PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فکر ، باور ، آرزو ، جرئت ...

طلیعه طلا
8th December 2011, 07:57 AM
راز زندگی شما چیست؟

پسر بچه ی 8 ساله ای پیش پیر مرد مسنی رفت و از او پرسید : به نظرم مرد عاقل و فرزانه ای هستی . آیا می توانی راز زندگی را به من بگویی؟

پیر مرد نگاهی به پسر انداخت و گفت:من در طول عمرم خیلی به این مسئله فکر کردم و به نظرم راز زندگی در چهار کلمه خلاصه می شود.

اول فکر کردن است؛ به ارزشهایی که میخواهی بر اساس آنها زندگی کنی ،فکر کن.

دوم باور کردن است ؛ خود را باور کن و بر اساس آنچه فکر کرده ای ، عمل کن تا به ارزشهایی که در سر داری برسی.

سوم آرزو کردن است؛ آرزوی چیزی را بکن که بر اساس باورهایت نسبت به خود و ارزشهایی که در سر داری باشد.

و چهارم جرئت کردن است ؛ جرئت کن آرزوهایت را بر آورده کنی ، آرزوهایی بر اساس باورها و ارزشهایی که در سر داری.

و دست آخر والتر دیزنی به پسر بچه گفت :

فکر کن ، باور کن ، آرزو کن ، جرئت کن!

ایرات بلاگ

fsohrabi
8th December 2011, 01:48 PM
برا همینه که دین اسلام میگه 1 ساعت فکر کردن بهتر از هفتاد سال عبادت است...

LUCKLY
31st December 2011, 03:43 PM
[tashvigh]خیلی جالب بود دقیقا همینه خیلی از ماها فک میکنیم باور میکنیم آرزو میکنیم ولی جرات نمیکنیم ومن فکر میکنم که تفاوت آدما در همین یک مورده اونهایی که جرات هم دارند همیشه بر قله ایستادن و اونهایی که جرات ندارن از پایین دارن اونایی رو که در قله هستن رو تماشا میکنن غافل از اینکه فقط در یک مورد با اونها تفاوت دارن [tafakor]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد