته نقش مفیدی را ایفا می کنند به خصوص به استفاده از سبزی های گروه کلم که خاصیت ضد سرطانی آنها به اثبات رسیده است تاکید می شود.

همچنین استفاده از هویج و آب هویج طبیعی و جوانه ها و میوه های تازه و طبیعی بسیار مفید هستند اما تاکید می کنیم از میوه های خارجی استفاده نشود چرا که در آنها از مواد شیمیایی بسیاری استفاده شده است و حتی آفت کش هایی که در فرآوری میوه ها استفاده شده است مضر است.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد