PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعضای بدن یک بسیجی به 13 نفر اهدا شد

Joseph Goebbels
30th October 2011, 01:55 PM
به گزارش راسخون به نقل از فارس از قزوین، محمد نظربلند یکی از بسیجیان فعال پایگاه ولی‌عصر (عج) قزوین در حین انجام مأموریت بر اثر تصادف با خودرویی دچار مرگ مغزی شد و پس از چند روز و با رضایت والدینش تعدادی از اعضای بدنش را به 13 بیمار نیازمند اهدا کرد.
پدر این بسیجی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین بیان کرد: محمد نزدیک به 18 سال بود که در بسیج فعالیت داشت و به طور دائم در هیئت‌های مذهبی قزوین و در مناسبت‌های مختلف و در تمام زمینه‌ها فعالیت می‌کرد.
اصغر نظربلند افزود: او عاشق امام حسین (ع) بود و در ایام ماه محرم تلاشش در بسیج و هیئت‌ها و مساجد شهر دوچندان می‌شد، محمد از خصوصیات اخلاقی خاصی برخوردار بود و نسبت به همگان به ویژه پدر مادر احترام خاصی می‌گذاشت.

وی تصریح کرد: او در زمان عمر کوتاه اما پرخیرش، منشأ خدمات شبانه‌روزی بود و خداوند عنایت فرمود که پس از مرگش نیز اعضای بدنش چند نفر را از مرگ حتمی نجات دهد و به عقیده من او مزد سال‌ها ارادت، خدمت به مردم و به خاندان اهل بیت (ع) را در نهایت اوج زیبایی گرفت.
پدر این بسیجی تأکید کرد: این فرموده قرآن کریم است که مزد هرکسی پیش خداوند محفوظ است اگرچه به اندازه یک دانه ارزن باشد.

وی یادآور شد: محمد یک پیراهن مشکی مخصوص ماه محرم داشت و یک چفیه‌ای که اشک‌های مناسبت‌های مذهبی و عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) را با آن پاک می‌کرد و بارها تأکید کرده بود بعد از مرگم این پیراهن مشکی و چفیه را کنار کفنم بگذارید تا شاید مورد شفاعت اهل بیت (ع) قرار گیرم.
بلندنظر افزود: محمد در حالی سر به خاک نهاد و ندای حق را لبیک گفت که بهار عمرش خزان شد و عمر طلایی نوجوانی پر نشاطش و بخشی از جوانی را در خدمت به مردم و اهل بیت گذراند و در پایان نیز اعضای بدنش به خاطر نجات هموطنانش اهدا شد.

منبع : http://www.rasekhoon.net/news/show-78119.aspx (http://www.rasekhoon.net/news/show-78119.aspx)

NameEly
30th October 2011, 07:09 PM
ببخشید مگه بسیجی ها فقط عضو اهدا می کنن که اینجا نام بسیج رو به میان کشیدید

خیلی از افراد هستند که بسیجی نیستند و اهدا می کنند

خیلی هم هستند که در حین وظیفه دچار حادثه ای می شوند و اهدا می کنند اعضای بدنشون رو

این به بسیجی و غیر بسیجی بودن ربطی نداره که شما ( البته من به شما چیکار دارم به منبع خبر کار دارم ) از اون سخن به میان اوردید

البته اگه از یک نظر نگاه کنیم که این اتفاق توی بسیجی ها نادر هست و الان اتفاق افتاده میشه دربارش صحبت کرد

من به عنوان یک انسان این اقا رو ستایش می کنم خدا رحمتش کنه و بیامرزتش خیر اون دنیا رو بهش بده

نه به عنوان یک بسیجی [golrooz]

جوان ایرانی
30th October 2011, 08:19 PM
ببخشید مگه بسیجی ها فقط عضو اهدا می کنن که اینجا نام بسیج رو به میان کشیدید

خیلی از افراد هستند که بسیجی نیستند و اهدا می کنند

خیلی هم هستند که در حین وظیفه دچار حادثه ای می شوند و اهدا می کنند اعضای بدنشون رو

این به بسیجی و غیر بسیجی بودن ربطی نداره که شما ( البته من به شما چیکار دارم به منبع خبر کار دارم ) از اون سخن به میان اوردید

البته اگه از یک نظر نگاه کنیم که این اتفاق توی بسیجی ها نادر هست و الان اتفاق افتاده میشه دربارش صحبت کرد

من به عنوان یک انسان این اقا رو ستایش می کنم خدا رحمتش کنه و بیامرزتش خیر اون دنیا رو بهش بده

نه به عنوان یک بسیجی [golrooz]

خیلی ببخشیدا نمی خوام بی احترامی کنم اما این همه اهدا عضو از خانواده های عادی رو نشون دادن حالا یه اسم بسیجی به میون اومد جبهه گرفتین
مگه بسیجی بودن عیبه؟
ما در طول دفاع مقدس و فتنه های اخیر مدیون همینا بودیم این طور فکر نمی کنید ؟
البته که بعضی ها با کاراشون شان این مقامو پایین آورده و خدا لعنتشون کنه
و کی میگه این اتفاق نادره تمام مدت هشت سال دفاع مقدس ما مدیون همینا بودیم که دینمونو کشورمونو ناموسمونو برامون حفظ کردن
و یه چیزی بسیجی یعنی تمام ملتی که دلشون برای انقلاب و اسلام رهبرمون میتپه نه این اسمو زسم هایی که بعضی مگسان برای جمع کردن شیرینی به خودشون میبندند
این حرف اولو آخرم بود
خدا بیامرزتشون [golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

NameEly
30th October 2011, 08:41 PM
خیلی ببخشیدا نمی خوام بی احترامی کنم اما این همه اهدا عضو از خانواده های عادی رو نشون دادن حالا یه اسم بسیجی به میون اومد جبهه گرفتین
مگه بسیجی بودن عیبه؟
ما در طول دفاع مقدس و فتنه های اخیر مدیون همینا بودیم این طور فکر نمی کنید ؟
البته که بعضی ها با کاراشون شان این مقامو پایین آورده و خدا لعنتشون کنه
و کی میگه این اتفاق نادره تمام مدت هشت سال دفاع مقدس ما مدیون همینا بودیم که دینمونو کشورمونو ناموسمونو برامون حفظ کردن
و یه چیزی بسیجی یعنی تمام ملتی که دلشون برای انقلاب و اسلام رهبرمون میتپه نه این اسمو زسم هایی که بعضی مگسان برای جمع کردن شیرینی به خودشون میبندند
این حرف اولو آخرم بود
خدا بیامرزتشون [golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

دوست گلم اول یک دیدگاه رو از ذهنتون در باره ی من دور کنید اینکه جبهه گرفتم , خیر من جبهه نگرفتم در برابر بسیج

من در برابر این جبهه گرفتم که گفته شده یک بسیجی این کار رو کرده , این کار به نظر من شان حتی خود فرد خدا بیامرز رو هم پایین اورده حتی شان خود بسیج رو

چه ربطی داره که یک بسیجی اهدای عضو کرده , باید گفته می شد توی این پست که یک انسان اهدای عضو کرده

یه نظر شما کسی که اهدای عضو می کنه برو اون دنیا خدا ازش میپرسته شما بسیجی بودی اهدای عضو کردی یا غیر بسیجی ؟؟ شما کارمند بودی یا بیکار ؟

من اینجا به بسیجیان عزیز توهینی نکردم چون در زمان جنگ ما مدیون همین عزیزان بودیم ( البته بسیجیان اصلی نه بعضی افراد که بسیج رو به لجن کشیدن در زمان حال )

روزی کلی اهدای عضو انجام میشه تیتراژ بزنن که مثلا پرستار اهدای عضو کرد

اگه متوجه نشدید این سوء استفاده دورو بری ها از اسم ایشون برای مانور دادن خودشون است

من به بسیج کاری ندارم اگر حتی یک پرستار یا هر چیزی دیگه یا حتی می گفتن یک مهندس کامپیوتر اهدای عضو کرده موضع رو می گرفتم

کسی که اهدای عضو میکنه واسه خدا این کار رو می کنه این اطرافیان هستند که مانور میدن

حسین متقی
31st October 2011, 12:02 AM
این یه خبر معمولی بوده فقط چون درهین انجام ماموریت تصادف کرده یکم گندش کردن
مثلاروزی250 نفر توی تهران میمیرن وچندتاشونم پلیسن اما یکی که توی ماموریت میمیره خبر میشه ومیگن یه پلیس اهدائ عضو کرده
حالا اهدائ عضو هم کرده
اینم مثل خبرای دیگه یه خبر معمولیه
حساسیت نداره که

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد