توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در برنامه جدول اعداد به زبان اسمبلی
kittty
16th December 2011, 10:26 PM
سلام دوستان یه پروژه این ترم دارم که میخوام یه کمکی بهم بکنید...
مسئله شامل یه جدول 9*9 هست که یک دکمه fill table و یک دکمه Enter number یک دکمه search و یک دکمه ی Empty table است.هر یک از این دکمه ها با حرفی که زیر خط دار است فعال میشود با فشردن کلید F جدول به صورت تصادفی به اعداد 0 تا 9 پر میشود سپس کاربر با استفاده از کلید E عدد دلخواه خود را وارد می نماید (عدد حداکثر سه رقمی) و کلید S را برای انجام جستجو وارد میکند. کار این کلید این است که در جدول دنبال اعدادی می گردد که مجموعشان برابر با عدد وارد شده توسط کابر میباشد .در هر بار جستجو اعداد و پیدا شدن عدد برنامه باید عدد پیدا شده را در قسمت Result چاپ نماید اگر جوابی برای مسئله پیدا شد برنامه خانه هایی از جدول اعداد پیدا شده در ان است را با کاراکتر $ مشخص میکند و اگر جوابی پیدا نشد پیام Not Found را چاپ مینماید با کلید M جدول خالی میشود.
NameEly
17th December 2011, 12:32 AM
سلام دوستان یه پروژه این ترم دارم که میخوام یه کمکی بهم بکنید...
مسئله شامل یه جدول 9*9 هست که یک دکمه fill table و یک دکمه Enter number یک دکمه search و یک دکمه ی Empty table است.هر یک از این دکمه ها با حرفی که زیر خط دار است فعال میشود با فشردن کلید F جدول به صورت تصادفی به اعداد 0 تا 9 پر میشود سپس کاربر با استفاده از کلید E عدد دلخواه خود را وارد می نماید (عدد حداکثر سه رقمی) و کلید S را برای انجام جستجو وارد میکند. کار این کلید این است که در جدول دنبال اعدادی می گردد که مجموعشان برابر با عدد وارد شده توسط کابر میباشد .در هر بار جستجو اعداد و پیدا شدن عدد برنامه باید عدد پیدا شده را در قسمت Result چاپ نماید اگر جوابی برای مسئله پیدا شد برنامه خانه هایی از جدول اعداد پیدا شده در ان است را با کاراکتر $ مشخص میکند و اگر جوابی پیدا نشد پیام Not Found را چاپ مینماید با کلید M جدول خالی میشود.
با سلام خدمت دوست گلم :
این برنامه ی شما برنامه ی یکم سختی هست نوشتنش با اسمبلی ولی اگه خودتون همکاری می کنید با کمک هم می نویسیمش
برای کی لازمش دارید ؟
kittty
17th December 2011, 06:42 PM
آخ مرسی دوست عزیز
تا 15 دی میخوامش
ممنون میشم اگر کمکم کنید
kittty
19th December 2011, 10:23 PM
چه همه کمک!!!![soal]
NameEly
19th December 2011, 10:44 PM
چه همه کمک!!!![soal]
دوست گلم من گفتم با هم بنویسیم که من کمکتون کنم مشکلی بر خوردید
نگفتم که من براتون کامل می نویسم
یکم هم به من و اعضای سایت حق بدید اگر قرار باشه برای همه برنامه بنویسیم و کامل در اختیارشون قرار بدیم به کار های خودمون کی برسیم
و نکته ی دیگه اینکه اینجا یک انجمن علمی هست که پرورش دهنده ی علم هست وقتی من اماده و کامل در اختیار شما قرار بدم کجاش میشه پرورش علم
kittty
19th December 2011, 10:52 PM
دوست گلم من گفتم با هم بنویسیم که من کمکتون کنم مشکلی بر خوردید
نگفتم که من براتون کامل می نویسم
یکم هم به من و اعضای سایت حق بدید اگر قرار باشه برای همه برنامه بنویسیم و کامل در اختیارشون قرار بدیم به کار های خودمون کی برسیم
و نکته ی دیگه اینکه اینجا یک انجمن علمی هست که پرورش دهنده ی علم هست وقتی من اماده و کامل در اختیار شما قرار بدم کجاش میشه پرورش علم
فرمایش شما درست ولی دوست عزیز اولین مرحله ساخت منو هست که من بلد نیستم!
شما وقفه اش رو میدونید لطف کنید بگید
NameEly
19th December 2011, 11:45 PM
فرمایش شما درست ولی دوست عزیز اولین مرحله ساخت منو هست که من بلد نیستم!
شما وقفه اش رو میدونید لطف کنید بگید
شما چند نوع وقفه دارید در این برنامه
من چون اسمبلی زیاد کار نکردم درباره ی منوی برنامه با اجازتون فردا کمکتون می کنم ولی درباره ی وقفه ها
شما یک وقفه باید داشته باشید که عدد f رو از ورودی بخوانه می تونید از int 16 استفاده کنید
وقتی f وارد میشه کد اسکی هست باید چک کنید ببینید ایا واقعا کلید وارد شده حرف f هست یا نه
در مرحله ی بعد وقفتون باز هم باید اینطوری هست که منتظر میمونه که شما یک حرف وارد کنید که باز هم int 16 سرویس 00 میتونه این کار رو بکنه
البته این دفعه باید این مراحل رو بعد وارد کردن حرف e بره کامپیوتر و اون هم منتظر میمونه تا عددی تا 3 رقم وارد بشه
خوب یک نکته اینجا هست و اون هم اینه که شاید فرد 2 رقم وارد کرد پس شما باید چک کنید هر کلیدی که زده میشه رو که ایا این کلید enter هست یا نه
که اینجا هم میتونید از int 21 استفاده کنید
اگه درباره ی بقیش هم میخواین تا توضیح بدم بقیه مراحل رو ؟؟
ولی یادتون باشه باید برای هر چیز کوچیک یک مرحله قرار بدید مثل چک کنه که ایا واقعا کلید وارد شده f هست یا نه اگه f بود این کار رو بکن
kittty
20th December 2011, 02:09 PM
نه مرسی اینکه کلید رو چک کنه بلدم فقط وقفه ی ساخت منو
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.