yas-90
1st January 2012, 02:41 AM
سلامت نیوز: در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یک سوم میزان پیشنهاد شده کاهش دهید.
دکتر پریسا ترابی کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با سلامتیران توصیههایی برای سالم درست کردن غذای خانگی بیان داشت :
1- مقدار گوشت کمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه غذا به کار ببرید.
2- ماکارونی و نانهای سبوسدار را که فیبر بیشتری دارند به سایر ماکارونیها و نانها ترجیح بدهید.
3- همبرگر، شنیسل، کوکو، بادمجان و کتلتها را بعد از سرخکردن، با دستمال یا کاغذهای تمیز روغنگیری کنید.
4- به جای قرصهای فشرده سوپ یا پودر پیاز یا سیر آماده که دارای مقدار زیادی نمک هستند از سوپهای تازه و کمنمک خانگی و پیاز یا سیر تازه در غذا استفاده کنید.
5- از پنیر پیتزا که چربی زیادی دارد کمتر استفاده کنید.
6- در دستورهای غذایی میزان روغن مورد استفاده را به نصف تا یک سوم میزان پیشنهاد شده کاهش دهید.
7- به جای سرخ کردن موادغذایی، از روش بخارپز و آبپز کردن، پوره کردن (برای سیبزمینی) یا تنوری کردن (برای سیبزمینی و بادمجان) استفاده کنید.
دکتر پریسا ترابی کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با سلامتیران توصیههایی برای سالم درست کردن غذای خانگی بیان داشت :
1- مقدار گوشت کمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه غذا به کار ببرید.
2- ماکارونی و نانهای سبوسدار را که فیبر بیشتری دارند به سایر ماکارونیها و نانها ترجیح بدهید.
3- همبرگر، شنیسل، کوکو، بادمجان و کتلتها را بعد از سرخکردن، با دستمال یا کاغذهای تمیز روغنگیری کنید.
4- به جای قرصهای فشرده سوپ یا پودر پیاز یا سیر آماده که دارای مقدار زیادی نمک هستند از سوپهای تازه و کمنمک خانگی و پیاز یا سیر تازه در غذا استفاده کنید.
5- از پنیر پیتزا که چربی زیادی دارد کمتر استفاده کنید.
6- در دستورهای غذایی میزان روغن مورد استفاده را به نصف تا یک سوم میزان پیشنهاد شده کاهش دهید.
7- به جای سرخ کردن موادغذایی، از روش بخارپز و آبپز کردن، پوره کردن (برای سیبزمینی) یا تنوری کردن (برای سیبزمینی و بادمجان) استفاده کنید.