PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث رو چی سرمایه گذاری کنم؟ سکه یا طلا؟

عرفان سلیم زاده
1st November 2011, 04:16 PM
سلام و عرض خسته نباشید خدمت اقتصاد دانان سایت!
ببخشید دیگه ما بدبخت بیچاره ها زیاد اینجاها پیدامون نمیشه!!![nishkhand]
خب بی مقدمه برم سر اصل مطلب!
مادر من حدود 6 میلیون تومان داره!
که دوست داره بجای اینکه بزارتش تو بانک تا کپک بزنه رو همین سکه یا طلا تحت نظارت بانک سرمایه گذاری کنه!
به نظر شما سرمایه گذاری رو سکه بهتره یا طلا؟
دلایل تون چیه؟
پس از سرمایه گذاری چه زمانی رو باید برای برداشت محصول (بهره!) صبر کرد؟
پیشنهادات بهتری دارید؟
با تشکر!

حسین متقی
1st November 2011, 08:41 PM
چرا طلا و نقره؟؟
روی طرح شمات سرمایه گزاری نمیکنه
فکر میکنم بد نباشه طرحتونو تجاری کنید
توربین بادی رو میگم
البته ریسکش بالاس ولی سودش زیاده
البته شاید نخواد ریسک کنه به خودش مربوطه
اما من بانک صادراتو اصلا پیشنهاد نمیکنم
البته اگه میخواین طلا بگیرین

عرفان سلیم زاده
1st November 2011, 09:02 PM
چرا طلا و نقره؟؟
روی طرح شمات سرمایه گزاری نمیکنه
فکر میکنم بد نباشه طرحتونو تجاری کنید
توربین بادی رو میگم
البته ریسکش بالاس ولی سودش زیاده
البته شاید نخواد ریسک کنه به خودش مربوطه
اما من بانک صادراتو اصلا پیشنهاد نمیکنم
البته اگه میخواین طلا بگیرین
طلا و سکه از اجناسی هستند که سابقه درخشانی تو تو بازار به خاطر ریسک کم شون برخوردارند!

با این پول فقط طرحم رو میتونم تا مرحله شرکت زدن جلو ببرم و خرید کارخونه و دستگاهای تولیدی می مونم!
چرا بانک صادرات که خوبه؟ البته تجربه ای از حساب سپرده طلا ندارم اما اهبار بدی هم ازش نشنیدم؟[tafakor]

حسین متقی
1st November 2011, 09:45 PM
ولی من اخبار بدی شنیدم
که البته نمیتونم تاییدشون کنم اما خب شنیدم دیگه
بهتر بود حرف اضافه نمیزدم که توش نمونم
اما شنیدم سودی که میدنو یه سری چیزا ازش کم میکنن که نمیصرفه نسبت به طلای واقعی
اما میصرفه نسبت به سود معمولیه بانکی در طول چند سال

ساناز فرهیدوش
1st November 2011, 10:52 PM
نقدا به صورت 6 ماهه بگذارید بانک اوراق مشارکت خیلی خوب هست .
یا می تونید طلای بدون اجرت بخرید تا هنگام فروش اون ها متضرر نشید .

محسن آزماینده
1st November 2011, 11:00 PM
سلام
آمار نشان داده که طلا به دلیل سرمایه گذاری ایمن توسط شرکت هایی که حامیان اصلی آنها دولت ها هستند،در12 سال گذشته هیچ نزول قیمتی نداشته
ولی نظر خود من روی مس یا سنگ آهن هست
چون با توجه به نیاز روز جهان فلزات پایه روز به روز گرانتر میشوند و سرمایه گذاری در آنها سودده تر
البته شرکت ملی مس بعد از شرکت نفت بزرگترین شرکت دولتی در کشور هست که سوددهی بالایی دارد
به طوری که با افزایش ناگهانی قیمت مس در چند سال اخیر سود زیادی را عاید سهامداران کرده

ولی در مورد نقره اطلاع خاصی ندارم

ریپورتر
2nd November 2011, 06:38 PM
سلام اقا عرفان گل
ببین دو راه داری یا سکه بخری که شک نکن تا 800 میره کمتر از یکسال[nishkhand] و مطمئن هست
یا اینکه میتونی سهام بخری که پاییز بهترین فصل برای خرید هست چون از اول زمستان میره بالا و البته سود سهام بیشتر هست
فقط یک تفاوتی بین اینها هست شما توی سهام د مدل سود میکنی ولی اگر میبینی شاید برات استرس داشته باشه به نظرم سکه بخر چون استرسش کمتره و خب طلا ملموس تر هست برای خانم ها.
یکوقت نری سپرده طلا بخریها که کلاه میره سرت کلاه چه عرض کنم گونی میره سر ادم[nishkhand]
خلاصه یا سکه یا سهام البته سکه رو بزار 20 روز از اومدن حجاج بگذره بعد بخر چون الان سکه رفته بالا اونم بدلیل خرید مردم برای کادو دادن اخه بعضی ها به حجاج سکه میدن[nishkhand]
خلاصه الان سکه نخر بزار 25 روز دیگه بخر توی محرم بخری خیلی به نفعت هست

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد