توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اس ام اس عاشقانه
غزل بارون
12th November 2011, 08:50 AM
1.سلام Bمیرم Bرات Bشم Fدات Ghربون Nگات Fدای Chشات Aزیزم Nمیری Aز Yاد
2.خاطر آسوده ز صحرا بگذر و بیم مدار ، گرگها خاطرشان هست که تو آهوی منی
3.لبخندهایش به حالت تعلیق درامده.ازوقتی تکرارشادی هایش راحلق اویزکرده
4.زندگی همچون بادکنی است در دستان کودکی، که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین می برد.
5.چقدر حقیرند مردمانی که نه جرأت دوست داشتن دارند ، نه ارادهی دوست نداشتن ،نه لیاقت دوست داشته شدن و نه متانت دوست داشته نشدن،با این حال مدام شعر عاشقانه میخوانند.
6.شجاعت مـی خواهد،وفادار احساسی باشی.شکست می دهدروزی نفس های تنهایی دلت را...!
7.از گلچین امید هایت چتری برایم بفرست تا خیس دلتنگیت نباشم...
8.خدایا من به کدامین دلتنگی خندیدم که این چنین دلتنگم
9.چه سخت است دلتنگ قاصدک بودن در جاده ای که در آن هیچ بادی نمی وزد
10.سوهان می کشم قصه دلتنگی هایم را،تا هموار سازم جاده های آمدنت را...!
ستاره کویر
12th November 2011, 11:36 AM
گلچین شده!!!
11. دل گرفته ام از آدم هایی که میگن دوست دارم اما معنیشو نمیدونند از آدم هایی که میخواند مال اونا باشی اما خودشون مال تو نیستنداز اونایی که زیر بارون برات میمیرنداما وقتی آفتاب میشه همه چیز یادشون میره!
12. عشق من تو باش نه براي اينكه در اين دنياي بزرگ تنها باشم ، تو باش تا در دنياي بزرگ تنهاييم تنها ترين باشي
13. کودکی پنج ساله می گذشت. لبخندم را پاسخ داد و گفت :عشق یعنی پدرم، مادرم. فقط پدر و مادرم هستند که عشق را می شناسند -جبران خلیل
14. آهنگ زنگ من روی موبایلت با بقیه فرق داشت ، ولی آهنگ زنگت رو موبایلم مثل بقیه بود !! تو به خاطر اینکه بفهمی منم و من به خاطر اینکه فکر کنم تویی !!!!!!!!
15. کاش فاصلههامثل سیاهی مداد بودند که بتوان هنگام دلتنگی آنها را پاک کرد
16. همانند پلی بودم برای عبورت ، به فکر تخریب من نباش رسیدی دست تکان بده ، من خود فرو میریزم
17. با تو از ناب ترین لحظه سخن خواهم گفت دوستت خواهم داشت ، هیچ میدانی چیست ؟ لحظه ای نیست که در خاطر من یاد تو نیست
18. معلم زبان ميگويد همه فعلها خواستن با to شروع ميشود من بى تو هيچ فعلى را نميخواهم
19. زیبا ترین معنی دنیا لبخند یه دوسته که بی صدا بهت میگه به یادتم
20. دوست داشتن مدلهای مختلف داره , ازته دل.. دیوونه وار... بینهایت... بدجور... ناجور..... بیشترازجون...... ولی من همه جوره دوستت دارم
tarannom101
13th November 2011, 02:16 AM
کاش دوستی آدمها مثل رفاقت دست و چشم بود:
وقتی دست زخم میشه چشم گریه میکنه
وقتی چشم گریه میکنه دست اشکاشو پاک میکنه[golrooz][golrooz][golrooz]
Sookoot
14th November 2011, 06:45 AM
دل است دیگر
یابرایت شور میزند
یا بیادت تنگ میشود
یا به دستت میشکند
بیچاره اخر هم مهر سنگ بودن میخورد روی پیشانی اش ...
diana3
1st March 2013, 01:21 AM
گر دبير رياضي بودم ثابت مي كردم كه چگونه شعاع نگاهت از مركز قلبم مي گذرد.
اگر دبير ديني بودم ثابت مي كردم بعد از خدا خواهان پرستش توام
اگر دبير زبان بودم به زبان بي زبان مي گفتم خيلي دوستت دارم
اگر دبير جغرافي بودم مي دانستم كه خوش آب و هوا ترين منطقه، آغوش گرم توست
و اگه دبیر شیمی بودم، از اشك چشمانت محلول محبت می ساختم
diana3
1st March 2013, 01:23 AM
اي دوست دلت هميشه زندان من است آتشكده عشق تو از آن من است آن روز كه لحظه وداع من و توست آن شوم ترين لحظه پايان من است.
آتش دوست اگر در دل ما خانه نداشت ، عمر بي حاصل ما اين همه افسانه نداشت
نخ داخل شمع از شمع پرسيد : چرا وقتي من ميسوزم تو آب ميشي..؟شمع جواب داد مگه ميشه كسي كه تو قلبمه بسوزه و من اشك نريزم.
پروانه نمي ميرد چون گل به بغل دارد/اين سينه نمي ميرد چون عشق تو را دارد.
چنديست كه بيمار وفايت شده ام .در بستر غم چشم به راهت شده ام. اين را تو بدان اگر بميرم روزي. مسئول تويي كه من فدايت شده ام.
گریه را به خنده بفروش که خراب خنده هاتم هنوزم مثل قدیما من هوادار چشات.
زندگي مثل يه جاده است ، من و تو مسافراشيم ، قدر لحظه ها رو بدونيم ، ممكنه فردا نباشيم.
diana3
1st March 2013, 01:25 AM
شمع داني به دم مرگ به پروانه چه گفت؟ گفت اي عاشق بيچاره فراموش شوي... سوخت پروانه ولي خوب جوابش را داد گفت طولي نکشد نيز تو خاموش شوي
.................................................. .......
سعي كن تنها باشي زيرا تنها بدنيا امدي و تنها از دنيا خواهي رفت.بگذار عظمت عشق را درك نكني.زيرا انقدر عظيم است كه تورا نابود خواهد كرد
اگر روزي دشمن پيدا كردي، بدان در رسيدن به هدفت موفق بودي! اگر روزي تهديدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند! اگر روزي خيانت ديدي، بدان قيمتت بالاست! اگر روزي تركت كردند، بدان با تو بودن لياقت مي خواهد
عشقي که تو را نثار ره کردم در سينه ي ديگري نخواهي يافت ... زان بوسه که بر لبانت افشاندم سوزنده تر آذري نخواهي يافت
هرگز هيچ حسرتي در دنيا اين چنين يک جا جمع نمي شود که در اين سه واژه کوتاه : او ـ دوستم ـ ندارد
diana3
1st March 2013, 01:27 AM
هر کی با زمزمه عشـق دو سه روزی عـاشقـم شـد عشـق اون باعـث زجـر همـه دقایقـم شـد اون که عاشق بود و عمری از جدا شدن می ترسید همه هراس و ترسش به دروغش نمی ارزید
----------------------------------------------------------------
زندگي کتابي است پرماجرا ، هيچگاه آنرا به خاطر يک ورقش دور مينداز
--------------------------------------------------------------------
حكايت جالبي ست كه فراموش شدگان هرگز فراموش كنندگان را فراموش نميكنند
diana3
1st March 2013, 01:28 AM
کیسه کوچک چایی تمام عمر دلباخته ی لیوان بود ، ولی هر بار که حرف دلش را می زد صدایش در آب جوش می سوخت ... کیسه کوچک چای با یک تیکه نخ رفت ته لیوان و حرف دلش را آهسته گفت ؛ ... لیوان سرخ شد!
--------------------------------------
رفتی و ندیدی که چه محشر کردم
با اشک تمام کوچه را تر کردم
وقتی که شکست بغض تنهایی من
وابستگی ام را به تو باور کردم
------------------------------------
مرگ از زندگي پرسيد چرا من تلخم و تو شيريني؟ زندگي در جواب گفت : چون من دروغم و تو حقيقت
-----------------------------------------------------
به کعبه گفتم تو از خاکی منم خاک،چرا باید دور تو بگردم. ندا آمد تو با پا آمدی باید بگردی برو با دل بیا تا من بگردم.
--------------------------------------------
احساس سوختن به تماشا نمی ارزد آتش بگیر تا بدانی چه می کشم
اشتباهی که کردم همه عمر و پشیمانم از آن اعتمادیست که بر مردم دنیا کردم.
diana3
1st March 2013, 01:30 AM
آنگاه که زندگي همچون ترانه اي جاري مي گردد شاد بودن آسان است اما ارزش انسان زماني آشکار مي گردد که در شرايط آشفته نيز لبخند به لب دارد
-------------------------------------------------------------
ظاهر و باطن شما بايد با هم همساز باشند, هدفهايتان بايد به بلنداي قامتتان و صبر و بردباريتان به وسعت تمام وجودتان باشد. براي اينکه درون و بيرونتان يکسان پرشکوه و متعالي شود بايد براي خود فلسفه زندگي داشته باشي
--------------------------------------------------------------------------
عشق يک جوشش کور است و پيوندي از سر نابينايي . اما دوست داشتن پيوندي است خود آگاه و از روي بصيرت روشن و زلال .عشق بيشتر از غريزه آب مي خورد و هر چه از غريزه سر زند بي ارزش است و دوست داشتن از روح طلوع مي کند و تا هر جا که يک روح ارتفاع دارد ، دوست داشتن نيز همگام با آن اوج مي يابد .
------------------------------------------------------------
زندگي 2 چيز به من آموخت: آرزوي مرگ و مرگ آرزو
------------------------------------------------------
عجيبه که تا مريض نشي کسي برات گل نمي ياره تا گريه نکني کسي نوازشت نمي کنه تا فرياد نکشي کسي به طرفت بر نمي گرده تا قصد رفتن نکني کسي به ديدنت نمي ياد و تا وقتي نميري کسي تورو نمي بخشه.
diana3
1st March 2013, 01:32 AM
شبی از شبها تو به من گفتی که شب باش من که شب بودم
و شب هستم
و شب خواهم بود
به امیدی که تو فانوس شب من باشی
------------------------------------------------------------------
زندگی کوتاه ترازآن است که به خصومت بگذرد وقلبها گرامی ترازآن هستندکه بشکنند فردا طلوع خواهد کرد حتی اگر نباشیم
-------------------------------------------------------------------
لحظه اي که سال تحويل ميشه ... تنها لحظه اي كه بي منت به من لبخند ميزني ... کاش هر ثانيه براي من سال تحويل باشه تا لبخند هميشه مهمون لباي سرخت بمونه... پیشاپیش سال نو مبارک گلم
-----------------------------------------------------------------------------
اميدوارم موتور ارزوهاي تان در خيابان عشق تك چرخ بزند
---------------------------------------------------------------------------
دنیا را برایت شاد شاد، و شادی را برایت دنیا دنیا آرزومندم؛ از امروز تا نوروز از نوروز تا هر روز هر لحظه ات پیروز... عیدت مبارک
--------------------------------------------------------------------------------------
يک آدم: مهربون.با کلاس. با پرستيژ. مرتب. فهميده. با شعور. جذاب. خوش تيپ. خوشکل. خوش زبون. خوش قيافه. با مرام و با فرهنگي مثل من ديده بودي؟؟؟
----------------------------------------------------------------------------------
با جواب دادن به اين سوال ميتوانيد بفهميد افسرده هستيد يا نه! سوال:افسرده هستيد يا نه؟
diana3
1st March 2013, 01:34 AM
کاش ميشد اشک را تهديد کرد -- لحظه ديدار را نزديک کرد -- ما از ان سوزه دلانيم که زکس کينه نداريم -- يک شهر پر از دشمن و يک يار نداريم
--------------------------------------------------------------------------------------------------
هر که عاشق شد جفا بسيار مي بايد کشيد --بهر يک گل منت صد خار مي بايد کشيد -- من به مرگم راضيم پيشم نمي ايد اجل -- بخت بد را بين از عجل هم ناز مي بايد کشيد
----------------------------------------------------------------------------------------------
دل که رنجيذ از کسي خرسند کردن مشکل است --شيشه بشکسته را پيوند کردن مشکل است--بار حمالان به دوش خود کشيدن ننگ نيست -- زير بار منت نا مرد رفتن مشکل است--کوه نا هموار هموار نمودن سخت نيست --حرف نا هموار هموار نمودن مشکل است
------------------------------------------------------------------------------------------
در سرزمین عشق رشته کوهی است به نام صفا که این رشته کوه آبرفتی دارد به نام وفا و این آبرفت به پیچی می رسد به نام وداع به امید اینکه هرگز به این پیچ نرسیم
-------------------------------------------------------------------------------------------
فرشته ها وجود دارن، اما بعضي وقتها چون بال ندارن، ما بهشون ميگيم دوست . خوبي دوست من؟
----------------------------------------------------------------------------------
diana3
1st March 2013, 01:35 AM
از شمع سه چيز آموختم:- ايستاده بميرم.- بي صدا بميرم.- به پاي يار بميرم
------------------------------------------------------------------------------------
کاش خداوند سه چيز را نمي افريد غرور وعشق و دروغ تا از سر غرور بخاطر عشق دروغ نگويم
---------------------------------------------------------------------------------
با هفتا اسمون پر از گلهای یاس و میخک صد تا دریا پر از عشق اشتایق و پولک با یک احساس بی قرار و کوچک فقط می خوام بهتون بگم عید شما مبارک
------------------------------------------------------------------------------------
زرد است که لبريز حقايق شده است...تلخ است که با درد موافق شده است...شاعر نشدي وگرنه ميفهميدي پاييز بهاري است که عاشق شده است.
mozhgan.z.1368
1st March 2013, 09:52 AM
چقدر سخته یکی بهت بگه گل باش بچینمت! بعد یه عمر بهت بگه برو نمیخوام ببینمت**********مرا به دار آویختند تا نامت را از یاد ببرم اما چه ساده اند این ساده اندیشان که نمیدانند نام
تو حک شده ی قلب من است************* وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد****************ای اس ام اس برو پیش اونی که دارم بهش فکر می کنم . . . یه دونه بزن تو سرش برگرد
بیا با هم بهش بخندیم
mozhgan.s
1st March 2013, 10:25 AM
چای هایت را تلخ نخور،یکبار صدایم کن تا تمام قند های دلم را برایت آب کنم
بلدرچین
1st March 2013, 03:13 PM
عالی بودن مرررسی
صادق احمدیوسفی
1st March 2013, 04:10 PM
الهی گر تو دلم را بشکنی از من چه بشکن بشکنی.
z.000
1st March 2013, 06:46 PM
اس مس نهمی خیلی قشنگ بود عزیزم[tashvigh][labkhand]
samin farbod
1st March 2013, 07:35 PM
ممنون دیانا جوووووووووون.
m@some
2nd March 2013, 07:50 AM
دلم عجیب تنگ برای تمام لحظه هایی شده.که دلت عجیب برایم تنگ میشد...!!!
.................................................. ...................................
گفته بودی یاتو یاهیچ کس!ولی من ساده انگارفراموش کرده بودم این روزها هیچکس هم برای خودش کسیه کسی حتی مهم ترازمن!!!!
- - - به روز رسانی شده - - -
دلم عجیب تنگ برای تمام لحظه هایی شده.که دلت عجیب برایم تنگ میشد...!!!
.................................................. ...................................
گفته بودی یاتو یاهیچ کس!ولی من ساده انگارفراموش کرده بودم این روزها هیچکس هم برای خودش کسیه کسی حتی مهم ترازمن!!!!
diana3
2nd March 2013, 12:37 PM
لاک پشت ها هم عاشق میشن ولی تحمل درد عشق براشون راحته چون حداقل عشقشون آروم آروم ترکشون میکنه
مي دوني اگه خورشيد بميره چي مي شه . اونوقت زمين دورتومي گرده . ولي من نمي زارم چون فقط من بايد دورت بگردم
اگر امروز خواستی و نتوانستی ، که معذوری ... ولی اگر روزی توانستی و نخواستی ، منتظر روزی باش که بخواهی و نتوانی
لاک پشت ها هم عاشق ميشن ولي تحمل درد عشق براشون راحته چون حداقل عشقشون آروم آروم ترکشون ميکن
ميگن يه ماه تو آسمون يه فرشته رو زمين.عزيزم خسته نميشي دو شيفت كار مي كني
diana3
2nd March 2013, 12:38 PM
چه زيباست بخاطر تو زيستن و برای تو ماندن و به پاي تو سوختن و چه تلخ و غم انگيز است دور از تو بودن برای تو گريستن و به عشق و دنيای تو نرسيدن ... ای كاش ميدانستی بدون تو و به دور از دستهای مهربانت زندگی چه ناشكيباست ...
عشق با غرور زيباست ولي اگر عشق را به قيمت فرو ريختن ديوار غرور گدايي كني... آن وقت است كه ديگر عشق نيست...
دستانم تشنه ی دستان توست شانه هایت تکیه گاه خستگی هایم با تو می مانم بی آنکه دغدغه های فردا داشته باشم زیرا می دانم فردا بیش از امروز دوستت خواهم داشت
گويند غروب جايي است که آسمان زمين را مي بوسد امشب برايت غروب ميکنم اسمان من کجايي؟
خنده از لبهايم گريزد" اگر اشك از چشمهايم گريزد" اگر از گريه دريايي بسازم" اگر از خنده رويايي بسازم" لحظه اي از ياد تو دور نخواهم ماند!!!
diana3
2nd March 2013, 12:41 PM
زيبا ترين گل با اولين باد پاييزي پرپر شد . با وفا ترين دوست به مرور زمان بي وفا شد . اين پرپر شد ن از گل نيست از طبيعت است و اين بي وفايي از دوست نيست از روزگار است...
آنکه می*خواهد روزی پريدن آموزد، نخست می*بايد ايستادن، راه رفتن، دويدن و بالارفتن آموزد. پرواز را با پرواز آغاز نمی*کنند
دریا باش که اگر کسی سنگ به سویت پرتاب کرد سنگ غرق شود نه آنکه تو متلاطم شوی
چه ساده با گريستن خويش زاده مي شويم و چه ساده با گريستن ديگران از دنيا مي رويم و ميان اين دو سادگي معمايي ميسازيم به نام زندگي
هوس بازان کسي را که زيبا ميبينند دوست دارند اما عاشقان کسي را که دوست دارند زيبا مي ببنند
diana3
2nd March 2013, 12:44 PM
نقاشي تو را مي کشم ولي به جاي رنگ قرمز به قلب فلزي ات ضد زنگ مي زنم ! تا از آسيب اشک هايم در امان باشد!!!
اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعي
يه روز مادرم منو نفرين کرد و گفت: الهي درد بي درمون بگيري. نفرينش گرفت و عاشق شدم!
سوختم باران بزن شايد تو خاموشم کني / شايد امشب سوزش اين زخم ها را کم کني آه باران من سراپاي وجودم آتش است / پس بزن باران بزن شايد تو خاموشم کني
داستان غم انگيز زندگي اين نيست که انسانها فنا مي شوند ، اين است که آنان از دوست داشتن باز مي مانند
مي رسد روزي كه بي من روزها رو سر كني
مي رسد روزي كه مرگ رو باور كني
مي رسد كه تنها در كنار قبر من شعر هاي كهنه ام رامو به مو از بر كني
diana3
2nd March 2013, 12:45 PM
دلتنگی
دلتنگی
دلتنگی
دایه ی مهربان تر از مادر شده
آغوش گشوده بلعیده مرا
درست از ساعتی که رفتی!!!
.
.
.
نخواهمش کی را باید ببینم؟؟؟
diana3
2nd March 2013, 12:48 PM
به جاي اينکه منتظر باشي تا کسي برايت گل بياورد، باغ خودت را پرورش بده...!!!
فرياد را همه مي شنوند، اگر سکوتم را فهميدي هنر کردي...!!!
تمام سپاس من از کسي است که به من نياز نداشت ؛ اما .... فراموشم نکرد...!!!
به جاي اينکه منتظر باشي تا کسي برايت گل بياورد، باغ خودت را پرورش بده...!!!
فرياد را همه مي شنوند، اگر سکوتم را فهميدي هنر کردي...!!!
تمام سپاس من از کسي است که به من نياز نداشت ؛ اما .... فراموشم نکرد...!!!
diana3
2nd March 2013, 12:50 PM
مبادا گفته باشي دوستت مي دارم دلت را مي بويم مبادا شعله اي در آن نهان باشد
--------------------------------------------------------
گفتي که دنيا را پر از غم دوست داري پس مطمئن هستم مرا هم دوست داري گفتي نميخواهي ببارم عشق اما شعر غريبي را که گفتم دوست داري
باز در كلبه ي عشق عكس تو مرا ابري كرد.عكس تو خنده به لب داشت ولي اشك چشم مرا جاري كرد
دبير فارسي بودم نامت را اولين غزل از صفحه کتابها مي نهادم اگر دبير جبر بودم عشق مجهول تو را بر قلب معلوم خودم بخش ميکردم تا معادله محبت پديد آيد اگر دبير هندسه بودم ثابت مي کردم که شعاع نگاهت چگونه از مرکز قلبم گذشت
روز اول شوخي شوخي جدي شد شوخي ترين جدي عمرم دوست داشتن تو بود و جدي ترين شوخي عمرم از دست دادن تو
----------------------------------------------------------------------
دوستي شايد عشقست که ميسازدو ميسوزد و شايد ترانه ايست که هر دم آوايش در دل جاريست ليکن هر جه هست زيباست
مبادا گفته باشي دوستت مي دارم دلت را مي بويم مبادا شعله اي در آن نهان باشد
--------------------------------------------------------
گفتي که دنيا را پر از غم دوست داري پس مطمئن هستم مرا هم دوست داري گفتي نميخواهي ببارم عشق اما شعر غريبي را که گفتم دوست داري
باز در كلبه ي عشق عكس تو مرا ابري كرد.عكس تو خنده به لب داشت ولي اشك چشم مرا جاري كرد
دبير فارسي بودم نامت را اولين غزل از صفحه کتابها مي نهادم اگر دبير جبر بودم عشق مجهول تو را بر قلب معلوم خودم بخش ميکردم تا معادله محبت پديد آيد اگر دبير هندسه بودم ثابت مي کردم که شعاع نگاهت چگونه از مرکز قلبم گذشت
روز اول شوخي شوخي جدي شد شوخي ترين جدي عمرم دوست داشتن تو بود و جدي ترين شوخي عمرم از دست دادن تو
----------------------------------------------------------------------
دوستي شايد عشقست که ميسازدو ميسوزد و شايد ترانه ايست که هر دم آوايش در دل جاريست ليکن هر جه هست زيباست
diana3
2nd March 2013, 05:02 PM
پازل دل يكي رو بهم ريختن هنر نيست..
هر وقت تونستي با تيكه هاي شكسته ي دل يك نفر يك پازل جديد براش ساختي هنر كردی
======================================
دو سه ده سال که از عمر گذشت آینه بانگ زند ای جوان پیر شدی قله¬ی عمر گذشت، باخبر باش که از قله سرازیر شدی
=================================================
درشیرینی بوسه غرق بودیم که ناگهان شوری اشک
رابر لبانم احساس کردم وفهمیدم که این بوسه جدایی است.
===============================================
دوست دارم يه سنگ بردارم و روي اون بنويسم:دلم برات تنگ شده و اونو محکم بکوبونم توي سرت تا بفهمي که فراموش کردن من چقدر سخت و دردناکه
==================================================
سلام از معاملات عشقي مزاحمتون ميشم ببخشيد قلب شما مستاجر نمي خواد؟؟؟؟
===============================================
عشق دروغی بود که در تمام این سال ها باورش داشتم و چه تاوان سنگینی داشت همین اشتباه کوچک
==============================================
براي عشق تمنا كن ولي خار نشو. براي عشق قبول كن ولي غرورتت را از دست نده . براي عشق گريه كن ولي به كسي نگو. براي عشق مثل شمع بسوز ولي نگذار پروانه ببينه. براي عشق پيمان ببند ولي پيمان نشكن . براي عشق جون خودتو بده ولي جون كسي رو نگير . براي عشق وصال كن ولي فرار نكن . براي عشق زندگي كن ولي عاشقونه زندگي كن . براي عشق بمير ولي كسي رو نكش . براي عشق خودت باش ولي خوب باش
diana3
2nd March 2013, 05:05 PM
الهي بميرم سياه پوشت کنم نه آنکه بمانم و فراموشت کنم
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
از اینکه زندگیتان پایان می یابد نترسید ...از این بترسید که زندگی را هیچ گاه آغاز نکنید
««««««««««««««««««««««««« ««««««««««««««««««««««««
زيبا ترين گل با اولين باد پاييزي پرپر شد . با وفا ترين دوست به مرور زمان بي وفا شد . اين پرپر شد ن از گل نيست از طبيعت است و اين بي وفايي از دوست نيست از روزگار است
__________________________________________________ ____---
يادگار تو برايم چه بود جزء خنده اي که تا بي نهايت بر تابوت چهره ام مي ماند . تو را به دريا مي پنداشتم آبي و پاک ، چه مي دانستم دريا هم رود مي بلعد
ٌُُُُُُُُُ______________________________ _____________________________________
عاشق: گفته بودند عشق طوفان مي كند هر چه مي خواهد دلش ان مي كند گفته بودند عشق درد بي دواست علت عاشق زعلت ها جداست آري اكنون آگه از آن مي شوم زان همه جستن پشيمان مي شوم چند روزي هست حالم ديدني است حال من از اين و آن پرسيدني است
ِِِِِِِِِِِِ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
هروقت از کسي جدا شدي بهش بگو براي هميشه خداحافظ هرچند با اين کار قلب او را ميشکني واورا نارحت ميکني ولي از انتظار نجاتش ميدهي
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
سيب مي افته فقط به خاطره تو چون تو تنها جاذبه ي زمين هستي
diana3
2nd March 2013, 05:07 PM
اولین کسی که عاشقش میشی دلتو میشکونه و میره . دومین کسی رو که دوست داشته باشی و از تجربه قبلی استفاده کنی دلتو بدتر میشکنه و میزاره میره . بعدش میای دیگه هیچ چیز واست مهم نیست و از این به بعد میشی اون آدمی که هیچ وقت نبودی . دیگه دوست دارم واست رنگی نداره .. و اگه یه آدم خوب باهات دوست بشه تو دلشو میشکونی که انتقام خودتو ازش بگیری و اون میره با یکی دیگه ...
اینطوریه که دل همه آدما میشکنه و عشقی وجود نخواهد داشت
------------------------------------------------------------------------------------------------
بدترين شكل دلتنگي براي كسي آن است كه در كنار او باشي و بداني كه هرگز به او نخواهي رسيد
----------------------------------------------------------------------------------------------
یادته یه روز بهم گفتی: هر وقت خواستی گریه کنی برو زیر بارون که نکنه نامردی اشکاتو ببینه و بهت بخنده، گفتم: اگه بارون نبود چی ؟ گفتی : اگه چشمای قشنگ تو بباره آسمونم گریش میگیره، گفتم: یه خواهش دارم، وقتی آسمون چشمام خواست بباره تنهام نزار، گفتی: چشم، حالا امروز من دارم گریه میکنم اما آسمون نمیباره، تو هم اون دور دورا ایستادی و بهم میخندی
-------------------------------------------------------------------------------------------
- كسي يه روزي مياد يه روزي ميره، يكي با دلش ميره، يكي با پاهاش، ولي مواظب باش كسي با پاهاي خودش از دلت نره
2- جاده خوشبختي در دست تعمير است دور بزن اين اسمش تقديره
3- هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را بر لبانت مي نشاند
4- هر شب برو کنار پنجره تا ستاره ها ببيننت و حسوديشون بشه که...... ماهشون مال منه
5- زندگي تفسير سه کلمه است : خنديدن .... بخشيدن .... و فراموش کردن .... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
6- ببین دیگه به این شماره نه زنگ بزن نه اس ام اس بده شوخی هم ندارم میخوام این خط رو بفروشم تا دلت رو بخرم
farzane*
2nd March 2013, 10:39 PM
دلم از نبودنت پر است !
آنقدر که . . .
اضافه اش از گلویم میچکد !!!
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
مهربانیت را مرزی نیست!
یقین دارم فرشته ای قبل از آفرینشت ،
قلبت را بوسیده!
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
تو مرا یاد کنی یا نکنی . . .
باورت گر بشود گر نشود . . .
حرفی نیست ،
اما . . .!
نفسم میگیرد
در هوایی که نفس های تو نیست !
میان هجوم این همه افکار خاکستری ،
یاد تو سبزترین آرامش خیال است!
اندازه سر چوب کبریت دلم واست تنگه!
شاید کم باشه ولی دنیا رو به آتیش میکشه!!
مشترک گرامی :
تاریخ شارژ ارادت ما به شما
تا وقتی که نفس باقیست اعتبار دارد!
" همراه اول و آخر
*nura*
6th March 2013, 10:11 PM
قرارمان یک مانور کوچک بود…
قرار بود تیرهای نگاهت مشقی باشد…
اما ببین، (http://fazayi.com/)
یک جای سالم بر قلبم نمانده است…!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.