PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی تکنولوژی فکر

fsohrabi
23rd November 2011, 12:07 AM
خب حالا ببینیم این تکنولوژی چی هستش!!
قبل از آغاز قرن 21بشر سوالی بسیار حیاتی و اساسی را مطرح کرد و از خود پرسید منی که امروز توانسته ام این گونه مقتدرانه در همه ی عرصه های علم وتکنولوژی حکومت کنم و اینگونه کامپیوتر ها و رباطهایی را بسازم و هرچه را که میخواهم بدست بیاورم و هر تحولی را در جهان پدید بیاورم پس چرا برای خودم کاری نکرده ام؟!
چرا بشر با این همه اقتدار در آستانه قرن جدید دچار انواع نابسامانیهای فکری و روحی و روانی شده و بد زندگی میکند اعتماد به نفس ندارد دلخوشی نداردو...
انسان اندیشید و دید که جواب این سوال مثبت است.آری میتواند کاری هم برای خود بکند و زندگی خود را سامان دهد.او پی برد که در وجودش کامپیوتر عظیمی وجود دارد که اگر بتواند آن را صحیح برنامه ریزی کند میتواند به هر چه که میخواهد برسد.
پس شما دوستان عزیز اگر به دنبال ثروت هستید اگر به دنبال معنویت هستید اگر به دنبال اعتماد به نفس و خود باوری و عشق و محبت و روحیه هستید اگر میخواهید خدا گونه زندگی کنید و بیندیشید و خلق کنید اراده کنید و بدست بیاورید و در یک کلمه بدنبال موفقیت و سعادت هستید مطالعه کتابی با عنوان تکنولوژی فکر را به شما پیشنهاد میکنم.

مولف این کتاب جناب دکتر علیرضا آزمندیان بنیان گذار تکنولوژی فکر در ایران هست.حتما تهیه کنید بهتون قول میدم که از خوندنش لذت ببرید.
برای تهیه این کتاب به سایت زیر مراجعه کنید.
www.azmandian.com (http://www.azmandian.com)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد