الهام پاییزی
17th December 2011, 07:16 PM
چرا قابلیت رتنتنت حرارتی در پنیر uf از بین نمیرود؟
چرا دمای بیشتر در هموژناسیون باعث کاهش قوام می شود؟
در چه محصولاتی ناپایداری امولسیون شیر مفید هست؟
سلام دوستان هر کسی جواب این سوالات رو داره خیلی سریع برام بفرسته.eli_batebiyahoo.com
مرسی
چرا دمای بیشتر در هموژناسیون باعث کاهش قوام می شود؟
در چه محصولاتی ناپایداری امولسیون شیر مفید هست؟
سلام دوستان هر کسی جواب این سوالات رو داره خیلی سریع برام بفرسته.eli_batebiyahoo.com
مرسی