zolfa
9th December 2011, 02:58 PM
واحد مرکزی خبر
نتایج تحقیق حاکی از ارتباط بین میزان مصرف کروهیدراتها با احتمال عود کردن سرطان سینه است. به نوشته شماره امروز روزنامه لس انجلس تایمز در اینترنت: محققان گزارش دادند افزایش مصرف کربوهیدراتها با افزایش موارد عود سرطان سینه در افرادی که قبلا به این بیماری مبتلا بودند، ارتباط دارد. به گفته انها، به نظر می رسد مصرف نشاسته به ویژه تاثیر گذار است و عامل چهل و هشت درصد تغییرات در میزان جذب کربوهیدراتها در زنان است. گروهی از محققان در سان دیگو امریکا اعلام کردند، مطالعه در مورد حدود سه هزار بازمانده سرطان سینه نشان داد، در زنانی که طی یک سال مصرف نشاسته شان را افزایش دادند خطر احتمال عودکردن بیماری شان بسیار بالاتر بود. محققان می گویند، نتایج این تحقیق مطالعات بیشتری را درباره محدود کردن مصرف نشاسته در زنان مبتلا به سرطان سینه ایجاب می کند.
نتایج تحقیق حاکی از ارتباط بین میزان مصرف کروهیدراتها با احتمال عود کردن سرطان سینه است. به نوشته شماره امروز روزنامه لس انجلس تایمز در اینترنت: محققان گزارش دادند افزایش مصرف کربوهیدراتها با افزایش موارد عود سرطان سینه در افرادی که قبلا به این بیماری مبتلا بودند، ارتباط دارد. به گفته انها، به نظر می رسد مصرف نشاسته به ویژه تاثیر گذار است و عامل چهل و هشت درصد تغییرات در میزان جذب کربوهیدراتها در زنان است. گروهی از محققان در سان دیگو امریکا اعلام کردند، مطالعه در مورد حدود سه هزار بازمانده سرطان سینه نشان داد، در زنانی که طی یک سال مصرف نشاسته شان را افزایش دادند خطر احتمال عودکردن بیماری شان بسیار بالاتر بود. محققان می گویند، نتایج این تحقیق مطالعات بیشتری را درباره محدود کردن مصرف نشاسته در زنان مبتلا به سرطان سینه ایجاب می کند.