توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روز تولدت چه احساسی داری ؟
ایده تا پدیده
23rd November 2011, 12:56 AM
من سال 66 بمباران شهر ارومیه بدنیا اومدم شاید حکمتی داشت که اون ساعت و اون لحظه بدنیا بیام
ولی من روز تولدم 66/09/03 هستش که احساس خلا دارم زیاد خوشبحالم نیست علت ش رو نمیدونم ؟
شاید پیر میشم یا هزاران یا دیگه حالا 1 سوال شما چه احساسی داری روز تولدتون ؟
http://fupload.ir/images/603c2qe67bcklff9cp.jpg
fsohrabi
23rd November 2011, 09:34 AM
درود
اولا به قیافتم میخوره که مهندس الکترونیک باشی.ماشا الله خوشتیپم که هستی.
دوما چرا احساس خلا میکنی؟مگه چی کم داری؟برو بدستش بیار.(البته اگه میشه!!)
سوما من هیچ احساس خاصی ندارم.روز تولدم مث بقیه روزاست!
golden3
23rd November 2011, 10:40 AM
مثلا میخواستی بگی فردا تولدمه؟[nishkhand]پس یادمون باشه1مهمونی دعوتیم[tafakor]
ولی از شوخی گذشته منم روز تولدم برام جذابیتی نداره با اینکه هرسال کسایی بودن که بهم کادو بدن علی الخصوص خواهرم که هیچ وقت فراموش نکرده و یادم نمیاد تا حالا برام کادو نخریده باشه ولی برام مثل روزای عادی می مونه.
دروغ نگم1سالش برام شیرین بود و خاطره انگیز که اونم دوامی نداشت و تبدیل به تلخی شد برام[narahat]
ژن
23rd November 2011, 10:55 AM
الان 3 سال تولد منم برام هیچ گونه جذابیتی نداره چون موقع امتحانات پایان ترم 26 دی هستش و جز اضطراب و استرس چیزه دیگه ای نیست.[afsoorde][negaran]
ساناز فرهیدوش
26th November 2011, 11:15 PM
.
اینکه اون روز دقیقا چه اتفاقی بیفته مهم نیست .حداقل میتونید یکبار عاشقانه مادر و پدرتون روببوسید همون طوری که اون ها سال پیش این کار رو انجام دادند .
من کلا تولدم رو خیلی دوست دارم . هنوز هم از کادو گرفتن لذت میبرم . [nishkhand] این کودک درونه دیگه [shaad]
0014
27th November 2011, 12:23 AM
من یکی که دچار افسردگی میشم
چون میبینم یک سال دیگه هم گذشت و تو زندگیم پیشرفتی نداشتم
[negaran][negaran][negaran]
Maani Parvaz
27th November 2011, 12:42 AM
بعضی وقتها آدم خوشحال میشه و بعضی وقت ها حتی حالش میگیره, اما روز تولد را برای خودمان تبدیل کنیم به نقطه عطفی برای تغییر بهتر, هرچند هر لحظه تغییر کنیم بازهم خوبه, اما به این خاطر میگم که روز تولد را برای خودمان یا دیگران جذاب کنیم.[shaad]
yas-90
27th November 2011, 07:04 AM
راستشو بخواید گاهی اوقات یه حس خلا یا حتی گاهی حس مرگ بهم دست میده گاهی این حسو دوست دارم بعضی وقتا هم از این حس دلشوره شدیدی میگیرم بعضی اوقات هم بغض میاد تو گلوم
نارون1
27th November 2011, 01:17 PM
روز تولدم .....
خوشحالم چون تو این روز همه مردم ایران خوشحالن [cheshmak]...........آخه اول عیده [esteghbal]
همه دور هم جمع میشیم .......
این حس به آدم دست میده که بزرگتر شده پس باید یه تغییراتی بکنه ........
و البته قسمت هیجان انگیز این روز هدیه هایی که میگیریم هست [cheshmak][golrooz]
انریکه
27th November 2011, 03:02 PM
من احساس خیلی خوبی پیدا میکنم اول از خدا و بعد از مامان گلم که منو به این دنیا آورد تشکر میکنم........!!!!!
زهرا قربانی
30th July 2012, 12:49 AM
من روز تولدم نمیدونم یک سال به عمرم اضافه شد یا یک سال کم شد در کل اولش خوب نیست اما وقتی کادو میگیرم حالم از این رو به اون رو میشه
داداشی
30th July 2012, 02:51 AM
سلام
فرق زیادی برام نداره ولی اون روز کلا اخلاق و رفتارم فرق میکنه.
بنده مردم آزاری (مادر آزاری) خود رو صبح یکی از روزهای پاییزی سر اذان شروع کردم . به گفته بزرگان سر الله اکبر اومدم، معمولا اون درست نزدیک به اذان بیدار میشم و توی اون روز سعی میکنم همه خانواده رو بخندونم.
اون بنده خدا ها هم سعی میکنن مثلا من نفهمم و با یک تولد خونوادگی کوچیک منو غافلگیر کنن (اما نمیدانند ما زرنگ تر هستیم) و مجبورم هر سال فیلم بازی کنم و کلی مثلا شکفت زده بشم [labkhand]
به طور منظم نه ولی سعی میکنم تا همین روز یه سر به بهشت زهرا هم بزنم. هم سر به گذشتگان بزنم هم اینکه یادم نره بالاخره خودمم یکروز خاطره میشم.
ساتین
30th July 2012, 03:00 AM
اگه سال خوبی رو گذرونده باشم روز تولدم حس خوبی دارم...
ولی اگه سال بدی بوده باشه واسم خب قطعا نا امید و دلزده ام
ıɥsnɯɐɯ
30th July 2012, 01:29 PM
روز تولدم گاهی وقتا به کارایی که انجام دادم فکر میکنم و ناراحت میشم
از ماه تولدم(شهریور)خوشم میاد اما از خود روزش(25)نه.
ولی در کل حس خوبی دارم تو این روز
spinas2
30th July 2012, 04:27 PM
من اولش که همه بهم تبریک میگن خیلی خوشحالو هیجان زدم ولی بعداز مهمونی یهو گریم درمیاد اخه برام خیلی زود میگذره عمرم احساس میکنم اونطور که باید نبودم باید بهتراز سال قبل میشدم
مامانمم میاد کنارم کارامو بهم یاداوری میکنه و ارووم میشم اونموقع خیلی حس خوبی بهم دست میده که ازم راضی بوده!
هیچی مثل رضایت مادر ودعای خیرش ادمو خوشحالو خوشبخت نمیکنه البته دعای خیر باباها هم بی نتیجه نیس!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.