PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی کلاس های برنامه نویسی ( اطلاعیه )

NameEly
15th December 2011, 02:54 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز و گل :

بخش برنامه نویسی در نظر دارد که در صورت درخواست شما قسمتی ایجاد کند برای اموزش های برنامه نویسی که در ان برنامه نویسی از ابتدا و ساده ترین مسائل شروع و به سمت برنامه های بزرگ و شبیه سازی ها و حتی مسابقات acm پیش رود

در این اموزش ها بر روی الگوریتم ها کار می کنیم نه بر روی زبان های برنامه نویسی و احتمالا در ان از زبان های پایه مثل c یا ++c که در تمام دانشگاه ها تدریس می شود استفاده شود

به عنوان مثال سوالی مطرح می شود و هر فرد روی ان فکر می کند و در اخر ان سوال را بصورت گروهی با هم فکریه همه ی دوستان حل می کنیم

هدف از این کلاس ها تبادل نظر درباره ی سوال ها و افزایش علم برنامه نویسی و الگوریتم نویسی است و در ان سوال های که دوستان مطرح می کنن رو با کمک هم حل می کنیم

[golrooz][golrooz]دوستانی که موافق هستند با شروع این اموزش ها لطفا اعلام امادی خود رو بفرمایند [golrooz][cheshmak]
( با پیام به بنده )

دوستان گلم کلاس ها در لینک زیر از تاریخ 9/26 شروع شده

اموزش (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?110841-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%86%D8%AE%D8%A8%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86&p=304793#post304793)

Joseph Goebbels
15th December 2011, 07:24 PM
با سلام به خدمت برادر گلم الیاس جان [golrooz]

این فکر خیلی خوبی هستش که چنین تاپیکی رو راه اندازی کرده اید و از این بابت ممنون [golrooz]

من خودم خیلی عاشق برنامه نویسی هستم ، و بیشتر بر روی جاوا و J2ME کار می کنم . از اونجا که شما از C و C++ نام بردید ، می خواستم بدونم در مورد J2ME می تونید کاری کنید مخصوصا مد گرافیکیش .

من زیاد برای کامپیوتر برنامه نمی نویسم ، بیشتر برنامه نویسی من در حوزه موبایل هست که اون هم بیشتر لاک پشتیه . چون زیاد به J2ME مسلط نیستم ولی کلاس جاوا رو رفتم [golrooz]

برای حل این مشکل نظری دارید ؟[golrooz]

NameEly
15th December 2011, 07:26 PM
این اموزش ها تنها مربوط به بچه های کامپیوتر نمیشه و همه ی افراد علاقه مند به برنامه نویسی می تونن توش شرکت کنن

چون اصل این تاپیک ها اموزش است و فرقی نمی کنه که چه رشته ای باشید

فقط نیاز داره که پیش زمینه ها رو گذرونده باشید و یک امادگی داشته باشید درباره ی اصل برنامه نویسی

NameEly
15th December 2011, 07:40 PM
با سلام به خدمت برادر گلم الیاس جان [golrooz]

این فکر خیلی خوبی هستش که چنین تاپیکی رو راه اندازی کرده اید و از این بابت ممنون [golrooz]

من خودم خیلی عاشق برنامه نویسی هستم ، و بیشتر بر روی جاوا و J2ME کار می کنم . از اونجا که شما از C و C++ نام بردید ، می خواستم بدونم در مورد J2ME می تونید کاری کنید مخصوصا مد گرافیکیش .

من زیاد برای کامپیوتر برنامه نمی نویسم ، بیشتر برنامه نویسی من در حوزه موبایل هست که اون هم بیشتر لاک پشتیه . چون زیاد به J2ME مسلط نیستم ولی کلاس جاوا رو رفتم [golrooz]

برای حل این مشکل نظری دارید ؟[golrooz]

با سلام خدمت ژنرال عزیز و گلمون :[golrooz]

ما در این تاپیک و اموزش روی الگوریتم می خوایم کار کنیم نه اپلیکشن نویسی , انشا الله چند وقت دیگه بعد اینکه این اموزش یکم پا بگیره قصد دارم اموزش های دیگه رو هم راه اندازی کنم که در زمینه اپلیکشن نویسی باشه

اتفاقا خودم نیاز پیدا کردم به یک برنامه ی موبایل که دیروز رفتم سر بخت همین J2ME البته زیاد واردش نشدم

ما توی این تاپیک فقط روی روش حل مسائل کار میکنیم و بهترین روش رو پیاده می کنیم که میشه بهش گفت اصل برنامه نویسی و مهم ترین بخش برنامه نویسی

شما نگران این مشکل نباشید انشا ا... به امید خدا تا چند وقت ( حداکثر یک ماه تا یک ماه نیم ) اموزش انواع برنامه نویسی ها رو شروع می کنیم

البته نیاز هست که افراد متقاضی باشن که بشه با هم فکری اموزش رو جلو برد [golrooz]

ممنونم از توجهتون به این بخش [golrooz][golrooz]

NameEly
17th December 2011, 01:26 AM
با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز و گلم :

هرچند کسی اعلام امادگی نکرد برای این کلاس ها ولی من انشا ا... اگه عمری باشه اولین جلسه ی این کلاس رو 26 / 9 میزارم

دو نوع کلاس داریم یکی کاملا از صفر شروع می کنیم یکی دیگه هم یکم پیشرفته تر
ولی اول کلاس از صفر شروع کردن رو شروع می کنیم به امید خدا

[golrooz]با تشکر از همه ی دوستان [golrooz]

LUCKLY
17th December 2011, 01:48 AM
سلام ایده یفوق العاده جالبی هستش راستی کلاسای پی ال سی هم بذارین

NameEly
17th December 2011, 02:29 AM
سلام ایده یفوق العاده جالبی هستش راستی کلاسای پی ال سی هم بذارین

با سلام خدمت دوست گلم :

اگه اشتباه نکنم پی ال سی مال رشته های الکترونیک و برق اینها هست

باید افرادی باشن که بشه این کلاس رو بتونن جمع و جور کنن و اموزش بدن چون من خودم در این زمینه تخصصی ندارم فقط می تونم کلاس رو راه بندازم

LUCKLY
17th December 2011, 02:34 AM
سلام بله درسته ایتا برا برقیاس اگه کسی پیذا شذ و کلاسا راه افتاد لطفا بمنم اطلاع بذین.ممنون از شما[golrooz]

Joseph Goebbels
17th December 2011, 09:06 AM
سلام بله درسته ایتا برا برقیاس اگه کسی پیذا شذ و کلاسا راه افتاد لطفا بمنم اطلاع بذین.ممنون از شما[golrooz]

سلام دوست عزیز [golrooz]

برای راه اندازی کلاس P.L.C بهتره با مدیران تالار و بخش مهندسی :

e.einitabar (http://www.njavan.com/forum/member.php?108855-e-einitabar)

محسن آزماینده (http://www.njavan.com/forum/member.php?88144-%D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87)

گفت و گویی کنید [golrooz]

محسن آزماینده
17th December 2011, 11:06 AM

سلام

شما در خواستتون را برای مدیر تالار برق بفرستین

حتما اجرا میشه

من با اجازتون براشون اینک میزارم

mobina.
17th December 2011, 08:04 PM
سلام من هم با کلاس برنامه نویسی موافقم

Sabo3eur
18th December 2011, 08:51 PM
سلام به همگی
خیلی کار عالی شما حرکت کنید ما هم کمک می کنیم[tashvigh]

Helen.h
23rd December 2011, 08:57 PM
سلام
من هم شاگرد پر و پا قرص این کلاس هستم
ممنون بابت زحمتی که میکشین[golrooz][golrooz][golrooz][tashvigh]

NameEly
25th December 2011, 03:17 PM
با سلام خدمت دوستان گلم :»

من یک پیشنهاد دارم واسه برخی جلسات برنامه نویسیمون و مخصوصا جلسه ی امشب

قصد دارم کلیپ اموزشی کلاس امشب رو به جای متن در سایت قرار بدم اونهایی که توانایی دانلود دارند لطفا من رو در جریان بزارن
اونهایی هم که ندارند هم به همین صورت تا تصمیم گیری بشه که ایا این کلیپ واسه کلاس امشب تهیه بشه یا نه

لطفا تا عصر روز یکشنبه 10/4 خبر رو به من اطلاع بدید

حجم کلیپ های اموزشی که تهیه میشه حداکثر 20 تا 40 مگابایت خواهد بود و اگر لازم باشد با صدا تهیه میشود

منتظر جواب هاتون هستم
با تشکر

Joseph Goebbels
25th December 2011, 04:17 PM
با سلام خدمت دوستان گلم :»

من یک پیشنهاد دارم واسه برخی جلسات برنامه نویسیمون و مخصوصا جلسه ی امشب

قصد دارم کلیپ اموزشی کلاس امشب رو به جای متن در سایت قرار بدم اونهایی که توانایی دانلود دارند لطفا من رو در جریان بزارن
اونهایی هم که ندارند هم به همین صورت تا تصمیم گیری بشه که ایا این کلیپ واسه کلاس امشب تهیه بشه یا نه

لطفا تا عصر روز یکشنبه 10/4 خبر رو به من اطلاع بدید

حجم کلیپ های اموزشی که تهیه میشه حداکثر 20 تا 40 مگابایت خواهد بود و اگر لازم باشد با صدا تهیه میشود

منتظر جواب هاتون هستم
با تشکر

با سلام خسته نباشی گلم ، چه طوری ؟[nishkhand]
من که خودم ADSL ژیان[nishkhand] دارم با سرعت مخوف 128[shaadi] هر طور که خودت راحتی .

NameEly
25th December 2011, 04:25 PM
با سلام خسته نباشی گلم ، چه طوری ؟[nishkhand]
من که خودم ADSL ژیان[nishkhand] دارم با سرعت مخوف 128[shaadi] هر طور که خودت راحتی .
سلام ممنون
به سختی [nishkhand]
حالا یک جلسه امتحان می کنم
سعی می کنم کلیپ رو فشرده کنم که حجمش بشه در حد 10 مگابایت

Joseph Goebbels
25th December 2011, 04:36 PM
سلام ممنون
به سختی [nishkhand]
حالا یک جلسه امتحان می کنم
سعی می کنم کلیپ رو فشرده کنم که حجمش بشه در حد 10 مگابایت

خوب البته بگمو ، سرعت لود سایت ها کمه ، ولی دانلودش تا 16 کیلوبایت هم میره .
این چند روزه هم دارم
KNOPPIX 6.7.1 Live DVD (ISO) EN رو دانلود می کنم 3.68 گیگه که تا الان نزدیک 2 گیگش رو رفتم .

NameEly
26th December 2011, 03:05 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز :»

بدون حاشیه برم سر اصل مطلب

با اجازتون و اگه اجازه بدید کلاس ها رو واسه چند وقتی تعطیل کنم چون وقت امتحانا رسیده هم بچه ها امتحان دارند و همه دور هم جمع نیستند
و هم اینکه من خودمم امتحانام شروع شده و یکم اموزش برام سخته از نظر زمانی
البته کلیپ ها رو من تا جایی که بتونم اماده می کنم قسمت به قسمت که اگه کسی خواست یا به میلش بفرستم یا هم اگه شرایط اماده شد توی سایت بزارم

حالا تصمیم گیری درباره ی لغو کلاس برای گذرندن امتحانات با شما ؟

با تشکر [golrooz]

Helen.h
26th December 2011, 03:12 PM
سلام
به نظر من خوبه

M.A.A.H.R
27th December 2011, 02:47 PM
سلام به همگی و مخصوصا کسایی که در این قسمت زیاد
زحمت می کشند بچه های یک در خواست دارم اونم اینه که اگر امکانش هست این کلاس متوقف نشه و ادامه داشته باشه و خواهشا رفرنس نرم افزاری هم ذکر شه و بعدش اینکه وارد نرم افزار مورد نظر شدیم ایا باید گزینه ای را برای مثال فعال یا غیر فعال کنیم یا موارد تنظیماتی دیگر ممنون از همتون

NameEly
27th December 2011, 02:56 PM
سلام به همگی و مخصوصا کسایی که در این قسمت زیاد
زحمت می کشند بچه های یک در خواست دارم اونم اینه که اگر امکانش هست این کلاس متوقف نشه و ادامه داشته باشه و خواهشا رفرنس نرم افزاری هم ذکر شه و بعدش اینکه وارد نرم افزار مورد نظر شدیم ایا باید گزینه ای را برای مثال فعال یا غیر فعال کنیم یا موارد تنظیماتی دیگر ممنون از همتون

با سلام به دوست گل و عزیزم :»

کلاس ها لغو نمیشه و بعد از امتحانات با یک برنامه ریزی جدید بطور جدی پیگیری میشه
این برنامه ی ریخته شده مربوط به رفرنس های کتاب و نرم افزاری هم میشه
انشا ا... اگه عمری بود بعد امتحانا که شروع کردیم همه ی این ها اعمال میشه

با تشکر از نظرت [golrooz]

NameEly
12th February 2012, 08:21 PM
با سلام و خسته نباشید به دوستان گل و عزیزم :» [golrooz]

امیدوارم حالتون خوب باشه و امتحانات رو به سلامتی و خوبی به پایان رسونده باشید

به امید خدا از شنبه یعنی 11/29 کلاس ها از سر گرفته میشه با برنامه ی جدیدی که در طول همین هفته ارائه میدم

پس خودتون رو اماده کنید

با تشکر
الیاس
مدیر بخش برنامه نویسی

Helen.h
12th February 2012, 09:29 PM
سلام جناب مدیر منتظرتون بودیم [shaad]

NameEly
19th February 2012, 03:21 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز و گل :»

منبعمون کتاب ++c مهندس جعفر نژاد قمی هست و دوستان این کتاب رو محیا کنن چون بخش بخش از روی این کتاب جلو میریم

و بعد از کمی توضیح من فقط مثال کار می کنیم در جلسه هایی که تشکیل میشه

با تشکر

Joseph Goebbels
19th February 2012, 03:51 PM
سلام اقا الیاس [golrooz]

منبع من همین کتابه :

جلد صورتی رنگی هم داره

انتشارات علوم رایانه . ویراست دوم

منظور شما همین کتابه ؟

NameEly
20th February 2012, 01:09 AM
اره همونه فکر کنم ژنرال عزیز

منبعمون همون میشه

sahargoli
17th March 2013, 05:00 PM
سلام آقا الیاس من تازه تو این انجمن عضو شدم ...میخواستم بدونم شما برنامه نویسی با نرم افزار ویژوال بیسیک 6 هم آموزش میدید؟ اخه من دانش اموز سال دوم کامپیوتر هستم میخواستم واقعا برنامه نویسی رو درک کنم تو مدرسه خیلی چیزا یاد گرفتم ولی اونطور که باید باشم نیستم...اگه شما به زبون ساده آموزش میدید اگه میشه به من خبر بدید....
ممنون از لطفتون[golrooz]

- - - به روز رسانی شده - - -

سلام آقا الیاس من تازه تو این انجمن عضو شدم ...میخواستم بدونم شما برنامه نویسی با نرم افزار ویژوال بیسیک 6 هم آموزش میدید؟ اخه من دانش اموز سال دوم کامپیوتر هستم میخواستم واقعا برنامه نویسی رو درک کنم تو مدرسه خیلی چیزا یاد گرفتم ولی اونطور که باید باشم نیستم...اگه شما به زبون ساده آموزش میدید اگه میشه به من خبر بدید....
ممنون از لطفتون[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد