PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درآمد دوره نمایندگی چقدر است، که برخی 400 میلیون خرج می‌کنند؟

zolfa
24th October 2011, 03:39 PM
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/8/2/118059_758.jpgسرویس مجلس- عواملي چون دروغگوي‌ها و دروغ پردازي‌هاي دوران كانديداتوري، ضعف رسانه‌ها در تبيين وظايف و اختيارات نمايندگان و ضعف‌هايي كه در فرهنگ سياسي مردم وجود دارد، باعث شده‌اند كه تلقي از وظايف نماينده تلقي مناسبي نباشد.

داريوش قنبري، نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک، گفت: وقتي كه مردم ببيند شخص بعد از اين‌كه نماينده شد وضعش تغيير كرد- البته خوشبختانه اين در مورد بنده صادق نيست و هركدام از آشنايان يا كساني كه با من كار كرده‌اند، در ستاد انتخاباتي بنده بوده‌ا‌ند، خوشبختانه يا متأسفانه هيچكدام به جايي نرسيده‌اند- شخصي كه كانديدا است براي نمايندگي كه حقوقش مثل ساير جاها است، يعني حقوق يك نماينده بيشتر از يك ميليون و سيصد هزار تومان در ماه نيست، من نمي‌دانم در مجموع 4 سال نمايندگي كه 50-40 ميليون تومان درآمد يك نماينده نيست، چقدر ارزش دارد كه فرد يك سال قبل از شروع تبليغات انتخابي، تبليغات خود را آغاز كرده و هزينه‌هاي آنچناني هم خرج مي‌كند.

این عضو فراکسیون اقلیت مجلس با اشاره به اینکه كه اين كار و تلاش با زندگي سالم نمايندگي در تضاد است، گفت: يعني واقعا ‌من خودم مي‌بينم كه اگر كسي بخواهد با همان حقوق نمايندگي به سلامت زندگي كند تغيير و تحولي در وضعيت خودش و اين‌كه يك دفعه از بقيه مردم عادي جدا شود اتفاق نمي‌افتد؛ بنابراين يك جايي اينجا ايرادي وجود دارد يا شايد بگويم موضوعي هست كه بعضي‌ها براي اين حقوق 50-40 ميليون دوران نمايندگي 400-300 ميليون تومان هم واقعاً هزينه مي‌كنند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد