PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رابطه ی مصرف ماهی بادیابت



golden3
16th November 2011, 10:36 PM
http://www.1pars.com/media/k2/items/cache/cfced623789e061ac79953017ab9b998_M.jpg

محققان اسپانیایی با تحقیق روی 954 زن و مرد در سنین 55 الی 80 سال که مبتلا به بیماریهای قلبی بودند.دریافتند: مصرف روزانه ماهی در یکی از وعده های غذایی شانس ابتلا به دیابت را در این افراد تا حد زیادی کم می کند.



به گزارش "1پارس "به نقل از برنا :بر اساس گزارش مصرف گوشت قرمز بر خلاف ماهی، سبب افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت، افزایش فشار خون، و کم شدن عمر به دلیل ابتلا به سرطان و حملات قلبی می شود ماهی برای قلب خواص بالایی به همراه دارد. به گفته محققان، مصرف ماهی، سبب افزایش"امگا سه" در سلولهای ماهیچه های اسکلتی بدن و نتیجتا افزایش حساسیت انسولین می شود. افزایش حساسیت انسولین، نقش مهمی در کاهش خطر بیماری دیابت دارد

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد