PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زن باهوش در آرزوی زیبایی و ثروت!!

Aysajoon
19th October 2011, 06:15 PM
http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/71738.jpg

اشکالی ندارد من زیباترین زن جهان خواهم شد و او فقط به من نگاه میکند . . .

روزی خانمی‌ در حال بازی گلف بود که توپش تو جنگل افتاد . او دنبال توپ رفت و دید که یک قورباغه در تله گیر کرده است .
قورباغه به او گفت : اگر مرا از این تله آزاد کنی سه آرزوی تو را برآورده می‌کنم .
زن قورباغه را آزاد کرد و قورباغه گفت : “متشکرم” ولی من یادم رفت بگویم شرایطی برای آرزوهایت هست ؛ " هر آرزویی داشته باشی شوهرت ۱۰ برابر آن را میگیرد " .
زن گفت : اشکال ندارد !
زن برای اولین آرزویش میخواست که زیباترین زن دنیا شود !

قورباغه اخطار داد که شما متوجه هستید با این آرزو شوهر شما نیز جذابترین مرد دنیا می‌شود و تمام زنان به او جذب خواهند شد ؟
زن جواب داد : اشکالی ندارد من زیباترین زن جهان خواهم شد و او فقط به من نگاه میکند !
بنابراین اجی مجی ……. و او زیباترین زن جهان شد !
برای آرزوی دوم خود ، زن میخواست که ثروتمندترین زن جهان باشد !
قورباغه گفت : این طوری شوهرت ثروتمندترین مرد جهان خواهد شد و او ۱۰ برابر از تو ثروتمندتر می‌شود .
زن گفت اشکالی ندارد ! چون هرچه من دارم مال اوست و هرچه او دارد مال من است …
بنابراین اجی مجی ……. و او ثروتمندترین زن جهان شد !
سپس قورباغه از آرزوی سوم زن سوال کرد و او جواب داد :
من دوست دارم که یک سکته قلبی خفیف بگیرم و شوهرم … !!!
نتیجه داستان :
زنان زرنگ هستند بنابراین با آنها در نیفتید ![khejalat]

قابل توجه خانمها :
همین جا توقف کنید و همچنان حس خوبی داشته باشید !!![esteghbal][shaad]

قابل توجه آقایان :
مرد سکته قلبی ، ۱۰ برابر شدید تر از زن خود را گرفت !

نتیجه داستان :
اگر شما زن هستید و همچنان در حال خواندن هستید فقط این را میرساند که زن ها هیچ وقت حرف آدم را گوش نمیدهند . [tafakor][gerye]

منبع : سیمرغ (http://www.seemorgh.com/entertainment/default.aspx?tabid=2431&conid=70940)

NameEly
19th October 2011, 06:29 PM
سلام
مگه اینجور موجودی هم وجود داره ؟؟
چرا هرچی موجودی که توی عالم وجود نداره به خانم ها اختصاص می دید [nishkhand]

Aysajoon
19th October 2011, 08:03 PM
من دیگه نمیدونم پست چی بزارم [taajob] از دست شما اقای nameEly هر طرف هر چی مینویسم شما میگی چرا برای خانوما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [tafakor]الان من در مورد پست گذاشتن این طوری شدم -------------- > [soal] ( چه پستی بزارم این داداش گلمون خوشش بیاد ؟ )

در کل خانوما چون گلن [nishkhand] این موجودات نصیب اونا میشه [khande]

NameEly
20th October 2011, 03:23 AM
من دیگه نمیدونم پست چی بزارم [taajob] از دست شما اقای nameEly هر طرف هر چی مینویسم شما میگی چرا برای خانوما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [tafakor]الان من در مورد پست گذاشتن این طوری شدم -------------- > [soal] ( چه پستی بزارم این داداش گلمون خوشش بیاد ؟ )

در کل خانوما چون گلن [nishkhand] این موجودات نصیب اونا میشه [khande]

نه راستش من comment رو گذاشتم و چون subject سوال رو نخواندم درست فکر کردم نوشتید
زن باهوش و زیبا و ثروتمند
البته اون حرفی که زدم سر جاش مونده
اینجور موجودی هنوز خلق نشده چون خدا می دونه
خانوم ها زیاد جنبه ندارند
این قضیه به ما قدرت خدا رو ثابت می کنه
اگه دقت کنید توی دنیا هیچ زنی نیست که این 3 تا ویژگی رو با هم داشته باشه
زیبا باشه ( که البته این رو خیلی از خانوم ها ( البته خدا پدر لوازم ارایش رو بیامرزه ) دارند )
پول دار هم باشه
باهوش هم باشه
اگه شما یک زن با این 3 ویژگی پیدا کردید یک جایزه از طرف من دارید

خدا بندش رو میشناسه
میدونسته اگه به زن این ویژگی رو بده بلای بالا سر بشرش در میاد [nishkhand]

خانوم های عزیز و محترم ناراحت نشید فقط منظور شوخی بود هاااا[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد