PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلاس برنامه نویسی نخبگان جوان ( اموزش )

NameEly
17th December 2011, 03:53 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز و گلم :

در اینجا ما قصد داریم کلاسی رو تشکیل بدیم به عنوان کلاس برنامه نویسی و توی اون روی الگوریتم نویسیه برنامه ها کار کنیم
یعنی یک برنامه رو چطور حل کنیم حالا هر برنامه ای باشه
چون قراره از صفر شروع کنیم این کلاس رو اول بزارید بگم الگوریتم چیه ؟؟؟

الگوریتم به روش حل یک مسئله گفته می شود به عنوان مثال :

شما قصد دارید این عبارت رو حساب کنید » 9 - (a / b )
خوب این مسئله چطور حل میشود :؟؟؟!!! [tafakor]
شما ابتدا باید a رو به b تقسیم کنیم و بعد نتیجه اونها رو از 9 کم کنید [tashvigh] این روش حل یا الگوریتم حل این مسئله بود
ولی اگه شما بیاید اول 9 رو مثلا از b کم کنید بعد عمل تقسیم رو انجام بدید و امثال این اشتباه هست روش حلتون ,پس الگوریتمتون اشتباه هست

ولی گاهی اوقات شما می تونید بیاین مخرج مشترک بگیرید و بعد این رو حل کنید [tafakor] این هم که همون شد ؟؟؟!!!
بله درسته همون میشه ولی ما توی درس برنامه نویسی به کوتاه ترین روش حل یا کوتاه ترین الگوریتم نمره می دیم

حالا مفصلا بعدا صحبت می کنیم دربارش نگران نباشید [cheshmak]

شرط کلاس ما اینه که یک طرفه نباشه یعنی من فقط بگم و توضیح بدم
من خیلی کوچیکتر از اونی هستم که بخوام به شما دوستان اموزش بدم [nadidan]ولی در حد توانم سعی می کنم کمکتون کنم
درسته ابتدا ما فقط توضیحات با مثال های ساده حل می کنیم ولی کم کم که بریم جلو به الگوریتم های قشنگی میرسیم

و یک نکته تا یادم نرفته اینکه دوست دارم انتقاد هاتون رو درباره ی درس بدونم تا روند درسمون روز به روز بهتر بشه
یکم بریم جلوتر سوال مطرح میشه و همگی روی روش حل سوال کار می کنیم نه فقط یک نفر کار کنه

ولی قبل از هر چیز باید یکم زبون برنامه نویسی c یا ++c رو کار کنیم فقط کافیه چند تا دستوراتی که من میگم رو یاد بگیرید با بقیه چیزهاش بعدا اشنا میشیم
ولی کسانی که علاقمند هستند و می خوان از صفر مطلق شروع کنن اگر یک کتاب برنامه نویسی ++c رو یک نگاه بندازن خیلی خوب میشه

اگه نکته ای سوالی چیزی هست در خدمتم وگر نه تا اخر شب اولین اموزش رو در همین جا قرار می دم

شاید اخر این اموزش ها یک مقاله ای درست کردیم از این تاپیک و به عنوان کلاس اموزش برنامه نویسی سایت نخبگان که یک گروه روش کار کردن ارائش بدیم با نام سایت نخبگان[golrooz]

NameEly
17th December 2011, 09:14 PM
با سلام مجدد خدمت دوستان عزیزم : [golrooz]

حلسه ی اول رو با نام و یاد خدا شروع می کنیم [golrooz]

توی این جلسه می خوایم درباره ی الگوریتم صحبت کنیم درباره روش های حل مسائل و اون رو به زبون فارسی بنویسیم
با یک مثال شروع می کنم »
شما قصد دارید معدل 3 تا درس یک دانشجو رو حساب کنید ؟

جسارت به دوستان برنامه نویس نشه من این حرف هایی که درباره ی برنامه نویسی میزنم از دیدگاه خودمه اگه اشتباهی میگم شما به بزرگی خودتون ببخشید [golrooz]

خوب بریم سر سوالمون :
یک برنامه نویس باید تخیل فوق العاده قوی داشته باشه سوالی رو که بهش میدن بیاره توی دنیا واقعی
ببینه توی دنیای واقعی چطوری میشه اون کارو کرد و بره توی دنیای مجازی اون کار رو انجام بده

مثلا همین سوال رو نگاه کنید » کارنامتون یادتونه [nishkhand] پایان سال یا امتحانات میان سال ؟؟ [nishkhand]
کارنامتون رو که بهتون میدادن مینشستین چیکار میکردید واسه حساب کردن معدلتون ؟؟؟ فکر کنم حالا افتاد
بله درسته همون کار رو باید انجام بدید ولی توی دنیای مجاری ( مثلا توی این سوال همه ی درس هامون 1 واحدی هستند )

باید نمره ی اول رو با نمره ی دوم جمع کنید و باز جمع اونها رو با نمره ی سوم یا به زبون ساده تر همه ی نمرات رو با هم جمع کنید
خوب حالا که همه ی نمرات رو جمع کردید باید تقسیم بر تعدادشون کنید و معدل رو به دست بیارید

خوب بر میگردیم به دنیای مجاری خودمون
خوب شما وقتی توی برگه نمره ی اول رو با نمره ی دوم جمع کردی جمعش رو یک جا نگه داشتی که با نمره ی سوم جمع کنید درسته ؟؟؟ و بعد باز جمع اونها رو با نمره ی سوم جمع می کردین و باز جمع جمع این دو رو با نمره ی چهارم جمع می کردین
یک نکته ای بهتون بگم اینکه توی دنیای مجازی شما باید منطقی عمل کنید راه حلتون باید با منطق باشه
مثلا شما اگه برگردید به صورت منطقی به این سوال میبینید درسته همه رو با هم جمع می کنید در دنیا واقعی ولی در اصل شما میاین عدد اول با صفری که توی ذهنتون هست جمع می کنید و بعد باز جمع عدد اول با صفر رو با عدد دوم جمع می کنید به همین ترتیب به صورت زیر

عدد اول + 0 = جمع عدد اول و 0

جمع عدد اول و 0 + عدد دوم = جمع ( جمع عدد اول و 0 ) و عدد دوم
.
.
.
.

این ادامه داره تا هر تعداد عددی که خواسته باشید
فکر می کنم الان بعضی از دوستان فکر می کنن چقدر این مسئله ی ساده رو دارم می پیچونم [nadidan] ولی درسته داره خیلی پیچ می خوره ولی ما می خوایم با اصل الگوریتم اشنا بشیم و طرز نگاه به مسئله رو توی شما شکل بدم
یک ترفندی هست بین بچه های کامپیوتر که وقتی می خوان یک مسئله ی مشکل رو حل کنن میان یک قسمت ساده از اون مسئله رو پیاده می کنن در دنیای واقعی و بعد روش کار دستشون میاد ( شیوه ی راه حل رو می فهمن ) و اون رو میبرن توی دنیای مجاری

پس ما یک ظرف اصلی داریم در این سوال که همه ی اعداد رو یکی یکی میایم توش میریزیم تا همه با هم جمع بشن

میایم روش کاری که کردیم رو به زبون فارسی می نویسیم

3 نمره داریم که هر کدوم رو با a و b و c نمایش میدیم
ظرف ما نامش sum هست پس »
مرحله ی 1 : sum = a + sum
مرحله ی 2 : sum = b + sum
مرحله ی 3 : sum = c + sum
مرحله ی 4 : sum / 3
در مرحله ی چهار معدلمون به دست میاد

ما به هر یک از a و b و c و sum توی زبان برنامه نویسی میگیم متغیر
متغیر که معنای اصلیش میشه ظرف یا چیزی که درون خودش مقداری رو نگه داره
پس با متغیر اشنا شدید

حالا به یک نکته توجه کنید توی حل سوال بالا ؟!! ما توی مرحله ی 1 و 2 و 3 یک عمل رو هی تکرار کردیم
درسته اینجا ما وسعت سوالمون کم بود ولی واسه یک سوالی که وسعتش زیاد باشه نمی تونید برای تمام متغیر ها خط به خط مثل بالا بنویسید
پس مجبورید از حلقه استفاده کنید
مثلا در بالا 3 با درستور یک رو اجرا کنه و بعد بره دستور چهار
هر توی هر بار اجرا به جای a عدد مربوط رو قرار بده
مسئله ی ما شد دو مرحله , مرحله ی یک که سه بار اجرا میشه و مرحله ی 4

امیدوارم گیج نشده باشید [nadidan][nishkhand]

خوب حالا بریم سر همون سوال ولی یکم پیشرفته تر
دانشگاه ها رو دقت کردید ؟
اگه معدلتون بالای 17 بشه میشید معدل الف و اگه نشید هم که دیگه نشدید
سوال ما اینه که معدل 3 تا از درس های دانشجو رو بگیرید و بگید معدل الف هست یا نیست ؟
ای بابا ما گه مردیم و یک بار بالاتر از 15 هم نشد [nishkhand]
خوب حالا مراحل قبل رو میریم فقط یک مرحله بعد مرحله ی 4 داریم و اون هم تست می کنیم ببینیم بالاتر هست بانه
مرحله ی 5 : اگر معدل بالاتر از 17 هست
چاپ کنه معدل الف
مرحله ی 6 : اگر بالاتر از 17 نیست
چاپ کنه معدل الف نیست

ما به این چک کردن ها می گیم شرط که با اگر شروع میشه اگر درست بود شرط , یک عمل رو انجام میده اگر درست نبود یک عمل دیگه رو

تقریبا رسیدیم به اخر این جلسه حالا من یک سوال میدم روش فکر کنید و حلش کنید
سوال » ما توی کشورمون دو نوع درجه ی هوا داریم یکی حداقل و یکی هم حداکثر میانگین هر کدام از این دو نوع رو توی یک یک ماه بدست بیارید اگر تفاوت میانگین حداقل با حداگثر 10 درجه بود بگه ماه پاییز است وگر نه بگه ماه پاییز نیست

انشا ا... جلسه ی بعد حلش می کنیم ولی شما روش فکر کنید و اونهایی که دوست ندارن توی تاپیک جواب رو بزارن و مشکل دارن واسم بفرستن جواب رو و بپرسن واسه حلش

من یک عذر خواهی از دوستان عزیز که برنامه نویسی یاد دارن بکنم که دارم اینجور در سطح پایین کار می کنم ولی ما خودموم از همین مثال ها شروع کردیم [golrooz]
انشاا... تا چند روز دیگه بخش اموزش پیشرفته رو هم راه میندازیم به جزء این بخش

و نکته ی دیگه هم اینکه ما هر جلسه مون روز در میونه یعنی امروز که 9/26 بود جلسه ی بعد 9/28 خواهد بود

شرمندم اگه خوب توضیح ندادم شما با بزرگواری خودتون ببخشیدم [nadidan][golrooz]

اگر سوالی چیزی هست خوشحال میشم جواب بدم و توضیح بدم

با تشکر [golrooz][golrooz]

Joseph Goebbels
17th December 2011, 10:19 PM
با سلام به خدمت دوستان [golrooz]

البته من برنامه نویسی به زبان جاوا خوندم و تا حدی قوی هستم ولی ++C زیاد کار نمی کنم . حال اقا الیاس خودشون بعدا زحمت ترجمه برنامه رو از جاوا به ++C رو می کشند [golrooz]

public static void main(string [] args(

}

;Scanner in=new Scanner(system.in(

;int i
;int day
;int sum
;double average

for (int day=0;i++;i>30(

}

;sum+=int day

;(average=(sum/30

;(if (average<10

; (system.out.println(paeez

;else

; (system.out.println( no paeez

اما به زبان فارسی:
ما در اینجا سه متغیر به نام های day/sum/average داریم . که به ترتیب میانگین / جمع/روز را محاسبه می کنند .

ما در اینجا قصد داریم تا دمای روزهای مختلف رو جمع کنیم و سپس با استفاده از متغیر میانگین ، بفهمیم که ایا در میانگین دمای این ماه ، دما بالاتر از 10 بوده یا نه ؟

برای این کار از حلقهforاستفاده می کنیم . با استفاده از int day=0 به برنامه می فهمانیم که از روز اول باید از 0 شروع کنی . بعد i++یعنی دمای روزها را با هم جمع کن و در اخر سر دستوری داریم که کمتر از عدد 30 یعنی عدد ماه باشه .

در دستور sum+=int day ما به برنامه می خوایم بگوییم که دمای تمام روزها رو محاسبه کن .

در دستور پایینی یعنی میانگین هم می خوایم تا عدد جمع شده دما را تقسیم بر 30 کن و در داخل متغیر میانگین بریز .

حال می خوایم که اگه دمای میانگیا اگه از 10 بالاتر بود بنویسه پاییز اگه نه بنویسه پاییز نیست .

دستورات برنامه هم ماله جاواست .

با تشکر.

Steve Jobs
17th December 2011, 11:24 PM
با سلام و عرض ادب خدمت شما و ممنون برای ایده های خوب تون برای برگزاری کلاس.
ممنون برای آموزش.
فقط کاش یه آمار بگیرید که بیشتر بچه ها آموزش پایه میخوان یا پیشرفته که اون را سریع تر پیش ببرید.
البته این نظر منه و اجباری دراون نیست مسلما!!

راجع به پاسخ ناپلئون بناپارت (http://www.njavan.com/forum/member.php?117062-ناپلئون-بناپارت) عزیز، اگه اجازه بدن چند مورد را بگم:
in اینجا چه استفاده ای شده ازش؟ فکر میکنم برنامهنیازی به ورودی نداشته.
یه موضوع دیگه اینکه سوال گفته میانگین ِ حداکثر دما و حداقل دما را جدا بدست بیاریم (برای 30روز) بعد ببینیم اگه اختلافش مساوی 10 بود پاییز هست درغیراین صورت "پاییز نیست"
اما شما یه میانگین را (نمیدونم حداقله یا حداکثر) گرفتید و گفتید اگه از 10کمتر بود ؛پاییزه اگه نه "نیست".
یه مسئله دیگه هم هست
اونم اینکه day را گرفتید خود شمارنده تون ،نه داده های مختلف.یعنی شما میانگین از29 ,...,0,1,2 گرفتید.

خیلی عذر میخوام برای جسارتم[khejalat].

NameEly
18th December 2011, 12:10 AM
کاملا حق با شماست ولی من در اطلاعیه اعلام کردم که اعلام امادگی کنن دوستان به خاطر همین بود
ولی اشکال نداره چون این اموزشمون سر جاشه و قبلا هم فکر اونجاش شده
انشا ا.... از چند روز دیگه کلاس های پیشرفتمون شروع میشه
یعنی دو کلاس کنار هم

حرف های شما درسته درباره ی جواب درسته
ولی این اموزش بر این اساس پایه ریزی شده که دوستان جواب رو بدن
درست بود که خوبه نبود هم سعی می کنیم مشکلاتش رو بر طرف کنیم
این نیست که فرد بخاطر اینکه شاید جوابش نادرست باشه جواب رو مطرح نکنه
مهم مشارکته که باعث پیشرفت میشه

از جواباتون نترسید اونها رو مطرح کنید از سوالاتون نترسید بپرسید ( البته اگه دوست دارید یاد بگیرید )

و یک نکته ی دیگه اینکه لطفا اگه میشه نظرات , پیشنهادات , انتقادات درباره ی کلاس رو توی اطلاعیه که در امضای من هست مطرح کنید

جوان ایرانی
18th December 2011, 06:04 PM
اینم از جواب بنده فقط شرمنده اگه اکابری نوشتم [nishkhand]
من با ویژوال ماکروسافت 2008 نوشتم
#include <iostream>

using std ::cin;
using std ::cout;
using std ::endl;

int main ()
{
int ziad;
int kam;
int miangin;

cout << " Enter max & min temperature ";
cin >> ziad >> kam;

miangin = (ziad+kam)/2;

if (miangin == 10)
cout << " Mahe payeez ast " << endl;
if (miangin != 10)
cout << " Mahe payeez nist " << endl;

return 0;
}

NameEly
18th December 2011, 06:42 PM
با سلام مجدد خدمت دوستان گلم »:

من فقط ایراد های این جواب هارو میگیرم بعد انشا ا... فردا شب با هم حلش می کنیم
ممنونم از جواباتون

در باره ی سوال فرمانده ی عزیز خودمون دوست گلم استیو جواب رو دادن و ایراد ها رو گرفتن
یه نکته هست که فکر می کنم فرمانده سوال رو دقیق نخواندن

دوستان گلم برای حل سوال برنامه نویسی باید سوال رو چند بار بخوانید هر چی پیچیده تر باشه سوال رو باید بیشتر بخوانید
توی متن سوال دقت کنید

در جواب دوست گلم جوان ایرانی عزیز هم باید بگم که
سوال » ما توی کشورمون دو نوع درجه ی هوا داریم یکی حداقل و یکی هم حداکثر میانگین هر کدام از این دو نوع رو توی یک یک ماه بدست بیارید اگر تفاوت میانگین حداقل با حداگثر 10 درجه بود بگه ماه پاییز است وگر نه بگه ماه پاییز نیست

توجه کنید گفتیم میانگین هر کدام از حداقل و حداکثر رو توی یک ماه بدست بیارید
و اگر تفاوت میانگین های حداقل با حداکثر مساوبی 10 بود بگه پاییز

[golrooz]فهمیدن خود سوال 50 درصد راه حل هست [golrooz]

Joseph Goebbels
19th December 2011, 02:35 PM
;int day hot,day cool,i,sub,sum

;double = temperatore,ave_1,ave_2
;Scanner in=new Scanner ( System.in(

system.out.println("enter temperator);
;temperator=nextint()

if(temperator <0(;

;system.out.println(day cool)

else

;system.out.println(day hot)

for (int day cool;day cool++; day cool<0)

}

;sum+=day cool

;ave_1=(sum/daycool)

}

;for ( int day hot;day hot++; dayhot>0)

;sum+=day hot

;ave_2=(sum/day hot)
}
if(ave_1-ave_2=10)

system.out.println(paeez(

else

system.out.println( no paeez(
}

NameEly
19th December 2011, 06:41 PM
با سلام خدمت دوستان گلم :

انشا ا... چند ساعت دیگه جلسه ی دوم کلاس رو شروع می کنیم ولی قبلش باید روی سوال جلسه ی قبل کار کنیم

سوالی که متوجه شدنش نصف حل مسئله هست

ما توی اون سوال گفتیم که
سوال » ما توی کشورمون دو نوع درجه ی هوا داریم یکی حداقل و یکی هم حداکثر میانگین هر کدام از این دو نوع رو توی یک ماه بدست بیارید اگر تفاوت میانگین حداقل با حداگثر 10 درجه بود بگه ماه پاییز است وگر نه بگه ماه پاییز نیست

خوب اگه توجه کنید پر نکته هست این صورت سوال
نکته ی 1 » ما دو نوع ورودی داریم یکی حداقل و دیگری حداکثر
نکته ی 2 » میانگین هر کدام از این دو نوع را باید در یک ماه حساب کرد
نکته ی 3 » اگر میانگین حداقل با حداکثر 10 درجه بود بگه پاییزه

پس ما باید حداقل دما و حداکثر دمای هر روز رو از ورودی بگیریم و 30 روز رو با هم جمع کنیم و میانگین هر هر کدام از حداقل و حداکثر رو حساب کنیم

ما باید 30 روز دماهاش رو از ورودی بگیریم و با هم جمع کنیم این 30 روز رو پس :

ما متغییر هامون رو اینطور تعریف میکنیم

sum hot برای جمع دما های حداقل 30 روز
sum cool برای جمع دماهای حداکثر 30 روز
hot برای دمای حداقل هر روز
cool برای دمای حداکثر هر روز
avg hot برای میانگین دمای حداقل 30 روز
avg cool برای میانگین دمای حداکثر 30 روز

خوب مراحل رو اینطور مینویسیم

1 ) بخوان دمای حداقل روز 1
- بخوان دمای حداکثر روز 1
- دمای حداقل روز 1 را با sum hot جمع کن
- دمای حداکثر روز 1 را با sum cool حمع کن

2 ) بخوان دمای حداقل روز 2
- بخوان دمای حداکثر روز 2
- دمای حداقل روز 2 را با sum hot جمع کن
- دمای حداکثر روز 2 را با sum cool حمع کن

3 ) بخوان دمای حداقل روز 3
- بخوان دمای حداکثر روز 3
- دمای حداقل روز 3 را با sum hot جمع کن
- دمای حداکثر روز 3 را با sum cool حمع کن

4 ) بخوان دمای حداقل روز 4
- بخوان دمای حداکثر روز 4
- دمای حداقل روز 4 را با sum hot جمع کن
- دمای حداکثر روز 4 را با sum cool حمع کن

.
.
.
.
.
.

29 ) بخوان دمای حداقل روز 29
- بخوان دمای حداکثر روز 29
- دمای حداقل روز 29 را با sum hot جمع کن
- دمای حداکثر روز 29 را با sum cool حمع کن

30 )بخوان دمای حداقل روز 30
- بخوان دمای حداکثر روز 30
- دمای حداقل روز 30 را با sum hot جمع کن
- دمای حداکثر روز 30 را با sum cool حمع کن

خوب در این مراحل اطلاعات رو بدست اوردیم

حال مرحله ی بعد

31 ) تقسیم مجموع دمای حداقل 30 روز یا sum hot بر 30 برای بدست اوردن میانگین ( avg hot= sum hot / 30 )
- تقسیم مجموع دمای حداکثر 30 روز یا sum cool بر 30 برای بدست اوردن میانگین حداکثر 30 روز (avg cool = sum cool / 30

32 ) تفاضل میانگین حداقل با میانگین حداکثر 30 روز یا ( avg = avg cool - avg hot )

33 ) اگر تفاضل این دو برابر با 10 بود ( avg == 10 )
بگه پاییز
وگر نه بگه
پاییز نیست

پایان

خوب اگه توجه کنید ما مرحله ی 1 تا 30 رو هی تکرار می کردیم
پس می تونیم اینجا یک حلقه ی 30 تایی تشکیل بدیم که 30 بار این کار ها رو انجام بده

این یک روش حل
حال روش حل دوم
مرحله ی 1 :
ما باید یک حلقه که 30 بار تکرار بشه داشته باشیم برای 30 روزمون
مرحله ی 2 :
باید در هر بار تکرار حلقه دمای حداقل و حداکثر اون روز رو از ورودی بگیریم
مرحله ی 3 :
در هر بار اجرای حلقه باید حداقل اون روز رو با حداقل تمام روز های قبلی جمع کنیم و برای حداکثر ها هم همینطور
مرحله ی 4 :
هنگامی که حمع حداقل های 30 روز و حداکثر های 30 روز رو حساب کردیم باید میانگین ار هر کدام بگیریم
مرحله ی 5 :
اگر تفاضل میانگین حداقل با حداکثر برابر 10 شد بگه پاییز و گر نه هم بگه پاییز نیست

امیدوارم توضیحات سوال رو کامل داده باشم
اگه سوالی هست من در خدمتم
اگه جایی از این سوال رو متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم
و یک نکته ی دیگه اینکه انشا ا... از چند جلسه ی دیگه من جواب ها رو با کد می نویسم مثل دوستان

دوستانی هم که می خوان با شکل کد بنویسن لطفا در تگ php که بالا قرار داده شده بنویسن که به هم نخوره مثل کد های دوستان

حال بریسم سر اشکالات جواب های دوستان

using std ::cin;
using std ::cout;
using std ::endl;

int main ()
{
int ziad;
int kam;
int miangin;

cout << " Enter max & min temperature ";
cin >> ziad >> kam;

miangin = (ziad+kam)/2;

if (miangin == 10)
cout << " Mahe payeez ast " << endl;
if (miangin != 10)
cout << " Mahe payeez nist " << endl;

return 0;
}

جواب اول فرمانده ی عزیزمون رو که دادیم حالا میرسیم به جواب دوست عزیز جوان ایرانی عزیز

اولین مشکل اینکه برای یک روز دما رو گرفتن ( دمای حداقل و حداکثر رو )
دومین مشکل اینکه امدن میانگین دمای کم و زیاد رو گرفتن درصورتی که باید دمای کم و زیاد رو از هم میانگین هاشون رو کم میکردن
و مرحله ی اخرشون درسته درباره ی شرطشون

پس مشکل اساسی سر همون if هستش

در جواب دوم ژنرال عزیز خودمون باید بگم »:

int day hot,day cool,i,sub,sum

;double = temperatore,ave_1,ave_2
;Scanner in=new Scanner ( System.in(

system.out.println("enter temperator);
;temperator=nextint()

if(temperator <0(;

;system.out.println(day cool)

else

;system.out.println(day hot)

for (int day cool;day cool++; day cool<0)

}

;sum+=day cool

;ave_1=(sum/daycool)

}

;for ( int day hot;day hot++; dayhot>0)

;sum+=day hot

;ave_2=(sum/day hot)
}
if(ave_1-ave_2=10)

system.out.println(paeez(

else

system.out.println( no paeez(
}

ما نگفتیم که بیاد تشخیص بده کدوم یکی حداقل دما هست و کدوم یکی حداکثر دما که شما امدید شرط رو اجرا کردید برای فهمیدن این مسئله
ما امدیم گفتیم هر روز 2 تا ورودی بگیره برای حداقل دما و حداکثر دما
مشکل دوم :»
شما در حلقه هاتون راستش متوجه نمیشم قراره چه کاری انجام بدید
وقتی حلقه داره تکرار میشه هیچ عدد تازه ای وارد حلقه نمیشه که بخواد با sum تون جمع بشه
و یک نکته ی دیگه اینکه شما باید شمارشگر حلقتون رو i در نظر بگیرید نه روز هاتون و i تون باید از 1 باشه تا 30 که دمای روز هارو بگیره
این حلقه ای که شما نوشتید فکر نکنم درست عمل کنه
و نکته ی دیگه ای هم هست درباره ی 2 حلقتون اینکه شما می تونید این دو رو ادغام کنید به این روش

for ( int i = 0 ; i < 30 ; i++){
sum1+=daycool
sum2+=dayhot
}

یکم کد هایی که نوشتید اشکال داره اگه فکر می کنید درسته یا همینجا یا طی پیام خصوصی به من توضیح بدید شاید واقعا کدتون درست باشه

دوستان عزیز اگه میشه توی این چند جلسه ی اول فقط فارسی بنوسیند بصورت مرحله مرحله

اگه درباره جواب هاتون توضیح بیشتری می خواین بگید تا توضیح بدم
منو ببخشید بخاطر اینکه اشکالاتون رو میگم چون من کوچیک همتونم [nadidan][golrooz]

NameEly
20th December 2011, 12:30 AM
با سلام خدمت دوستای عزیز و گلم : [golrooz]

جلسه ی دوم رو شروع می کنیم با نام و یاد خدا [golrooz]

در جلسه ی قبل درباره ی الگوریتم صحبت زیاد کردیم و سعی شد شما رو با الگوریتم اشنا کنیم با طرز فکر برنامه نویسی و منطقی اشنا کنیم ولی باید کار بشه روی این قضیه به یک دو مثال نمیشه اعتماد کرد

خواهشی که دارم اینه که سوالی که جلو روتون هست رو چند بار بخوانید بعد جواب بدید تا سوال رو متوجه نشدید نمی تونید جوابی درست بدید

در جلسه ی قبل مثال معدل رو زدیم برای تمرین هم اب و هوا رو مثال زدیم و حل کردیم و برخی دوستان هم حل کردند که من تشکر می کنم ازشون که زحمت کشیدن

ما اخرای جلسه ی قبل درباره ی شرط توی برنامه نویسی صحبت کردیم که با شرط میشه چه کارهایی کرد حالا می خوایم یکم بیشتر دربارش حرف بزنیم
چند تا مثال از شرط های روز مرمون میگم که شاید توی برنامه نویسی هم بیاد

به عنوان مثال »:» کسی که 20 بگیره توی کلاس میانترم رو پایان ترم هم 20 هست
یا در محاسبات ریاضی :» اگر باقیمانده صفر شد این عدد زوج است
یا در اعداد مثبت و منفی :» اگر این عدد کوچکتر از صفر بود منفی و بزرگتر بود مثبت هست

و مثال هایی از این قبیل میشه زد

نظرتون چیه بیایم مثالی که به عنوان تمرین جلسه ی قبل بود رو پیشرفته ترش کنیم ؟

فقط قبل از اون یکم درباره ی ورودی و خروجی ها صحبت کنیم
بیشتر برنامه ها نیاز دارند که از ما اطلاعتی رو دریافت کنن و طبق اون دریافتی ها پردازش هایی رو انجام بدن و به ما جوابی بدن
اون اطلاعاتی که از ما دریافت میکنند میشن ورودی های ما و اون اطلاعتی رو که به ما میدن میشن خروجی های ما
به عنوان مثال در تمرین جلسه ی پیش ورودی های ما دماهای هر روز بود که ما به برنامه می دادیم
و خروجی برنامه ی ما جواب بود که ایا پاییز هست یا پاییز نیست

یک برنامه و الگوریتم میتونه ورودی نداشته باشه ولی برنامه ای نیست که خروجی نداشته باشه
بیاین با دنیای کامپیوتر اشنا بشیم به عنوان مثال شما الان روی my computer کلیک کنید
خوب ورودی به نظرتون چیه ؟؟؟ کلیک کردن همون ورودی شما هستش
حالا خودتون بگین خروجی چیه ؟
شما هر کاری که انجام میدید برنامه هست که ورودی میگیره و خروجی تحویل میده

امیدوارم ورودی و خروجی رو متوجه شده باشید
اگه متوجه نشدید نترسید چون تا چند جلسه ی دیگه کامل متوجه مباحثی که متوجه نشدید میشید

حالا برگردیم سر پیشرفته کردن سوال تمرین جلسه ی پیش

بیایم این رو اینجوری تغییر بدیم که روزانه دو درجه دما از ما بگیره و بعد میانگین حداقل و حداکثر دما رو در یک ماه مشخص کنه و بقیه ماجرا

پس مراحلمون به شکل زیره
مرحله ی 1 :» دو درجه دما از ورودی بگیره در حلقه ی 30 روزه ی ما
نکته :» منظور از حلقه ی 30 روزه اینه که چون قراره میانگین رو واسه 30 روز حساب کنیم باید یک حلقه داشته باشیک که 30 بار اجرا بشه و توی هر بار اجرا 2 تا از ورودی برای ما بگیره ( یعنی هر روز 2 ورودی )
مرحله ی 2 :» این مرحله مربوط میشه به درس امروزمون که بیاد دو ورودی رو با هم مقایسه کنه ببینه ایا کدام یک بزرگتر و کدام یک کوچکتر هست
مرحله ی 3 :» کوچکتره رو با همون مجموع حداقل دما های ماه جمع کنه و بزرگتره رو با مجموع حداکثر دمای ماه جمع کنه
و بقیه هم که همون ادامه ی سوال قبلی میشه

دوستان با عرض شرمندگی من امشب بخاطر کار زیاد و خستگی تمرکز واسه اموزش ندارم با اجازتون بقیه درس رو جلسه ی اینده یعنی چهارشنبه ادامه میدیم
فقط قبلش یک تمرین میدم که تا اون شب حلش کنید قرارش بدید
البته 2 تا سوال میدم یکی واسه اونهایی که تازه شروع کردن و یکی هم واسه اونهایی که یکم قبلا کار کردن
سوال :» مغازه ی فرش فروشی در روز های فرد هفته 3 فرش و در روز های زوج هفته 2 فرش می فروشد , این مغازه روز های جمعه تعطیل است الگوریتمی طراحی کنید که حساب کند در هفته چند فرش فروش دارد ؟ ( این سوال برای افرادی که تازه شروع کردن )

دوستان عزیز لطفا با دقت بخوانید این سوال اسون تر از اون چیزی هست که فکرش رو بکنید از ظاهرش نترسید

سوال :» این سوال هم مانند مثال قبل است ولی متن سوال این است
مغازه ی فرش فروشی در روز های فرد 4 و در روز های زوج 2 عدد فرش می فروشد یک عدد از ورودی دریافت کند برای تعداد فرش اگر مضربی از 6 بود تعیین کند که چند روز این مغازه کار کرده است و اگر مضربی از 6 نبود چاپ کند عدد مورد نظر قابل قبول نیست ؟

این هم سوال برای دوستانی که دوست داشتن یکم سوالامون پیشرفته تر بشه

با عرض شرمندگی از همه ی دوستان بخاطر اتفاق امشب
منتظر پاسخ هاتون هستم , اگر نیاز به راهنمایی داشتید برای سوال ها یا درباره ی درس سوالی داشتید یا همینجا یا هم بصورت پیام خصوصی ازم بپرسید

باتشکر [golrooz]

NameEly
21st December 2011, 04:27 PM
با سلام خدمت دوستان گلم :

با عرض شرمندگی جلسه ی امشب به دلیل شب چله فردا شب تشکیل میشه
ولی احتمالا حل تمرین تشکیل بشه

با تشکر

NameEly
22nd December 2011, 02:45 AM
با سلام مجدد به دوستان گلم و عذر خواهی به دلیل لغو شدن کلاس امشب

انشا ا.... فردا شب کاملا جبران می کنم

این کلاس حل تمرین دو تا سوال جلسه ی قبل هستش پس شروع می کنیم تا دیر نشده

سوال 1 » :

سوال گفته :
مغازه ی فرش فروشی در روز های فرد هفته 3 فرش و در روز های زوج هفته 2 فرش می فروشد , این مغازه روز های جمعه تعطیل است الگوریتمی طراحی کنید که حساب کند در هفته چند فرش فروش دارد ؟ ( این سوال برای افرادی که تازه شروع کردن )

در این سوال نکته ها اینها هستند روز های فرد 3 فرش و روز های زوج 2 فرش
در یک هفته به دست بیارید و جمعه ها هم تعظیله
پس :»
یک نکته ی قشنگ استیو عزیز اشاره کرد توی پاسخی که برام فرستاد که درسته الگوریتمی نبود ولی بعدا بهتون میگم و البته به خودش میگم چرا خوب بود جوابش ولی چون اول درس هستیم نمی تونم بگم
ما در این سوال هفتمون 6 روز داریم که سه روز زوج و سه روز فرده چون تعداد روزهای زوج و فرد مساوی هست می تونیم یک حلقه ی 3 تایی تشکیل بدیم که سه بار یک عمل رو انجام بده مانند زیر
مرحله ی 1 »
2 تا فرش روز زوج
3 تا فرش روز فرد
3+2 = sum
مرحله ی 2 »
2 تا فرش روز زوج
3 تا فرش روز فرد
3+2 = sum
مرحله ی 3 »
2 تا فرش روز زوج
3 تا فرش روز فرد
3+2 = sum
دلیل اینکه سه حلقه گرفتیم رو متوجه شدید ؟؟ اگه متوجه نشدید با یک حساب کتاب ساده به دست میاد
ما هفتمون 6 روزه که 3 روز فرد و 3 روز زوج هست و چون تعداد روز های زوج و فرد یکی هست می تونیم 2 برای هر دو روز توی یک حلقه ای که 3 بار تکرار بشه می توینم یک روز فرد و یک روز زوج رو جا بدیم
شنبه = زوج
یکشنبه = فرد
دوشنبه = زوج
سه شنبه = فرد
چهار شنبه = زوج
پنج شنبه = فرد

شنبه و یکشنبه یک حلقه که هست 2 و 3
دوشنبه و سه شنبه یک حلقه که بازم هست 2 و 3
چهار شنبه و پنچ شنبه هم یک حلقه که اون هم 2 و 3 هست

که سر چمع می تونیم توی سه حلقه سر جمعش کنیم

خوب مراحل 1 تا 3 رو که نوشتم میمنونه مرحله ی 4 که چاپ هست یعنی اون sum که جمع تعداد فرش ها هست رو چاپ کنه

حالا فکر کنید اگه به جای یک هفته میگفتم 9 روز شما چه میکردید ؟؟

اگه سوالی هست در خدمتم وگر نه بریم سوال 2 »::

توی سوال 2 گفتیم »:
مغازه ی فرش فروشی در روز های فرد 4 و در روز های زوج 2 عدد فرش می فروشد یک عدد از ورودی دریافت کند برای تعداد فرش اگر مضربی از 6 بود تعیین کند که چند روز این مغازه کار کرده است و اگر مضربی از 6 نبود چاپ کند عدد مورد نظر قابل قبول نیست ؟

چون گفتیم مصربی از 6 هست خودش یک نکته به شمار میاد
چه اعدادی مضربی از 6 هستند ؟؟!!!

0 , 6 , 12 , 18 , 24 و و و

خوب نکته ی بعد گفتیم روز های فرد 4 و روز های زوج 2 عدد
حالا بیایم واسه 6 حساب کنیم
6 روز
روز اول که زوج باشه 2 فرش
روز دوم که فرد باشه 4 فرش

حالا یک نکته ی جالب که توی این سوال هست اینکه اگه شما باز به جای روز اول زوج بیاین روز اول رو فرد بگیرید باز هم جواب همین به دست میاد

روز اول که فرد باشه 4 فرش
روز دوم که زوج باشه 2 فرش

خوب حالا دیدید که راه حل پیدا شد به چه راحتی

یک سوال دارم ؟؟!! یادتونه جلسه ی اول گفتم که یک ترفند هست توی بچه های کامپیوتر که مسئله رو روی یک تیکه ی کوچیک پیاده میکنن و اون رو روی تمام مسئله پیاده میکنن ؟؟؟ این همون حرف من هست
شما امدید این مسئله رو برای عدد 6 بدست اوردید حالا اگه دقت کنید واسه 12 دوباره همین راه 6 رو باید برید واسه 18 باید 3 بار برید تا تعداد روزها رو به دست بیارید

پس من دیگه با مرحله ای نمی نویسم

میام میگم عدد تعداد فرش رو از ورودی بگیر به عنوان متغییری با نام numbercarpet
خوب بیا تعداد numbercarpet / 6 = loop
اگه در این مرحله numbercarpet = 6 تعداد حلقه ی ما طبق رابطه ی بالا میشه 1 پس یک بار حلقه رو تکرار میکنه
مرجله ی 2 »:
ما باید طبق تعداد حلقه رابطه ی زیر رو تکرار کنیم
تعداد روز های فرد 4
تعداد روز های زوج 2
متغییری با نام sum میگیریم که تعداد فرش های روز ها رو جمع کنیم
sum = 4 + 2

نکته :» یادتون نره به مقدار متغیر loop مراحل جمع انجام میشه

و در مرجله ی اخر هم که چاب میکنیم sum رو

اگه سوالی هست در خدمتم ؟؟؟؟

و اما همین سوال رو درباره ی
تعداد روزها دوست دارم یک تلاشی بکنید مثلا برای 3 روز ( البته خودتون می تونید از تبسره هایی استفاده کنید مثلا از روز زوج شروع بشه یا روز فرد
خیلی سوال جالبیه یکم روش فکر کنید
یک ورودی به عنوان تعداد روز بگیره و تعداد فرش ها رو حساب کنه

البته این مال کسانی هست که دوست دارند پیشرفته ترک کار کنند

خوب حل تمرینمون هم تموم شد اگه سوالی هست در خدمتم بفرمایید ؟؟؟

و اما درباره جواب های دوستمون استیو عزیز هم بگم که راه حلتون خوب بود و شیوه ی راه حلتون برای مسابقات خوبه اگه همینطوری مثلا سوالاتی مثل این نیمچه سوال پایین رو حل کنید

n! / (n + 1)! + (n + 2)!

مثلا در سوال بگه این فرمول رو برای n = 10 پیاده سازی کنید

NameEly
23rd December 2011, 02:15 AM
با سلام خدمت دوستان گل و عزیزم :

جلسه ی سوم رو با نام و یاد خدا شروع می کنیم
اول بخاطر تاخیر یک روزه ی کلاس عذر خواهی میکنم بخاطر شب چله نشد کلاس رو تشکیل بدم

خوب اهدافمون توی این جلسه رفتن تقریبا توی فاز کد نویسی کنار فارسی نوشتن هست

یک جورایی برنامه نویسی کار کردن با متغییر ها هستش یعنی شما رو اطلاعاتی که دارید کار می کنید حالا اطلاعات رو کجا نگه می دارید توی متغیر ها , شما متغیر ها رو می تونید اسمشون رو توی برنامه نویسی هر چیزی بدید
sib
bademjon
golabi98
فقط شما نمی تونید اول اسم متغیرتون شماره مثل 98 بزارید
یعنی
98golabi
اشتباه ها حواستون باشه
همیشه اول متغییر ها باید حروف باشه

اینجوری نمیشه یک برنامه به زبون ++c بنویسیم تا راحتر اجرای برنامه دستتون بیاد

بیاین برنامه ی حداقل و حداکثر دما که توی جلسه ی اول گفتم رو بنویسیم کدش رو , نظرتون چیه ؟؟؟

فکر نکنید اگه متوجه نوشته ها نشدید مشکل دارید هااااااااا نه هنوز زوده ولی من سعی می کنم خوب بازش کنم قضیه رو

کد این برنامه اینجوری میشه

int mintemp
int maxtemp
int sum.min.temp
int sum.max.temp
float sum.avg.min.temp
float sum.avg.max.temp
int i
int main()
{
fot(int i=0;i<30;i++)
{
cin >> mintemp
cin >> maxtemp
sum.min.temp = mintemp + sum.min.temp
sum.max.temp = maxtemp + sum.max.temp
}
sum.avg.min.temp = sum.min.temp / 30
sum.avg.max,temp = sum.max.temp / 30
if(sum.avg.max.temp - sum.avg.min.temp == 10)
cout<<"fall"
else
cout<<"no fall"
}

خوب اینم برنامه به زبون ++c چطور بود ؟؟

حالا بیایم تیکه تیکه ی برنامه رو توضیح بدیم , امشب نمی خوایم بریم به سمت الگوریتم می خوایم یکم درباره ی کد ها صحبت کنیم

توی قسمت اول ما امدیم متغییر ها رو تعریف کنیم
اول نوع متغییر مثل اینجا که نوشتیم int , float وووو
بعد اون یک space و نام متغییرمون رو می نویسیم

راستش یکی از بچه ها قصد کرده بود ++c رو درس بده نمی دونم چی شد راستش پیگیری زیاد نکردم
ولی اگه ایشون شروع کنن خیلی کار ما راحت تر میشه چون میتونیم به الگوریتممون برسیم

خوب بگذریم متغییر های ما توی این برنامه ای که نوشتیم اینها هستند

int mintemp
int maxtemp
int sum.min.temp
int sum.max.temp
float sum.avg.min.temp
float sum.avg.max.temp
int i

یک پیشنهاد بهتون میکنم همیشه از نام های با معنا و تا جایی که میتونید انگلیسی استفاده کنید حتی مخفف کلمه ها

نوشتم int main اگه توجه کنید اون یک جورایی بسم الله برنامه ی ما هست و هرچی توش قرار بگیره البته توی {} این دو تا علامت هاااااااا
برنامه ی ما هست

میریم به قسمت بعد
اگه توجه کنید و خوانده باشید جلسه های قبل رو من درباره ی حلقه صحبت کردم
اون همه از حلقه حرف زدم حلقه اینه :»

fot( i=0;i<30;i++)
}

{

من گفتم یک عمل یکسان رو باید 30 بار تکرار کنیم به وسیله ی این ها انجام میشه به ترتیب اون اندیس هایی که توش استفاده شده اینها هستند با این معنی :»
نوشتم i این یک متغییر هست که توی متغییر ها تعریفش کردیم اول که مقدارش رو 0 دادیم اینجا i = 0 کارش چیه اصلا ؟؟؟!!!! [tafakor]
این متغییر شمارشگر حلقه هست یعنی شمارش می کند که چند بار این حلقه اجرا باید بشه پس از 0 شروع میشه ( البته گاهی اوقات ) و بعد باید ما یک کنترل گر و یک تستر داشته باشیم یعنی یک شرط که توی قسمت دوم اون رو قرار دادیم که هست i < 30 پس تا i برابر 30 نشه این حلقه تکرار میشه که میشه همون 30 روز خودمون و بعدش باید i یک جوری زیاد بشه بعد حلقه که همون ++i هست
ولی یک چیزی اینجا توضیح ندادم اره ; چیزی هست که نگفتم , اره این مثل یک نشون هست که میگه تا اینجا بیشتر این تیکه نیست

اینقدر از اینا کار میکنیم که راحت میشه واستون

حالا بریم سراغ قسمت بعد

cin >> mintemp
cin >> maxtemp

نوشتم cin توی اینجا :»»؟؟؟!!!
یادتونه درباره ی ورودی صحبت کردم ؟؟
این cin یک دستور هست که ورودی رو از شما میگیره یعنی متغیری به نام مقابلش رو از ورودی میگیره و توی همون قرار میده تا شما استفاده کنید ازش

خوب حالا بریم بخش شرطمون که دربارش حرف زدیم
میگفتیم به فارسی اگر ایجوری بود این کارو بکن وگر نه این کارو بکن حالا if به انگلیسی میشه اگر و else میشه وگرنه و دستور شرط به صورت زیر است

if(sum.avg.max.temp - sum.avg.min.temp == 10)

.به اونچه بین دو تا پرانتز هست میشه شرطمون که اینجا هست حداگثر منهای حداقل اگه شد برابر 10 این کارو بکن
و این تیکه میشه وگر نه خودمون

else
cout<<"no fall"

خوب حالا رسیدیم به یک کلمه ی جدید ؟؟!!!
cout
یعنی چی به نظرتون ؟؟!
این یعنی همون دستور چاب کن

خوب دیدید که یک برنامه نوشتیم و کار کردیم

دوستان گلم اگه می خواید راه بیوفتیم باید برید و یکم کتاب ++c رو بخوانید هاااااااااااا چون یکم باید با دستورات اشنا بشید
چون کد نوشتن خیلی اسونه اگه الگوریتم رو یاد داشته باشید
ما اصل درسمون کار کردن رو الگوریتم ها هست چون مهم تر از کد نوشتن هست
پس اگه کلاسش تشکیل نشد یک نگاهی خودتون بندازید به برنامه نویسیه ++c
کتاب جعفر نژاد قمی بد نیست

دوستان گلم اگه سوالی هست در خدمتم وگر نه بریم یک سوال بدم واسه تمرین :»

سوال :»
برنامه ای بنویسید که 3 تا نمره ی یک دانشجو رو با تعداد واحد های هر درس بگیره و معدل دانشجو رو حساب کنه

Joseph Goebbels
24th December 2011, 05:24 PM
با سلام به خدمت تمامی دوستان [golrooz]
جواب سوال برنامه ای بنویسید که 3 تا نمره ی یک دانشجو رو با تعداد واحد های هر درس بگیره و معدل دانشجو رو حساب کنه:

1- نمره 1و تعداد واحد درسی 1رو بخون .
2- نمره 2و تعداد واحد درسی 2رو بخون .
3- نمره 3 و تعداد واحد درسی 3 رو بخون .
4-نمرات درسی را با هم جمع بزن و temp_num بریز .
5-تعداد واحدهای درسی را با هم جمع کن و در temp_unitبریز .
6- نمره درسی 1 و تعداد واحدهاشو با هم ضرب کن .
7- نمره درسی 2 و تعداد واحدهاشو با هم ضرب کن .
8- نمره درسی 3 و تعداد واحدهاشو با هم ضرب کن .
9-عدد به دست امده را تقسیم بر temp_unit کن .

با تشکر .[golrooz]

Steve Jobs
24th December 2011, 07:23 PM
1- نمره 1و تعداد واحد درسی 1رو بخون .
2- نمره 2و تعداد واحد درسی 2رو بخون .
3- نمره 3 و تعداد واحد درسی 3 رو بخون .
4-نمرات درسی را با هم جمع بزن و temp_num بریز .
5-تعداد واحدهای درسی را با هم جمع کن و در temp_unitبریز .
6- نمره درسی 1 و تعداد واحدهاشو با هم ضرب کن .
7- نمره درسی 2 و تعداد واحدهاشو با هم ضرب کن .
8- نمره درسی 3 و تعداد واحدهاشو با هم ضرب کن .
9-عدد به دست امده را تقسیم بر temp_unit کن .

ممنون دوست من برای پاسخ تون.
فقط با اجازه جناب NameEly نکته های پاسخ تون را بگم.

مرحله 4 و temp_num هیچ استفاده ای ازش نشده یعنی در روند پیشبرد برنامه کمکی نکرده.
از طرفی اعداد حاصل از مراحل 6 و 7 و 8 باید با هم جمع شود و این حاصل جمع تقسیم به temp_unit شود.
درواقع در مرحله 9 اشاره نکردید که چی را به temp_unit تقسیم میکنیم.

کل ایده برنامه تون درسته [tashvigh].احتمالا موقع نگارش این جابجایی کوچک پیش اومده.

سپاس برای پاسخ تون[golrooz]

Joseph Goebbels
24th December 2011, 07:32 PM
ممنون دوست من برای پاسخ تون.
فقط با اجازه جناب NameEly نکته های پاسخ تون را بگم.

مرحله 4 و temp_num هیچ استفاده ای ازش نشده یعنی در روند پیشبرد برنامه کمکی نکرده.
از طرفی اعداد حاصل از مراحل 6 و 7 و 8 باید با هم جمع شود و این حاصل جمع تقسیم به temp_unit شود.
درواقع در مرحله 9 اشاره نکردید که چی را به temp_unit تقسیم میکنیم.

کل ایده برنامه تون درسته [tashvigh].احتمالا موقع نگارش این جابجایی کوچک پیش اومده.

سپاس برای پاسخ تون[golrooz]

ممنون گلم ، خوبی ؟
در مرحله 4 نمرات درسی رو با هم جمع زدم تا بتونم مقدار نمره درسی رو بسازم .
اعداد حاصل از جمع مراحل6-7-8 را تقسیم بر temp _unit کردم . همون چیزی رو که در مرحله 10 نوشتم . یعنی عدد به دست امده را تقسیم بر temp_unit کن .

البته اون موقع که جواب رو نوشتم ، سرعت نت خراب و به شدت افتضاح بود حتی با VPN ، به همین خاطر از جهت سردرد و اعصاب خرد کنی حاصله از نت ، حتی خودم هم نمی دونم اصلا چه جوری نوشتمش .
حال که میبینم تا حدی خوب بوده ، خیلی خوشحالم .[golrooz]
با این حال بازم ممنون .[golrooz]

Steve Jobs
24th December 2011, 07:55 PM
در مرحله 4 نمرات درسی رو با هم جمع زدم تا بتونم مقدار نمره درسی رو بسازم .

متوجه نمیشم مقدار نمره درسی چی هست؟

اعداد حاصل از جمع مراحل6-7-8 را تقسیم بر temp _unit کردم . همون چیزی رو که در مرحله 10 نوشتم . یعنی عدد به دست امده را تقسیم بر temp_unit کن .

اعداد حاصل از مراحل 6و7و8 ، 3 عدد مختلف میشه، چه طور به temp_unit تقسیمشون کرد؟
باید اول جمع شون کرد بعد تقسیم کرد.

کلا اینو بگم که فرمول میانگین برای داده های x1 ,x2 ,...,xn با فراوانی های f1 ,f2 ,...,fn میشه:
(x1*f1 +x2 *f2+...+xn*fn)/(f1+f2+...+fn)

پس به جمع داده ها نیازی نداریم.

NameEly
24th December 2011, 08:30 PM
با سلام خدمت دوستان گلم و تشکر و قدردانی از ناپلئون و استیو عزیز بخاطر زحماتشون :»

بقیه دوستان انگار ازشون خبری نیست [nishkhand] وقت جواب دادن سوالات

ولی بازم تشکر می کنم از دوستانی که من رو تنها نذاشتن و با جواب هاشون منو به بقیه اموزش امیدوار کردن [golrooz][golrooz]

یک نکته درباره ی سوال ناپلوئون عزیز بدم اینکه ایشون در مرحله ی 6 تا 8 امده بدون اینکه متغییری در نظر بگیره عمل رو انجام داده

این کار یک خوبی داره [taajob] چیه تعجب کردید ؟ [nishkhand]
بله درست شنیدید
ما توی برنامه نویسی از متغییر ها استفاده می کنیم متغییر ها می تونن اندازه های گوناگون داشته باشن 4 بایت 16 بایت و و و
بعضی اوقات شما باید برای نگه داری مقداراتون از متغییر استفاده کنید پس مجبورید با جون و دل مقدار حافظه رو به متغییر اختصاص بدید
ولی وقت هایی که می تونید بدون متغغیر کار کنید دادن حافظه زیاد خوب نیست

ولی بیشتر اوقات باید حافظه داده بشه

حالا اگر توی جواب ناپلئون عزیز قسمت 6 تا 8 رو بخواین به صورت حلقه بنویسید لازمه از متغییر استفاده کنید
ولی :»
اگه خواسته باشید به این صورت باشه
18*3+19*2+20*4
لازم نیست از متغییر استفاده کنید

ولی بگم این حالت رو فقط زمانی میتونید استفاده کنید که تعداد متغییر هاتون کم باشه

با تشکر از دوستان عزیز

NameEly
25th December 2011, 04:11 AM
با سلام خدمت دوستان گلم :»

من یک پیشنهاد دارم واسه برخی جلسات برنامه نویسیمون و مخصوصا جلسه ی امشب

قصد دارم کلیپ اموزشی کلاس امشب رو به جای متن در سایت قرار بدم اونهایی که توانایی دانلود دارند لطفا من رو در جریان بزارن
اونهایی هم که ندارند هم به همین صورت تا تصمیم گیری بشه که ایا این کلیپ واسه کلاس امشب تهیه بشه یا نه

لطفا تا عصر روز یکشنبه 10/4 خبر رو به من اطلاع بدید

حجم کلیپ های اموزشی که تهیه میشه حداکثر 20 تا 40 مگابایت خواهد بود و اگر لازم باشد با صدا تهیه میشود

منتظر جواب هاتون هستم
با تشکر

شه پری
25th December 2011, 09:14 AM
من اصلا نتونستم بااین آموزشی که دادید بنویسم ...میدونید چرا؟
من میتونم مسئله ها رو بنویسم اما نمیتونم چجوری بنویسم
مثل این میمونه
من بلدم فارسی حرف بزنم اما از من املا نگیرید
تنها زبون برنامه نویسی که به ما یاد دادن کیو بیسیک بود...که همون هم به زور بهمون یاد دادن
نه مدرسه ما پیشرفته بود ..هنوز برنامه نوبسی پیشرفته ای نیومده بود که در شٱن مدرسه ما باشه و سعی کردن با بهترین زبان برنامه نویسی یعنی کیو بیسیک باهامون کار کنن اونم به طور طولانی مدت یعنی 2 جلسه دو ساعته در سال...تازه 1.5 ساعت بیشتر سر کلاس نمیموندیم...بگذریم.[nishkhand]
خلاصه به فکر ما مبتدی ها هم باشید
من میدونم که برنامه نویسی حرف بزنم اما نمیتونم بنویسم

یه پیشنهاد دیگه هم دارم
لطفا کلاس های آموزش شبیه سازی هم بگذارید

NameEly
25th December 2011, 10:55 AM
من اصلا نتونستم بااین آموزشی که دادید بنویسم ...میدونید چرا؟
من میتونم مسئله ها رو بنویسم اما نمیتونم چجوری بنویسم
مثل این میمونه
من بلدم فارسی حرف بزنم اما از من املا نگیرید
تنها زبون برنامه نویسی که به ما یاد دادن کیو بیسیک بود...که همون هم به زور بهمون یاد دادن
نه مدرسه ما پیشرفته بود ..هنوز برنامه نوبسی پیشرفته ای نیومده بود که در شٱن مدرسه ما باشه و سعی کردن با بهترین زبان برنامه نویسی یعنی کیو بیسیک باهامون کار کنن اونم به طور طولانی مدت یعنی 2 جلسه دو ساعته در سال...تازه 1.5 ساعت بیشتر سر کلاس نمیموندیم...بگذریم.[nishkhand]
خلاصه به فکر ما مبتدی ها هم باشید
من میدونم که برنامه نویسی حرف بزنم اما نمیتونم بنویسم

یه پیشنهاد دیگه هم دارم
لطفا کلاس های آموزش شبیه سازی هم بگذارید

با سلام به دوست گلم :»

خوب هنوز اون قسمت از کلاس ما تشکلیل نشده که شما بتونید نبویسید
ما هنوز داشتیم فارسی حرف زدن رو یاد دوستان می دادیم

از امشب قراره همون نوشتن یا املا رو شروع کنیم
اگه شرایط دوستان محیا باشه برای دانلود این کلیپ خیلی کار ما جلو میوفته

من خودم عاشق شبیه سازی هستم و توی اطلاعیه هم زکر کردم که به اونجا هم میرسیم
مطمئن باشید یکی از سرفصل های درس ما همین شبیه سازی هست
البته باید اول فارسی حرف زدن و نوشتن املا رو یاد داشته باشید تا بتونید شبیه سازی رو انجام بدید [nishkhand]

با تشکر [golrooz]

NameEly
26th December 2011, 02:04 AM
با سلام خدمت دوستان عزیزم :»

بنده این جلسه رو به صورت فیلم اموزشی که تقریبا نزدیک یک ساعت هست در اوردن ولی به دلیل اینکه سایت هنوز طوری نیست که من اون رو اپلود کنم به مشکل فضا برخوردم
یک فایل 100 مگابایتی هست

حالا هر طور شده من این فایل رو در اختیارتون قرار می دم ولی انشا الله تا زمانی که امکان اپلود فیلم های اموزشی برایمون محیا بشه کلاس رو همون به صورت متنی پیگیری می کنیم

با تشکر

NameEly
26th December 2011, 10:52 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز و گل :»

قرار بود کلیپ اموزشی درست بشه برای درس امروز ولی به دلیل نبودن هاست برای اپلود این کلیپ من مجبور شدم اون رو بدون استفاده توی کامپیوترم بزارم
ولی انشا ا... طبق گفته های اقای کاوه تا چند وقت دیگه اپلود سنتر سایت راه میوفته و میشه اپلود کرد کلیپ رو اونجا

من توی اموزش امدم درباره ی متغییر ها اول صحبت کردم
بعد رفتن سراغ حلقه ها و دو نوع حلقه رو مورد ارزیابی قرار دادم
از اونجا یک سری به شرط ها زدم و شرایط اونها رو بازگو کردم
و در مرحله ی اخر هم که اولین برنامه ای که توی جلسه ی اول گفته بودن درباره ی درجه ی هوا اون رو نوشتم

پس شروع می کنیم درس امروزمون رو :»
متغییر ها همون طور که قبلا گفتیم مثل ظرف هایی هستند که ما اطلاعات خودمون رو توش نگه میداریم
ولی یک نکته ایا شما توی دیس برنج خوری سوپ جا می کنید ؟؟ [nishkhand]
مسلما نه هر ظرفی توش میشه مواد خاص خودش رو نگه داره
مثلا ظرف برنج خوری برای برنج هست
سوپ خوری برای سوپ

در برنامه نویسی هم دقیقا به همین شکل هست یعنی شما اطلاعات رو می تونید در نوع خاص متغییر مخصوص خودش نگه دارید
مثلا اعداد صحیح
اعداد اعشاری
کارکتر ها
رشته ها
و
و
و
پس بدون حاشیه و با توضیحاتی که دادیم میریم سر تعریف متغییر ها
ما متغییر ها رو به این صورت تعریف می کنیم که :»

نام متغییر نوع متغییر
مثلا
int njavan

خوب نوع متغییرمون int هست که بهش میگیم integer و متغییر مخصوص اعداد صحیح است
نوع دوم متغییرمون که جز مهمترین ها هست float نام داره که مخصوص اعداد اعشاری هست
مثلا

float njavan

یک متغییر از نوع اعشاری با نام njavan تعریف کردیم
و سومی هم کاراکتر هست که با char اون رو معرفی می کنیم
این نوع مخصوص کاراکتر هایی از قیبل k و امثال اون هست

char njavan

پس ما نوع تعریف کردن متغییر رو توضیح دادیم حالا نکاتی اینجا هست اینکه چطور چند متغییر رو از یک نوع تعریف کنیم یا اینکه چطور به متغییرمون مقدار اولیه بدیم
به عنوان مثال من می خوام چندتا متغییر njavan تعریف کنم از نوع int
پس باید به این شکل عمل کنم که :»

int njavan1 , njavan2

دیدید دو تا متغییر از نوع int تعریف کردم
فقط نکته ای که اینجا هست اینکه شما باید بین نام دو متغییر از ویرگول استفاده کنید
حالا نکته ی دیگه اینکه چطور به متغییرمون مقدار اولیه بدیم
یعنی ظرفمون قبل از اینکه سر سفره توش غذا بریزیم غذا داشته باشه ؟؟!!!

int njavan1 = 1 , njavan2 = 2

دیدید که من به متغییرهام به این شکل مقدار اولیه دادم

اگه سوالی از این قسمت هست من در خدمتم ؟!!! [soal][cheshmak]
یک چیزی شبیه و بالا تر از اینها من در کلیپ توضیح دادم بصورت تکمیلی که انشا ا.... دانلود که کردید استفاده می کنید

در قسمت بعدی میریم سر حلقه هامون :»
ما درباره ی حلقه ها صحبت کردیم توی جلسه های قبل
کار حلقه به نظرتون چی بود ؟؟
حلقه کارش اینه که یک عمل رو که قرار چندین بار نوشته بشه بصورت متوالی رو بصورت حلقه در بیاره و اون عمل رو پشت سر هم تکرار کنه
مثل قضیه ی خواندن حداکثر و حداقل دما در 30 روز
عمل خواندن رو 30 بار تکرار میکرد

ما دو نوع حلقه داریم که هر دوتاش رو توضیح میدیم , یکی حلقه ی for و اون یکی حلقه ی while

البته فراموش نشه که ما انواع مختلفی از حلقه ها رو داریم ولی این 2 تا از همه مهمتر هستند و برای درس ما کافیند

اول بریم سر حلقه ی for :»
حلقه ی () for در داخل پرانتز جلوی اون از سه قسمت تشکیل شده

(قسمت 3 ; قسمت 2 ; قسمت 1) for
در قسمت 1 :» شما به حلقمون یک مقدار اولیه میدید که از چند شروع کنه
مثلا در مثال حداقل و حداکثر دما شما به حلقمون مقدار اولیه دادید و اون هم یک بود چون از روز اول ماه حلقه شروع به تکرار شدن می کرد و تا 30 ماه تکرار میشد
پس بعد از باید وارد قسمت دوم بشیم
توی قسمت دوم ما باید شرط حلقمون رو قرار بدیم
یعنی شرطی که اجازه به ما بده که حلقه تکرار بشه یا نه
مثلا در همون مثال ما باید حلقه رو تا زمانی تکرار کنیم که 30 روز تکمیل نشده باشه وقتی تکمیل شد دیگه نیاز به چک کردن حلقه نیست
و در قسمت سوم و پایانی ما افزاینده رو اعمال می کنیم
یک حلقه باید بعد از هر بار تکرار شدن با دفعه قبلش یک تغییری داشته باشه که بشه یک مقصدی رو براش در نظر گرفت
به عنوان مثال اگه شما در ذهنتون یکی به واحد هاتون برای شمارش روز اضافه نکنید که ببینید ایا به 30 رسیده یا نه شما نمی تونید برای 30 روز حلقه ای با پایان بنویسید
حالا یک نکته ای که اینجا هست اینکه ما بیشتر از دو نوع افزاینده استفاده می کنیم اولی

++ i
و دومی
-- i
هست
اولی یکی به مقدار i اضافه می کنه و در خود i قرار می ده و دومی هم یکی از i کم میکنه و باز در خود i قرار میده
این دو عبارت دقیقا مثل عبارت زیر هستند از نظر کارایی

i++ = i + 1
i-- = i - 1

خوب حالا یک حلقه ی for رو می نویسیم تا بیشتر اشنا بشیم

به عنوان مثال برای سوال خودمون

for ( i = 0; i < 30 ; i + +)

دقیقا همون قسمت هایی که ذکر کردیم

انشا ا... توی جلسه ی بعد درباره ی حلقه ی while و شرط هامون صحبت می کنیم

اگه سوالی هست در خدمتم ؟؟؟ [soal][cheshmak]

با تشکر

Joseph Goebbels
26th December 2011, 04:07 PM
سلام خوبی اقا الیاس [golrooz]
درمورد i-- و --i بیشتر توضیح می دهی و همچنین بالعکس در مورد جمعشون .
ممنون.

[golrooz]

NameEly
26th December 2011, 04:49 PM
سلام خوبی اقا الیاس
درمورد i-- و --i بیشتر توضیح می دهی و همچنین بالعکس در مورد جمعشون .
ممنون.

با سلام خدمت ژنرال عزیزمون :»
شما جون بخواه [golrooz][nishkhand]

ما توی حلقه ها باید یک شمارنده داشته باشیم مثلا :»
مرحله ی 1 :» sum = sum + a
مرحله ی 2 :» sum = sum +b
مرحله ی 3 :» sum = sum + c
.
.
.
.
مرحله ی 29 :» sum = sum + y
مرحله ی 30 :» sum = sum + z

خوب توی این ها توجه کنید
من مرحله به مرحله شماره زدم تا متوجه شدم رسیدم به مرحله ی اخر مرحله ی 30
i هم دقیقا همین وظیفه رو داره یعنی شماره ی دفعه ی تکرار شدن حلقتون رو میگه
با این تفاوت که وقتی شما دارید به صورت ذهنی یکی به i اضافه می کنید ولی کامپیوتر ذهن و تفکر نداره پس باید بهش دستور داد
با این قسمت توجه کنید :»
مرحله یi:» سام = سام + ای
مرحله ی i + 1 :» سام = سام + بی
مرحله ی i + 1 +1 :» سام = سام + سی
.
.
.
.
مرحله ی i + 29 :» سام = سام + وای
مرحله ی i + 30 :» سام = سام + زد

خوب دیدید که توی هر مرحله یک واحد به i اضافه کردیم تا رسیدیم به 30 که میشد یک ماه
حالا روش اینکه چطور به i یک واحد اضاف کنیم هم در نوع خودش جالبه
زبون برنامه نویسی c به بعد بعنی ++c و java , , , یک امکانی به برنامه نویس میده اون هم کار مخفف کردن هست
مثلا شما اگه خواسته باشید
sum = sum + a
کنید
به جای این عمل می تونید به صورت زیر کار کنید
sum +=2
این دقیقا همون کار رو انجام میده با شکل متفاوت , یک جورایی خلاصه شده برای راحت نوشتن میشه گفت از این روش استفاده می کنند
حالا برای اینکه به یک متغییر یک واحد اضافه کنیم یعنی
i = i + 1
یک روش مخفف کردن اونی هست که بالا گفتم یعنی
i += 1
این بدین معنیه که یک واحد به i اضافه کن ولی کسی که زبان رو طراحی کرده واسه راحت تر شدن کار برنامه نویس گفته چون این عمل یک عمل خاص هست و خیلی پر استفاده پس بیایم یک شکل راحتر از اون رو در نظر بگیریم پس گفته
++i
یعنی یک واحد به i اضافه کن
درباره ی عمل --i هم به همین صورت هست دقیقا با همین ویژگی ها فقط به جای اینکه یکی به i زیاد کنه عکس اون رو انجام میده یعنی یکی از i کم میکنه

اگه یادتون باشه اول همین جوابی که دارم میدم درباره ی دلیل زیاد کردن i صحبت کردم که نوشتم
lمرحله ی i »
مرحله ی i + 1 :»

خوب حالا بستگی داره مقدار اولیه i چند باشه تا براش شرط تعیین کنیم
مثلا اگه مقدار اولیه i صفر باشه باید قبل از اینکه i برابر 30 بشه ( یعنی خود 30 بشه ) حلقمون رو باید تموم کنیم
یا مثلا اگه i برابر با 1 باشه ( مقدار اولیش هااااااااااا )
حلقمون باید تا زمانی ادامه پیدا کنه که i خود 31 نشه
به همین صورت

اون اشکالی که نوشتم مثل ++i یا --i فقط شکل ساده شده برای افزایش یک واحدی یک متغییر هستند

اگه سوالی هست؟ [soal] در خدمتم امیدوارم خوب توضیح داده باشم [golrooz]؟

NameEly
27th December 2011, 02:04 PM
پست دوست عزیز M.A.A.H.R (http://www.njavan.com/forum/member.php?77228-M-A-A-H-R) به لینک اطلاعیه که در امضای من هست منتقل شد

با تشکر [golrooz]

mpkahkeshan
28th February 2012, 05:14 PM
سلام دوستان گلم. می تونید رو من هم حساب کنید. یه نمه یه چیزایی بلدم. البته به پای دوستان نمی رسم. ولی خب! یه چیزایی بلدم!!!؟؟؟[khande] [cheshmak][cheshmak][cheshmak]

NameEly
28th February 2012, 11:24 PM
سلام دوستان گلم. می تونید رو من هم حساب کنید. یه نمه یه چیزایی بلدم. البته به پای دوستان نمی رسم. ولی خب! یه چیزایی بلدم!!!؟؟؟[khande] [cheshmak][cheshmak][cheshmak]

.
با سلام به دوست گلم :»

یک نگاهی به اخبار مهم تالار برنامه نویسی بندازید به تاپیکی که مال گروه برنامه نویسی سایت هست
اگر بتونید در اون گروه هم از توانایی هاتون استفاده کنیم خوشحال میشم

با تشکر [golrooz]

یاسمن . د.ه
28th March 2012, 09:15 PM
ببخشید دوست خوبم نمیشه به زبان بیسیک درس بدی فک کنم اکثرا با این زبان کار میکنن که اقلا من که مسابقه دارم شاید یه چیز به درد بخور برام باشه ....

ولی بازم برا زحمتات متشکرم.....

شرک05
10th April 2012, 06:57 PM
سلام
آموزشتون عالیه...............[tashvigh]
فقط من یک مشکلی که دارم اینه که یه پروژه بم دادن اونم طراحی یک ماشین حساب با نرم افزار C++ ونباید گرافیکی باشه
شما میتونید کمکم کنید؟
چون چندوقته خیلی درگیرشمونتونستم به جواب درستی برسم.
خداخیرتون بده[dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa][dooa]

Joseph Goebbels
1st July 2012, 04:35 PM
دوستان کلاس برنامه نویسی غرق شده ؟ هیچ اثری ازش نیست !

NameEly
1st July 2012, 05:38 PM
دوستان کلاس برنامه نویسی غرق شده ؟ هیچ اثری ازش نیست !

[nadidan]

Joseph Goebbels
1st July 2012, 09:59 PM
[nadidan]

خوب این یعنی چه ؟[nishkhand]

NameEly
1st July 2012, 10:00 PM

این یعنی تقصیر من بوده و شرمندم [nadidan]
من بدقولی کردم [nadidan]

- - - به روز رسانی شده - - -

من بدقولی کردم [nadidan]

Joseph Goebbels
1st July 2012, 10:05 PM
من بدقولی کردم [nadidan]

دشمنت شرمنده .

حالا چه موقع قصد راه اندازیش رو داری ؟[golrooz]

NameEly
1st July 2012, 10:18 PM
دشمنت شرمنده .

حالا چه موقع قصد راه اندازیش رو داری ؟[golrooz]

راستش رو بخوای یک زمانی یک برنامه ی جامع ریخته بودم که اجراش کنم ولی نشد
دست تنها ژنرال جان

1 یکی از برنامه ها این بود که از روی یک رفرنس بریم جلو که راحت سر فصل ها رو کار کنیم
اتفاقا وقتی درباره ی کلاس پیام گذاشتی دیدم اگه بشه تابستون دوباره کلاس رو جون بدیم خیلی خوب میشه

Joseph Goebbels
1st July 2012, 10:21 PM
راستش رو بخوای یک زمانی یک برنامه ی جامع ریخته بودم که اجراش کنم ولی نشد
دست تنها ژنرال جان

1 یکی از برنامه ها این بود که از روی یک رفرنس بریم جلو که راحت سر فصل ها رو کار کنیم
اتفاقا وقتی درباره ی کلاس پیام گذاشتی دیدم اگه بشه تابستون دوباره کلاس رو جون بدیم خیلی خوب میشه

اینم خوبه ولی 11 تیر هست الان . برای 1 هفته بعد یا بعد از تموم شدن امتحانات دانشگاهی چه طوره ؟

NameEly
1st July 2012, 10:26 PM
اینم خوبه ولی 11 تیر هست الان . برای 1 هفته بعد یا بعد از تموم شدن امتحانات دانشگاهی چه طوره ؟

من شنبه ی یا یکشنبه میرم یک سفر
شاید برای 5 الی 6 روز ولی بعدش کامل هستم دیگه
میشه واسه اون موقع برانامه ریزی کرد یعنی مابین وسط الی اخر هفته ی دیگه
اگر طرح دیگه ای داری بگو ژنرال جان ؟؟؟

Joseph Goebbels
1st July 2012, 10:29 PM
من شنبه ی یا یکشنبه میرم یک سفر
شاید برای 5 الی 6 روز ولی بعدش کامل هستم دیگه
میشه واسه اون موقع برانامه ریزی کرد یعنی مابین وسط الی اخر هفته ی دیگه
اگر طرح دیگه ای داری بگو ژنرال جان ؟؟؟

هر طور که خودت راحتی .

سفر خوب و خوشی داشته باشی [golrooz]

NameEly
1st July 2012, 10:45 PM
هر طور که خودت راحتی .

سفر خوب و خوشی داشته باشی [golrooz]

ممنون شروع می کنیم در اولین فرصت ژنرال جان
فقط جون ما با هواپیما سری F نیا که من ندیده غش می کنم
همون کلتی سلاح سردی برای ما بسه [nishkhand][kootak]

assembeler
8th July 2012, 03:30 PM
با سلام و احترام
اگر از اول مرداد شروع بشه ماهم از این کلاس خوب میتونیم استفاده کنیم...
درسته مهندس شدیم ولی اونقدر این کلاس عالیه فرصتی دوباره است برای مرور بر مفاهیم پایه ای که در دانشگاه خوب تدریس نشد و همون طور اومدیم بالا و میخوایم با هر زبان دیگه کار کنیم دچار مشکل میشیم چون مفاهیم پایه یک زبان رو خوب و کامل بلد باشیم دیگر زبان ها برای فهم مشکلی نخواهیم داشت...و دیگر اینکه الانم که گریز بهسی پلاس پلاس میزنیم خوب یادمون نیست چون خوب درک نشده که خوب ملکه بشه
واقعا دستتون درد نکنه...

Nadi_Motlaq
26th July 2012, 06:21 PM
سلام.این تصمیمتون واقعاعالیه.من ک ب این کلاس واقعانیازدارم.توی دانشگاه ک ب مااصولی درس ندادن!بی صبرانه منتظرراه اندازیش هستم.ممنون

smismi
8th August 2012, 01:33 PM
سلام ممنونم از این کار فوق العادتون اما ممکن به زبان c# یا asp شروع کنیم یا به این زبان ها هم بگین متشکرم

marjan99
30th November 2012, 09:48 PM
khahesh mikonam 6 raveshe vase neveshtane barname baraye maghlob kardane adad baraye man beferestid

marjan99
30th November 2012, 09:49 PM
vaghean kelase bahali mikhayn rah bendazid be kareton edame bedin

miran90
31st August 2013, 11:21 AM
salam man taze az vojode in kelas ba khabar shodam kheyli delam mikhas az avalesh hozor dashtam,ye ketabe c++ ro nega kardam hala nemidonam cheka konam

"golbarg"
31st August 2013, 11:31 AM
به نظرمن چیزخوبی هستش اجرا بشه من میتونم کمک کن تو اموزش اگه نیاز داشتید.

MILAD KHAN
31st August 2013, 01:27 PM
آره ایده ی جالبی هست اگه نیاز داشتین و کمک خواستین میتونم کمکتون کنم در زمینه آموزش یا هر سوالی داشتین.خدارو شکر تو این زمینه مشکلی نداشتیم ما با اینکه دانشگامون زیاد به روز نبود ولی چند تا ازاستادامون خداییش کم نزاشتن.

MILAD KHAN
31st August 2013, 01:31 PM
آموزش ها از مبتدی هستش تا پیشرفته فقط لطف کنین سطح آموزش رو تعین کنین تا ذهنتون دچار پراکندگی مطلب نشه.من پیشنهاد میکنم آموزش ها از مبتدی شروع بشه

MILAD KHAN
31st August 2013, 01:34 PM
چون خیلی ها تو مقدماتی مشکل دارن نمیشه از پیشرفته شروع کرد

atiye22
17th December 2013, 08:58 PM
salam ye barname mikham benvisam b zaban c ba narm afzar Quincy 2005 chekar konam)\

salam ye barname mikham benvisam b zaban c ba narm afzar Quincy 2005 chekar konam)\

mamadshumakher
17th December 2013, 10:34 PM
دوستان منم به برنامه نویسی مبتدیانه با زبان سی نیاز دارم.اگر میتونید کمک کنید.هفته دیگه امتحان دارم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد