PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه ای بنویسید که ....

فاطمه f
24th December 2011, 11:36 AM
سلام تورو خدا کمکم کنید جواب این سوال هارو تا فردا میخوام![gerye]
برنامه ای بنویسید که تاریخ را از کاربر دریافت نموده و آن را به حروف بنویسد؟
// // ماه و روز یک تاریخ را بگیرد و بگوید چندمین روز سال است؟

NameEly
24th December 2011, 01:01 PM
سلام تورو خدا کمکم کنید جواب این سوال هارو تا فردا میخوام![gerye]
برنامه ای بنویسید که تاریخ را از کاربر دریافت نموده و آن را به حروف بنویسد؟
// // ماه و روز یک تاریخ را بگیرد و بگوید چندمین روز سال است؟

با سلام به دوست گلم : »

خودتون در باره ی برنامه چی فکر می کنید که چطور باید نوشته بشه ؟
دومین سوال که اسون هست ولی اولی یکم گیر داره

مشکلی نداره شما نظراتتون رو درباره ی جواب ها بدید ما هم در حل 2 تا سوال کمکتون می کنیم [golrooz]

Joseph Goebbels
24th December 2011, 01:58 PM
من سوال اولی رو اصلا متوجه نشدم !
سوال دومی توسط دستور break نوشته میشه . که این هم کاری نداره .
فقط کافیه تا ماه و روز رو در برنامه وارد کنید ، سپس با استفاده از این دستور ، برنامه می گوید که چندمین روزه ساله .

NameEly
24th December 2011, 02:01 PM
من سوال اولی رو اصلا متوجه نشدم !
سوال دومی توسط دستور break نوشته میشه . که این هم کاری نداره .
فقط کافیه تا ماه و روز رو در برنامه وارد کنید ، سپس با استفاده از این دستور ، برنامه می گوید که چندمین روزه ساله .

با سلام به ژنرال عزیز خودمون :»
روشت برای سوال دوم کاملا درسته ولی همیشه دنبال کوتاه ترین راه باش
حالا دلیلش رو هم برات توی تاپیک اموزش میگم
سوال اول هم فوق العاده قشنگ هست

Steve Jobs
24th December 2011, 03:16 PM
با عرض سلام.
ایده ی حل را براتون نوشتم ، اما واقعا وقت ندارم برنامه اش را بنویسم.

برای سوال اول
روز و ماه و سال را دریافت میکنی
اون متغیری که روز دراون ذخیره شده را به این شکل تعریف میکنی که با استفاده از تقسیم به 10 ، رقم یکان ودهگان را جدا کنی و معادل حروفی اش میشه : معادل دهگان + "و" + معادل یکان
معادل یکان چیه؟
تعریف میکنی با switch که اگه 1 بود باشه: "یک" و اگه 2 بود باشه : "دو"...و اگه 9 بود باشه :"نه"
معادل دهگان چیه؟
تعریف میکنی با switch که اگه 1 بود ، یه خورده قضیه فرق میکنه اگه تا اینجا مشکلی نبود بعدا میگم چی کار کنی.
و اگه 2 بود باشه : "بیست" اگه 3بود، باشه :"سی"
برای ماه هم جدا باید واسه هر 12 ماه تعریف بشه که معادلش چی میشه. مثلا 9 میشه "آذر"

برای سال هم که 4 رقمیه تا دهگانش که درست مثل تبدیل برای روز هست با یه تفاوت که میتونه دهگان تا 9 بره. اما برای صدگان و هزارگان هر عددی که هست اون را یکان فرض کن و معادل بگیر بعد+ رشته ی "صد" یا "هزار" کن.

البته این ها را من برای تاریخ شمسی به زبان فارسی گفتم؛فرقی نداره میلادی هم همین ایده اش همین جوره.

فقط یه شرط جدا قبل از همه چیز بذار که اگه دهگان روز 1 بود از اون روش استفاده نکنه و جدا محاسبه کنه . چون از قانون بقیه اعداد 2رقمی از نظر نوشتن به حروف پیروی نمیکنند.

اگه سوالی بود بفرمایید
اگه راه بهتری به نظر دوستان میرسه بیان کنند.
من همین به نظرم رسید.

برای 2 هم خیلی ساده است.
عددی که عنوان ماه گرفته *30 یا 31 بشه بسته به اینکه نیمه اول یا نیمه دوم باشه اگه عدد ماه از 6 بزرگتر بود باید 6*31+ اختلاف اون عدد از 6*30 کنید.
بعد حاصل قسمت قبل را با عددی که به عنوان روز گرفته جمع کنید.
حاصل میگه الان چندمین روز سال هست.

سوالی بود درخدمتم[golrooz]

NameEly
24th December 2011, 03:59 PM
کاملا درست هست و من هم تایید می کنم این جواب رو چون در نظر من هم کوتاه ترین راه حل هست این جواب

از فرمانده ی عزیز تقاضا می کنم اون راه حل دیگه که با break بود رو نیز اگه فرصت دارن بزارن

دوست گلم که این سوال رو مطرح کردی , از قوانین ما در این تالار اینه که راه حل میدیم و کمک می کنیم ولی هیچ وقت جواب کامل رو در اختیار دوستان قرار نمی دیم پس راه حل رو دارید نوشتن برنامه به عهده ی خودتون هست

با تشکر

21870
24th December 2011, 05:47 PM
سلام من دو تا برنامه نیاز دارم به زبان متلب خیلی واجبه لطفا اگه میشه واسم بنویسینشیکیش چند جمله ای لاگرانژ که با گرفتن چندتا x و y به ازای عدد دیگه ای که x دیگه ای باشه یه چند جمله ای بدهدومیش هم محاسبه اسپیلاین طبیعی در حالت خاص(hها برابر باشند)

hadi elec
24th December 2011, 09:16 PM
با عرض سلام.
ایده ی حل را براتون نوشتم ، اما واقعا وقت ندارم برنامه اش را بنویسم.

برای سوال اول
روز و ماه و سال را دریافت میکنی
اون متغیری که روز دراون ذخیره شده را به این شکل تعریف میکنی که با استفاده از تقسیم به 10 ، رقم یکان ودهگان را جدا کنی و معادل حروفی اش میشه : معادل دهگان + "و" + معادل یکان
معادل یکان چیه؟
تعریف میکنی با switch که اگه 1 بود باشه: "یک" و اگه 2 بود باشه : "دو"...و اگه 9 بود باشه :"نه"
معادل دهگان چیه؟
تعریف میکنی با switch که اگه 1 بود ، یه خورده قضیه فرق میکنه اگه تا اینجا مشکلی نبود بعدا میگم چی کار کنی.
و اگه 2 بود باشه : "بیست" اگه 3بود، باشه :"سی"
برای ماه هم جدا باید واسه هر 12 ماه تعریف بشه که معادلش چی میشه. مثلا 9 میشه "آذر"

برای سال هم که 4 رقمیه تا دهگانش که درست مثل تبدیل برای روز هست با یه تفاوت که میتونه دهگان تا 9 بره. اما برای صدگان و هزارگان هر عددی که هست اون را یکان فرض کن و معادل بگیر بعد+ رشته ی "صد" یا "هزار" کن.

البته این ها را من برای تاریخ شمسی به زبان فارسی گفتم؛فرقی نداره میلادی هم همین ایده اش همین جوره.

فقط یه شرط جدا قبل از همه چیز بذار که اگه دهگان روز 1 بود از اون روش استفاده نکنه و جدا محاسبه کنه . چون از قانون بقیه اعداد 2رقمی از نظر نوشتن به حروف پیروی نمیکنند.

اگه سوالی بود بفرمایید
اگه راه بهتری به نظر دوستان میرسه بیان کنند.
من همین به نظرم رسید.

برای 2 هم خیلی ساده است.
عددی که عنوان ماه گرفته *30 یا 31 بشه بسته به اینکه نیمه اول یا نیمه دوم باشه اگه عدد ماه از 6 بزرگتر بود باید 6*31+ اختلاف اون عدد از 6*30 کنید.
بعد حاصل قسمت قبل را با عددی که به عنوان روز گرفته جمع کنید.
حاصل میگه الان چندمین روز سال هست.

سوالی بود درخدمتم[golrooz]

خب فکر کنم برای سوال دوم اسفند رو 29 روزه تعیین کنید بهتر باشه
کلا ماه ها رو به سه قسمت 29 30 و 31 روزه تقسیم کنید
البته برای اسفند شرط نوشتن راحتتر هست چون فقط عدد ماه باید برابر 12 بشه

Steve Jobs
24th December 2011, 09:26 PM
خب فکر کنم برای سوال دوم اسفند رو 29 روزه تعیین کنید بهتر باشه
کلا ماه ها رو به سه قسمت 29 30 و 31 روزه تقسیم کنید
البته برای اسفند شرط نوشتن راحتتر هست چون فقط عدد ماه باید برابر 12 بشه

کاملا درست می فرمایید دوست من.
من کلیات را بیان کردم.
باید این شرط را هم بذاریم.
اگه بخواهیم دقیق تر هم باشیم سالهای کبیسه هم باید حساب کنیم.

یا مثلا برای نمایش اعداد در سوال یک (اگه شمسی درنظر بگیریم) اگه به عددی مثل 30 رسیدیم دیگه ننویسه "سی و صفر" بنویسه "سی"
این ساماندهی ها با خودشون.

اما ممنون برای تذکرتون[golrooz]

NameEly
27th December 2011, 08:29 PM
با سلام به دوستان عزیز و گلم :» [golrooz]

باید تشکر ویژه ای کنم از عزیزانی که در این تاپیک کمک کردن و به این سوال پاسخ داده شد

ممنونم ازهمتونتون [golrooz]

oriad
5th April 2012, 05:12 PM
برنامه ای بنویسید که نام و نام خانوادگی ۵ دانشجو را در یک آرایه ۳ بعدی کاراکتری ذخیره کند. این آرایه را به صورت [ name[5][2][20 تعریف کنید که ۵ تعداد سطرها است و ۲ تعداد ستون ها است (ستون نام و ستون نام خانوادگی) و ۲۰ حداکثر تعداد حروف نام یا نام خانوادگی می باشد.
این اسامی را خودتان به صورت نامرتب مقداردهی نمایید.
حالا از کاربر بپرسید که میخواهد اسامی را بر حسب نام مرتب کند یا بر حسب نام خانوادگی؟
اسامی را قبل از مرتب سازی و بعد از مرتب سازی نمایش دهید.
بعد از نمایش لیست مرتب مجددا امکان مرتب سازی بر اساس نام یا نام خانوادگی وجود داشته باشد.

کسی که طولانی ترین نام و نام خانوادگی را دارد نمایش دهید و تعداد حروف آن را مشخص کنید harki mitune bege toro khoda

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد