PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی (Flash Get)

golden3
17th November 2011, 12:47 PM
سلام خدمت دوستان عزیز 1مشکلی برای من پیش اومده اگه راهنمایی م کنید لطف بزرگی در حقم کردید آخه چند روزه هیچی دانلود نکردم[narahatishadid]
من برای دانلود از Flash Getاستفاده میکردم ولی الن نمیتونم چیزی دانلود کنم چون از زمانیکه mozila fire fax جدیدو نصب کردم دیگه Flash Get نمیشناسه چندبار flash get حذف کردم دوباره نصب کردم ولی تغییری نکرد.[tafakor]
مشکل اینجاس که فلش گت نصبه ولی زمانیکه میخوام چیزی دانلود کنم گزینه دانلود میزنم فقط گزینه های open with و save file رو بهم میده.
ممنون میشم که راهنماییم کنید یا اگه تونستید 1نرم افزار خوب با لینکش [nishkhand]برای دانلود بهم معرفی کنید.

amin_745
18th November 2011, 12:52 AM
سلام
دوست عزیز مشکل شما احتمالا عدم هماهنگی بین نسخه جدید فایرفاکس و نرم افزار flash get.
میتونید روی لینکهای دانلود راست کلیک کرده و گزینه کپی لینک رو بزنید وبعد در نرم افزار flash get قرار بدین و دانلود کنید. احتمالا در آینده این مشکل توسط موزیلا یا flash get حل خواهد شد.
اما شخصا توصیه میکنم از نرم افزار internetdownloadmanager استفاده کنید. چون یکی از بهترین نرم افزارها در این زمینه ست. امکانات خوبی هم داره. زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه و امکان دانلود فایلهای صوتی و تصویری (فلش) از سایتهایی مثل یوتویوب یا سایر سایتها رو به راحتی ممکن میکنه و با فایرفاکس جدید هم هماهنگی داره. میتونید آخرین ورژن این نرم افزار رو ازاینجا (http://mihandownload.com/2011/11/Internet-Download-Manager-v6.07.15-Final.php) دانلود کنید. (فقط هنگام نصب ارتباط سیستم رو با ایترنت قطع کنید و بعد از نصب و کرک کردن کانکت بشید. هیچ وقت این نرم افزار رو از طریق خودش آپدیت نکنید. مخصوصا زمانی که دانلود نمیه کاره ای دارید[nishkhand]).

ستاره کویر
18th November 2011, 01:08 AM
سلام :)
راستشو بخوای منم یه چند روزی درگیرش بودم!!!!!!
آخر کشف شد!!

وقتی با firefoxبخواین از flashgetاستفاده کنید باید روی لینکی که واسه دانلود هست کلیک راست کنید copy link location رو بزنید ..
پنجره ی دانلود باز میشه اگر احیانا باز نشد لیک رو تو قسمت newبزارید ...
یعنی لینک مورد نظرتون رو به flashgetبدید !
امیدوارم متوجه شده باشین [cheshmak]

موفق باشید[golrooz]

golden3
18th November 2011, 02:54 PM
سلام
دوست عزیز مشکل شما احتمالا عدم هماهنگی بین نسخه جدید فایرفاکس و نرم افزار flash get.
میتونید روی لینکهای دانلود راست کلیک کرده و گزینه کپی لینک رو بزنید وبعد در نرم افزار flash get قرار بدین و دانلود کنید. احتمالا در آینده این مشکل توسط موزیلا یا flash get حل خواهد شد.
اما شخصا توصیه میکنم از نرم افزار internetdownloadmanager استفاده کنید. چون یکی از بهترین نرم افزارها در این زمینه ست. امکانات خوبی هم داره. زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه و امکان دانلود فایلهای صوتی و تصویری (فلش) از سایتهایی مثل یوتویوب یا سایر سایتها رو به راحتی ممکن میکنه و با فایرفاکس جدید هم هماهنگی داره. میتونید آخرین ورژن این نرم افزار رو ازاینجا (http://mihandownload.com/2011/11/Internet-Download-Manager-v6.07.15-Final.php) دانلود کنید. (فقط هنگام نصب ارتباط سیستم رو با ایترنت قطع کنید و بعد از نصب و کرک کردن کانکت بشید. هیچ وقت این نرم افزار رو از طریق خودش آپدیت نکنید. مخصوصا زمانی که دانلود نمیه کاره ای دارید[nishkhand]).

ممنون از لطفت داداشی[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد