PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : علیخانی: آقای احمدی‌نژاد صبور باش!

zolfa
12th November 2011, 04:15 PM
یک عضو کمیسیون قضایی مجلس می‌گوید: «خطاب آقای لاریجانی آقای رییس جمهور است و رییس دولت هم باید تحمل و صبر داشته باشد و ببیند که دستگاه قضایی نقص دارد یا نه. اما دستگاه قضایی فعلا مسئولیت جان و آبرو مردم در کشور می‌باشد و به پرونده‌ها و تخلفات و جرائم رسیدگی می‌کند و نباید قبل از اتمام رسیدگی آن را متهم به خطا کرد.»

رییس دستگاه قضا گفته است که سینه‌اش پر از مطالبی است که برای حفظ وحدت آن‌ها را بیان نمی‌کند. وی ضمن اشاره به اینکه از ابتدا می‌دانست برخورد با دانه درشت‌ها هیاهوی خیلی‌ها را بر پا خواهد کرد، مسئولین را دعوت کرده است تا از دخالت در دستگیری‌ها در جریان اختلاس بزرگ خود داری کنند.

آیت الله صادق آملی لاریجانی همچنین در جلسه مسئولان عالی قضایی، گفت: «عده‌ای قبیله‌ای کار می‌کنند و حالا اگر به گوشه‌ای از قبیله‌مان اشاره‌ای بشود بیاییم پا در میدان بگذاریم و همه چیز را زیر سوال ببریم و آب به آسیاب دشمن بریزیم، این واقعا توجیه‌پذیر نیست.»

قدرت الله علیخانی در گفتگو با فرارو؛ در خصوص مخاطب سخنان آیت الله آملی لاریجانی، گفت: «معلوم است که مخاطب سخنان آقای آملی لاریجانی به دولت و صراحتا شخص آقای احمدی‌نژاد است.»

علیخانی ادامه داد: «این آقای رییس جمهور بود که هم در آن جلسه غیر علنی‌اش و هم در جلسه علنی خود به انتقاد از دستگاه قضایی و دستگیری‌‌ها پرداخت.»

عضو کمیسیون قضایی افزود: «رییس قوه قضاییه هم مسئولیت دستگیری‌های اخیر را دارد و بالاخره مسئولین پرونده و به خصوص شخص آیت‌الله لاریجانی یک سری مسائلی را می‌دانند و یک سری اطلاعات و اخباری در اختیارشان است که از نظر رعایت سیر پرونده نمی‌توانند در اختیار عموم و منتقدان بگذارند.»

وی با بیان اینکه آقای احمدی‌نژاد هم از ابتدا پای رفیقان و همکارانش ایستاده است، گفت: «ایشان همچنان می‌گوید من اگر تنها هم بمانم افشاگری می‌کنم اما مسئولیت این قضیه دستگاه قضائی است و من فکر نمی‌کنم در یک اوضاع عادی و طبیعی و در یک محیط آرام کسی این گونه بتواند دستگاه قضایی را زیر سوال ببرد و به آن هجمه و حمله نماید.»

علیخانی افزود: «خطاب آقای لاریجانی آقای رییس جمهور است و رییس دولت هم باید تحمل و صبر داشته باشد و ببیند که دستگاه قضایی نقص دارد یا نه. اما دستگاه قضایی فعلا مسئولیت جان و آبرو مردم در کشور می‌باشد و به پرونده‌ها و تخلفات و جرائم رسیدگی می‌کند و نباید قبل از اتمام رسیدگی آن را متهم به خطا کرد.»

عضو کمیسیون قضایی مجلس ادامه داد: «بالاخره کشور ما دارای سه قوه است و نه یک قوه. البته آقای رییس جمهور می‌گوید مجلس در راس نیست. قوه قضاییه را هم اینطور مورد هجمه قرار می‌دهد، پس این یعنی همه کار‌ها باید در دست دستگاه اجرایی باشد! ایشان باید صبر داشته باشند و رهبری بالا‌تر از همه در حال نظارت بر کار قوا بوده و به امور اشراف دارند.»

وی گفت: «همان طور که آقای رییس جمهور به رهبری گزارش داده و با ایشان ارتباط دارند، روسای دیگر قوا نیز به رهبری گزارش می‌دهند، تنها رییس جمهور با رهبری ارتباط ندارند. ممکن است که آقای لاریجانی همانطور که مسئولیت دارند جلسات فقهی و جداگانه‌ای با رهبری داشته باشند که دارند، فلذا دستگاه قضایی بی‌گدار به آب نمی‌زند.»

نماینده مردم قزوین در مجلس با بیان اینکه برای ایجاد وحدت و انسجام کشور مخصوصا در شرایطی که کشور با تهدید‌های جدی مواجه است، باید آقای رییس جمهور صبر کند، گفت: «ایشان باید تا سخنگوی دستگاه قضا و به خصوص جناب حجت الاسلام محسنی اژه‌ای نتیجه را نگفته‌اند صبر کنند.»

علیخانی افزود: «آقای اژه‌ای بالاخره چهره شناخته شده‌ای هم هست و همه امید دارند که ایشان بتوانند این کار را به نحو احسن رسیدگی بکند. اگر آقای احمدی‌نژاد بخواهند با همین رویه‌ایی که در پیش گرفته‌اند پیش روند، دیگر چه انتظاری از دیگران می‌توان داشت.»

عضو کمیسیون قضایی مجلس در پاسخ به این پرسش که قوه قضاییه در خصوص این پرونده چگونه عمل کرده است، گفت: «این قضیه یک امر عادی نبود که بیست و چهار ساعته روشن شده و متهمین معرفی شوند، یک داستان بی‌سابقه‌ای در کشور رخ داده و به حیثیت همه از جمله افراد، نظام و اعتماد مردم لطمه وارد ساخته است.»

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس ادامه داد: «بالاخره بررسی این مساله طول می‌کشد و وقتی می‌گویند، هشتاد نفر احضار شده‌اند و بیست نفر بازداشت شده و بقیه با قرار آزادند؛ معلوم است که قضیه خیلی بزرگ بوده و برای اینکه که همه چیز شود باید اجازه دهند قوه قضاییه کارش را انجام دهد تا برای یکبار این قضیه ریشه کن شود و مجرمین به سزای عملشان برسد بلکه مقداری اعتماد عمومی به جامعه بر گردد.»

علیخانی در پایان در ارزیابی عملکرد مجلس و حذف برخی از اسامی از گزارش کمیسیون اصل نود، گفت: «من وکیل کسی نیستم و نمی‌خواهم از کسی دفاع کنم اما آنچه رییس کمیسیون گفتند این بود که حضور افرادی در مجلس که در این قضیه لغزشی داشته باشند اثبات نشده است اما همین اندازه می‌دانم که اگر اتفاقی هم افتاده باشد، دستگاه قضایی چشم پوشی نخواهد کرد.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد