توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قضیه قابل توجه پسرها و دخترها
fsohrabi
29th November 2011, 01:49 PM
خب.....امروز میخوام یه قضیه مهم رو براتون ثابت کنم که بر هر بچه مسلمانی واجبه بدونه....
قضیه:دختر=بد بختی
برهان:
1.برای به دست آوردن یه دختر خوب نیاز به پول و زمان داری.
پس:
دختر=پول×زمان
2.زمان هم که مثل پول هستش.
زمان=پول
3.پس میدهد
دختر=پول×پول
دختر={پول}^{2}
4.پول هم که همه بدبختیها رو حل میکنه
پول=رادیکال(بد بختی)
5.پس به عبارتی
دختر=(رادیکال(بدبختی))^2
دختر=بد بختی
yas-90
2nd December 2011, 02:46 AM
اوهو اوهو پیاده شو با هم بریم چقد تند میری بپا با سر نری تو دیوار داداش[daava]
مطمئنی به جای دختر پسر نبوده برای اینکه ضایع نشه به دختر تبدیلش کردی آخه عکسش بیشتر صادقه[khande][khande][khande]
مهم اینه که تحمل این بدبختی برای آقایون یعنی خوشبختی[nishkhand]
fsohrabi
2nd December 2011, 10:31 AM
اوهو اوهو پیاده شو با هم بریم چقد تند میری بپا با سر نری تو دیوار داداش[daava]
مطمئنی به جای دختر پسر نبوده برای اینکه ضایع نشه به دختر تبدیلش کردی آخه عکسش بیشتر صادقه[khande][khande][khande]
مهم اینه که تحمل این بدبختی برای آقایون یعنی خوشبختی[nishkhand]
خب ببین این دخترا هستن که اول نگا میکنن پسره پول داره یا نه.این زمونه هم که تا پول نداشته باشی که بهت زن نمیدن.دخترا پولو میشناسن نه چیز دیگه!!![cheshmak]
خانما که بیشتر خوشبخت میشن[khande]
yas-90
2nd December 2011, 12:15 PM
خب ببین این دخترا هستن که اول نگا میکنن پسره پول داره یا نه.این زمونه هم که تا پول نداشته باشی که بهت زن نمیدن.دخترا پولو میشناسن نه چیز دیگه!!![cheshmak]
خانما که بیشتر خوشبخت میشن[khande]
حالا نیست آقایون دنبال دختری که باباش پولداره نیستن[khande][khande]
تازه اگه آقایون خوشبخت نمیشدن که خواستگاری نمیرفتن[nishkhand]
Maani Parvaz
10th December 2011, 02:13 PM
سلام! ای بابا عجب بحثی شد![shaad]
دوستان دختر=بدبختی کاملا اشتباهه! مگه دختر ها آدم نیستند؟ پسر+دختر=میل به سوی تکامل!
اگه در اینجا دختر و پسر به هم علاقه داشته باشند......پیشرفت خوبی در تساوی خواهیم داشت! اما اگر یکی از اینها یا هر دو هم علامت نباشند.......در واقع نتیجه اون تساوی عددی کم یا صفر یا منفی میشه!
حالا هر کسی نظری داره......اما به نظر من دختر و پسر علاقمند به هم=خوشبختی![esteghbal]
تووت فرنگی
21st December 2011, 07:53 AM
پسرا که ضایع تر از دختران...
کی دنبال دخترا را میفته ؟پسرا
کی هی منت میکشه؟پسرا
کی میره خواستگاری؟پسرا
بازم بگممممممممممممم؟
yas-90
21st December 2011, 08:07 AM
پسرا که ضایع تر از دختران...
کی دنبال دخترا را میفته ؟پسرا
کی هی منت میکشه؟پسرا
کی میره خواستگاری؟پسرا
بازم بگممممممممممممم؟
افرین آبجی گلم...زدی تو خال[khande]
نه دیگه نگو همین قدر هم بسشونه[khande]
yas-90
21st December 2011, 08:12 AM
سلام! ای بابا عجب بحثی شد![shaad]
دوستان دختر=بدبختی کاملا اشتباهه! مگه دختر ها آدم نیستند؟ پسر+دختر=میل به سوی تکامل!
اگه در اینجا دختر و پسر به هم علاقه داشته باشند......پیشرفت خوبی در تساوی خواهیم داشت! اما اگر یکی از اینها یا هر دو هم علامت نباشند.......در واقع نتیجه اون تساوی عددی کم یا صفر یا منفی میشه!
حالا هر کسی نظری داره......اما به نظر من دختر و پسر علاقمند به هم=خوشبختی![esteghbal]
بله شما درست میفرمایید[shaad]....اگه جز این بود که از همون اول آفریده نمی شدن(از همون اول هم با هم بودن...آدم و حوا)..این حرفا بیشتر جنبه شوخی داره[cheshmak].....البته میدونید که همیشه درصدی از شوخی به واقعیت نزدیکه[khande]
Maani Parvaz
21st December 2011, 10:27 AM
بله بله میدونم............مهم نیست![shaad] نظر خودم رو گفتم.........وگرنه بحث شوخی باشه منم دارم براتون[nishkhand]!
آقا جون از این به بعد نرید خواستگاری تا تاریخ مصرفشون تموم بشه[khande]......بعد خودشون درخواست میدن![nishkhand]!
نه منم شوخی کردم.........ندارم براتون![bamazegi]
خانم ها به توجه و محبت نیاز دارند....همین! چیز زیادی هم نمیخوان![shaad] اونهایی که تشنه مال و پول هم باشند.....طعم محبت رو نچشیده اند و یا کسی رو دوست ندارند یا کسی دوستشون نداره!
Unique Girl هم بدجور از خانم ها دفاع میکنه[nishkhand]! یه کم کوتاه بیایید![shaad]
شکلک زیاد استفاده کردم تا تاثیر بهتری در بعضی از مخاطبان ([cheshmak][nishkhand]) داشته باشه!
دوستان دخترها اینطوری میخندد -->http://uc-njavan.ir/images/wjanwcxvpsvk5dvznfzg.gif
وقتی از دختران تعریف میکنی اینطوری میشند -->[khejalat] ( چون میدونند واقعیت هم زیاد نداره!)
خب تا مخاطبان (خانم ها) دست به کار نشده اند و نقشه گرفتن من رو نکشیده اند[negaran].....بهتره که بحث رو تموم کنیم!
فعلا با اجزاتون.........[bamazegi][nishkhand]!
fsohrabi
21st December 2011, 11:58 AM
یه پیام واسم اومده بود که:...و خداوند زن را آفرید تا هیچ مردی به مرگ طبیعی نمیرد!!!!!
yas-90
22nd December 2011, 08:36 PM
آقا جون از این به بعد نرید خواستگاری تا تاریخ مصرفشون تموم بشه[khande]......بعد خودشون درخواست میدن![nishkhand]!(حالا چون بعدش گفتی شوخی کردم اینو نادیده میگیریم اما ...)
دوستان دخترها اینطوری میخندد -->[khanderiz]
وقتی از دختران تعریف میکنی اینطوری میشند -->[khejalat] ( چون میدونند واقعیت هم زیاد نداره!)
خب تا مخاطبان (خانم ها) دست به کار نشده اند و نقشه گرفتن من رو نکشیده اند[negaran].....بهتره که بحث رو تموم کنیم!
فعلا با اجزاتون.........[bamazegi][nishkhand]!
ااااکجا کجا حالا باش در خدمت باشیم http://www.forum.98ia.com/images/smilies/icon_mrgreen.gif....که خانمها اینجوری میخندن و وقتی ازشون تعریف میکنی اونجور میخندنhttp://www.forum.98ia.com/images/smilies/2/-2-33-.gif ....اره اینجوریهhttp://www.forum.98ia.com/images/smilies/icon_mrgreen.gif
خوب پس با اجازه :http://www.forum.98ia.com/images/smilies/2/-2-09-.gifhttp://www.forum.98ia.com/images/smilies/2/-2-09-.gif([khande])
yas-90
22nd December 2011, 08:40 PM
یه پیام واسم اومده بود که:...و خداوند زن را آفرید تا هیچ مردی به مرگ طبیعی نمیرد!!!!!
اتفاقا منم یه جایی خوندم ........موقعی که خدا زن رو آفرید بهش گفت مرد ایده آل در گوشه ای از دنیا پیدا میشه ...زن وقتی اومد رو زمین متوجه شد که خدا برای دنیا گوشه ای نیافریده و زمین گرده(منظور کروی می باشد)[nishkhand]
yas-90
22nd December 2011, 08:43 PM
راستی داداشای گل من اینا رو واسه شوخی میگم یه وقت نکنه ناراحت شید ...در این صورت معذرت میخوام[negaran]
Maani Parvaz
22nd December 2011, 11:10 PM
نه خواهر گلم, این چه حرفیه.............شما بزرگوار هستید! [shaad]
بله کلا این چیزها شوخیه برای خنده!
الان که خانم ها اینو میخونند اینطوری میشن -->[labkhand]
[khande][shaad] خب پس من هم این گل رو -->[golrooz] تقدیم میکنم به همه شما خانم های گل![shaad]
البته برای همتون گل دارم[nishkhand] و من یه باغ گل برای همتون دارم نگران نشید!
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][esteghbal] تقدیم به همتون!
بازهم شوخی کردم, حسود نیستید!
به دل نگیرید!!!
Easy Bug
23rd December 2011, 01:09 AM
پسر+دختر=میل به سوی تکامل ؛ دختر و پسر علاقمند به هم=خوشبختی
[tashvigh]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.