PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : win بالا نمیاد!

Steve Jobs
31st December 2011, 11:08 PM
سلام دوستان

من از موقعی که لپ تاپم را گرفتم این مشکل برایم بود که ویندوز بالا نمیومد دقیقا روی welcome صفحه سیاه میشد و بالا نمیومد...
چندبار که reboot میشد با بدبختی بالا میومد.

اما حالا دیگه بالا نمیاد. البته من تونستم با safe mode بالا بیارمش. اما خب صددرصد همه قابلیت هایش فعال نیست.

windows هم اورجیناله.

فقط من نگرانیم اینه که مشکل سخت افزاری باشه. چون یه لپ تاپ دیگم همین مشکل را عینا پیدا کرد، گفتند هاردش مشکل پیدا کرده.

چی کار کنم حداقل نرمال بالا بیاد که فایلهایی را که از اینجا دسترسی ندارم بهشون را بردارم، بعد ببرمش نمایندگی.

اصلا مشکل همین هاردشه یعنی؟[tafakor][negaran]

متشکرم

NameEly
31st December 2011, 11:12 PM
سلام به دوست گلم :»

نه سخت افزاری نیست نگران نباشید ( البته به نظر من )
شما میتونید از یک mini win استفاده کنید و با اون ویندوزتون رو بالا بیارید و تمام اطلاعاتتون رو برداشته و بعد ببریدش نمایندگی
برید از یک نرم افزار فروشی یک windows mini بخرید

با تشکر

Steve Jobs
31st December 2011, 11:21 PM
خیلی ممنون برای پاسخ تون.

الانم با safe mode تقریبا همه چی را دارم اما یه نرم افزار مهم را ندارم!
اونم اینه که نرم افزار قفل گذار فولدرهایم تو این حالت فعال نیست.
و فایل هایم را نمیتونم بردارم.
یعنی روی windows ای که نصب شده فقط کار میکنه.
win mini را هم دارم، ممنون برای پیشنهادتون، تست میکنم ببینم میشه یا نه.

ولی اون یکی تجربه ام از این واقعه میگه سخت افزاریه و منو از دست شرکت سازنده و رایج بودن این مشکل برای همه ی لپ تاپ هایش عصبانی میکنه!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد