PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دختری که مجیدی به خاطرش از استقلال رفت

amircamy
20th December 2011, 07:03 PM
فتح‌الله‌زاده از آخرین مکالمه اش با مجیدی گفت: شاید شما از من راضی باشید اما من از خودم راضی نیستم. در زمین مدام به فکر "تیام" هستم و وقتی توپ را می‌گیرم چشمان "تیام" جلوی چشمانم می‌آید. احساس می‌کنم مجیدی با این تفکرات تمرکزش را در زمین از دست می‌دهد.
مدیر عامل باشگاه استقلال افزود: من تلاش خود را انجام می‌دهم اما نباید دست روی دست بگذارم چون زمان کمی داریم و تلاش می‌کنیم جایگزین مناسبی برای او پیدا کنیم.
http://www.uc-njavan.ir/images/9wwewb08gnenps2paqi5.jpg

Rez@ee
20th December 2011, 08:43 PM
تیام کیه؟
چی شده ؟
من کیم؟
اینجا کجاس؟
جریان چیه؟
چرا باید به خاطرش بره؟

amircamy
20th December 2011, 10:32 PM
تیام دختر فرهاد مجیدی می باشد که مجیدی به خاطر دخترش مجبور شد از تیم استقلال جدا بشه بره قطر.

Joseph Goebbels
20th December 2011, 10:51 PM
تیام دختر فرهاد مجیدی می باشد که مجیدی به خاطر دخترش مجبور شد از تیم استقلال جدا بشه بره قطر.

یعنی اگه بره قطر خوب بازی می کنه و دیگه تیام جلوی چشماش نمی یاد ؟!
یه بهونه هایی می گیرند ، ادم خندش می گیره .
طرف بخواد فوتبال درست و حسابی بازی کنه . خوب بازی می کنه . چه ربطی به این و اون داره ؟
عجب ! به حق چیزهای ندیده و نشنیده ! این دیگه نوبرش رو اورده .

312
20th December 2011, 11:22 PM
ميخواد تو ايران نباشه ودخترش رو اينترنشنال باربياره براي روز مبادا.

ستاره کویر
20th December 2011, 11:30 PM
ee[/MENTION];305320]تیام کیه؟
چی شده ؟
من کیم؟
اینجا کجاس؟
جریان چیه؟
چرا باید به خاطرش بره؟

[nishkhand]
دقیقا منم همین حس بهم دست داد!!

بلدرچین
8th February 2012, 01:12 PM
اشتباهه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
دخترش سنش بیشتره.برای اینکه دخترش زبان فارسی رو بلدنبوده و نمیتونسته بحرفه و برای پاره ای از موضوعات رفته.چرا شایعه سازی میکنید!!!!
اهههههههههههههههههههههههه هههههای کسی استقلالی نیست بیاد جواب شایعه سازیه پرسپولیسیا رو بده........[entezar]

SaSaMc2
8th February 2012, 01:36 PM
سلام. @};-

من جوونيم توي باشگاه دسته يك بازي ميكردم...

اون زمونا ليگ برتر نبود...

براي بازي در ليگ يك شما بايد روزي 10 ساعت تمرين خيلي فشرده داشته باشي...

يه عمر خون دل خوردن و انواع صدمات...

همينجوري شانسي شما به اين سطح نميرسي...

من حقيقتا كم آوردم از اين فشار و مصدوميتها و آلودگي هاي فوتبال و 10 سال پيش جا زدم...

زحمتي كه اين آقاي مجيدي كشيده تا به اينجا برسه اندازه ي تموم افراد يك خيابون هست...

لااقل بزاريم واسه روزاي آخر بازيش بنا به ميل خودش رفتار كنه...

من استقلالي نيستم ولي حق رو بهش ميدم...

بلدرچین
8th February 2012, 01:45 PM
ایول بابا...منم تا پارسال دروازه بان تیم ابفای تهران بودم یادش بخیر...

SaSaMc2
8th February 2012, 03:36 PM
خوبه...

من برق تهران بودم مربي مهدي فنوني زاده بود سر مربي ناصر ابراهيمي...

واقعا يادش بخير...

rahele_ch
8th February 2012, 04:46 PM
فرها هرکجا خوشه ما هم خوشیم[cheshmak]

NameEly
8th February 2012, 06:02 PM
فرهاد پول پرست
خوب خودتون رو گول بزنید
اون با استقلالی با غیرت بود مثلا ,
ولی استقلال رو به پول فروخت

yas-90
8th February 2012, 06:10 PM
فرهاد پول پرست
خوب خودتون رو گول بزنید
اون با استقلالی با غیرت بود مثلا ,
ولی استقلال رو به پول فروخت

احسنتم[shademani2]..... حقیقت تلخ را بالاخره یکی باید بیان کند[khande][khande][khande]

yas-90
8th February 2012, 06:10 PM
اشتباهه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
دخترش سنش بیشتره.برای اینکه دخترش زبان فارسی رو بلدنبوده و نمیتونسته بحرفه و برای پاره ای از موضوعات رفته.چرا شایعه سازی میکنید!!!!
اهههههههههههههههههههههههه هههههای کسی استقلالی نیست بیاد جواب شایعه سازیه پرسپولیسیا رو بده........[entezar]

آخه دخترش مگه چند سالشه که حالا نمیتونه فارسی صحبت کنه...اینا بهونه های بنی اسرائیلیه....خوب میخواد بره که این حقشه ولی حداقل یه چیزی بگه یکم با عقل هم جور در بیاد

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد