PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال براي موفقيت در رشته ي برق قدرت چيكار كنم؟

tanha bi u
19th December 2011, 02:39 AM
سلام.من يه دانشجوي ترم 3 كارداني برق قدرت هستم.رشته ام رو دوست دارم اما انگار به بن بست رسيدم.آخه ترم 2 مدار 1 رو افتادم در حالي 90% بچه ها پاس كردنش.اين ترم كه همه مدار 2 و الكترونيك و ... ميخونن من در به دره مدار يكم.درس هاي ارائه شده واسه ترم 4 رو گذاشتن رو سايت دانشگاه.با شرايطي كه دارم فقط 5 واحد مناسب حال منه و بقيش واسه كساييه كه مدار 2 و dc و الكترونيك عمومي پاس كردن.حتي درس عمومي هم ندارم ديگه.نا اميد شدم.
من واسه بردن اومده بودم اما باختم.
كسي ميتونه كمكم كنه؟[soal][narahat]
براي آشنايي با plc راهنمايي ميخوام[dooa]

عرفان سلیم زاده
20th December 2011, 10:33 AM
سلام.من يه دانشجوي ترم 3 كارداني برق قدرت هستم.رشته ام رو دوست دارم اما انگار به بن بست رسيدم.آخه ترم 2 مدار 1 رو افتادم در حالي 90% بچه ها پاس كردنش.اين ترم كه همه مدار 2 و الكترونيك و ... ميخونن من در به دره مدار يكم.درس هاي ارائه شده واسه ترم 4 رو گذاشتن رو سايت دانشگاه.با شرايطي كه دارم فقط 5 واحد مناسب حال منه و بقيش واسه كساييه كه مدار 2 و dc و الكترونيك عمومي پاس كردن.حتي درس عمومي هم ندارم ديگه.نا اميد شدم.

سلام
خب دنیا که به اخر نرسیده که!
ببین با خودت صادق باش!
و به خودت این سوال رو جواب بده!

ایا هدفی داری که تا کنون برای رسیدن به ان به درس تکیه کردی؟
ایا هم اکنون راه بهتر و سریع تری برای رسیدن به اون هدف پیش بینی کردی؟
اگر اره !
ایا می ترسی این راه رو بری و رغبتی هم به ادامه راه مشقت بار اولی نداری؟
اگر اره!
این موضوع رو با یک مشاور درسی در میون بزار و از افراد با تجربه که این راه رو رفتن حتما مشورت کن!
موفق باشی[golrooz]

LUCKLY
20th December 2011, 07:41 PM
سلام اصلا ناراحتی نداره بالاخره هر کسی تو یه زمینه ای قویه تو یه زمینه ای ضعف هایی داره الانم اتفاق خاصی نیافته تو به هدف نهاییت فکر کن به این فک کن که حداقل الان داری تو یهئرشته ای درس میخونی که بهش علاقه داری همه ی تلاشتو بکار بگیر نا امیدی کار آدمای تنبلیه که میخوان تنبلیشونو پشت نا امیدیای بیخودی پنهان کنن الان که تو مدار 1 داری و واحدای درسیت کمه سعی کن خیلی استفاده بکنی از این فرصت برو مدار1 رو با نرم افزار پی اسپایس یاد بگیر خودت برا خودت واحد درسی بذار سعی کن به طرف پیشرفت بری نه اینکه نا امیدی تو دنیای امروز نا امیدها بازندن تو همه ی تلاشتو بکار بگیر اونموقع از نتیجه ای که بدست میاری متعجب خواهی شد .دوست عزیزم اینا شعار نیست من خودم دورانی مثل دوران شما رو پشت سر گذاشتم کاملا میتونم درکتون کنم ولی با غصه خوردن کاری درست نمیشه فقط اینو میگم بهت اگر واقعا خواهان تغییر زندگیت هستی بیدرنگ آغاز کن .منتظر خبرای خوشت هستم امیدوارم نهایت استفادرو از این فرصت خارق العاده وجالب ببری[cheshmak][golrooz]

hamed rezaei
10th April 2015, 01:54 PM

دوست عزیز هیج وقت ناامید نشو وقتی تو درس یه مشگلی پیدا میکنه باید ببینه اشکال کارت کجاست ایا برمیگرده به پایه یا نتونستی مطالب اون کتاب رو به درستی درک کنی و بتونی نمره بگیری؟
تلاش کن و هیج وقت ناامید نشو و سعی کن برنامه داشته باشی
در مورد plc هم میتونی از کتاب plc s7 مهندس علی ناطقی استفاده کنی برای اشنایی بشتر سی دی شرکت قشم ولتاژ رو تهیه کن و خوداموز میتونی استفاده کنی برای شروع میتونی از نرم افزار لوگو هم استارت بزنی و بعدش بری تو plc چون زبان برنامه نویسی شبیه هم هستند و خودت به راحتی میتونی یاد بگیری
من خودم راحت تونستم به المپیادش هم برم اینو گفتم که فکر نکنی سخت باشه
فقط یه خورده زمان صرف کنی خیلی راحت یاد میگیری
امیدوارم موفق و موید باشی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد