PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر محبت خواهری بروایت تصویر! (حتماًببینید)

عرفان سلیم زاده
21st October 2011, 06:47 PM
دوقلوهای دختر به نام‌های بریل و کایری، ۱۲ هفته زودتر از موعد، به دنیا آمده بودند و بنابراین به مراقبت‌های ویژه نیاز داشتند، آنها را در دستگاه‌های انکوباتور جدا گذاشتند. کایری خوب وزن می‌گرفت و شرایطش پایدار بود، ولی بریل، فقط ۹۰۰ گرم وزن داشت، در تنفس مشکل داشت و دچار مشکل قلبی هم بود و انتظار نمی‌رفت، زنده بماند. پرستارش هر کاری از دستش برمی‌آمد برای بریل انجام داد، اما شرایطش فرقی نکرد. تا اینکه برخلاف قوانین بیمارستان، او آن دو را در یک انکوباتور قرار داد.http://www.3nasl.com/UserFiles/Contents/2163349/defc7185-ca72-4f63-8e0a-be1b636256bf.jpg (http://3nasl.com/)
او دو نوزاد را قدری تنها گذاشت و رفت که بخوابد، در بازگشت او این صحنه زیبا را دید و سایر پرستاران و پزشکان را صدا زد تا آنها هم این صحنه را ببینند.کایری، دستش کوچکش را دور خواهرش گذاشته بود، انگار که می‌خواست او در آغوش بگیرد و از او محافظت کند. می‌خواهد تصادفی باشد یا نه، از زمانی که این دو در کنار هم قرار گرفتند، وضعیت تنفس بریل بهتر شد و شرایط قلبی‌اش پایدار شد.
منبع:http://www.dailylink.ir/news.php?link=19221

haniye.R
21st October 2011, 07:47 PM
آخ اشکم در اومد..
آخه همین الان با داداشم خداحافظی کردم و رفت شهری که توش دانشجو هستش....[negaran]
واقعآ وقتی برادرا پشت خواهرشونن خواهرشون احساس غرور می کنه و خیالش جمعه که یه مرد پشتشه...
خدا همه ی داداشای مهربونو واسه خواهراشون حفظ کنه!!![golrooz][esteghbal][golrooz]

طلیعه طلا
21st October 2011, 07:48 PM
آخـــــــــــــــــی ! اِی جان ،

أتَزْعَمُ أنَّکَ جِرْمٌ صَغِیرٌ ... وَفیِکَ انْطَوی الْعالَمْ الاْکْبَرُ‏

آیا گمان می بری براستی تو جرمی کوچک هستی؟ در حالی که جهان اکبر در تو پیچیده شده است.‏

چه تصویر و متن با احساسی ! فرقی نمی کنه که آدم چند سالش باشه یا کجا باشه ،در هر صورت تشنه و نیازمند توجه و محبته ،

که تو این متن به زیباترین شکل به تصویر کشیده شده ...

عرفان سلیم زاده
21st October 2011, 08:39 PM
به نظر من این موضوع تصادفی نیست چون بیشتر دوقلو ها با هم تل پاتی دارند!
درواقع مغز این دو کودک وقتی پیش هم هستند خودشون رو با هم هماهنگ می کنند!به همین خاطر وضعیت دختر ضعیف بهتر شده!
البته خدا بر همه چیز ناظره و همه وقایع رو اون جوری تنظیم میکنه تا بنده هاش راحت تر زندگی کنند!

Mr.Geo22
21st October 2011, 09:27 PM
به نظر من این موضوع تصادفی نیست چون بیشتر دوقلو ها با هم تل پاتی دارند!
درواقع مغز این دو کودک وقتی پیش هم هستند خودشون رو با هم هماهنگ می کنند!به همین خاطر وضعیت دختر ضعیف بهتر شده!
البته خدا بر همه چیز ناظره و همه وقایع رو اون جوری تنظیم میکنه تا بنده هاش راحت تر زندگی کنند!

عرفان جون من فکر نمیکنم که به تله پاتی مربوط بشه
تله پاتی ارتباط مغزی هستش که بین هر دو یا چند انسان میتونه برقرار بشه و من تا حالا جایی ندیدم که تایید کرده باشه تله پاتی در مورد دو قلوها یا هر قشر دیگه ای بیشتر از دیگران اتفاق میافته!

به نظر من به حسی ربط داره که در داخل رحم ایجاد شده
قدیم بشر فکر میکرد که داخل رحم, جنین نه چیزی میفهمه نا میشنوه و نه خیلی چیزای دیگه

ولی با پیشرفت هر چه بیشتر علم فهمیدند که جنین ها تقریبا به همان کیفیت زندگی ما و در واقع در خیلی از موارد با کیفیت بالاتری نسبت به ما با دنیای اطرافشون در ارتباطند!
حتی اونا به خاطر شنیدن صدای مادرشون با اون مانوس شده و تا چند روز اول فقط با خوردن شیر مادرشون احساس امنیت و آرامش میکنند و تا مجبور نشن شیر زن دیگه ای رو نمیخورن

و به نظر من هم اون همخوابی که این دو خواهر در داخل رحم داشته اند و مطمئنا دوران خوشی رو هم با هم داشته اند و گهگاه مثل هر جنین دیگه ای خندیدند و شاد بودن احساس آرامشی رو به دست آوردن که بعد از بیرون اومدن از اون محیط امن یکی از خواهرا نتونسته دوری اون یکی رو تحمل کنه و به شرایط جدید عادت کنه که با اومدن اون یکی خواهر احساس امنیت و آرامش کرده...

واقعا که چه لحظه ی زیبایی و چه حس خوبی داشته در اون لحظه [alaghemand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد