طلیعه طلا
28th November 2011, 03:27 PM
عرضه اسپریهای آنتی باکتریال برای میوه و سبزیجات توسط محققان کشور
پژوهشگران مرکز رشد طبرستان با استفاده از فناوری نانو ترکیبات ضد قارچ برای ضد عفونی کردن میوه و سبزیجات عرضه کردند.
دکتر علی معتمدزادگان - رئیس مرکز رشد طبرستان در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به تحقیقات این مرکز گفت: محققان این مرکز با استفاده از
نانو ذرات نقره موفق به تولید ترکیبات آنتی باکتریال شدند.
وی با بیان اینکه این ترکیبات به صورت اسپری تولید شده است، اظهار داشت: این ترکیبات می تواند برای ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات به کاربرده شود.
معتمدزادگان تولید روغن کنستانتره امگا 3 را از دیگر دستاوردهای این مرکز رشد ذکر کرد و ادامه داد: این محصول در حال حاضر به ترکیه صادر می شود.
پژوهشگران مرکز رشد طبرستان با استفاده از فناوری نانو ترکیبات ضد قارچ برای ضد عفونی کردن میوه و سبزیجات عرضه کردند.
دکتر علی معتمدزادگان - رئیس مرکز رشد طبرستان در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به تحقیقات این مرکز گفت: محققان این مرکز با استفاده از
نانو ذرات نقره موفق به تولید ترکیبات آنتی باکتریال شدند.
وی با بیان اینکه این ترکیبات به صورت اسپری تولید شده است، اظهار داشت: این ترکیبات می تواند برای ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات به کاربرده شود.
معتمدزادگان تولید روغن کنستانتره امگا 3 را از دیگر دستاوردهای این مرکز رشد ذکر کرد و ادامه داد: این محصول در حال حاضر به ترکیه صادر می شود.