PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک حاجی سیاستمدار به تمام معنا !

Joseph Goebbels
13th December 2011, 04:19 PM
نظرتون در مورد این حاجی سیاستمدار به تمام معنا چیست ؟ [nishkhand]

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/thumb/5/5f/Mohammad_rezashah.jpg/320px-Mohammad_rezashah.jpg

شه پری
13th December 2011, 07:06 PM
مگه من خدام که بگم زیارتش قبوله یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[tafakor][tafakor]

حسین متقی
13th December 2011, 07:46 PM
نظرو که 30 سال پیش گفتیم داداش من
نظرمون این بود که انداختیمش بیرون بره پیش دایی جان کارترش حالشو ببره

312
13th December 2011, 11:02 PM
در دوران جنابشون بعلت افتادن در آغوش اسراييليها (جنگ 6 روزه) بلايي سر ايران آمد كه اعراب به ايرانيها ميگفتند خائن به اسلام.
در مقابل حضرتشون شدند ممد نفتي 40 دلاري و اون دلارها ايرانو كرد بزرگترين خريدار تسليحات دنيا
كاش عكسهايي از هيئت داري ميرپنچ قزاق و نهايتا اسلام ستيزي ايشون هم گذاشته بشه كه مردم درباره اش ميگفتند:
به كربلا اگر قزاق بودي
چادر از سر زينب ربودي

Majid_GC
16th December 2011, 11:39 AM
جناب ناپلئون بناپارت به نظر بنده هم من جای خداش نیستم .. ونمی تونم هم باشم ...
پس اینکه قبول هست یا نه باید گذاشت برای خدا ، چون خدا سپرست انسان هاست نه من ...
اما خوب جالب این هست که این بنده ی خدا نیازی به رفتن به این جا برای منافع سیاسی اش نداشته ...
اما امروزه خیلی ها منافع شون ایجاد میکنه که بروند اینگونه مکان ها ....
اینی که چه کسی به ایران میگفته خائن به اسلام نظرشون فقط برای خودشون و مانند خودشون اهمیت داشته و داره نه برای یک فرد آگاه که میدونه حق با کیه.

0014
16th December 2011, 09:53 PM
هر کس به طریقی صفت حمد تو گوید
بلبل به غزل خوانی و مطرب به ترانه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد