PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با اعجاز «هل» آشنا شويم



zolfa
17th December 2011, 02:25 PM
به گزارش گروه خواندنی های مشرق (http://www.mashreghnews.ir/) به نقل از ايسنا، «هل»؛ ميوه گياهي از تيره زنجبيل‌ است و انواع مختلف آن شامل هل سياه، هل سفيد و هل سبز هستند كه نوع سبز آن عطر تندتري دارد.

مطالعات نشان مي‌دهد كه اين چاشني خواص درماني مفيدي دارد از جمله اين كه به عنوان دارو براي معالجه سرفه، سرماخوردگي و تب استفاده مي ‌شود.

به نوشته روزنامه اكسپرس، سايرخواص درماني هل عبارتند از:

- دانه «هل» تقويت‌كننده معده، ضد نفخ و بادشكن است و در ضمن به هضم غذا نيز كمك مي ‌كند.

- در صورتي كه عرق بدبويي داريد يا دهان شما بوي خوبي نمي ‌دهد، شش گرم «هل» را با غلاف آن به‌ صورت چاي دم كنيد و در طول يك روز به مرور بنوشيد.

- اين چاشني براي درمان استفراغ و تهوع نيز توصيه مي ‌شود.

- «هل» تقويت ‌كننده قلب و اعصاب است اما مصرف زياد آن، هم تپش قلب را افزايش مي ‌دهد و هم براي بيماري‌هاي روده و ريه مفيد نيست.

- مصرف «هل» براي رفع سردرد و كاهش حملات بيماري صرع نيز سودمند است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد