PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شعر دل آرام کسی باش گلم ...

طلیعه طلا
23rd October 2011, 08:14 PM
طلوع...

و سحر...

و غروب...

و اثر...

و چراغ شب یلدای كسی باش گلم!

و بهار...

و نسیم...

و نگار...

و ندیم...

و دل آرام و تمنای كسی باش گلم!

ابر شو، باران باش

برف كوهستان باش

یاری پنهان باش

چشمه ی جاری صحرای كسی باش گلم!

زندگی دریایی ست

پرتلاطم، پر موج

گاه موجی آرام

گاه موجی در اوج

با دلی دریایی

زورق و ساحلِ دریای كسی باش گلم!

اختری كن هر شب

خاوری كن هر روز

ماه و خورشید كسی

قهرمان غم و كمهای كسی باش گلم!

جرسی...

نفسی...

و مسیحای كسی باش گلم!

.
.
.
.

deepdrip
23rd October 2011, 11:10 PM
به به ! چقدر زیبا و دل انگیز بود ...خوبی باید در درون فرد شکفته بشه تا دیگران اون رو خوب ببینن ... من توصیه می کنم حتی اگه به تظاهر هم شده ، خودتون تظاهر به خوب بودن کنید و آن گونه رفتار نمایید و بعد از مدتی نتیجه اش رو ببینید ... ممنون طلیعه خانم ... از بابت پست های قشنگ و پرمحتوایی که میذارید ،نهایت تشکر رو دارم ... [golrooz]

Sookoot
23rd October 2011, 11:19 PM
با درودی می آیی وبا بدرودی
خانه را ترک می گویی
عمرمن به جز فاصله یِ میان این درود و بدرود نیست

این آن لحظه ی بودن است
که تمام نبودن انتظار انرامی کشد
گویا نوسانی در لنگر ساعت است

تلنگری پیش ازانکه جاده مرا بیدار کند
تداومی است که زمان مرا می سازد

ارام توام حتی اگر تو قرار و ارام من نباشی ...

سکوت

deepdrip
23rd October 2011, 11:54 PM
جناب سکوت چقدر دلنشین بود سروده شما . در فاصله زمانی اندک سه ساعته از زدن تاپیک تا دادن پست شما من به این نتیجه رسیدم که : شما احتیاج به یه حرقه دارین تا ماشین ذهن تون به زیبایی به حرکت در بیاد.
درود بر طلیعه مهربون
و بدرود بر بدی های نا مهربون

Sookoot
24th October 2011, 12:54 AM
جناب سکوت چقدر دلنشین بود سروده شما . در فاصله زمانی اندک سه ساعته از زدن تاپیک تا دادن پست شما من به این نتیجه رسیدم که : شما احتیاج به یه حرقه دارین تا ماشین ذهن تون به زیبایی به حرکت در بیاد.
درود بر طلیعه مهربون
و بدرود بر بدی های نا مهربون

ای جااااان
لطف دارید - یه چیزیایی میگیم ! دیگه نه انقدر زیبا که شما توصیف کردی ! ولی درست میگین اون جرقه حتما نقشش مهمه

طلیعه طلا
24th October 2011, 01:26 AM
ای جااااان
لطف دارید - یه چیزیایی میگیم ! دیگه نه انقدر زیبا که شما توصیف کردی ! ولی درست میگین اون جرقه حتما نقشش مهمه

گام نهادن در این عرصه روحیه لطیف و طبعی والا می خواد که شما بیشتر از اون ها رو دارا هستید . توفیقتان مزید ...

قدر روح پاکی که دارید رو بدونید و خوبی هاتون رو مثل همیشه افزون کنید ...

LUCKLY
27th October 2011, 11:21 AM
منم با نظر طلیعه موافقم سروده ی جناب سکوت فوق العاده زیبا بود امیدوارم بازم شاهد یروده های زیبای جنابعالی باشیم جناب سکوت فک میکنم اگه دیوان اشعاری برای خودتون درست کنین میتونین جای حافظو تو قرن بیست ویکم پر کنین موفق باشین وسربلند

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد