PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر دوســــتان این تصویر را از دست ندهـــید

ستاره کویر
26th November 2011, 02:52 PM
اي قوم به حج رفته كجاييد كجاييد*معشوق همينجاست بياييد بياييد

:( ..........
. این شیرماده پس از شکار آهو متوجه می شودکه شکارش بارداربوده،
او سراسیمه میشود، نخست تلاش میکند که تا بچه را نجات دهد،
و از دریدن شکارش دست برمیدارد.
اما وقتی نمیتواند بچه را نجات دهد بروی زمین در کنار شکارش دراز میکشد،
.
.
.
.
.
.
عکاس بعدا پی میبرد که شیر سکته کرده است.

http://www.uc-njavan.ir/images/qtvirf60gmjfj802ku.jpg

محسن آزماینده
26th November 2011, 03:16 PM
من مستندي را ديدم كه در اون شغال ها بچه آهو را دنبال ميكردند و آهم به شير پناه آورد

يا يك نمونه ديگر(تصوير شخصي پروفايل من[nishkhand])

http://www.uc-njavan.ir/images/pnslf22qe1y3klgey8o7.gif

شه پری
26th November 2011, 03:23 PM
آدم این عکس رو که میبینه دلش میلرزه
یه جور دلتنگی یه جور ناراحتی..... نمیدونم چجور توصیفش کنم
زیباست

این شیری که مابه عنوان یه موجود متکبر و خشن ازش یاد میکنیم چه روح لطیفی داره!!!

اون وقت بعضی آدما ......
چی بگم ، برای خودمون متاسفم

Akhsham
26th November 2011, 05:35 PM
من واقعا الان دوست دارم اين عكسو اونجور كه گفتي قبول كنم چون اشك تو چشام جمع شده

اما نميشه يه توضيح ديگه اي براش پيدا كرد؟ اينكه شير ميخواسته بچه آهو رو نجات بده 100% مشخص نيست... شايد ميخواسته بچه رو بخوره ولي با يه ماده اي كه توي شكم مادر بوده مسموم شده!
نظر شما چيه؟

ستاره کویر
26th November 2011, 06:58 PM
من واقعا الان دوست دارم اين عكسو اونجور كه گفتي قبول كنم چون اشك تو چشام جمع شده

اما نميشه يه توضيح ديگه اي براش پيدا كرد؟ اينكه شير ميخواسته بچه آهو رو نجات بده 100% مشخص نيست... شايد ميخواسته بچه رو بخوره ولي با يه ماده اي كه توي شكم مادر بوده مسموم شده!
نظر شما چيه؟

درســـته از رو عکس ها مشخص نیست :) بار اول من فقط عکس ها رو دیدم کاملا حدس شما رو زدم
ولی منبع متن خارجی رو دیدم
متاسفانه پیداش نکردم....:( ولی اینکه ماده آهو رو ول کنه و بچه رو بخوره هم یکم عجیبه!

Akhsham
26th November 2011, 11:04 PM
درســـته از رو عکس ها مشخص نیست :) بار اول من فقط عکس ها رو دیدم کاملا حدس شما رو زدم
ولی منبع متن خارجی رو دیدم
متاسفانه پیداش نکردم....:( ولی اینکه ماده آهو رو ول کنه و بچه رو بخوره هم یکم عجیبه!

[/color]

آخه بچه آهو تو عكس نيست ديگه... يا بردتش پشت بوته يا خوردتش! البته بعيده خورده باشه چون لب و لوچه شير بعد از خوردن غذا خوني و كثيف ميشه اما تو عكس تميزه! واقعا نميدونم چي بگم

yas-90
27th November 2011, 06:53 AM
آخه بچه آهو تو عكس نيست ديگه... يا بردتش پشت بوته يا خوردتش! البته بعيده خورده باشه چون لب و لوچه شير بعد از خوردن غذا خوني و كثيف ميشه اما تو عكس تميزه! واقعا نميدونم چي بگم
من این عکس رو پارسال دیدم زیرش نوشته بود که بچه آهو رو به پناهگاهی برده و خودش پیش ماده آهو برگشته و ناراحت از اینکه اونو کشته نزدیکش دراز میکشه(البته تو متنش نوشته بود دق کرده ولی من از این بابت مطمئن نیستم)

انریکه
27th November 2011, 03:10 PM
آخخخخخخخخخخخخخی.........!

تووت فرنگی
30th November 2011, 07:26 AM
[negaran]

azacr
15th December 2011, 01:09 PM
جالبه ، در طبیعت هر اتفاقی ممکنه بیافته . این ما هستیم که میخواهیم برای هر چیزی قانون تعریف کنیم .

قانون طبیعت خود در مواقعی خود را زیر سوال میبرد و تبدیل به ضد قانون میشود .

" اصولا هر چیزی که قابل تجسم است در جایی از گیتی موجود است "

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد