توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فقط و فقط یک سوال
azacr
18th November 2011, 01:14 PM
سلام
azacr از نخبگان جوان فقط یک سوال میپرسه اون در هنر هفتم تا باور کنه .... :-?
چه اتفاقی در زندگی آلفرد هیچکاک روی داد که باعث شد اون روی بیاره به ساخت فیلمهای ترسناک ؟
شما باید اون اتفاق رو توضیح دهید .
ستاره کویر
18th November 2011, 01:28 PM
سلام به شما [labkhand]
ممنون از طرح این سوال جالب.. و بی جواب[cheshmak]
من که هر چی فکر کردم نمی تونم اتفاقی تو ذهنم بسازم!
خودش گفته مردم دلشون می خواد هیجان رو تجربه کنن منم اینو بهشون میدم ولی اینکه چطور به این فکر افتاده رو جایی نگفته!!!
ولی باید جالب باشه[khanderiz]
ستاره کویر
18th November 2011, 01:30 PM
جهت اطلاع دوستان http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D9%84%D9%81%D8%B1%D8%AF_%D9%87%DB%8C%DA%86% DA%A9%D8%A7%DA%A9#.D8.B2.D9.86.D8.AF.DA.AF.DB.8C.E 2.80.8C.D9.86.D8.A7.D9.85.D9.87
ستاره کویر
19th November 2011, 12:05 AM
سلام دوباره!!
چون موضوع برام کمی جالب بود!یکم گشتم به این مطلب بر خوردم!!
توضیحی براش ندارم
مي گويند آلفرد هيچكاك، استاد بزرگ سينما و متخصص هنر ترساندن مردم، در حال رانندگي در جاده هاي سوئيس بود كه ناگهان از پنجره ماشين به بيرون اشاره كرد و گفت : اين ترسناك ترين منظره ايست كه تا حالا ديده ام " و امتداد اشاره او، كشيشي بود كه دست بر شانه پسرك خردسالي نهاده بود و با او صحبت ميكرد. هيچكاك از پنجره ماشين به بيرون خم شد و فرياد زد : فرار كن پسر جان ! زندگي ات را نجات بده ! ....
azacr
19th November 2011, 02:34 PM
جهت اطلاع دوستان http://fa.wikipedia.org/wiki/آلفرد_هیچکاک#.D8.B2.D9.86.D8.AF.DA.AF.D B.8C.E2.80.8C.D9.86.D8.A7.D9.85.D9.87 (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D9%84%D9%81%D8%B1%D8%AF_%D9%87%DB%8C%DA%86% DA%A9%D8%A7%DA%A9#.D8.B2.D9.86.D8.AF.DA.AF.DB.8C.E 2.80.8C.D9.86.D8.A7.D9.85.D9.87)
سلام به شما [labkhand]
ممنون از طرح این سوال جالب.. و بی جواب[cheshmak]
من که هر چی فکر کردم نمی تونم اتفاقی تو ذهنم بسازم!
خودش گفته مردم دلشون می خواد هیجان رو تجربه کنن منم اینو بهشون میدم ولی اینکه چطور به این فکر افتاده رو جایی نگفته!!!
ولی باید جالب باشه[khanderiz]
سلام دوباره!!
چون موضوع برام کمی جالب بود!یکم گشتم به این مطلب بر خوردم!!
توضیحی براش ندارم
مي گويند آلفرد هيچكاك، استاد بزرگ سينما و متخصص هنر ترساندن مردم، در حال رانندگي در جاده هاي سوئيس بود كه ناگهان از پنجره ماشين به بيرون اشاره كرد و گفت : اين ترسناك ترين منظره ايست كه تا حالا ديده ام " و امتداد اشاره او، كشيشي بود كه دست بر شانه پسرك خردسالي نهاده بود و با او صحبت ميكرد. هيچكاك از پنجره ماشين به بيرون خم شد و فرياد زد : فرار كن پسر جان ! زندگي ات را نجات بده ! ....
دوست عزیز در عالم هستی هر سوالی دارای جوابی است .
اگر در حل مسئله ای ناتوانید نباید زود قضاوت در بی جواب بودن آن کنید .
شما زحمت کشیده اید اما خوب متاسفانه نتوانستید .
توجه داشته باشید اطلاعات ویکی پدیا اغلب کامل نیست . و همیشه موثق نیست .
من قصدم تست نخبگان در هنر هفتم است .
اگر هم کوچکترین احساسی در سر کاری بودن این سوال دارند میتوانند بدون هیچ درنگی نام کاربری را موقوف کنند . کسی ناراحت نمیشود .
هنوز همه نخبگان تست نشدند . در این رابطه با من موافقید ؟ [entezar]
ستاره کویر
19th November 2011, 09:18 PM
دوست عزیز در عالم هستی هر سوالی دارای جوابی است .
اگر در حل مسئله ای ناتوانید نباید زود قضاوت در بی جواب بودن آن کنید .
شما زحمت کشیده اید اما خوب متاسفانه نتوانستید .
توجه داشته باشید اطلاعات ویکی پدیا اغلب کامل نیست . و همیشه موثق نیست .
من قصدم تست نخبگان در هنر هفتم است .
اگر هم کوچکترین احساسی در سر کاری بودن این سوال دارند میتوانند بدون هیچ درنگی نام کاربری را موقوف کنند . کسی ناراحت نمیشود .
هنوز همه نخبگان تست نشدند . در این رابطه با من موافقید ؟ [entezar]
بله منم همین نظر رو دارم ...
بی جواب تو ذهن خودم بود .. امیدوارم با کمک شما جوابی پیدا میشه کرد
متاسفانه نتونستم دوستان نخبه رو دعوت کنم...
اطلاعات ویکیپدیا برای کسانی که هیچ آشنایی با این فرد ندارن می تونه مفید باشه تا موضوع بحث رو بهتر متوجه بشن[cheshmak]
از سوال سرکاری هم میشه یه جواب خوب گرفت و بالعکس...
موفق باشید[golrooz]
azacr
25th November 2011, 03:06 AM
عجله نکنید به جواب هم خواهیم رسید .
بالاخره نخبگان از راه خواهند رسید .
از قدیم گفتن دیر و زود داره سوخت و سوز نداره . [khande]
azacr
15th December 2011, 12:50 PM
سوال سر کاری نیست .
شکیبا باشید .
معمولا سایتهای علمی مثل این سایت حتما یک تیم مترجم قوی دارد تا بتواند بعضی از جواب ها را در سایت های انگلیسی و ... زبان جستجو کند .
معما لذتش به سختیش هست عزیزان .
تازه اینکه معما نیست فقط یک سوال است .
SaSaMc2
15th December 2011, 07:23 PM
سلام...[golrooz]
تا حالا به اين سوال فكر نكرده بودم...
ممنونم از ايجاد اون... [golrooz]
شايد خودش يه جور فوبي داشته كه نتيجه ي اون يه هيجان دوست داشتني بوده و ميخواسته مردم رو هم به اين لذت دعوت كنه...!!!
شايدم استعداد خودش رو توي ساخت اين گونه فيلمها پررنگتر ميديده...!!!
شايدم يه استاد داشته كه اينجوري بهش ياد داده...!!!
شايدم جاي اينگونه فيلم ها رو در اون دوره خاليي ميديده...!!!
شايد تهيه كننده در اين صورت بهش كار ميداده...!!!
به هر حال فكر نميكنم يكي مثل هيچكاك الكي كاري رو انجام داده باشه...
azacr
17th February 2012, 07:18 PM
سلام...[golrooz]
تا حالا به اين سوال فكر نكرده بودم...
ممنونم از ايجاد اون... [golrooz]
شايد خودش يه جور فوبي داشته كه نتيجه ي اون يه هيجان دوست داشتني بوده و ميخواسته مردم رو هم به اين لذت دعوت كنه...!!!
شايدم استعداد خودش رو توي ساخت اين گونه فيلمها پررنگتر ميديده...!!!
شايدم يه استاد داشته كه اينجوري بهش ياد داده...!!!
شايدم جاي اينگونه فيلم ها رو در اون دوره خاليي ميديده...!!!
شايد تهيه كننده در اين صورت بهش كار ميداده...!!!
به هر حال فكر نميكنم يكي مثل هيچكاك الكي كاري رو انجام داده باشه...
سلام
خیر متاسفانه جواب اینها نیستند .
بله او الکی کاری رو انجام نمیداده است .
azacr
17th February 2012, 07:50 PM
سلام ،
متاسفانه نخبگان نتوانستند [tashvigh]
و اما جواب ؛
یک شب آلفرد با همسرش در حال تماشای دیدن یک فیلم ترسناک_جنایی بود . خانه او به شکل یک سوئیت دو طبقه بود که اتاق نشیمن آن
که در واقع تلویزیون در آن قرار داشت همکف بود . اتاق خواب در طبقه بالا قرار داشت . داستان فیلم بجایی رسیده بود که نشان میداد یک سارق با بالا
آمدن از دیوار خانه از طریق پنجره روی دیوار واردخانه شد . یعنی اتاق خواب آن خانه . در همین لحظه ها بود که آلفرد و همسرش بطور عجیبی دریافتند که
آن اتاق و وسایل داخل آن خیلی شبیه به ماله آنهاست .سارق نزدیک کمدی شد که کاملا شبیه کمد آنها بود در این لحظه آلفرد و همسرش با دهان باز به
هم نگاه میکردند . یک چیزی به آنها این اطمینان رو میداد که هم اکنون این جریان داره برای آنها رخ میده . بنابراین آلفرد خود را هراسان و با عجله به طبقه
بالا رساند در حال رفتن به اتاق بود که متوجه شد صداهایی از اتاق خوابشان میاید وقتی وارد اتاق شد دید پنجره باز است و در کمد هم باز است با سرعت
خود را به پنجره رساند و دید یک نفر داره با عجله از تو خیابان فرار میکنه سریع خودش رو به همسرش رساند و ادامه فیلم رو از او پرسید همسرش گفت
صاحبخانه متوجه آمدن سارق شد و با نزدیک شدن به اتاق سارق مجبور به فرار شد .
این اتفاق باعث شد که او رو بیاره به ساخت فیلم آن هم ژانر ترسناک .
موفق باشید .
عرفان سلیم زاده
18th February 2012, 10:07 AM
البته داستان واقعی این بوده:
او که در آلمان (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) تحت تاثیر سبک هیجاننمایی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%86%D9%8 5%D8%A7%DB%8C%DB%8C) قرار گرفته بود، در بریتانیا کارگردانی را آغاز نمود و از سال ۱۹۳۹ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B9%DB%B3%DB%B9_%28%D9%85%DB%8C%D9%84%D8% A7%D8%AF%DB%8C%29) در ایالات متحده آمریکا به فعالیت پرداخت.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.