PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اصلا ما واسه چی درس میخونیم؟تا حالا بهش فکر کردید؟

ایده تا پدیده
21st November 2011, 10:13 PM
http://fupload.ir/images/3kidiv4z1o3mknkhq5.jpgسلام به همه و همه و همه
امیدوارم که روزگار به کامتان شیرین باشه ،شیرین تر از عسل نه مربا!
اصلا ما واسه چی درس میخونیم؟تا حالا بهش فکر کردید؟
خب رفقا قطعا جواب های مختلفی به این سوال راحت اندر راحت میدن،
یکی .خب چون میخوام بعدا با مدرکی که میگیرم برم سر کار
یکی دیگه. خب مدرک کلاس داره!
یکی دیگه دیگه .خب بدون مدرک بهم زن نمیدن!
یکی دیگه دیگه دیگه .خب بابام زورم کرد!
یکی دیگه دیگه دیگه دیگه .خب همه کنکور دادن و رفتن دانشگاه منم جو گیر شدم رفتم دانشگاه!
یکی دیگه دیگه دیگه دیگه دیگه .بدون مدرک باید کارگری کنم!
خلاصه همه این یکی ها یه جوابی میدن!نیت ها مشخص شد! (البته به همه قشر دوستداشتنی دانشجو جسارت نمیکنم چون بعضی بروبچ باصفا و با نیت های خفنم توشون هستند ولی بحث سر جو غالب هست!)
با این نیت ها دیگه طرز درس خوندن ها معلومه! تا میشه باید کلاس ها را پیچوند!چرا؟؟؟؟؟؟
اخه اخوی یا ابجی اینم دیگه سوال داره!!؟ معلومه چرا باید تا میشه کلاس ها را پیچوند! بزن بغل تا جوابش و بهت بگم:
چون هر ثانیه سر کلاس مثل یک عمر میگذره!یا بهتر بگم نمیگذره!در هر دقیقه صد بار این ساعت خراب شده و نگاه میکنی که کی این کلاس به راند اخر میرسه!ولی از شانس بد تو مثل لاک پشت در حرکته!
خلاصه مثل یک گنجشک که به زور توی قفس کردند میخوای هر لحظه زمان کلاس تمام بشه و پر بکشی و بری دنبال کارت!

golden3
21st November 2011, 10:41 PM
به نظر من درس میخونیم که سطح سوادمون بره بالاولی فقط درس خوندن نیست باید چیزایی که میخونیم رو تو زندگیمون به صورت کاربردی پیاده کنیم البته بستگی به رشته ی تحصیلی هم داره چرا که خیلی آ درس نخوندن ولی عملی یاد گرفتن که این بیشتر تو رشته های فنی کاربرد داره.
ولی خب فقط نباید به فکر خودمون باشیم اگه1 نگاه به سطح علمی خودمونو خانواده هامون بندازیم میبینیم که چقدر تفاوت وجود داره برای اینکه در آینده فرزندانمون سربلند باشن باید تلاش کنیم که پاسخگوی سوالات شون باشیم.[nishkhand]

ساناز فرهیدوش
22nd November 2011, 12:52 AM
درس خواند ن شاید برای اینکه فرزند خوبی باشم !
مهندس بشوم یا دکتر یا هر عنوان دهن پر کن دیگری در جامعه تا بتوانم بگویم هست م .
درس میخوان تا همرنگ جماعت باشم .
درس میخوانم چون گفته اند زگهواره تا گور دانش بجوی .
انقدر خواندم و باز نداستم چرا . آنقدر خواندم تا عاشق شدم . ............ حالا دیگری اجباری نیست باز می خوانم . .
اینبار نه برای مدرک نه برای عنوان نه بری پدر . مادر و همسرم .
میخوانم تا بتوانم انسان بهتری باشم برای خود و دیگران !

حسین متقی
22nd November 2011, 03:21 AM
در جواب این سوالتون باید بگم من اصلا درس نمیخونم!!!!!!!!!
که دلیلی داشته باشه!!!

طلیعه طلا
22nd November 2011, 06:59 AM
اصلا ما واسه چی درس میخونیم؟تا حالا بهش فکر کردید؟

حالا برعکس ....

اصلا ما واسه چی درس نخونیم ؟ این طوری هم میشه فکر کرد ؟ اصلا این جوری هم فکر کردید؟ ...

عرفان سلیم زاده
22nd November 2011, 11:35 AM
ممنون چه عکس باحالی بود!
دوباره اتش سوز ناک حسرت رفتن به دانشگاه رو تو دلم روشن کرد!
به نظر من درس خوندن بهانه است!
تو دنیای امروز دیگه جهالت بی معنیه!
دیگه همه باید دانا باشند تا پیچیدگی های دنیاشون رو بتونند درک کنند!
البته ناگفته نماند که تو ایران باید برای علم درس بخونی نه ثروت!
شما علم رو یاد میگیری!
شما علم رو افزایشش میدی!
این وسط هم هیچی گیرت نمیاد![golrooz]

ژن
22nd November 2011, 12:31 PM
منم با نظر دوستانRoksana65و golden3 موافقم ما درس میخونیم تا فردا برا خودمون کسی بشیم وباعث افتخار پدر و مادر و فرزند و همسر و .....
البته ای کاش این دروس عمومی رو حذفش میکردن و یا میگفتن اصلا سر کلاساش نیاین و فقط بیاین امتحانش رو بدین و فقط تخصصی داشتیم.[nishkhand]

fsohrabi
22nd November 2011, 01:23 PM
خب من حس میکنم که بی سوادی برام یه خلا هستش و باید درس بخونم که این خلا برام پر شه و به هدف ها و آرزوهام برسم.
تازه علم دوستی هم میاره.
من فقط و فقط بخاطر خودم درس میخونم.[cheshmak]

afarideh
22nd November 2011, 08:03 PM
من می خوام با درس خوندن ،
1 باعث افتخار پدر و مادرم بشم و به نوعی زحمات آنها را جبران کنم
2 فرد مفیدی برای مردم جامعه باشم به نوعی مشکلات مردم و جامعه را حل کنم
3 به اهداف مهمی که دارم برسم

حدیث شریف از حضرت رسول كه اگر دانش در ثریا باشد مردانی از پارس به آن دست می یابند

*FATIMA*
22nd November 2011, 08:52 PM
من یه چیزی بگم !
همه این سطع سواد بالاتر و سطح علممون بالا بره و ... رو که میشه با مطالعه آزاد هم بدست اورد ! حتماً نیازی به مدرسه رفتن و دانشگاه و .. نداره که !
چه بسا افرادی هستند که اصلاً مدرسه نرفتند ولی سطح سوادشون از من نوعی خیلی بالاتره !
به نظر من درس موقعی مفیده که بشه ازش استفاده بهینه کرد ، بشه به کارش بست در جامعه !
نه که مثل یکی از آزمایشگاه های ما به جای اینکه واقعاً کار عملی یادمون بدن ، خیال خودشون رو راحت کردن گفتن یه تحقیق بیار دیگه تموم ! آخه اینم شد سواد ! ای خدا ! نه واقعاً نیدونم چرا استادا فک میکنن با این مسائل آدم علم میره تو مغزش !
آخه یکی نیست بگه که اینو خودم میتونم با خوندن کتاب و اینهمه تکنولوژی درکش کنم که ! مهم اینه که چجوری بیام تو جامعه پیادش کنم !!!!! که چقده هم یادم دادی !متشکرم !
خلاصه مطلب : من درس میخونم برای اینکه به جامعه خودم خدمت کنم !

حسین متقی
23rd November 2011, 12:02 AM
خوب اینجاس که من میام وسط چرا؟؟؟؟
چون فقط بلدم علمو وارد صنعت و مردم و جامعه بکنم
هرکی دید علمی داره که ممکنه بدرد بخوره به من بگه-من علم نداشته ی خودمو دارم وارد جامعه میکنمچه برسه به...
البته یکم زیادی خودمو تحویل گرفتما ببخشید[khejalat]

ایده تا پدیده
23rd November 2011, 12:50 AM
قط برای یک چیز! سر کلاسی! یک تیک استاد! تیک حاضری و بخوری و از حذف شدن درست جلوگیری کنی! بی خیال بابا حال داری .... به ما چی کار داری!
خیله خب بی خیال
در پروژه ها هم که خدا پدر و مادر اینترنت و بیامرزه که با چند دقیقه سِرچ (جست و جو) پروژه مورد علاقت و پیدا میکنی و صبح با هزارتا ترس و لرز که کسی پروژش مثل تو نباشه! پیش استاد میری و خدا بهت رحم عطا میکنه و تابلو نمیشی که پروژه و کِش رفتی!
باشه اینم بی خیال
سر امتحانم که اولا جیب و کف دست و هزارجای دیگه و پر از فرمول و مطالب حفظی میکنی که برای تقلب جاسازی شده ! یا به بغل دستی از سر تضرع و خضوع وارد میشی که اخوی یا (خدای ناکرده!)ابجی یه عنایتی بر این ورق امتحانی سفید ما بکن و یک فرجی برسان!
خلاصه دوران دانشجویی برای عموم دانشجویان میگذره!(بازم تاکید میکنم،به برورچ دانشجوی باصفایی که نیت های خفن دارن جسارت نمیکنم،اونا تاج سر من هستند و مخلص همشونم هستیم دربست تا میدون تجریش! ولی انصافا جو غالب این جوری هستند!متاسفانه! شایدم خوشبختانه!)
بی خیال
بگذاریم و بگذریم...
قبل از خداحافظی یک داستان بگم!البته نه از اون داستانی که مامان جونمون وقتی بچه بودیم برامون تعریف میکردا!نه بابا!داستان واقعی!
(تو پرانتز یه حکم و براتون بگم تا وقتی داستان تموم شد (با عرض پوزش) گیج ویج نزنید!
حکم:اگر کسی به سفری بره که اون سفر براش حرامه!باید نمازش و توی اون سفر کامل بخونه.مثلا زنی شوهرش راضی نیست بره سفر!اگر رفت سفر باید نمازش و توی اون سفر کامل بخونه.یا کسی میخواد بره سفر تا توی سفر مومنی و بکشه! باید توی اون سفر نمازش و کامل بخونه!)
و اما قصه!
یه روز یک سری از بروبچ طلبه میرن پیش ایت الله مکارم شیرازی(یکی از مراج بزرگ شیعه هستند که در قم ساکنن و تعداد زیادی مقلد دارند) میرن پیش اقای مکارم و میگن که میخوان برن مشهد زیارت اقا امام رضا ع.به اقای مکارم میگن که یه مقداری پول برای سفر کم دارن .از اقای مکارم میخوان که مبلغی برای سفرشون بهشون کمک کنند.اقای مکارم هم قبول میکنند و میگن بعدا بیایید تا هزینه و بهتون کمک کنم!برای زیارت
از قضا اقای مکارم همون شب متوجه میشن که روزهایی که اون طلبه ها میخوان برن مشهد روزهای درسی هست و حوزه توی اون روزها تعطیل نیست!
خلاصه فردا اقای مکارم به اون طلبه ها پیغام میفرستند که:
پولی برای سفر به مشهد بهتون کمک نمیکنم!هیچ
اونایی هم که مقلد من هستند توی سفر نمازشون و کامل بخونند!!!!
به خدای درس خواندن واجب میسپارمتون
یا علی مددی

LUCKLY
23rd November 2011, 01:23 PM
موضوع جالبی رو مطرح کردین من درس میخونم چون وقتی با کتابامم احساس
ارامش دارم چون درس خوندن البته به طور عمیق باعث میشه تا دیدگاهم به زندگی عوض شه کم کم دید درستی بهم میده باعث میشه بزرگ شم حتی اگه درسای عمومی رو هم عمیق بخونیم باور کنین خیلی تاثیر گذارن خصوصا اندیشه اسلامی

7raha7
24th November 2011, 06:31 AM
سلام...
اونقد موضوع تاپیک حین چک کردن ایمیلام تو ذهنم رژه رفت که حیفم اومد مثل بقیه تاپیکا فقط بخونمش گفتم نظرم بدم.
من نظرات همه تونو خوندم. درسته ... بادرس خوندن میشه معلوماتو بالا برد والدینو راضی کرد... راحتتر شاغل شد... اما جدای از همه ی این حرفایه فایده اش مشغول شدن توی یه جهت درست وصحیحه... اگه وقتتو با مطالعه موضوعی که دوسش داری پرنکنی از راهت خیلی آسون منحرف میشی چون توجامعه ای هستیم که موقعیتش هست بدجور! اینجوری مشغول میشی،از انرژی ذهنت بهتر استفاده میکنی و بعدشم حسرت نمیخوری چرااااا ادامه تحصیل ندادم!
و علی رغم میلت بعضی درسا رومیخونی... اجباریه... اما یه کم انصاف داشته باش چون هموناهم به معلوماتت اضافه میکنن!
و این فعل اضافه کردن به معلومات (!) خودش بهتر افعال دیگه ای مثل تلف کردن وقت پا تلویزیونو واینترنت و ایناس.
وبعدش حاصل تلاش وکوشش و تی وی ندیدن و چرت نزدن واینا روکه میبینی کیف میکنی... میگی شب بیدارموندنم بلاخره یه نتیجه ای داد.
موفق باشید

سکوت شب
24th November 2011, 08:38 AM
من عاشق درس خوندم یه روز درس نخونم کسل میشم[shaad][shaad]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد