توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست محاسبات ژنراتور خطی
jack.bauer
1st November 2011, 03:14 PM
سلام یه سیم پیچ در نظر بگیرید که هسته اون آهنربا هستش . حالا می خوایم از حرکت این آهنربا ( خطی ) تولید برق کنیم (5 ولت و 0.8 آمپر ).
سوالات :
توجه : تا اونجایی که می تونید سایز ژنراتور رو کوچیک در نظر بگیرید .(مثلا قطر 5 سانتیمتر و ارتفاع 10 سانتیمتر )
1- تعداد سیم پیچ
2- در حالت خطی میزان تغییرات ارتفاعی آهنربا چقدر باید باشه ؟
3- جنس آهنربا باید چی باشه ؟
4 - جنس سیم پیچ ؟
5- تمام محاسبات و معرفی منبع
6- با تشکر از شما
اگه تونستید جوابتون رو به این ایمیل بفرستید od.chanyahoo.com
عرفان سلیم زاده
1st November 2011, 05:00 PM
کاری نداره همین سیم پیچی ها هم برات میتونند حساب کنند!
فقط حتما قدرت فلو های مغناطیسی اهن ربات رو اندازه بگیر خیلی مهمه!
کلا ساخت ژنراتور کار سختیه و معمولا به صورت اماده تهیه می کنند!حالا چرا از اهن ربای خطی استفاده می کنید؟
عرفان سلیم زاده
1st November 2011, 05:21 PM
خب پس یه سوال:
فرکانس کارتون چقدر باشه؟
اگر به اندازه برق شهر:
حجمش کوچک تر میشه اما فرکانس یکمی بالاست! حدود 100 بار در ثانیه باید بالا و پایین بشه!
یعنی 50 بار بره بالا و 50 بار هم بیاد پایین!
خروجی هم بایه سری مدارات میشه مستقیمش کرد
عرفان سلیم زاده
1st November 2011, 06:02 PM
راستی یه مشکلی هم که داره طرحت اینه که فلو های مغناطیسی حتما کاملا به صورت عمود بر سیم پیچت باشن درست عین بلند گو!
این مشکل رو باید حل کنیم بقیه اش دیگه ساده است!
jack.bauer
1st November 2011, 07:07 PM
راستی یه مشکلی هم که داره طرحت اینه که فلو های مغناطیسی حتما کاملا به صورت عمود بر سیم پیچت باشن درست عین بلند گو!
این مشکل رو باید حل کنیم بقیه اش دیگه ساده است!
اگه میتونی تمام فرمولای مربوطه رو با ذکر منبع قرار بده فکر کنم بقیه کاراش رو بتونم انجام بدم (اگه تونستی یه مقاله که از ژنراتور خطی استفاده کرده معرفی کن )
عرفان سلیم زاده
1st November 2011, 08:18 PM
اگه میتونی تمام فرمولای مربوطه رو با ذکر منبع قرار بده فکر کنم بقیه کاراش رو بتونم انجام بدم (اگه تونستی یه مقاله که از ژنراتور خطی استفاده کرده معرفی کن )
مقاله ای نیست!
فقط تا الان هم میزان سلف رو دراوردم که 3.2 میلی هانریه!
فرکانس کارت هم 50 هرتزه!یعنی تو هر دقیقه 6000 بار بالا و پایین بره!
راه های بهتر هم هست چرا حالا از این راه استفاده میکنی؟
راستی قطر اهنربات چقدره؟
jack.bauer
1st November 2011, 09:15 PM
مقاله ای نیست!
فقط تا الان هم میزان سلف رو دراوردم که 3.2 میلی هانریه!
فرکانس کارت هم 50 هرتزه!یعنی تو هر دقیقه 6000 بار بالا و پایین بره!
راه های بهتر هم هست چرا حالا از این راه استفاده میکنی؟
راستی قطر اهنربات چقدره؟
ممنون که تا الان کمک کردین اما شما نمیدونید رو چه طرحی دارید کار می کنید . فقط منبع فرمولاتون رو بهم بگید دیگه بقیه راه رو خودم میرم .
بازم تشکر که تا الان کمک کردین
e.einitabar
2nd November 2011, 12:52 PM
سلام دوست عزیز
گفته های همکارم به نظرم کامل میومد آخه خودتم باید پیش زمینه ای در مورد ماشین های الکتریکی داشته باشی
عزیزم شما میتونین به کتاب چاپ من مراجعه کنید یا کتاب ماشین بیم بهارا یا کتاب پی سی سن
البته من یه فایل توی نت دیدم در مورد ژنراتورهای خطی البته زبان اصلی هستش مطمئن هستم کمی تلاش کنی میتونی ازش بهره بگیری
http://www.icrepq.com/icrepq07/342-ghita.pdf
حسین متقی
2nd November 2011, 03:15 PM
چرا خودتو میکوبی تو دیوار
از در رد شو داداش
این ریشتراش های موزر
با یه سیمپیچ کار میکنه با برق شهری 50 هرتز
دقیق راست کار خودته اگه ارتعاش لازمو بهش بدی حدود 220 ولت 50 هرتز بهت میده ولی امپرش باید خیلی کم باشه
چون قدرتشو خبر ندارم
think
28th November 2011, 07:05 PM
سلام دوست عزیز گفته های همکارم به نظرم کامل میومد آخه خودتم باید پیش زمینه ای در مورد ماشین های الکتریکی داشته باشی عزیزم شما میتونین به کتاب چاپ من مراجعه کنید یا کتاب ماشین بیم بهارا یا کتاب پی سی سن البته من یه فایل توی نت دیدم در مورد ژنراتورهای خطی البته زبان اصلی هستش مطمئن هستم کمی تلاش کنی میتونی ازش بهره بگیری http://www.icrepq.com/icrepq07/342-ghita.pdf سلام منم مشکل آقای jack.bauer رو دارم. با این تفاوت که من میخوام با یک بار پایین رفتن و بالا اومدن آهنربا داخل سیم پیچ یه توانی به اندازه (حداقل3 وات) با هر ولتاژ و جریانی به دست بیارم. سایز ژنراتور زیاد نباشه (عرض نهایت 10 سانتیمتر ) . اگه ممکنه روش محاسبه ژنراتور خطی رو کامل بزارید . چون من توی اینترنت هم به اینگلیسی هم به فارسی سرچ کردم اما هیچ فرمولی پیدا نکردم. این مقاله ای که گذاشتید ژنراتور خطی که من میگم نیست . یک بار برای همیشه فرمولای ژنراتور خطی رو بزارید و یه ژنراتور خطی خودتون فرضی محاسبه کنید. با تشکر
think
28th November 2011, 07:14 PM
مقاله ای نیست! فقط تا الان هم میزان سلف رو دراوردم که 3.2 میلی هانریه! فرکانس کارت هم 50 هرتزه!یعنی تو هر دقیقه 6000 بار بالا و پایین بره! راه های بهتر هم هست چرا حالا از این راه استفاده میکنی؟ راستی قطر اهنربات چقدره؟ اگه ممکنه...
عرفان سلیم زاده
28th November 2011, 08:02 PM
اگه ممکنه...
سلام
ببخشید من اطلاعات چندانی در زمینه الکتروتکنیک و برق ندارم به همین دلیل کمک چندانی از دستم بر نمیاد شرمنده[golrooz]
اما اگه شرایط کاری رو بگین شاید بتونم یه راه حل بهتر و کم دردسر تر براتون شرح بدم؟
think
28th November 2011, 08:31 PM
سلام ببخشید من اطلاعات چندانی در زمینه الکتروتکنیک و برق ندارم به همین دلیل کمک چندانی از دستم بر نمیاد شرمنده[golrooz] اما اگه شرایط کاری رو بگین شاید بتونم یه راه حل بهتر و کم دردسر تر براتون شرح بدم؟
think
30th November 2011, 10:51 AM
سلام
ببخشید من اطلاعات چندانی در زمینه الکتروتکنیک و برق ندارم به همین دلیل کمک چندانی از دستم بر نمیاد شرمنده[golrooz]
اما اگه شرایط کاری رو بگین شاید بتونم یه راه حل بهتر و کم دردسر تر براتون شرح بدم؟
یه سوال دارم : یه ژنراتور در نظر بگیرین که داره در طول روز به صورت مداوم کار میکنه و در آخر کار هم بعد از چند ساعت کار کردن 100 کیلووات برق ذخیره میکنه. حالا یه ژنراتور دیگه هم داره عملیات تولید برق رو انجام میده اما نه بصورت پیوسته مثلا یک ثانیه 10 وات و 15 ثانیه هیچی دوباره 5 ثانیه 50 وات و یک دقیقه یا کمتر هیچی . در آخر کار هم تونسته با همین روال یکی بود یکی نبود همون 100 کیلووات رو تولید بکنه. حالا بنظر شما برقی که این ژنراتور دوم تولید کرده رو میشه ذخیره کرد؟ و آیا تفاوتی با برق تولید شده از ژنراتور اول داره ؟[golrooz]
عرفان سلیم زاده
3rd December 2011, 12:36 PM
یه سوال دارم : یه ژنراتور در نظر بگیرین که داره در طول روز به صورت مداوم کار میکنه و در آخر کار هم بعد از چند ساعت کار کردن 100 کیلووات برق ذخیره میکنه. حالا یه ژنراتور دیگه هم داره عملیات تولید برق رو انجام میده اما نه بصورت پیوسته مثلا یک ثانیه 10 وات و 15 ثانیه هیچی دوباره 5 ثانیه 50 وات و یک دقیقه یا کمتر هیچی . در آخر کار هم تونسته با همین روال یکی بود یکی نبود همون 100 کیلووات رو تولید بکنه. حالا بنظر شما برقی که این ژنراتور دوم تولید کرده رو میشه ذخیره کرد؟ و آیا تفاوتی با برق تولید شده از ژنراتور اول داره ؟[golrooz]
بله به صورت شیمیایی(باتری) میشه ذخیره کرد!
فقط یه مشکلی داره ژنراتور دوم اگه تو همون بازه زمانی این برقو تولید کنه فشار بیشتری بهش میاد چون زمان مفید کارکردش پایین تره باید برق بیشتری تولید کنه!
think
3rd December 2011, 12:44 PM
بله به صورت شیمیایی(باتری) میشه ذخیره کرد! فقط یه مشکلی داره ژنراتور دوم اگه تو همون بازه زمانی این برقو تولید کنه فشار بیشتری بهش میاد چون زمان مفید کارکردش پایین تره باید برق بیشتری تولید کنه! خیلی خیلی ممنونم . یه سوال هم تو بخش سوالات تالار و اختراعات توی قسمت فروش سریع اختراع پرسیدم که آقا مصطفی توی پیام خصوصی تا اونجایی که تونستن راهنمایی کردن اما گفتن که من اطلاعاتی تو زمینه مزایده ندارم اگه ممکنه شما راهنمایی کنید. ممنون
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.