توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث به کدام معلم یا استادتان عشق می ورزدید ؟ چرا ؟
ساناز فرهیدوش
24th November 2011, 01:20 AM
هر کدام از ما دردوره های مختلف تحصیلی تحت اموزش بزرگواران زیادی قرار گرفتیم . در عین حال که برخی از ان ها بیشترین تاثیررو بر زندگی ما گذاشتند . اگر دوست داشتید اسمشون رو عنوان کنید و بگید چرا
ساناز فرهیدوش
24th November 2011, 01:22 AM
خانم اطلسی : د وره پیش دبستانی البته زمان ما امادگی میگفتن .!
خانم حسینی : مدرس ریاضی دبیرستان
اقای نعمتیان : مدرس ریاضی پیش دانشگاهی
دکتر غلامعلی سرمد کارشناسی ارشد
اقلیما1
30th October 2012, 12:19 AM
با سلام.دکتر علی عرب ترم پیش درس روانشناسی تربیتی.چون ایشون واقعا باعث شدن که دید ما نسبت به همه چیز تغییر کنه.در یک کلام ایشون بی نظیرن.[khodahafezi][golrooz]
Outta_Breathe1020
30th October 2012, 01:12 AM
دانشگاه که هیچ هنوز تازه اول راهیم...
خانم آخرتی معلم ادبیات راهنماییم که هنوزم با ایشون در تماس هستم. و برای من واقعا آدم فوق العاده ای هستن.
آقای نوروزی معلم دیفرانسیل پیش دانشگاهیم که خیلی از چیزایی که دارم به خاطر ایشون هستش. چه از لحاظ درسی و چه از لحاظ دید زندگی...
به این دو تا معلمم واقعا عشق میورزم...
البته معلمای دیگه ای هم هستن که واقعا دوسشون دارم و خیلی تاثیرات زیادی داشتن روی من. :)
nafise khanom
30th October 2012, 11:55 AM
خانم قدرتی دبیر ریاضی سال پیش دانشگاهی.ایشون بینظیرن وواقعا تکن.حرف ندارن.من که ایشون رو خیلی دوست دارم و بهشون افتخار میکنم.
آقای سهلی به خاطر شوخ طبعیشون.
و سایر دبیران گرامی...
golden3
30th October 2012, 12:16 PM
دوره پیش دانشگاهی:خانوم فرح بخش دبیر ادبیات(آخه فامیل هستیم و هروقت منو میبینه بوس بارونم میکنه [nishkhand]از بس با محبته)
دوره دبیرستان:1معلم تاریخ خانوم عبدی بود فکر کنم محشر بود هم از نظر اخلاق و هم تدریس
دوره دانشگاه:استاد حق شناس درس حقوق جزا, 1مقدار جدی بود ولی درس دادنش عالی بود همیشه کتابو تا آخر درس میداد [golrooz]
atishmaz
27th November 2012, 01:37 PM
salam mikhastam begham man az hameye moaleman va asatidam motshakeram vali az beyine inhame moallem o ostad ke ta behal dashtam yeki ra be onvane olghue elmi va raftariye khodem midunam va azash sepass gozaram
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.