PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث ارزان ترین راه شیرین کردن آب

MAHDI1989
9th December 2011, 10:35 AM
سلام به تمام نخبه گل.امیدوارم که حال همتون خوب باشه.[shaad]
طرحی که من دارم اینه که ارزانترین راه برای شیرین کردن آّب واستفاده آن در امور کشاورزی.
دوست دارم نظرات شما بدونم[labkhand]
[golrooz][golrooz]با تشکر[golrooz][golrooz]

msd21
9th December 2011, 11:01 AM
خب اگه شیرین کردن آب واسه مصارف کشاورزیه پس حجم زیادتری از آب باید شیرین بشه که صرفه اقتصادی داشته باشه
نظر خودتون چیه و میخواین با چجوری این کارو انجام بدین؟

hossien
9th December 2011, 04:05 PM
اگر امکان داره مقایسه ای بین آبها داشته باشین و مزایای استفاده از آب شیرین را بگین را به راه خل های موجود بپردازیم.

عرفان سلیم زاده
10th December 2011, 11:45 AM
جالبه...
اگه کمک تحقیق میدانی داشتید بهم بگید کمکتون میکنم.
[golrooz]

SaSaMc2
10th December 2011, 03:10 PM
به نظر من روش شيميايي ...

عرفان سلیم زاده
15th December 2011, 04:56 PM
در اون مقیاس فکر کنم بهترین راه استفاده فرایند های کلا شیمیایی باشه البته راه اسمز معکوس اگه هزینه بشه ایده مناسبیه!
ولی هیچی جای خورشید رو نمی گیره!
میشه به راحتی با جذب انرژی خورشید اب را تبخیر و تقطیر کرد و هزینه ای هم نداره!

pedram shams
17th January 2012, 09:06 PM
راحته! [taajob] با استفاده از نانو فیلتر ها

r321.r
17th January 2012, 10:01 PM
تقطیر
چیزی که تو ذات خود طبیعته نمی تونه زیاد بهش آسیب بزنه

رضوس
17th January 2012, 11:32 PM
در اون مقیاس فکر کنم بهترین راه استفاده فرایند های کلا شیمیایی باشه البته راه اسمز معکوس اگه هزینه بشه ایده مناسبیه!
ولی هیچی جای خورشید رو نمی گیره!
میشه به راحتی با جذب انرژی خورشید اب را تبخیر و تقطیر کرد و هزینه ای هم نداره!
ببخشید این تقطیر چطور باید انجام بشه که هزینه بر نباشه؟؟؟

عرفان سلیم زاده
18th January 2012, 01:05 PM
ببخشید این تقطیر چطور باید انجام بشه که هزینه بر نباشه؟؟؟

خب طیق تحقیقات استفاده از انرژی های تجدید پذیر مثل خورشید یا امواج بهتره!
در مورد انرژی خورشیدی یه لایه جاذب باید داشته باشیم که فشار محیطش هم کم فشار باشه!
ببین یه گل خونه رو تصور کن با سقف شیشه ای که کاملا ابندی شده و گاز های درونش هم با هلیم یا هیدروژن کم فشار تعویض شده باشه!
در این صورت یه چیزی شبیه به هیت پایپ خواهیم داشت و خوبیش هم اینه که اب تو دمای کمتری جوش میاد مثلا 40 تا 60 درجه!
اب بعد این که جوش میاد توسط یه فن یه بخش تقطیر منتقل میشه و با اب ورودی تقطیر و ذخیره میشه!
وقتی هم بخویم که استفاده کنیم با یه پمپ اب رو تلمبه می کنیم که امن تر هم باشه و هلیم یا هیدروژن درون محفظه نشت نکنه!
[golrooz]

حسین متقی
18th January 2012, 03:40 PM
خب طیق تحقیقات استفاده از انرژی های تجدید پذیر مثل خورشید یا امواج بهتره!
در مورد انرژی خورشیدی یه لایه جاذب باید داشته باشیم که فشار محیطش هم کم فشار باشه!
ببین یه گل خونه رو تصور کن با سقف شیشه ای که کاملا ابندی شده و گاز های درونش هم با هلیم یا هیدروژن کم فشار تعویض شده باشه!
در این صورت یه چیزی شبیه به هیت پایپ خواهیم داشت و خوبیش هم اینه که اب تو دمای کمتری جوش میاد مثلا 40 تا 60 درجه!
اب بعد این که جوش میاد توسط یه فن یه بخش تقطیر منتقل میشه و با اب ورودی تقطیر و ذخیره میشه!
وقتی هم بخویم که استفاده کنیم با یه پمپ اب رو تلمبه می کنیم که امن تر هم باشه و هلیم یا هیدروژن درون محفظه نشت نکنه!
[golrooz]

فکر خوبیه ولی گفتنش خیلی خیلی خیلی اسونتر از ساختشه
تازه فکر نکنم نقطه جوش اب تا 60 درجه پایین بیاد چه برسه به 40 درجه
اگه اینطور باشه هم فشار به بیرون ظرف انقدر بالا میره که ساخت محیط کم فشارش کلی هزینه بر خواهد بود و به نظر من اصلا اقتصادی نیست البته با اصلاح طرح شاید بشه- نمیدونم-
تا الان که از همون تقطیر با سلولهای خورشیدی- کوره های خورشیدی-فیبر نوری-استفاده شده که کم هزینه تر بوده
و کم هزینه تر بودن هم باعث میشه با بودجه مساوی بازده بالایی رو به دست بیاری

عرفان سلیم زاده
18th January 2012, 05:09 PM
فکر خوبیه ولی گفتنش خیلی خیلی خیلی اسونتر از ساختشه
تازه فکر نکنم نقطه جوش اب تا 60 درجه پایین بیاد چه برسه به 40 درجه
اگه اینطور باشه هم فشار به بیرون ظرف انقدر بالا میره که ساخت محیط کم فشارش کلی هزینه بر خواهد بود و به نظر من اصلا اقتصادی نیست البته با اصلاح طرح شاید بشه- نمیدونم-
تا الان که از همون تقطیر با سلولهای خورشیدی- کوره های خورشیدی-فیبر نوری-استفاده شده که کم هزینه تر بوده
و کم هزینه تر بودن هم باعث میشه با بودجه مساوی بازده بالایی رو به دست بیاری
سلام
روش های زیادی برای نمک زدایی و تصفیه اب وجود داره!
ضمنا نقطه جوش اب در خلا کامل به 25 درجه سانتیگراد میرسه!
در ضمن خلایی که مثلا با هیدروژن ایجاد بشه به واسطه انبساط حرارتی این عنصر خیلی متغییر خواهد بود!
به گونه ای که با نزدیک شدن به سقف فشار گاز به دلیل گرم تر شدن افزایش پیدا کرده و میزان خلا رو کاهش می دهد!
این دستگاه قابل حمل نیست و بیشتر برای تولید اب خالص در روز های افتابی مناسبه.
به هر حال دستگاها با نوع محیطی که درونش قرار دارند طراحی میشن[golrooz]

javad4481
25th April 2012, 02:57 PM
از التراسونيك سطحي هم ميتوني استفاده كني اما فقط براي رطوبت

ab.bb
28th October 2012, 01:22 PM
سلام به تمام نخبه گل.امیدوارم که حال همتون خوب باشه.[shaad]
طرحی که من دارم اینه که ارزانترین راه برای شیرین کردن آّب واستفاده آن در امور کشاورزی.
دوست دارم نظرات شما بدونم[labkhand]
[golrooz][golrooz]با تشکر[golrooz][golrooz]

تصفیه با غشاء تراوش معکوس فکر کنم یه همچین اسمی داشت، روشی هست که فعلا بازده بهتر نسبت به بقیه روش ها داره .یه فیلتر با سوراخ های اینقدر کوچک که فقط ملکول آب میتونه ازش عبور کنه . یه درخت هم طرف خلیج فارس هست از همین روش برای شیرین کردن آب دریا استفاده میکنه.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد