PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدار افزاینده جریان

mosi_reali
24th November 2011, 02:45 AM
کسی میتونه نقشه ی یه مدار رو به من معرفی کنه که وقتی توو ورودی 6 ولت 1.5 آمپر میدم توو خروجی ازش 15 آمپر بگیرم ولتاژ خروجی زیاد برام مهم نیست ولی بهتر همون 6 ولت باشه

خیلی ممنون میشم چون واقعا نیاز دارم

لطفا کمک کنین http://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/f.gif

عرفان سلیم زاده
24th November 2011, 10:10 AM
شما باید از یه مبدل dc به dc استفاده کنید
البته یه نکته رو هم بگم!:
شما 6 ولت رو ضرب در 1.5 امپر بکنی میشه 9 وات!
ولی خروجی 6 ولت رو ضرب در 15 امپر کنی میشه 90 وات عزیزم!
دیگه قانون پایستگی انرژی رو زیر سوال نبر داداشم![shaad]
اگه بخوای جریان خروجیت 10 برابر بشه پس ولتاژ خروجیت یک دهم میشه یعنی0.6 ولت!
البته من تخصصی تو مبدل dc به dc ندارم ببخشید باید یکم صبر کنید تا مدیر تالار بیاد ممنون[golrooz]

mosi_reali
24th November 2011, 02:17 PM
از راهنماییتون خیلی ممنون

اگه نمیشه میشه نقشه یه مدار منبع تغذیه که با ولتاژ ورودی DC کار کنه و جریان ورودیش کم باشه به من معرفی کنی خیلی ممنون[cheshmak]

راستی جریانش بالا باشه جریان خروجی[nishkhand]

hadi elec
10th March 2012, 12:04 PM
از راهنماییتون خیلی ممنون

اگه نمیشه میشه نقشه یه مدار منبع تغذیه که با ولتاژ ورودی DC کار کنه و جریان ورودیش کم باشه به من معرفی کنی خیلی ممنون[cheshmak]

راستی جریانش بالا باشه جریان خروجی[nishkhand]

ببین نمیشه که جریان ورودی مداری کم باشه و اون مدار تو خروجی جریان زیادی بتونه بده

مگر اینکه روی ولتاژخروجی بتونی مانوری بدی
مثل ترانس
یعنی 6 ولت 1.5 امپر به ورودی ترانس میدی و در خروجی با ولتاژ 0.6 ولت فقط میتونی 15 امپر جریان داشته باشی

یعنی فکر نکن میتونی جریان رو هرجوری که بخوای تغییر بدی
ولتاژ و جریان تابع هم هستن

حالا بگو کجا میخوای استفاده کنی مدارتو تا بهتر راهنماییت کنم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد