توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این خانم دو شوهر در یک خانه دارد ! + عکس
zolfa
13th December 2011, 11:36 PM
http://www.iranvij.ir/wp-content/uploads/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D8%AF%D9%88-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF.jpeg (http://www.iranvij.ir/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D8%AF%D9%88-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%B9%DA%A9%D8%B3.html/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D8%AF%D9%88-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF)
یک زن که به همراه دو همسر و بچه های آنها زندگی می کند ، هفته گذشته در یک برنامه تلویزیونی حاضر شد و از زندگی اش گفت.
به گزارش ایران ویج ، جایا که ۳۴ سال سن دارد ، به همراه دو شوهر ۴۹ و ۴۴ ساله و بچه های شوهر اولش زندگی می کند.
در حالی که حضور این زن در یک برنامه زنده تلوزیونی مورد انتقاد فعالان حقوق خانواده قرار گرفته ، وی گفت زندگی بسیار خوبی داشته و به همه ی کارهای خود می رسد. نکته ی زشت این زندگی اینجاست که آنها همه با یکدیگر و در یک خانه زندگی می کنند!
شه پری
14th December 2011, 12:04 AM
از اعتقادات بهاییت اینه!!!!!
چند شوهری رو رواج داده
یه شهری هست توی اسرائیل به اسم بهاییت
.....................
اعتقاداتت مزخرف خودشون رو دارن
البته اعتقادات برای به ابتذال کشیدن جامعه..........
حسین متقی
14th December 2011, 01:04 AM
اخه چجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی اونجا یه جو غیرت اضافی نداشت حداقل چند ماه بهشون قرض بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
O X Y G E N
14th December 2011, 01:14 AM
چند شوهری رو رواج داده
.....................
البته من تو این پست قصد ندارم از کارشون تمجید و یا ایراد بگیرم . ولی فکر کنم قضیه هر چی هست تو خونه خودشون هست و به جامعه و بیرون مربوط نمیشه
اگه تو هر فرقه ای و هر دین و مسلکی هر کاری میکنن , نباید ما مسلمونها از دیدگاه خودمون بهش بنگریم و بگیم که قصد ترویج فساد رو دارن .شاید این خانم از اینکه در کنار دو همسر هستش احساس خوشبختی میکنه ؟کماکان که در دین اسلام یه مرد میتونه در آن واحد زیر یک سقف چند تا زن (همسر)داشته باشه !!! مهم این نیست که یه مرد با چند تا زن باشه و یا یک زن با چند تا مرد , اگه واقعا این کار از دیدگاه ماها عمل شنیعی هستش , هیچکدومش نباید باشه !
اگه اینجوریه , پس چند همسری آقایان هم باید منبع ترویج فساد دونست .غیر از اینه ؟
اعتقادات هم یه مقوله کاملا شخصی هستش .چه مزخرف باشه چه آرمانی و الهی ! برای هر کس مهم هستش و قابل احترام , پس باید اول به عقاید هم احترام گذاشت , چون احترام متقابلا احترام میاره , چرا وقتی کسی از اسلام ایراد میگره مسلمونا ناراحت میشن ؟؟؟ چون خودشون این کار رو انجام نمیدن
موفق باشین
شه پری
14th December 2011, 02:06 AM
با توجه به صحبت های پست قبلی پیشنهاد میدم خانم ها دو شوهر اختیار کنند ویک شب خونه ان و یک شب خونه اون...... چه کار مزخرفی!!!!
کاری ندارم کی چی میگه ولی من خوشم نمیاد.... نفرت دارم....به نظرم هم نبایستی چنین موضوعی مطرح بشه...حداقل اینجا جاش نبود... توی این سایت
312
14th December 2011, 03:29 AM
البته من تو این پست قصد ندارم از کارشون تمجید و یا ایراد بگیرم . ولی فکر کنم قضیه هر چی هست تو خونه خودشون هست و به جامعه و بیرون مربوط نمیشه
اگه تو هر فرقه ای و هر دین و مسلکی هر کاری میکنن , نباید ما مسلمونها از دیدگاه خودمون بهش بنگریم و بگیم که قصد ترویج فساد رو دارن .شاید این خانم از اینکه در کنار دو همسر هستش احساس خوشبختی میکنه ؟کماکان که در دین اسلام یه مرد میتونه در آن واحد زیر یک سقف چند تا زن (همسر)داشته باشه !!! مهم این نیست که یه مرد با چند تا زن باشه و یا یک زن با چند تا مرد , اگه واقعا این کار از دیدگاه ماها عمل شنیعی هستش , هیچکدومش نباید باشه !
اعتقادات هم یه مقوله کاملا شخصی هستش .چه مزخرف باشه چه آرمانی و الهی ! برای هر کس مهم هستش و قابل احترام , پس باید اول به عقاید هم احترام گذاشت , چون احترام متقابلا احترام میاره , چرا وقتی کسی از اسلام ایراد میگره مسلمونا ناراحت میشن ؟؟؟ چون خودشون این کار رو انجام نمیدن
موفق باشین
دنياي امروز(والبته تمام طول تاريخ) دنياي زندگي در جزيره خويشتن نيست.وقتي مثلا من داراي اعتقاداتي هستم وبراساس اونها زندگي اجتماعيمو شكل ميدم ولي همسايه من يا افراد محله كناري من يا اهالي شهرستان كناري شهر من يا مردم كشور هم مرز من عقايد متفاوت متعارضي با من دارند كار ما به اختلاف ميكشه.توي جريان حل اين اختلاف هم اگه منطق عقلي حاكم باشه يك طرف بايد اشكال خودشو بپذيره وكوتاه بياد واگه منطق جبري حاكم باشه طرف ضعيفتر تسليم ميشه.
حالا اطميناني هست كه جوامع چند فرقه اي به حقوق معمول همديگر احترام بگزارند؟خوي سلطه طلب انسان معمولا باعث بروز قدرت نمايي در تحكيم اعتقادات خودش بر ديگران ميشه واين باعث اين ميشه كه اگه حتي شما منطقتون درست باشه مورد ستم از طرف همجواران بي اعتقاد به تفكراتتون قراربگيريد و مجبور به تسليم در برابر اونها بشيد.
من نميتونم به سلامت عملكرد مسلمانان در همه مواقع و همه شرايط شهادت بدم ولي در مقابل ما شاهديم كه مثلا در تعاليم اعتقادي قوم لجوج يهود اعتقاد به برتري ذاتي و دستور به تسلط بر ديگر مذاهب وجود داره.آيا ميشه اطمينان كرد كه اگه ما به يهوديها ظلم نكنيم اونها هم تا ابد به امثال ما ظلم نميكنند؟ تاريخ ميگه تسلط جوترين قوم ناشايسته انسانها همين يهوديها هستند.بهاييت براي به كمال رسوندن انسانها نبوده ونيست.بهمين علت اعتقادتتشون مورد تاييد وتحمل انسانيت قرارنخواهدگرفت.شايد مدتي جولان داشته باشند اما انسانيت بطور فطري ظلم پذير نيست وبعد از يك مدت مدارا مطمئنا طغيان اونهارو سركوب ميكنه.طبيعت بر اساس تعادل ميچرخه و هر افراط وتفريطي رو(حتي از طرف انسانها) بعد از يك مقدار تحمل با عكس العملهاي فطري خودش به اعتدال برميگردونه.اين قاعده حياته.
NameEly
14th December 2011, 03:47 AM
یک سوال دارم از دوست گلم :
اگه این خانم حامله بشه بچه از کدوم شوهرش هست ؟
دلیل اینکه زن نمی تونه 2 تا شوهر داشته باشه اینه
من به اسلام و غیر اسلام کاری ندارم ولی عقل هم حکم می کنه که یک زن فقط باید یک شوهر داشته باشه
خیلی چیزها به ادم احساس خوبی میده ولی به دلایلی نمیشه اجراشون کنه
دین اسلام یهودی مسیحی و و و هر کدوم جای خودش ولی قبل از اینها انسانیست هست که ادم بودن رو نشون میده
می تونید عاشق دو نفر باشید ؟ شما برید تحقیق کنید از پسر و دختر ببینید یک نفر رو می تونید پیدا کنید که در یک زمان عاشق 2 نفر باشه
اگه گفت هستم بدونید اون نمی دونه عشق و دوست داشتن چیه و عشق رو با هوس اشتباه گرفته
اتفاقا خیلی برای این خانم خوبه چون با یک حرکت می تونه هر دو طرف رو به سمت خودش بکشونه باید هم راضی باشه
یک پیشنهاد دارم :
دینتون رو بزارید کنار و فقط انسانیت رو حفظ کنید و با اون قضاوت کنید , ایا حاضرید با زنی ازدواج کنید که هم زمان یک شوهر دیگه داره
عقلتون چی میگه ؟
من گفته هام رو با فرد خاصی نبودم بد برداشت نشه من کلی گفتم
SaSaMc2
14th December 2011, 04:38 AM
به نظر من دين نبايد ملاك براي تشخيص خوب بودن يا بد بودن يك فرد باشه...
به نظر من دين يه راه ميانبره براي زودتر رسيدن به خوب بودن...
به نظر من اين روزها در جامعه بيشتر از خدا به امام زاده ها پرداخته ميشه...
و از نظر من اين يعني گم شدن توي همون ميانبر...
به نظر من كسي كه توي راه باشه و گم بشه گناهكارتر از كسي هست كه توي بيراهه گم شده...
به نظر من نوشتن يه دين در شناسنامه يا پاره كردن يقه براي به كرسي نشاندن عقيده،
دليل بر...
O X Y G E N
14th December 2011, 04:26 PM
یک سوال دارم از دوست گلم :
اگه این خانم حامله بشه بچه از کدوم شوهرش هست ؟
دلیل اینکه زن نمی تونه 2 تا شوهر داشته باشه اینه
جواب از نظر پژشکی : این مشکل سالهاست که حل شده , فقط کافیه که یه آزمایش ساده بدن تا پدر بچه مشخص بشه[nishkhand]
اگه بر این اساس که چون , بچه زنی که چند شوهر داره مشخص نمیشه مال کدوم همسرشه , زن نمیتونه چند شوهر داشته باشه , پس حتما باید دین اسلام یه به روز رسانی شدید بشه ! چون این مشکل حل شده .[nishkhand]
اینکه زن نمیتونه چند شوهر داشته باشه دستور الهی نیست ! فقط و فقط بر میگرده به ذات قدرت و انحصار طلبی مرد که دنیا رو برای خودش آزاد میبینه ولی برای زن یه قفس[cheshmak]
دنياي امروز(والبته تمام طول تاريخ) دنياي زندگي در جزيره خويشتن نيست.وقتي مثلا من داراي اعتقاداتي هستم وبراساس اونها زندگي اجتماعيمو شكل ميدم ولي همسايه من يا افراد محله كناري من يا اهالي شهرستان كناري شهر من يا مردم كشور هم مرز من عقايد متفاوت متعارضي با من دارند كار ما به اختلاف ميكشه.توي جريان حل اين اختلاف هم اگه منطق عقلي حاكم باشه يك طرف بايد اشكال خودشو بپذيره وكوتاه بياد واگه منطق جبري حاكم باشه طرف ضعيفتر تسليم ميشه.
حالا اطميناني هست كه جوامع چند فرقه اي به حقوق معمول همديگر احترام بگزارند؟خوي سلطه طلب انسان معمولا باعث بروز قدرت نمايي در تحكيم اعتقادات خودش بر ديگران ميشه واين باعث اين ميشه كه اگه حتي شما منطقتون درست باشه مورد ستم از طرف همجواران بي اعتقاد به تفكراتتون قراربگيريد و مجبور به تسليم در برابر اونها بشيد.
من نميتونم به سلامت عملكرد مسلمانان در همه مواقع و همه شرايط شهادت بدم ولي در مقابل ما شاهديم كه مثلا در تعاليم اعتقادي قوم لجوج يهود اعتقاد به برتري ذاتي و دستور به تسلط بر ديگر مذاهب وجود داره.آيا ميشه اطمينان كرد كه اگه ما به يهوديها ظلم نكنيم اونها هم تا ابد به امثال ما ظلم نميكنند؟ تاريخ ميگه تسلط جوترين قوم ناشايسته انسانها همين يهوديها هستند.بهاييت براي به كمال رسوندن انسانها نبوده ونيست.بهمين علت اعتقادتتشون مورد تاييد وتحمل انسانيت قرارنخواهدگرفت.شايد مدتي جولان داشته باشند اما انسانيت بطور فطري ظلم پذير نيست وبعد از يك مدت مدارا مطمئنا طغيان اونهارو سركوب ميكنه.طبيعت بر اساس تعادل ميچرخه و هر افراط وتفريطي رو(حتي از طرف انسانها) بعد از يك مقدار تحمل با عكس العملهاي فطري خودش به اعتدال برميگردونه.اين قاعده حياته.
یک نمونه از جوامع چند ادیانی و سرشار از فرقه های گوناگون , هند هستش که به نظر با این موضوع به خوبی کنار اومدن .پس جای تعجب نداره , چون جمعیت هندوستان تقریبا یک سوم جمعیت دنیا رو تشکیل میده
اما در مورد یهودیت , حرفای شما درسته که میگین یهودیان خودشونو قوم برتر میدونن , اما ما اینجا نیستیم که دین ستیزی کنیم .فقط در مورد موضوع ذکر شده نظراتمونو میگیم .
این یه موضوع گریز ناپذیره و جلوشو نمیشه گرفت , هر چه به جلوتر میریم و همزمان با پیشرفت علم و تکنولوژی , افکار انسانها هم دچار تحول میشه .چرا که انسان یه موجود ساکن و ایستا نیستش که در ایستایی و بازدارندگی دین گیر کنه !
شه پری
14th December 2011, 05:39 PM
جواب از نظر پژشکی : این مشکل سالهاست که حل شده , فقط کافیه که یه آزمایش ساده بدن تا پدر بچه مشخص بشه
اگه بر این اساس که چون , بچه زنی که چند شوهر داره مشخص نمیشه مال کدوم همسرشه , زن نمیتونه چند شوهر داشته باشه , پس حتما باید دین اسلام یه به روز رسانی شدید بشه ! چون این مشکل حل شده .
اینکه زن نمیتونه چند شوهر داشته باشه دستور الهی نیست ! فقط و فقط بر میگرده به ذات قدرت و انحصار طلبی مرد که دنیا رو برای خودش آزاد میبینه ولی برای زن یه قفس
فکر مبکنم شما دارید از این کار حمایت میکنید
نه به این علت که خوشتون میاد از این کار بکله بخاطر اینکه با اسلام مشکل دارید
.................................
در ضمن از کجا میدونید من مسلمونم که ازهمون اول میگید:
خواهشا براداشت غلط از صحبت های من نداشته باشید..............
من دارم از فرهنگ خودم به این مسئله نگاه میکنم
چون توی ایران زندگی میکنم
ایرانی ام افتخار هم میکنم که ایرانی ام
من با دیدگاه فرهنگی خودم به مسئله نگاه میکنم
من که توی کشور اونها زندگی نمیکنم که بخواهم علاوه بر دید فرهنگی خودم به دید فرهنگی اونها هم به قضیه نگاه کنم
الکی راجع به مسئله جهت گیری نکنید و فقط به خاطر اینکه با اسلام مشکل دارید از اون دید حمایت میکنید
مگر نه خودتون هم حاضر نیستید یه مرد دیگه با همسرتون زیر یک سقف با شما زندگی کنه!!!
آیا حاضرید؟؟؟؟؟
ریپورتر
14th December 2011, 08:31 PM
جواب از نظر پژشکی : این مشکل سالهاست که حل شده , فقط کافیه که یه آزمایش ساده بدن تا پدر بچه مشخص بشه[nishkhand]
اگه بر این اساس که چون , بچه زنی که چند شوهر داره مشخص نمیشه مال کدوم همسرشه , زن نمیتونه چند شوهر داشته باشه , پس حتما باید دین اسلام یه به روز رسانی شدید بشه ! چون این مشکل حل شده .[nishkhand]
اینکه زن نمیتونه چند شوهر داشته باشه دستور الهی نیست ! فقط و فقط بر میگرده به ذات قدرت و انحصار طلبی مرد که دنیا رو برای خودش آزاد میبینه ولی برای زن یه قفس[cheshmak]
اینی که شما میگی نباید جمع بست شاید فردی اطرافیانش اینجور باشند نباید با بقیه جمع ببنده.و اینکه توی دین کی گفته ذکر نشده زن نباید چند شوهر داشته باشه؟ و کدوم دین منظورتون هست نکنه دین من در اوردی منظورتونه.[nishkhand]
خوبه ادم وقتی بحث میکنه با مدرک حرف بزنه نه روی باد هوا.
یک نمونه از جوامع چند ادیانی و سرشار از فرقه های گوناگون , هند هستش که به نظر با این موضوع به خوبی کنار اومدن .پس جای تعجب نداره , چون جمعیت هندوستان تقریبا یک سوم جمعیت دنیا رو تشکیل میده
اما در مورد یهودیت , حرفای شما درسته که میگین یهودیان خودشونو قوم برتر میدونن , اما ما اینجا نیستیم که دین ستیزی کنیم .فقط در مورد موضوع ذکر شده نظراتمونو میگیم .
این یه موضوع گریز ناپذیره و جلوشو نمیشه گرفت , هر چه به جلوتر میریم و همزمان با پیشرفت علم و تکنولوژی , افکار انسانها هم دچار تحول میشه .چرا که انسان یه موجود ساکن و ایستا نیستش که در ایستایی و بازدارندگی دین گیر کنه !
میدونین واسه کسی که بخواد خلاف کنه دین بازدارنده هست اما کسی که بخواد رشد کنه دین باعث پیشرفتش هست و بهتره ادم افکار خودش رو به جای دین نگه و با مدرک بیان کنه. انسان یک فرقی با حیوان داره اونم عقل و شعورش هست.
NameEly
14th December 2011, 09:05 PM
من وقتی داش مهدی وارد قضیه بشه من کلا نیستم [nishkhand]
فقط جای یک نفر خالیه اون هم سکوت عزیزه
زدی توی خال داش مهدی من وقتی این خبر رو دیدم به مسلمون بودنم افتخار کردم و بالیدم
اتفاقا من الان می خواستم بگم کی گفته خدا نگفته که زن نمی تونه 2 تا بیشتر شوهر داشته باشه
Sookoot
14th December 2011, 09:05 PM
موفق باشین
دوست عزیز جامعه ترکیب جامع الاطرافی از خانه ها و کوچه و خیابان است ، بنابراین برخلاف نظرتان موضوع محدود به خونه خودشون نیست بخصوص وقتی یک رسانه به ان میپردازد
مضافا برانکه تجویز این شیوه از زندگی با هیچ دین و ایینی سنخیت ندارد بنابراین لازم نیست مسلمان بود و به شنیع بودن چند شوهری پی برد / روشن است که دستورات بهاییت و لاییسم درهیچ دینی نمیگنجد چراکه بابیت فرقه ای دست ساز است نه دین و لاییسم نیز از اساس منکر الوهیت است
اعتقادات وقتی مبنای عقلانی داشته باشد حتما قابل احترام است اما حتما ملاحظه میکنید این منتقدین الزاما مسلمان نیستند پس موضوع دین نیست
در حالی که حضور این زن در یک برنامه زنده تلوزیونی مورد انتقاد فعالان حقوق خانواده قرار گرفته نکته ی زشت این زندگی اینجاست که آنها همه با یکدیگر و در یک خانه زندگی می کنند!
واقعا مهم نیست ؟ بااحترام ایا به این شیوه در زندگی خصوصیتان هم معتقدید ؟
مهم این نیست که یه مرد با چند تا زن باشه و یا یک زن با چند تا مرد
Sookoot
14th December 2011, 09:10 PM
من وقتی داش مهدی وارد قضیه بشه من کلا نیستم [nishkhand]
فقط جای یک نفر خالیه اون هم سکوت عزیزه
زدی توی خال داش مهدی من وقتی این خبر رو دیدم به مسلمون بودنم افتخار کردم و بالیدم
اتفاقا من الان می خواستم بگم کی گفته خدا نگفته که زن نمی تونه 2 تا بیشتر شوهر داشته باشه
ای جاان
چه حسن تصادفی
پست شما و داش مهدی رو بعد از ارسال پستم دیدم [labkhand]
312
14th December 2011, 09:16 PM
روابط بين زن ومرد رابطه بين دوتا قطعه الكتريكي نيست.وفقط با يك آزمايش dna نميشه يك بچه رو به صاحبش چسبوند.رابطه يك زن ويك مرد(ودر صورت تحقق همه شرايط براي رابطه يك مرد با فوقش4زن رسمي)در اصل براي تشكيل يك پيوند محبتي فداكارانه همه چي واضح تعريف شده.وگرنه كسي منكر بوجودآمدن حرامزاده ها نيست.صحبت بر سر رعايت عرف رابطه بين مرد و زن در اكثر جوامع فرهيخته دنيا هست.معمولا دلگرمي زن وقتي كه همسرش فقط منحصرا با ايشون باشه( وپاي زن ديگه اي بوسط كشيده نشده)خيلي خيلي بيشتر هست تا وقتي كه خودشو در وضعيت رقابت با زن ديگه اي بدونه.همينطور مرد كه (در حالت متعادل انساني)اصلا حاضر به تحمل يك شريك منتفع از منافع جنسي دائمي نبوده و نيست.الان نبايد مذخرفاتي رو كه توي دنياي ديوانه ديوانه ديوانه غرب داره يواش يواش معمولي ميشه رو بعنوان اصول تحكيم شده تاريخي طبيعت بشر بحساب آورد(مثال:ازدواج رسمي دوهمجنس يا همين دوشوهري يك ابله).در تاريخ طبيعت انسان قويترين رابطه هاي زناشويي مابين فقط يك مرد ويك زن بوده وخواهد بود(غير از تك توك موارد استثنا).هرجا يكي از اين دونفراصلي(يك مرد و يك زن)بخواد اين رابطه رو با يك ضلع سوم مشترك بشه مطمئنا طرف مقابلش خودشو در اين مشاركت دونفره متضرر احساس خواهدكرد وسعي در ازبين بردن مثلث جديد خواهد كرد.داشتن منطق در رابطه زناشويي تا اونجا در كشورهاي ديگه هم اهميت داشته كه كسي مثل سرتوماس مور در انگليس جونشو براي اين كار از دست داده وسلطنت اون كشور ضربه بدي هم بعد از اين حماقت خورد(كرامول) ..........
Joseph Goebbels
14th December 2011, 11:13 PM
ای جاان
چه حسن تصادفی
پست شما و داش مهدی رو بعد از ارسال پستم دیدم [labkhand]
پس من چی ؟ بازم ژنرال رو تنها گذاشتند [nishkhand]
NameEly
14th December 2011, 11:16 PM
ژنرال ما گفتیم شما احتمالا در حال جنگ هستی این شد که مزاحمت نشدیم
وگر نه شما رو جفت چشمای ما جا داری [golrooz]
O X Y G E N
14th December 2011, 11:23 PM
چند نفر به یه نفر !!![khanderiz]
همه چیزو با هم قاطی کردید دوستان
ببینید دوستان , من با هیچ دینی مشکل ندارم .کاری هم به ادیان مختلف ندارم .چون چیزی ازشون نمیدونم ! ضمنا با کسی هم دعوا ندارم .اگه شماها دعوا دارین تک تک بیاین جلو[khanderiz](محض مزاح) من از کاری هم که این خانم کرده هرگز خوشم نمیاد و همچنین عکسش که یه مرد بتونه چند تا زن داشته باشه .اگه بودن یه زن با چند تا مرد اونم به طور رسمی کار زننده ای هست پس بودن یه مرد با چند تا زن بیشتر باعث فساد میشه ! چون وقتی زن میبینه که شوهرش با زنهای دیگری هستش , میاد و مقابله به مثل میکنه و این باعث ترویج بیشتر فساد میشه
به قول دوستمون
312 (http://www.njavan.com/forum/member.php?190444-312)
در تاريخ طبيعت انسان قويترين رابطه هاي زناشويي مابين فقط يك مرد ويك زن بوده
ضمنا دوستمون سکوت یه تیکه از حرف منو نقل قول کرده که کامل نبودنش ممکنه برای کاربرها ایجاد شبهه کنه
من گفتم که مهم نیست که مرد با چند تا زن باشه یا زن با چند تا مرد , اگه اینکار واقعا زشته , پس اصلا نباید صورت بگیره , چه توسط زن و چه توسط مرد .
دوست من ! هر کسی توی زندگی خودش شیوه و روش خاص خودشو داره . من عمل این زوجین رو تائید نکردم که شما میگید آیا شما به چنین روشی تو زندگی شخصی خودتون موافقید ؟!
یکی از دوستامون هم گفته من بعد از خوندن این خبر به مسلمون بودن خودم افتخار میکنم .
بازم دم این خانم ظاهرا غیر مسلمون گرم که ارتباطشو با دو مرد علنی و رسمی کرده و به هر حال دارن در کنار هم زندگی میکنن , چه خوب و چه بد ! اما نه اینکه تو جوامع مسلمونها چنین روابطی اونم به صورت پنهانی وجود نداره ؟؟؟؟؟؟ واقعا هم افتخار داره .
گویا مردها در بدو قانون گذاری ادیان به علت قدرتی اجرایی بیشتری که داشتن همه چیزو یه طرفه به نفع خودشون پیش میبردن ..دمشون گرم واقعا , ما هم باید به خودمون بخورونیم که این قوانین الهی هستن .
خیلی حرفا هستش که جاش توی محیط مجازی کشور ما نیست .میدونم که اینجور بحثا ممکنه که به سایت لطمه وارد کنه و باعث ف شدن سایت بشه .پس بیشتر وارد جزییات نمیشم .
بدرود[nishkhand]
Sookoot
14th December 2011, 11:28 PM
ای جااان به توان 2 !
خب اخه تو معمولا باموضوعات خشن کار داری نه فشن [nishkhand]
اسیرتیم ناپلئون تا جزیره سنت هلن [labkhand]
*FATIMA*
14th December 2011, 11:54 PM
من با هردوتاش مخالفم ، هیچ کدومش کار درستی نیست !
نه این خوبه که زن چندتاشوهر داشته باشه نه مرد خوبه که چند تا زن داشته باشه !!!! چه برسه در زیر یک سقف !
یه جور بی احترامی به هردوطرفه !
تو دین ما و تو دین های دیگه هم من هنوز به جایی برنخوردم که چنین موضوعی رو تأیید کنه !
پس آقایون و خانم های محترم لطفاً به نفع خودشون رأی صادر نکنن !
به دین دیگران هم توهین نشه لطفاً ! حقیقت دین اینه : ایمان به خدا و قیامت و انجام کارهای شایسته نه اسم مؤمن
Sookoot
14th December 2011, 11:55 PM
دوستمون سکوت یه تیکه از حرف منو نقل قول کرده که کامل نبودنش ممکنه برای کاربرها ایجاد شبهه کنه
من گفتم که مهم نیست که مرد با چند تا زن باشه یا زن با چند تا مرد , اگه اینکار واقعا زشته , پس اصلا نباید صورت بگیره , چه توسط زن و چه توسط مرد .
دوست من ! هر کسی توی زندگی خودش شیوه و روش خاص خودشو داره . من عمل این زوجین رو تائید نکردم که شما میگید آیا شما به چنین روشی تو زندگی شخصی خودتون موافقید ؟!
یکی از دوستامون هم گفته من بعد از خوندن این خبر به مسلمون بودن خودم افتخار میکنم .
بازم دم این خانم ظاهرا غیر مسلمون گرم که ارتباطشو با دو مرد علنی و رسمی کرده و به هر حال دارن در کنار هم زندگی میکنن , چه خوب و چه بد ! اما نه اینکه تو جوامع مسلمونها چنین روابطی اونم به صورت پنهانی وجود نداره ؟؟؟؟؟؟ واقعا هم افتخار داره .
گویا مردها در بدو قانون گذاری ادیان به علت قدرتی اجرایی بیشتری که داشتن همه چیزو یه طرفه به نفع خودشون پیش میبردن ..دمشون گرم واقعا , ما هم باید به خودمون بخورونیم که این قوانین الهی هستن .
خیلی حرفا هستش که جاش توی محیط مجازی کشور ما نیست .میدونم که اینجور بحثا ممکنه که به سایت لطمه وارد کنه و باعث ف شدن سایت بشه .پس بیشتر وارد جزییات نمیشم .
بدرود[nishkhand]
دوست خوبم حیف شد که فرمودی بدرود ! روال پست ها بر مبنای منطق و کاملادوستانه است لااقل تا اینجا ! بنابراین نگران فی شدن سایت بخاطر این قبیل تبادل نظرات نباشید /این را مدیر حقوق سایت عرض میکند
سپاس که تصریح کردی این شیوه را نمیپسندی اگرچه پست های قبل تان متفاوت بود و حتی مشکل شبهه فرزند را هم حل کردید ! و علیرغم انکه میفرمایی از ادیان اطلاعی نداری دستور اپدیت !اسلام را هم صادر فرمودی :
جواب از نظر پژشکی : این مشکل سالهاست که حل شده , فقط کافیه که یه آزمایش ساده بدن تا پدر بچه مشخص بشه
اگه بر این اساس که چون , بچه زنی که چند شوهر داره مشخص نمیشه مال کدوم همسرشه , زن نمیتونه چند شوهر داشته باشه , پس حتما باید دین اسلام یه به روز رسانی شدید بشه ! چون این مشکل حل شده .
اینکه زن نمیتونه چند شوهر داشته باشه دستور الهی نیست ! فقط و فقط بر میگرده به ذات قدرت و انحصار طلبی مرد که دنیا رو برای خودش آزاد میبینه ولی برای زن یه قفس
بزرگوار ، اصل بر انحصار روابط زناشویی بین دونفر است یعنی یک زن و یک مرد همان چیزی که به جفت و کفو اختصاصی انسان مشهوراست اما استمرار این رابطه بعضا بدلایل مختلف استثنا پذیر است که بحث مفصلی دارد/ توصیه به ازدواج موقت (صرفا بعنوان یک استثنا ) دراین مقوله میگنجد
نکته دیگر انکه قیاس شما در تشبیه چند شوهری بین کسی که رسما اعلام میکند تا وجود روابط مخفی اساسا قیاسی مع الفارق است / گناه تا زمانی که درخفاست تبعاتش صرفا متوجه شخص خاطی است و چه بسا بخشیده شود اما زمانی که به شکل فسق اشکار جلوه میکندو قبحش شکسته میشود حریم عمومی را میشکند و بخشش غیر ممکن میشود/اگر درجامعه ما کسی باشد که به هر دلیلی با وجود شوهر بادیگری رابطه دارد هیچگاه اجازه تهیه رپرتاژ اگهی ! از این رابطه به هیچ رسانه ای نمیدهد !
O X Y G E N
15th December 2011, 12:21 AM
عزیز ! شما دارین حرفای منو بر علیه من استفاده میکنید و منو یکطرفه محکوم میکنید !
من فقط در جواب اون کاربر عزیز اون پست رو دادم , گفته بود چطوری مشخص میشه ؟ منم گفتم از راه پزشکی[shaad]
گویا شما منظور حرفای منو به خوبی متوجه نمیشی [shaad]
ضمنا من متوجه الفاظ عربی شما نمیشم ! شرمنده
من از نقل قول هراسی ندارم دوست عزیز
اینو چند بار بخون ببین آیا متوجه منظور من میشی یا نه !!!
اگه هم متوجه نمیشید ...خب ببخشید تقصیر خودمه چون فن بیانم ضعیفه [shaad]
شه پری
15th December 2011, 12:28 AM
چون حرفت اشتباه بود و با اینکه میدونستی جرفت اشتباه است اینهمه روش موندی
این همه مخالف پیدا کردی
چیز عجیبی رخ نداده که بخوای شگفت زده بشید کاربر oxvgen
یه عده مقابل حرفهای اشتباه شما ایستادند و منم ازشون تشکر میکنم
همین
داداشی
15th December 2011, 12:45 AM
این همه مخالف پیدا کردی
همین
دوست عزیز اینجا یک بحث هست و این تبادل نظر برای اضافه شدن اطلاعات ما هست ، چه درست و چه غلط
چه جدید چه قدیمی.
و دونستن نظرات دیگه هست .
ما نمیتونیم متهم کنیم به اشتباه بودن نظر دیگران و نوعی ببینیم که یه عده ایستادن جلوی این کاربر.
درصورتی که اینجا داره تبادل نظر انجام میشه نه ایستادن که ما تشکر کنیم!
NameEly
15th December 2011, 12:48 AM
عزیز ! شما دارین حرفای منو بر علیه من استفاده میکنید و منو یکطرفه محکوم میکنید !
من فقط در جواب اون کاربر عزیز اون پست رو دادم , گفته بود چطوری مشخص میشه ؟ منم گفتم از راه پزشکی[shaad]
گویا شما منظور حرفای منو به خوبی متوجه نمیشی [shaad]
ضمنا من متوجه الفاظ عربی شما نمیشم ! شرمنده
من از نقل قول هراسی ندارم دوست عزیز
اینو چند بار بخون ببین آیا متوجه منظور من میشی یا نه !!!
اگه هم متوجه نمیشید ...خب ببخشید تقصیر خودمه چون فن بیانم ضعیفه [shaad]
دوست گلم خیلی چیزها با پزشکی به اثبات میرسه و با علم پزشکی میشه تغییرش داد ولی باید ببینید ایا ذات انسان با اون موافقه یا نه ؟
چرا همین خارجی ها ترس دارن از تولید انسان شبیه سازی شده با استفاده از علم پزشکی و این تکنولوژی چون انسانیست میره زیر سوال
شما زندگی افرادی رو ببینید که 2 زن دارن و اون رو با زندگی افرادی که یک زن دارن مقایسه کنید
یا خانم هایی که در عین حال که شوهر دارن با فرد دیگه ای هستند رو با کس که پایبند یک شوهر هستند
خیلی تفاوت ها توی اینها می تونید پیدا کنید قشنگی زندگی به تک بودنه چه مرد چه زن
چرا تلاش میکنید توی کلاس درس تک باشید توی درس چون هم خودت لذت میبری همم بقیه از کنار شما بودن لذت میبرن
NameEly
15th December 2011, 12:56 AM
من هم داداشی عزیز کاملا مواققم
هر کس اعتقاد های خودش رو داره اینجا فقط یک تاپیک نظر دادنه نه اینکه شما بخوای اشتباه فرد رو نشون بدین
کسی حق نداره به شخصی بخاطر عقیدش و اعتقادش توهینی کنه
خیلی از ماها نظر هایی داریم که با فرد دیگه ای تفاوت داره ولی اعتقاده مایه که برای خودمون مهمه
به عقیده ی همه باید احترام گذاشت تا به عقیدت احترام گذاشته بشه
شه پری
15th December 2011, 12:57 AM
آدم باید درست اظهار نظر کنه!
داداشی
15th December 2011, 01:06 AM
انشاا... که بحث منحرف نمیشه، لطفا دوستان اگه قوانین رو مطالعه نکردن یه مروری داشته باشن
لطفا بخونین تا مشکلی نباشه
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?105725-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%81%D8%AA%DA%AF%DB%8C
یا حق.
NameEly
15th December 2011, 01:07 AM
دوست گلم شما خدا هستی که به اظهار نظر بقیه اشکال میگیرید ؟ و منع می کنید از اظهار نظرها افراد رو
حق طبیعی هر کس اینه که اظهار نظرش رو بکنه
توی بحث ادم ها تبادل نظر میکنن
اگه همه ی ادم ها یک نظر رو داشتن که زندگی بی معنی میشد
نظر های متفاوت باعث پیشرفت میشه نه یک نظری
شه پری
15th December 2011, 01:19 AM
منطورم اینه که کسی که میدونه یه حرفی اشتباست نباید اون رو بیان کنه
تازه اگه بخواد بیان کنه این راهش نیست
فکر کنم بحث قبلی خوابید حالا میواید با من در این مورد بحث کنید
باشه مشکلی نیست بحثتون رو بفرمایید
O X Y G E N
15th December 2011, 01:22 AM
این همه مخالف پیدا کردی
همین
[shaad]
مرسی
شیرینی بحث به همینه عزیزم ! اگه همه بیان گل و بلبل بگن و به به چه چه بزنن و موافق حرفای هم با که دیگه بحث کردن هیچ لذتی نداره دوست خوبم !
از ناظم گرامی سایت هم تشکر میکنم بابت تذکرشون .حرف ایشون کاملا درسته ! فقط قرار بود تبادل نظر صورت بگیره که متاسفانه انواع اقسام ادیان و اقوام به چالش کشیده شدن !
من دوست ندارم که فکر کنین میخوام فرار کنم ! چون تجربه زیادی توی فروم های اجتماعی و از این قبیل بحث ها و اینکه آخرش به بن بست و جنگ لفظی دچار شده , دارم ! لذا به صلاح میدونم که ادامه ندم , چه بسا که (ظرفیت کم بنده) بین کاربران ایجاد تنش کنه
اگه هر کاربری حرفی , بد و بیراهی , چیزی ..... داره میتونه از این طریق(مسنجر) با من صحبت کنه [khande]
oxygen_part
موفق باشین [golrooz]
312
15th December 2011, 01:42 AM
براي بار چندم هست كه از وقت گذاشتن براي منطقي ومحترمانه جواب دادن تو اين تالار پشيمون شدم.ظاهرا اگه قرار به جمع بندي نباشه هر كدوم از كاربران ميتونند بحث رو از هر جا كه نخواستند ادامه ندهند.اينجوري فقط ميتينگ برگذار شده ونتيجه اي از اين تضارب كلمات بدست نمياد.ادامه نميدم.گوش شنوا كجابود؟[ghahr]
O X Y G E N
15th December 2011, 02:10 AM
براي بار چندم هست كه از وقت گذاشتن براي منطقي ومحترمانه جواب دادن تو اين تالار پشيمون شدم.ظاهرا اگه قرار به جمع بندي نباشه هر كدوم از كاربران ميتونند بحث رو از هر جا كه نخواستند ادامه ندهند.اينجوري فقط ميتينگ برگذار شده ونتيجه اي از اين تضارب كلمات بدست نمياد.ادامه نميدم.گوش شنوا كجابود؟[ghahr]
اگه از پست من دلخور شدید , ازتون عذر خواهی میکنم , به هیچ وجه قصد جسارت نداشتم .فقط از بعضی از واژه ها سر در نمیارم[khejalat] شرمنده به خدا , انقدر خاک کوچه و بازار خوردیم که دیگه نگو[khande]
تمام حرف و مقصود من این بود که :
اگه مردی میتونه چند تا زن بگیره , اگه عکسش هم اتفاق افتاد نباید زیاد بزرگنمایی کرد ! چون زن هم از همون گوشت و پوست و استخونی هست که یه مرد بهش مینازه[nishkhand]
دیگه نمیخوام اون حرفای کلیشه و تکراری رو بزنم[negaran] (تساوی حقوق زن و مرد و .....)[negaran] چون گویا با این طرز فکر این موضوع یه حرف پوچ و تو خالی بیشتر نیست[labkhand]
البته منظورم این نیست که چون مرد میتونه چهار پنج تا زن بگیره , زن هم باید بره همین عمل واقعا ناجوانمردانه رو انجام بده ! کلی گویی کردم ,
دوستان اومدن تعریف کلی از جامعه کردن , انتقاد کردن , با تامل برخورد کردن , با تندی برخورد کردن , و و و .... از همتون سپاسگذارم !
O X Y G E N
15th December 2011, 02:21 AM
حالا بیاین یه جمع بندی کنیم !
خیلی ثلیث و روان[labkhand]
به نظرتون چند همسری مرد مورد تایید شما هستش ؟
در مورد زن چی ؟
در کدوم مورد حساسیت بیشتری دارین و چرا ؟
عرفان سلیم زاده
15th December 2011, 02:44 AM
درست نیست که بخوایم با تکیه به عقاید خود قضاوت کنیم چون این طور بحث ها معمولا از حوزه اعتقادی خارج است...
ببینید اصول اسلام برای قرار احکام یک چیز است!
و اون کمک به ایجاد صلح و دوری از تخریب ان...(البته منظور من بیعت با کافران نیست!) منظور عقلانی تصمیم گرفتن است!
این خانواده زندگی بدون تشنجی دارند و در کنار هم به خوبی و خوشی زندگی می کنند،خب این باعث نمی شود که استثنایی قائل شویم و با تکیه به اصل ایجاد صلح و دوری از تخریب ان بتونیم درست قضاوت کنیم.[golrooz]
من نمی خوام بحث کنم و به دنبال شنید عقاید شخصی کسی نیستم پس بی خودی نقل قول نکنید!
ولی اگر صحبت های من اشتباه هست با سند و مدرک می تونید اینو ثابت کنید. پس احساساتی نشید[golrooz]
SaSaMc2
15th December 2011, 04:57 AM
چند شوهری رو رواج داده
.....................
با توجه به صحبت های پست قبلی پیشنهاد میدم خانم ها دو شوهر اختیار کنند ویک شب خونه ان و یک شب خونه اون...... چه کار مزخرفی!!!!
کاری ندارم کی چی میگه ولی من خوشم نمیاد.... نفرت دارم....به نظرم هم نبایستی چنین موضوعی مطرح بشه...حداقل اینجا جاش نبود... توی این سایت
فکر مبکنم شما دارید از این کار حمایت میکنید
نه به این علت که خوشتون میاد از این کار بکله بخاطر اینکه با اسلام مشکل دارید
در ضمن از کجا میدونید من مسلمونم که ازهمون اول میگید:
خواهشا براداشت غلط از صحبت های من نداشته باشید..............
من دارم از فرهنگ خودم به این مسئله نگاه میکنم
چون توی ایران زندگی میکنم
ایرانی ام افتخار هم میکنم که ایرانی ام
من با دیدگاه فرهنگی خودم به مسئله نگاه میکنم
من که توی کشور اونها زندگی نمیکنم که بخواهم علاوه بر دید فرهنگی خودم به دید فرهنگی اونها هم به قضیه نگاه کنم
الکی راجع به مسئله جهت گیری نکنید و فقط به خاطر اینکه با اسلام مشکل دارید از اون دید حمایت میکنید
مگر نه خودتون هم حاضر نیستید یه مرد دیگه با همسرتون زیر یک سقف با شما زندگی کنه!!!
آیا حاضرید؟؟؟؟؟
این همه مخالف پیدا کردی
همین
منطورم اینه که کسی که میدونه یه حرفی اشتباست نباید اون رو بیان کنه
تازه اگه بخواد بیان کنه این راهش نیست
فکر کنم بحث قبلی خوابید حالا میواید با من در این مورد بحث کنید
باشه مشکلی نیست بحثتون رو بفرمایید
دوست عزيز انتخاب روش غلط پاسخ گويي از سوي شما ميتونه باعث موضع گيري بشه... [golrooz]
SaSaMc2
15th December 2011, 05:27 AM
با تشكر از همه ي دوستان و اكسيژن عزيز كه در اين رابطه وقت گذاشتند و سعي ميكنند به جواب صحيح برسن [golrooz]
از نظر من چند همسري كه هيچ...
تشكيل يك فكر زوج ديگر با 1000 اما و اگر در تفكر انسان متاهل...
چه با دين چه بي دين چه زن چه مرد چه نامرد خلاف انسانيت است...
........................................
ولي در كل:
همه ي انسانها توي زندگيشون تمام تلاش خودشون رو ميكنند تا به يه آرامش دروني برسند...
يكي با ول خرجي يكي با پس انداز يكي با علم يكي با كار يكي با صلح يكي با جنگ يك با استراحت يكي با سگ دو يكي با غيبت يكي با دزدي يكي با بخشش...
فرقي نداره تا زماني كه در مسير خودشون به كسي آزار نرسونن ميتونن از روش آرامش بخش خودشون استفاده كنن...
و اينكه نوع هنجار شكني اونا پيامد خيلي مخربي نداشته باشه...
اين سه نفر هم شايد فكر ميكنن اينجوري به اون آرامش مورد نظرشون برسن...
اصلا شايد نفع حاصل از تبليغات يك كار هنجار شكن در اون جامعه و تبليغات پيرامون اون اونا رو به آرامش خواهد رسوند...
در كل يك انسان يا بيمار هست يا سالم...
و انسان سالم هرگز كاري بر خلاف مسير آرامش خودش انجام نميده...
همينطور كه شايد كسي الان با فحش دادن به من در حين خوندن اين پست آروم بشه...
[golrooz]
SaSaMc2
15th December 2011, 06:07 AM
براي داغتر شدن موضوع:
SaSaMc2
15th December 2011, 06:16 AM
پس از اینکه چندی پیش یک زن آمریکایی از ازدواج خود با برج ایفل در پاریس خبر داد، این بار نوبت به ازدواج یک مرد آمریکایی با خودروی شخصی اش شده است.http://www.bibaknews.com/files/fa/news/1390/3/23/6657_637.jpg
"ادوارد اسمیث" یک آمریکایی 59 ساله در اقدامی عجیب عاشق خودروی شخصی اش شد و اعلام کرد: من با ماشینم ازدواج
«كارنامونی هاندسا»، دختر 9 ساله اهل قبیله «سانتال» در یكی از روستاهای دورافتاده در 60 كیلومتری «كلكته» است كه پدر و مادر وی به همراه بزرگان قبیله، او را مجبور كردند با یك سگ ازدواج كند.
http://www.seemorgh.com/images/iContent/ezdevajbasag.jpg
این در حالیست كه بزرگان قبیله «سانتال» این اقدام را دور كردن «روح شیطان» و «افسونهای پلید» از این قبیله دانسته و اعلام كردند این نوع ازدواج باعث باطل شدن سحر و جادو میشود.
بزرگان قبیله نیز طی گفتوگوی خود با رسانههای دولتی هندوستان گفتند كه این ازدواج هیچ تاثیری بر زندگی این دختر نمیگذارد و او را از شر ازدواج دوباره در سن جوانی راحت میكند.
ازدواج میان این دختر و سگ مذكور كه «باچان» نام دارد، با حضور 100 مهمان و بزرگان قبیله صورت گرفت. بر اساس گزارشات موجود، قبیله «سانتال» از بزرگترین قبایل هند است.
یک مرد جوان روزگذشته در حضور دوستان و آشنایانش با سگ محبوبش ازدواج کرد.
رسانههای دولتی استرالیا از ازدواج یک مرد جوان با سگش خبر دادند. «جوگیو»، یک جوان 20 ساله اهل منطقه «تو وومبا» در ایالت «کوئینزلند» استرالیا است.
http://images.brisbanetimes.com.au/2010/12/01/2073811/200mankissesdog-200x0.jpg
این مرد جوان روزگذشته در حضور دوستان و آشنایانش با سگ محبوبش ازدواج کرد.
بر اساس گزارش رسانههای دولتی این کشور، این مرد جوان در مصاحبهای با خبرگزاری فرانسه، خاطر نشان کرد: «من به مدت پنج سال از این سگ نگهداری کردم و دیروز با به تن کردن لباس دامادی و تهیه یک لباس مخصوص عروس برای سگم با این حیوان ازدواج کردم.»
روزنامه هندوستان تایمز با بیان این مطلب نوشت: "پی. سلواکامور که حدود 15 سال پیش دو سگ را کشته و اجسادشان را از یک درخت آویزان کرده بود اوایل هفته جاری در یک جشن سنتی هندوها با یک سگ ماده ازدواج کرد تا به این وسیله گناهانش بخشوده شود."
این سگ با عنوان "سلوی" که سابقا ولگرد بوده توسط اعضای خانواده این مرد هندی انتخاب شد و روز شنبه طی مراسمی در یکی از معابد استان تامیل نادو در جنوب هند به همسری "سلواکامور" درآمد.
http://www.persianv.com/khabar/78341_939.jpg
این هندی 33 ساله به هندوستان تایمز گفت: وی از زمان کشتن دو سگ تاکنون عذاب فراوانی را متحمل شده است.
وی افزود: "پس از این حادثه پاها و دست هایم فلج شدند و شنوایی یکی از گوش هایم را نیز از دست دادم."
به نوشته هندوستان تایمز یک طالع بین پیشتر به "سلواکامور" گفت که ازدواج با یک سگ تنها راه درمان بیماری های وی است.
براساس این گزارش مردم به شدت خرافاتی در نقاط روستایی هند گاهی اوقات با سگ ها و سایر حیوانات ازدواج می کنند و معتقدند این مسئله می تواند بلاها و مصیبت ها را از آنها دور کند.
این زن درباره علت ازدواجش با یک سگ گفت: این سگ از همسران سابق من باوفا تر هستند.
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/7/17/115122_726.jpgیک زن تبعه آمریکا به دلیل فرار از خیانت مردان با برگزاری مراسم رسمی سگ خود را به عنوان همسری برگزید.
به گزارش آتی نیوز، یک زن آمریکایی پس از چهار بار تجربه زندگی ناموفق با برگزاری مراسم ازدواج در میان دوستان و آشنایان خود، سگش را به عنوان همسری برگزید.
به گزارش پایگاه خبری النسیج، یکی از سرشناسان منطقه نیز در این مراسم حضور داشت و به دو زوج گفت: برای هر یک از شما آرزوی خوشبختی می کنم!
در شب عروسی، زن با لباس عروس و آرایش کامل و سگ با یک دست کت و شلوار حضور پیدا کردند.
این زن درباره علت ازدواجش با یک سگ گفت: این سگ از همسران سابق من باوفا تر هستند.
haniye.R
15th December 2011, 03:08 PM
حالا همه ی موضوع ها به کنار این خانم دو گانگی شخصیت پیدا نکرده؟؟؟
یک بار به سلیقه ی یک همسرش لباس بپوشه و رفتار کنه و در آن واحد همسر بعدی که می تونه عقاید متضادی هم داشته باشه رو راضی نگه داره!!!!!!!!!
فکر نمی کنم اسم همسرای این خانم هم بشه گذاشت مرد!!!!!!
واقعآ مردی می تونه رقیب دیگه ای رو تو زندگیش تحمل کنه؟؟؟
NameEly
15th December 2011, 03:22 PM
حالا همه ی موضوع ها به کنار این خانم دو گانگی شخصیت پیدا نکرده؟؟؟
یک بار به سلیقه ی یک همسرش لباس بپوشه و رفتار کنه و در آن واحد همسر بعدی که می تونه عقاید متضادی هم داشته باشه رو راضی نگه داره!!!!!!!!!
فکر نمی کنم اسم همسرای این خانم هم بشه گذاشت مرد!!!!!!
واقعآ مردی می تونه رقیب دیگه ای رو تو زندگیش تحمل کنه؟؟؟
هانیه خانم نمی دونم میشه اسمشون رو مرد گذاشت یا نه
ولی حاضرم شرط ببندم از اقایون سایت 100 درصد نمی تونن تحمل کنن
فکرش ازار دهندست
ریپورتر
15th December 2011, 03:27 PM
به اینا مرد نمیگن از شلغم هم بی رگتر هستن[nishkhand]
yas-90
15th December 2011, 05:11 PM
به اینا مرد نمیگن از شلغم هم بی رگتر هستن[nishkhand]
هه شلغم ....صد رحمت به شلغم...اینا ماست ماستن[asabani]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.