PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تست هوش ریون

نارون1
29th October 2011, 01:46 PM
با سلام خدمت دوستان

همانطور که میدانید با تستهای اینترنتی موجود نمیتوان ضریب هوشی خود را به طور دقییق حدس زد و اغلی

تستهای تعیین ضریب هوش اینترنتی دارای اعتبار نمی باشند ...

بهترین تستهای معتبر تعیین ضریب هوشی در روانشناسی تست هوش ریون و وکسلر می باشد ....

در اینجا تست هوش ریون بزرگسالان ( افراد 9 سال به بالا ) را قرار میدهم ....تا ضریب هوشی خود را بسنجید ....

فقط باید حوصله و صبر به خرج دهید ....

آماده اید :

http://www.pakzadian.com/test_raven.php

Mr.Geo22
29th October 2011, 04:44 PM
یادش به خیر!!!
دبیرستان که بودیم این تست رو ازمون گرفتن (البته نفهمیدم آخرش هدفشون از این کار چی بود؟)
بعد چند روز نتایج رو زدن به تابلو اعلانات و بعدشم که هیچی!

۶۰ تا سوال بود که دقیق یادم نیست ۵۹ بودم یا ۵۸ ....

واسه ما وقت گذاشتن ولی این سایته ظاهرا هیچ زمانی رو تعیین نکرده
البته یادم نمیاد که چقدر وقت دادن!

ستاره کویر
29th October 2011, 09:23 PM
دبیرستان که بودیم این تست رو ازمون گرفتن (البته نفهمیدم آخرش هدفشون از این کار چی بود؟)
بعد چند روز نتایج رو زدن به تابلو اعلانات و بعدشم که هیچی!
ا!

سلام این تست رو برای ضریب هوشی میگیرن تا دانش آموز رو به رشته ای که توانایی یادگیریشو داره راهنمایی کنن ...
و واقعا هم به درد بخور هست
چون ما یک همکلاسی داشتیم که با کلی تقلب که بهش رسوندیم به 45 هم نرسید .. مشاور ها متقاعدش کردن که رشته ی انسانی رو بره لازم به ذکره که شاگرد اول کلاس بود تو یک مدرسه ی نمونه ... و حالا بسیار در رشته ی تحصیلیش موفق هست .. پس بدرد می خوره دیگه!!
منم خودم دقیقا یادمه که سوال یکی مونده به آخر رو جا انداخته بودم و بعد که متوجه شدم خیلی شاکی شدم ولی وقتی دیدم هیچ غلطی نداشتم خیلیم خوشحال شدم [khanderiz]
با اینکه بنا به دلایلی نمره ی ریاضی کشوریم بسیار بد بود اصرار کردن که رشته ی ریاضی برم که خدارو شکر زیاد سختم نبود!

برای وقتش یادمه که 1 ساعتِ کامل بود[taajob] در صورتی که 5دقیقه هم زمان نبرد البته کسانی بودن که تا دقیقه ی آخر نشستن!!!!! اینا رو منظور نکردن واسه همین تستشون خیلی نقص داشت ...

Mr.Geo22
29th October 2011, 09:41 PM
ولی تو دبیرستان ما که فقط واسه شوخی گذاشته بودنش!

چون امتحان گرفتن همان و فراموش کردنش همان

آره فکر کنم یه ساعت بود, هر سوال یه دقیقه

ولی کلا من که زیاد بهش اعتقادی ندارم

چون قاعدتا نباید هر کسی بتونه نمره ی بالایی بیاره

من که فکر نمیکنم این تست هوش باشه!
یه سری سوالات ابتدایی

ما که اکثر بچه ها اون رو به مسخره گرفتن و منم یه ده تایی مونده بود که دوستام دورم رو گرفتن که بیا بریم حوصله داری

فکر کنم خودمون هم میدونستیم که همش الکیه و نتیجش قرار نیست تحلیل بشه!

night owl
25th June 2012, 01:47 PM
تو مدرسه ما هم برگزار شد. یادش بخیر... از 50 تا دانش آموز تیزهوش مدرسه فرزانگان فقط من و فریده نمره کامل گرفتیم... ولی موفق ترین بچه ها که الان اروپا و امریکا درس می خونن اونهایی بودن که آی کیوشون توی رنج 135 تا 142 بود!!!فکر کنم یه توجیه علمی و منطقی داشته باشه

نارون1
25th June 2012, 03:22 PM
لازم به ذکره ، تست هوش ریون و وکسلر ، جزو تستهای معتبر می باشد .......

و ریون از نوع تستهای هوشی هسست که میشه به صورت گروهی به کار بره ( انواع مختلف : مخصوص بزرگسالان و کودکان )..........متاسفانه تو دبیرستان و مدارس که به کار برده میشه

محیط و فضای برا تست گیری ، مناسب نیست ، دقیقا ما هم موقع تحصیل در دبیرستان این تست رو اجرا کردن ، و یادم هست که به نوعی همه تقلب میکردن ......در نتیجه ، نتایج به دست آمده

زیاد دقیق نیست ......

پس به خاطر این علل و نتیج نمیشه گفت تست ، تست معتبری نیست.....[cheshmak]

mamadshumakher
25th June 2012, 05:42 PM
من تستش رو با لینکی که گذاشتید امتحان کردم.تو 30 دقیقه جواب دادم.2تا از سوال ها هم صورت سوال نیومد فقط گزینه ها اومد که مجبور شدم الکی گزینه رو بزنم تا بره سوال بعدی.
شدم 120.

یاسمن . د.ه
2nd July 2012, 10:34 PM
سلام شدم 134 خیلی ممنون ولی به نظر من خیلی هم بی معنی بود سوالاش هم چرت بود بعد به سنم ربط میدن ؟ من تو کلاس ÷نجم معلم می÷رسید همه رو بلد بودم ولی چرا منیه تست هوشو انجام میدم میشم نابغه یکی دیگه تیز هوش یکی دیگه معمولی کدومشه بالاخره؟ من هوشم چه قدره؟

حسین متقی
2nd July 2012, 11:02 PM
من 122 شدم!!
ولی فکر کنم حالم زیادی خوب بود چون 4 سال قبل که زدم 117 بودم!!

وحید 0319
3rd July 2012, 01:10 AM
سلام من139 شدم ولی باز نفهمیدم که چی بود چی شد [tafakor]

NameEly
3rd July 2012, 04:08 AM
124

کتایون50
8th September 2012, 02:26 AM
lمن122شدم به خودم امیدوار شدم چون فکر میکردم به خاظر استرس ونگرانیهای زیاد دارم هوش وحافظه ام رو از دست می دم..

شه پری
8th September 2012, 09:09 AM
من 110 شدم

زهرا قربانی
8th September 2012, 11:48 AM
122
آزمودنی عزیز ضریب هوش شما بطور تخمینی 122 است.
طبقه بندی و تحلیل وضعیت هوشی افراد
1- ضریب هوش 0 تا 20 عقب ماندگی عمیق هوشی ( profound mental retardation ) این افراد آموزش پذیر یا تربیت پذیر نیستند و فقط زندگی نباتی دارند .
2- ضریب هوش 21 تا 35 عقب ماندگی شدید هوشی ( sever mental retardation ) این افراد در حد ابتدایی تربیت پذیرند مثلا غذا خوردن یا لباس پوشیدن ، ولی آموزش پذیر نیستند .
3- ضریب هوش 36 تا 50 عقب ماندگی متوسط هوشی(moderate mental retardation ) این افراد تربیت پذیرند وآموزش پذیربسیارضعیف.در حد خواندن و نوشتن خیلی ابتدایی .
4- ضریب هوش 51 تا 70 عقب ماندگی خفیف هوشی ( mild mental retardation ) این افراد آموزش پذیرند می توانند با حمایت اطرافیان تا 5-4 کلاس درس بخوانند .
5- ضریب هوش 71 تا 80 در حد مرزی ( borderline mental retardation ) این افراد میتوانند 7-6 کلاس درس بخوانند .
6- ضریب هوش 81 تا 90 بهنجار ضعیف ( weak normal ) این افراد می توانند حد اقل تا سیکل تحصیلات داشته باشند و اگر تلاش کنند می توانند دیپلم بگیرند .
7- ضریب هوش 91 تا 110 بهنجار یا نرمال ( normal ) این افراد 66 درصد اجتماع را تشکیل می دهند ومی توانند تا کارشناسی یا بالاتر پیشرفت تحصیلی داشته باشند .
8- ضریب هوش 111 تا 130 جزء افراد باهوش ( smart ) این افراد می توانند تا مدارج بالای دانشگاهی و علمی پیشرفت نمایند و جزء موفقین اجتماع هستند.
9- ضریب هوش 131 تا 150 جزء افراد تیزهوش ( sharp-clever ) این افراد درصد بسیار کمی از افراد جامعه را تشکیل می دهند مثلا هر چند هزار نفر یک نفر .
10- ضریب هوش 150 به بالا جزء افراد نابغه ( genius ) بندرت در جامعه یافت می شوند.البته تصوری که عامه از افراد نابغه دارند و افراد با حافظه قوی را جزء افراد نابغه به حساب می آورند از دید علمی صحیح نیست .
موفق باشيد.
پاکزاديان
روانشناس باليني

شه پری
8th September 2012, 12:58 PM
دانشگاه آزاد اسلامی اثبات کرده که انسانی که ضریب هوشیش بین 0 تا 20 هست میتونه دکترا بگیره و بعد هم در داسنشگاه آزاد استاد تمام بشه و چندین نسل رو بیچاره کنه

mehrab123
8th September 2012, 01:01 PM
دانشگاه آزاد اسلامی اثبات کرده که انسانی که ضریب هوشیش بین 0 تا 20 هست میتونه دکترا بگیره و بعد هم در داسنشگاه آزاد استاد تمام بشه و چندین نسل رو بیچاره کنه
[khande][golrooz]

mehrab123
8th September 2012, 01:03 PM
این مسئله واسه دانشگاههای غیر انتفاعی علمی کاربردی. پیام نور هم راسته؟

BaAaroOoN
8th September 2012, 01:20 PM
این تست به حال آدما هم بستگی داره
یادمه این تست رو وقتی از ما گرفتن که ما اول دبیرستان بودیم
سا@3 بود و بعد ناهار
چشمامون از بس تو مدرسه شیطنت کرده بودیم و معلم هامونو اذیت کرده بودیم باز نمیشد که این برگه هارو گذاشتن جلومون .اونموقع من شدم 117اینا.دقیق یادم نیست.اونم سر امتحان دوستان محترم ازم تقلب میخاستن و وقتی واسه فک کردن من نمیذاشتن
ولی الان فک کنم اگه حال داشته باشمو 1بار دیگه حلش کنم 120به بالا شه

mehrab123
8th September 2012, 01:38 PM
آزمودنی عزیز ضریب هوش شما بطور تخمینی 131 است.طبقه بندی و تحلیل وضعیت هوشی افراد
1- ضریب هوش 0 تا 20 عقب ماندگی عمیق هوشی ( profound mental retardation ) این افراد آموزش پذیر یا تربیت پذیر نیستند و فقط زندگی نباتی دارند .
2- ضریب هوش 21 تا 35 عقب ماندگی شدید هوشی ( sever mental retardation ) این افراد در حد ابتدایی تربیت پذیرند مثلا غذا خوردن یا لباس پوشیدن ، ولی آموزش پذیر نیستند .
3- ضریب هوش 36 تا 50 عقب ماندگی متوسط هوشی(moderate mental retardation ) این افراد تربیت پذیرند وآموزش پذیربسیارضعیف.در حد خواندن و نوشتن خیلی ابتدایی .
4- ضریب هوش 51 تا 70 عقب ماندگی خفیف هوشی ( mild mental retardation ) این افراد آموزش پذیرند می توانند با حمایت اطرافیان تا 5-4 کلاس درس بخوانند .
5- ضریب هوش 71 تا 80 در حد مرزی ( borderline mental retardation ) این افراد میتوانند 7-6 کلاس درس بخوانند .
6- ضریب هوش 81 تا 90 بهنجار ضعیف ( weak normal ) این افراد می توانند حد اقل تا سیکل تحصیلات داشته باشند و اگر تلاش کنند می توانند دیپلم بگیرند .
7- ضریب هوش 91 تا 110 بهنجار یا نرمال ( normal ) این افراد 66 درصد اجتماع را تشکیل می دهند ومی توانند تا کارشناسی یا بالاتر پیشرفت تحصیلی داشته باشند .
8- ضریب هوش 111 تا 130 جزء افراد باهوش ( smart ) این افراد می توانند تا مدارج بالای دانشگاهی و علمی پیشرفت نمایند و جزء موفقین اجتماع هستند.
9- ضریب هوش 131 تا 150 جزء افراد تیزهوش ( sharp-clever ) این افراد درصد بسیار کمی از افراد جامعه را تشکیل می دهند مثلا هر چند هزار نفر یک نفر .
10- ضریب هوش 150 به بالا جزء افراد نابغه ( genius ) بندرت در جامعه یافت می شوند.البته تصوری که عامه از افراد نابغه دارند و افراد با حافظه قوی را جزء افراد نابغه به حساب می آورند از دید علمی صحیح نیست .

shiny7
8th September 2012, 01:43 PM

[khande][khande][khande]

آآآآآآخ منی که دارم تو دانشگاه آزاد درس می خونم می فهمم شما چی می گی!!!!![negaran]

mehrab123
8th September 2012, 02:12 PM
[khande][khande][khande]

آآآآآآخ منی که دارم تو دانشگاه آزاد درس می خونم می فهمم شما چی می گی!!!!![negaran]

دلداری . دانشگاه ازاد همشون بد نیستن. دانشگاه اراد قزوین در حد جهانی در رشته های رباتیک مکانیک و الکترونیک مترحه!

shiny7
8th September 2012, 02:15 PM
دلداری . دانشگاه ازاد همشون بد نیستن. دانشگاه اراد قزوین در حد جهانی در رشته های رباتیک مکانیک و الکترونیک مترحه!

بله!!!!منظورتون مطرحه دیگه؟؟؟!!![nishkhand]
آره دانشگاه خود ما هم دانشگاه خوبیه ولی از این استادا هم خیلی داریم توش!!!![negaran]

mehrab123
8th September 2012, 03:01 PM
بله!!!!منظورتون مطرحه دیگه؟؟؟!!![nishkhand]
آره دانشگاه خود ما هم دانشگاه خوبیه ولی از این استادا هم خیلی داریم توش!!!![negaran]

کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور استاد خوب اید به دانگاه ازاد غم مخور

ehsan1372
18th September 2014, 08:38 PM
تست هوش تصویری (http://www.hoosheparsi.ir/tabid/164/Default.aspx) طولانیه کی حال داره بابا . . .

vaniya604
28th September 2014, 02:17 PM
سلام منم توي هفت دقيقه 120شد! ولي فقط گفت پرهوشي!ديگه جواباشو نشون نداد ببينم چيكار كردم[gerye]!

faramarz868
6th October 2014, 08:06 PM
سلام
کسی پاسخ نامه این تست رو داره ؟
من شدیدا به پاسخ نامه این تست نیازمندم واسه کاری می خواهم
خواهشا اگر کسی در دسترسش هست به آدرس زیر ایمیل کنه مرسی[golrooz]
faramarz.j70@gmail.com

زهرا627
30th November 2014, 08:49 AM
با سلام
من جدیدا در این سایت عضو شدم واقعا خسته نباشید من دنبال دستور العمل اجرای دست ریون و نمره گذاریش هستم چطور می تونم اون پیدا کنم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد