PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست مشاوره برای تغییر رشته

hodaaa
3rd November 2011, 09:55 AM
سلام
من دانشجوی سال آخر الکترونیکم و از بین گرایشای خودمون تنها گرایشی که دوست دارم الکترونیکه ولی سخت افزار رو هم دوست دارم حالا موندم برای ارشد کدومو امتحان بدم لطفا راهنماییم کنید .

طلیعه طلا
3rd November 2011, 11:21 AM
سلام به هدا خانم گل
می دونی عزیز جون ، این مسئله فقط و بیشتر بستگی به خودت و شناختی که از توانایی هات داری ، مربوط میشه ...
من پیشنهاد می کنم از میزان علاقه ات کمک بگیر ی. چون اگه به رشته ای که انتخاب می کنی ، علاقه داشته باشی ،(با تمام سختی ها یی که ممکنه برات پیش بیاد )حتما موفق میشی...
برات در تمامی لحظات زندگی و در تحصیل و بعدش جذب کار دعای خیر دارم

عرفان سلیم زاده
3rd November 2011, 02:26 PM
خب نظر من اینه رشته ای رو انتخاب کنین که این دو مورد توش باشه! و اون رباتیک یا معماری کامپیوتر هستش!
تشکر...[golrooz]

e.einitabar
23rd November 2011, 01:51 PM
سلام دوست عزیز
اگر شما بخوای از الکترونیک به سخت افزار بیای راهت کمی سخت میشه
ولی اگه بتونی خودتت رو بکشی بالا مطمئنن از خود بچه های سخت افزار قوی تر خواهی شد
بیاد بیای کاملا بر زبان اسمبلی مسلط شی تسلط و شناخت بر روی رم رام هارد
در پناه حق

saba khanom
15th April 2012, 12:39 AM
با سلام

فارغ التحصیل رشته مهندسی کشاورزی(باغبانی) هستم مدتی به لحاظ نبود شغل در فکر تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد به علوم تغذیه می باشم با توجه به اینکه هیچ پیش زمینه ای ندارم و هنوز منابع ندارم ایا در این فرصت محدود(تا بهمن ماه) امکان اماده شدن و قبولی را خواهم داشت؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد